Μελαγχόλησα τώρα.Κάποιων η φοιτητική ζωή τώρα αρχίζει και κάποιων άλλων τελειώνει.Και αρχίζει η στρατιωτική.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Πανελληνιες: H επομενη μερα...
Collapse
X
-
Damn, Altair, you ruin this thread
Συγχαρητήρια παιδιά, για άλλη μία φορά αποδεικνύουμε ότι οι gamers νιώθουν και στις Πανελλήνιες. Keep it up.
Comment
-
Συγχαρητήρια σε όλους σας και για τον κόπο και για τους βαθμούς
Ώρα να χαρείτε το καλύτερο ίσως καλοκαίρι σας...
Και πάλι μπράβο"...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."
Comment
-
Συγχαρητητρια κι απο μενα με τη σειρα μου, ελπιζω ολοι να ειχαν αποτελεσματα αξια των προσπαθειων, αλλα και των προσδοκιων τους.
Σκεφτειτε αρκετα τις επιλογες σας και παρτε σβαρνα τα νησια χωρις να χανετε χρονο, τετοια περιθωρια ξεγνοιασιας και καλοπερασης δε βρισκονται ευκολα.
Comment
-
Πάντως να πω ότι αν υπάρχει οικονομική άνεση και αν θέλετε να πάτε σε μία σχολή μακριά από την πόλη σας, μη το σκεφτείτε. Αν μπορείτε να φύγετε, να φύγετε. Όλοι το σκέφτονται ρομαντικά (σε γενικές γραμμές) και δε θέλουν να φύγουν από το σπίτι τους, τους φίλους τους και την άνεση τους, αλλά όλοι το μετανιώνουν (ή έστω οι περισσότεροι). Αν υπάρχει ένα καλύτερο πανεπιστήμιο στο ίδιο αντικείμενο σε άλλη περιοχή, απλώς κάντε την για εκεί και μην κοιτάξετε πίσω. Παρέες θα βρείτε, θα προσαρμοστείτε πολύ γρήγορα και θα γνωρίσετε πώς είναι η ζωή χωρίς τον παράγοντα "γονείς." Προσωπικά το έχω μετανιώσει που δεν έφυγα όταν έκανα τις δικιές μου επιλογές, όπως φυσικά και πάρα πολλοί άλλοι.
Edit: Lol τα είπε και ο Lloyd σε ένα από τα άπειρα ΥΓ του . Μάλλον ήταν γραφτό αυτός να λέει αυτά που είπα εγώ παλιότερα κι εγώ αυτά που είπε αυτός.
Comment
-
Να δώσω και γω τα συγχαρητήρια μου στους φύτουλες!
Ουίλσον εεεε..... Doppel ήθελα να πω, diablofreak (εσένα λόγω ονόματος σε συμπάθησα απο την αρχή) laharl (rpgs sucks!!) και christop σας ευχομαι οτι καλύτερο! Ειδικά σε σένα chris ευχομαι καλό κουράγιο αν αποφασίσεις να ξαναδώσεις ;)
Σε αντίθεση με τους βρωμόγερους απο πάνω (evans,_Lloyd, xeno) που έχουν φάει την ζωη με το κουτάλι (τρομάρα τους!) εγώ δεν έχω συμβουλή να σας δώσω!
Αντε να κάνουμε ενα meeting στην Ηγουμενίτσα (που μας βολεύει όλους!) να το γιορτάσουμε!
Υ.Γ6: Ντόπελ ΜΗΝ δηλώσεις Θεσσαλονίκη. Δήλωσε Πάτρα που έχει και λίαν εμφανίσιμες κορασίδεςI attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Comment
-
Originally posted by DiabloFreak View PostΣυγχατητήρια Doppel!!!!!
Και εγώ έβγαλα 19.144 1 μόριο πριν την Ιατρική Θεσσαλονίκης
Originally posted by ChrisTop View Post16.071 Οικονομικά.
Μπουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...
Και τα ναυάγια: 12,5 ΑΟΔΕ, 13,1 Φυσικυ, 16 (!) Αναπτυξη Εφαρμογών
Δεν πειράζει μωρέ, του χρόνου θα διαβάσουμε και θα περάσουμε σε καλή σχολή.
Συγχαρητήρια τρελέ Doppela και Diablo. You did it right.
Originally posted by Laharl View PostYAY!!!
19049 μόρια!!!!:w0000t:
Και οι βαθμοί:
Μαθ Κατ: 87-97 18,4
Φυσ Κατ:100-100 20
ΑΟΔΕ:95-96 19,1
ΑΕΠΠ:97-98 19,5
Εκθεση(λολ εδώ): 75-69 14,4
Μαθ Γεν: 100-99 19.9
ΑΟΘ: 100-100 20
Γράψτε και εσείς τους βαθμούς σας
Συγχαρητήρια σε όλους μας παιδιά!!!Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά
@Diablo: Μην ανησυχείς,μπορείς να την πιάσεις διότι ακούγεται ότι θα πέσει λίγο;)
Άντε ελάτε όλοι Σαλόνικα να γουστάρουμε!!!
Εγω Σαλονικα ερχομαι κι αν εισαι κι εσυ εκει σιγουρα θα τα λεμε. Οπως και με οσους αλλους ειναι εκει, γερους και μη
Originally posted by Pilgrim View PostΝα δώσω και γω τα συγχαρητήρια μου στους φύτουλες!
Ουίλσον εεεε..... Doppel ήθελα να πω,
Κι ευχαριστω ολους τους αλλους κι ευχομαι τα καλυτερα και συγχαρητηρια σε ολους οσους εδιναν πανελλαδικες. Το καλοκαιρι μας ανηκει, παιδες! Και αν το καλοκαιρι εχει ενα και μοναδικο καλο, αυτο ειναι τα κοντα φορεματακια και ασπρα κατα προτιμηση σορτσακια των νεαρων κορασιδων (απο αυτα που φαινεται το string).
@Altair: Αφου ειμαστε εμεις εδω να μιλαμε μην ανησυχεις για τιποτα! Κι ο στρατος εγινε 9 μηνες.
@Loyd: Κι ο Irvine προσπαθει να με πεισει συνεχεια να εχω Πατρα, αλλα η Θεσσαλονικη ηταν στοχος απο πριν. Μονο αν μου ταξετε δωρεαν Captain Morgan (Freeman) και οντων-που-κουβαλαν-παντοφλες που ικανοποιουν τις τρεις προυποθεσεις του Doppel (σαν τα κριτηρια του Κοχ προσαρμοσενα σε δαιμονισες) θα το σκεφτω σοβαρα.My blog:Doppel's Den
Comment
-
Γενική άνοδος από όσο είδα με εξαίρεση τις θεωρητικές. Προσωπικά με το 10% πέρασα Οδοντιατρική Αθηνών, τρίτος. Να δούμε τώρα αν παίζει τίποτα από υποτροφίες :bleh: Mακάρι να είναι όλοι ικανοποιημένοι.
Comment
-
Μην το πάρεις προσωπικά, αλλά το κακό με το 10% έχει παραγίνει. Τελειώνει ο καθένας τη σχολή του και μετά κάνει και ένα μηχανογραφικό έτσι γιατι μπορεί. Άμα κάποιος θέλει πραγματικά να πάρει και δεύτερο πτυχίο ας δίνει κατακτήριες. Εσύ αφού έχεις τη δυνατότητα βέβαια καλά κάνεις και την αξιοποιείς αλλά αυτό το από ιατρική σε οδοντιατρική χτυπάει πολύ άσχημα.
Έβλεπα τα αποτελέσματα από το παλιό μου σχολείο και μία κοπέλα έκανε το ίδιο από ιατρική σε οδοντιατρική. Άλλος γνωστός μου που είχε πάρει πτυχίο από το 2006 είχε κάνει εκείνη τη χρονιά 10% και φέτος έκανε πάλι.
Έχουμε φτάσει σε σημείο που αν κάποιος κάνει μία λάθος επιλογή τη χρονιά που έδινε κανονικά μετά να βρίσκεται παγιδευμένος επειδή κάποιοι κάνουν την πλάκα τους για να τους γράψει η εφημερίδα ή για να έχουν πάσο. Καποιος που π.χ είχε 18000 μόρια, πέρασε φυσικό και στο 2ο έτος κατάλαβε ότι το μαθηματικό θα ήταν καλύτερο για αυτόν δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί ενώ κανονικά η βάση του μαθηματικού είναι στα 17000, στο 10% είναι 19000. Έτσι την πάτησα κι εγώ όταν σχολή που στην χρονιά μου ήμουν 300-400 μόρια πάνω από τη βάση και τελικά στο 10% έφαγα πανηγυρικά τα μούτρα μου. Όσο σκέφτομαι ότι αυτοί που πήραν τις θέσεις μπορεί να είναι απόφοιτοι του 2000 (που τα θέματα ήταν γελοία και οι βαθμολογίες... τα 19000 μόρια δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο) που τελικά μπορεί να μην πάτησαν και ποτέ αφού ήδη είχαν ένα πτυχίο μου ανάβουν τα λαμπάκια. Τέσπα το αφήνω εδώ και διευκρινίζω μία ακόμα φορά πως δεν έχω κάτι προσωπικό με τον burai από του οποιου τα γραφόμενα πήρα αφορμή για να πω κάποια πράγματα.
Οι υπόλοιποι που περιμένατε αποτελέσματα πώς πήγατε;
Comment
Comment