Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σχολιασμός επικαιρότητας-ανταλλαγή απόψεων

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Εντάξει ας τελειώσει εδώ το ζήτημα.
    Υπάρχει διαφορά απόψεων απλά και λιτά,δεν χρειάζονται προσωπικές επιθέσεις εκατέρωθεν.


    Ας αλλάξουμε λίγο θέμα...
    με κάτι που θα το βιώνουμε όλο και εντονότερα:
    Βιοκαύσιμα & έλλειψη τροφής
    http://www.enet.gr/online/online_text/c=11...215952,31919568
    NDS themes

    Comment


    • Υ.Γ
      Προς τον "υπό το μηδέν" αμφιβάλω αν κατάλαβε έστω ότι ήταν προσωπικό σχόλιο και δεν ενοχλήθηκε ο ίδιος εσύ αν θες να υπερασπιστείς τους κακόμοιρους "ανεγκέφαλους" του φόρουμ τουλάχιστον να φροντίσεις να διαβάζεις και τις θέσεις τους σε θέματα που άλλοι τα θεωρούν σοβαρά.
      [/b]

      Ξέρω πολύ καλά τι γράφει ο καθένας εδώ μέσα (ειδικά αυτό το τόπικ το έχω υπό στενή παρακολούθηση). Τι θες δηλαδή; Να τον κάνω μπαν ή να του σβήσω τα ποστς. Είναι στην κρίση του καθένα στο πως θα γράφει και με τι ύφος. Αν ο άλλος θέλει να απαντάει με χαβαλετζίδικο τρόπο είναι δικαίωμα του, δεν θα θέσω εγώ όρια εδώ. Αν κάποιος δεν "κολλάει" εδώ μέσα απλά θα απομονωθεί από τους υπόλοιπους. Εκτός και αν το πρόβλημα σου είναι ότι εκφράζει με χαβαλετζίδικο τρόπο απόψεις διαφορετικές από τις δικές σου... Αν έχεις κάποια αντίρρηση σε αυτά που λέει γράψε την αλλά δεν βλέπω κανέναν λόγο να του κάνεις προσωπική επίθεση με ειρωνικά σχόλια.
      Για να ξέρεις δεν με ενδιαφέρει να υπερασπιστώ κανέναν ανεγκέφαλο ή κακόμοιρο όπως λες κι εσύ, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να προστατέψω αυτό εδώ το φόρουμ πράγμα που ορισμένοι δεν μπορείτε να το βάλετε στο μυαλό σας. Η δημοκρατία και ηελευθερία της έκφρασης που κάνετε λόγο, θα πρέπει να ξέρετε ότι προαπαιτεί σεβασμό προς τον χώρο τον οποίο βρισκόμαστε. ΠΡοφανώς επιθέσεις προς άλλους χρήστες που το λογικό είναι φέρουν κι άλλες επιθέσεις, δεν είναι σεβασμός...


      το γουόρν άρχισε να μοιράζεται ή ακόμα;[/b]
      Προς το παρόν τουλάχιστον δεν υφίσταται warn.

      Comment


      • Ο σεβασμός κερδίζεται δεν θεωρείται δεδομένος σε κανένα άνθρωπο ή χώρο συζητήσεων. Το επίπεδο του forum καθρεπτίζεται από τα άτομα που τα απαρτίζουν.

        Ο φύγε προκαλεί συνεχώς θεωρώντας πως οι απόψεις του είναι πάγιες και σωστές λέγοντας ακόμα προκλητικά "ηλίθιους" όσους ζουν με κάποιο ιδεολογικό κωδικά. Κρίμα που διαβάζω αυτά από άτομα 24 χρονών που τους έχει απορροφήσει ο βούρκος του συστήματος και εγώ αύριο θα αναγκαστώ να συνεργαστώ μαζί του διότι με την λαμογιά του θα καταφέρει να "χωθεί" και να "δικτυωθεί" και να με ταλαιπωρήσει όπως και άλλους.

        Μόνος του έσκαψε την τρύπα του και αφού του αρέσει τόσο να έρπεται ας δεχτεί και κανένα πάτημα πας και αλλάξει στάση και από γνυμνοσάλιαγκας γίνει Homo Sapient.

        Τα παράσημα που του αποδίδω τα κέρδισε με το σπαθί του...Συνεχίστε να μιλάτε μετά περί χαβαλέ διότι τα σοβαρότερα πράγματα λέγονται κάνοντας "πλάκα".

        Τέλος η Δημοκρατία είναι η ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και η ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών δεν περιορίζω κανέναν να πει την άποψη του άλλα ο καθένας κρίνεται από τα λεγόμενα του όπως επίσης και εγώ ο ίδιος. Ας διαφωνήσει λοιπόν πως φέρομαι με τρόπο που δεν αρμόζει προς το πρόσωπο του Φύγε και θα ζητήσω και συγγνώμη μιας και είστε λάτρεις της πλειοψηφικής διαδικασίας.

        Η κοινή λογική δεν υφίσταται πλέον κάναμε χώρο για την δημοφιλέστερη άποψη......

        Comment


        • Ο σεβασμός κερδίζεται δεν θεωρείται δεδομένος σε κανένα άνθρωπο ή χώρο συζητήσεων. Το επίπεδο του forum καθρεπτίζεται από τα άτομα που τα απαρτίζουν. [/b]
          Αν δεν σέβεσαι τον χώρο δεν θα σε σεβαστεί ούτε και αυτός. Ο τρόπος που λειτουργούμε είναι τέτοιος που να απαιτεί σεβασμό προς το χώρο πάνω από όλα. Άμα θέλαμε με το έτσι θέλω να επιβάλλουμε κάποια πράγματα για να έχει ποιότητα το φόρουμ θα το είχαμε κάνει αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μας.
          Όσο για το ότι το επίπεδο του φόρουμ καθρεπτίζεται στα άτομα που το απαρτίζουν θα σου πω ότι είμαστε περίπου 90 άτομα ενεργοί και είστε 2-3 που την πέφτετε στον ΦΥΓΕ, αυτό θα έπρεπε να σε βάζει σε σκέψεις.

          Ο φύγε προκαλεί συνεχώς θεωρώντας πως οι απόψεις του είναι πάγιες και σωστές λέγοντας ακόμα προκλητικά "ηλίθιους" όσους ζουν με κάποιο ιδεολογικό κωδικά.[/b]
          Έκατσα και διάβασα 1-1 όλα τα ποστ του φυγε των 3 τελευταίων εβδομάδων, δεν έχουν ούτε ένα προσβλητικό χαρακτηρισμό για άλλο μέλος πλην της απάντησης που σου έδωσε μετά από την πρόκληση σου. Ο ΦΥΓΕ λέει τις απόψεις σου όπως και εσύ λες τις δικές σου. Το να σου πει κάποιος ότι δεν ισχύουν αυτά που λες είναι μέσα στα πλαίσια του διαλόγου και της λογικής αντιπαράθεσης.

          Τέλος η Δημοκρατία είναι η ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και η ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών δεν περιορίζω κανέναν να πει την άποψη του άλλα ο καθένας κρίνεται από τα λεγόμενα του όπως επίσης και εγώ ο ίδιος[/b]
          Αφού λοιπόν ο καθένας κρίνεται για αυτά που λέει και κάνει, τότε ποιος ο λόγος εσύ να αρχίσεις τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς από την στιγμή που δεν σου είχε πει τίποτα; Αν δεν κρατίεσαι μπορείς να του στείλεις πμ και από εκεί να πεις ότι θες ακόμα και να κανονίσετε ραντεβού για ξύλο άμα γουστάρετε.

          Comment


          • Tωρα ρε sub zero αξια δε του δινεις που καθεσαι και ασχολησαι τοσην ωρα μαζι του? το παληκαρι εχει μπει μεσα για να κανει σαματα επειδη ξερει πως ειμαι ευαιξαπτος αλλα δε του βγαινει, γιατι, για να τσακωθω με καποιον ή καλυτερα να ερθω σε αντιλογο πρεπει πρωτα η καθε μερια να δεχεται την αξια της αλλης, ετσι ωστε να μπει στη διαδικασια του οτι, ναι θα κατσω να μπω σε μια κοντρα με αυτον γιατι πιστευω οτι εχει κατι να πει το οποιο το πιστευει το ζει κλπ κλπ, εγω μπορει να το θεωρω λαθος, ισως μετα να αλλαξω αποψη ισως και οχι αλλα μετα απο εναν αντιλογο η εναν διαλογο θα υπαρχει κατι που θα χουν κερδησει και οι δυο πλευρες, ενα ακομη επηχειρημα η μια επιπλεον αμφιβολια ποιος ξερει.

            Τελιωνοντας εχω να πω πως με πολλους στενους μου φιλους εχουμε πληρως αντιθετες αποψεις οπως και με αρκετα παιδια απο δω, δεν επιλεγω στη ζωη μου να εχω ανθρωπους που ειναι το ειδωλο μου σε ενα καθρευτη, καθενας κρινεται απο το ευρος της προσωπηκοτητας του και το πνευματικο προσανατολισμο του.

            Comment


            • πω πω ρε συ boy τα 'παιξα με αυτά που διάβασα.δεν τα διάβασα όλα βέβαια αλλά εντάξει.με αυτά που βλέπω τα λόγια του Πράκτορα Σμιθ(The Matrix) μου φαίνονται όλο και πιο σωστα.

              "Human kind is a disease,a cancer of this planet".

              όσο για τη "διαμάχη" ΦΥΓΕ-ΑΚΙΡΑ ffs ΚΟΦΤΕ ΤΟ
              Carpe diem

              Comment


              • όσο για τη "διαμάχη" ΦΥΓΕ-ΑΚΙΡΑ ffs ΚΟΦΤΕ ΤΟ
                [/b]
                Δεν υπαρχει διαμαχη, εγω τουλαχιστον τον γραφω δυλαδη.

                Comment


                • "Human kind is a disease,a cancer of this planet".
                  [/b]
                  Μα πόσο τεραστίων διαστάσεων αλήθεια.
                  Το ανθρώπινο γένος αποτελεί την μόνη παραφωνία της φύσης στον πλανήτη.

                  There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                  Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                  Comment


                  • Χαίρομαι που συμφωνούμε ΛΙΝΚ
                    Carpe diem

                    Comment


                    • Μα πόσο τεραστίων διαστάσεων αλήθεια.
                      Το ανθρώπινο γένος αποτελεί την μόνη παραφωνία της φύσης στον πλανήτη.
                      [/b]
                      Δυστυχώς μια αλήθεια η οποία δεν θα αλλάξει ποτέ.Καληνύχτα Κεμάλ...
                      Originally posted by Raf
                      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                      Comment


                      • βέβαια από την άλλη ποιος ξέρει.ίσως είναι απαραίτητο να υπάρχουν άνθρωποι,να καταστρέψουν τον κόσμο κι έπειτα αυτός να αναγεννηθεί ξανά με άλλη μορφή και αυτή να είναι το επόμενο στάδιο της εξέλιξης.απλά εμείς ούε που μπορούμε να το φανταστούμε.who knows...
                        Carpe diem

                        Comment


                        • Δε συμφωνω καθολου με τα περι καρκινου. Ειμαστε μερος της εελιξης του πλανητη. Τα προβληματα που προκαλουμε στο πλανητη σαν ανθρωποι πανω απο ολα βλαπτουν εμας τους ιδιους. Σιγουρα επηρεαζουν το πλανητη και τους οργανισμους αλλα για μενα ολα αυτα ειναι μερος του "παιχνιδιου".
                          Do a barrel roll!

                          Comment


                          • Wat?
                            Originally posted by Raf
                            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                            Comment


                            • Πρωτη φορα βλεπω Καρκινο με αυτοκριτικη...
                              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                              Comment


                              • εγω παλι νομηζω πως ο ανθρωπος εδωσε νοημα στη γη, διαφορετικα θα ηταν ενας αχρηστος πλανητης με ζωα και φυτα, το ανθρωπινο ειδος δημιουργησε επιστημες και τεχνες επαναπροσδιορησε τις αποστασεις των ηπειρων κλπ κλπ, τωρα οτι την μολυναμε, νταξει θα πρεπε να μασταν πιο προσεχτικοι, αλλα διορθωνται τα πραγματα ας μην ειμαστε ισοπεδωτικοι.

                                Comment

                                Working...
                                X