Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πανελληνιες: H επομενη μερα...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Και εγώ ευχαριστημένος είμαι.

Όλα σωστά με λάθος μόνον το τελευταίο ερώτημα του 4ου θέματος.

Υπολογίζω λοιπόν γύρω στο 92-93.

Ήθελα να γράψω πάνω από 18 και τα κατάφερα.Βέβαια υπάρχει μία θλίψη διότι το τελευταίο ερώτημα είδα ότι ήταν αρκετά εύκολο,απλά δεν μου ήρθε εκείνη την στιγμή

Πως σας φάνηκαν γενικώς?Εγώ τα βρήκα βατότατα,δίχως όμως να λείπουν και οι δυσκολίες

Comment

• Παντα ετσι συμβαινει με τα μαθηματικα. Οταν βλεπουμε μετα λεμε "α, ετσι γινεται;"

Δεν πειραζει, παιδια, οι πανελλαδικες δεν τελειωσαν και εχουμε αλλα 3 μαθηματα (ή 4 οποιος δινει και ΑΟΘ). Παμε για τα θεωρητικα τωρα!
      My blog:Doppel's Den

Comment

• Καλή επιτυχία παίδες έστω κι ετεροχρονισμένα.
        Carpe diem

Comment

• Δεν το πιστεύω οτι δεν έλυσα το τελευταίο ερώτημα της τρίτης γαμώ &!*%$*^$!*!*^.
          -_-

Comment

• Ο,τι και να πηγε στραβα μην το σκεφτεστε, δεν εχει νοημα.
            Ακομα και αν νιωθετε πως κανατε καποια γκαφα μεσα στο παιχνιδι ειναι αυτα και πολλοι την πατανε παρομοιως.
            Αφηστε τα ολα πισω λοιπον και βαλτε τα δυνατα σας για τη συνεχεια.
            Keep it up .

Comment

• Εγώ απλά να πω στα παίδια που δίνουν παννελήνιες οτι είναι μεγάλοι φύτουλες! Κάτι 100αρια, 97αρια, 90αρια κλπ! Τι βαθμολογίες είναι αυτες ρε ντροπές του gaming! Αχ που είναι οι όμορφες εποχές που γράφαμε 13αρια και πανηγυρίζαμε!
              Αυτη η νέα γενιά δεν σέβεται τπτ πλέον! Κάθεται και διαβάζει. ΟΥΣΤ

Καλή συνέχεια παίδες!
              Doppel, House είναι μόνος ένας. ΕΓΩ! Αν θές όμως μπορείς να γίνεις Ουιλσον
              I attack sharks
              when i smell them bleed
              I dont go swimming
              water just wants to be around me.

Comment

• Originally posted by Pilgrim View Post
                Doppel, House είναι μόνος ένας. ΕΓΩ! Αν θές όμως μπορείς να γίνεις Ουιλσον
                I accept the challenge

Comment

• Τα θεματα στη Βιολογια λενε θεωρηθηκαν δυσκολα. Δεν λεω, δεν ηταν και ευκολα. Προσωπικα εχασα 4 μοναδες (στις 100 ντε). Αλλα για να ξερω τι μου γινεται μου αφαιρω αλλες 4 (ετσι). Αν γραψω 18 φυσικη και 19 χημεια εξακολουθω να περναω.

Comment

• GO Doppel GO!

Κι εγώ πάω από το σχολείο να δω τι έκαναν φίλοι και γνωστοί (φίλες και γνωστές, για την ακρίβεια... ως συνήθως)... Άντε, καλή επιτυχία και στα τελευταία, φάγατε το γάιδαρο, άντε!!!
                    My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
                    Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

• 19 Φυσικη. Πηρα αναποδα τον λογο ο μαλακας, lol. Αλλο ενα εμεινε.

Comment

• Άντε καλές επιτυχίες σε όλους σας. Να θυμάστε ότι τα δύσκολα θέματα πολλές φορές είναι καλή τύχη για όσους είναι καλά προετοιμασμένοι.;)
                        Originally posted by Squall Leonhart
                        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                        Originally posted by 丹野
                        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                        Originally posted by Ryu_gr
                        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Πολύ απαιτητικά τα θέματα σήμερα.Ίσως τα πιο απαιτητικά μετά αυτών του 2005

Στο δεύτερο θέμα ήταν πολύ έξυπνο το 3ο Ερώτημα.Το τελευταίο ήταν ένα πολύ καλό θέμα που ξεχώριζε μέτριο,καλό,πολύ καλό,άριστο.Είχε μονάδες που ήταν για τους πολύ καλά διαβασμένους(προτελευταίο και τελευταίο ερώτημα).

Λογικά 100,βάζω 98 άμα πέσω σε κάναν μ@λάκα.

Χάρηκα που ήταν δύσκολα θέματα και έγραψα πολύ καλά

Εσείς πως θα τα χαρακτηρίζατε?

Comment

• Πωπω, τι cool που φαίνεσαι μικρέ Οδυσσέα . Θα τελείωσεις και το λύκειο, πσσσσσ. Άντε καλή συνέχεια και σε σένα και σε όλους, αν και δε μένει πολύς δρόμος ακόμα .

Comment

• Άντε καλά τελειώματα και ετοιμαστείτε για ένα από τα καλύτερα και πιο ξένοιαστα καλοκαίρια της ζωής σας. Ξέρω ακούγεται τετριμμένο αλλά ισχύει. ;) Μετά ακολουθούν της αποφοίτησης κτλ κτλ.
                              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Άλλη μια φορά η αδιαβασιά με έριξε στον πάτο.
                                14-15 τσίμπησα καθώς δεν έγραψα τα 2 τελευταία ερωτήματα στο 4ο, σύν παίζει να μην είναι σωστή η λύση μου στο τελευταίο θέμα του 2ου ερωτήματος.

Ευτυχώς που στα επόμενα 2 subjects είμαι exper και παω για 2 19αρια το λιγότερο.
                                Φέτος δηλαδή γύρω στο 16,κάμποσο με βλέπω.

Comment

Working...
                                X