Ωχ παιζει να σε πετυχω δηλαδη
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Σχολιασμός επικαιρότητας-ανταλλαγή απόψεων
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
τον DiscipleInAgony τον πέτυχα.εσένα δε σε είδα πουθενά.πάντως δεν πέτυχα τίποτα καλό όσον αφορά τιμές αν εξαιρέσουμε τις προσφορές για τις κονσόλες που φύγανε με τη μία.πάντα για τον τομέα μας μιλάω,αλλιώς όλο και κάτι βρήκα,αλλά με 30? τι να πάρω.
τα μόνα που άξιζαν ήταν τα exit & exit 2 για psp στα 22 και 14? αντίστοιχα.ναι το 2 ήταν πιο φτηνό.Carpe diem
Comment
-
υποτιθεται η Εκαλη ειναι πλουσιογειτονια και ειδικα στο Αρσακειο θα πρεπε να χει τους καλυτερους καθηγητες, αλλα... http://www.zougla.gr/news.php?id=8914
Comment
-
καλα το θεμα κανεις δε το σχολιασε ? μιλαμε για καθηγητη που σκοτωσε τη γυναικα του. θα μπορουσε να ειναι στη θεση της οποιοδηποτε παιδακι στη ταξη που τον εκανε να χασει τη ψυχραιμια του. αλλα να μου πεις ελλαδισταν, εδω τους διοριζουν χωρις να ξερουν. τεσπα μαλλον φταιει οντως η λογικη μου...
Comment
-
Iσως γιατι εγω διαλεξα να μεινω στην Ελλαδα και εσυ στο ελλαδισταν που καθε φορα μας θυμιζεις τη χωρα καταγωγης σου.
Οσο για το παραπανω ο καθενας θα μπορουσε να το ειχε κανει με την ιδια λογικη και συγνωμη κιολας που οταν εδινε ΑΣΕΠ καποιος (λεμε τωρα) δεν ειχε δειξει στο γραπτο του πως μπορει καποτε να εμφανισει ψυχολογικα προβληματα.
Comment
-
Iσως γιατι εγω διαλεξα να μεινω στην Ελλαδα και εσυ στο ελλαδισταν που καθε φορα μας θυμιζεις τη χωρα καταγωγης σου.
Οσο για το παραπανω ο καθενας θα μπορουσε να το ειχε κανει με την ιδια λογικη και συγνωμη κιολας που οταν εδινε ΑΣΕΠ καποιος (λεμε τωρα) δεν ειχε δειξει στο γραπτο του πως μπορει καποτε να εμφανισει ψυχολογικα προβληματα.
[/b]
Comment
-
καλα το θεμα κανεις δε το σχολιασε ? μιλαμε για καθηγητη που σκοτωσε τη γυναικα του. θα μπορουσε να ειναι στη θεση της οποιοδηποτε παιδακι στη ταξη που τον εκανε να χασει τη ψυχραιμια του. αλλα να μου πεις ελλαδισταν, εδω τους διοριζουν χωρις να ξερουν. τεσπα μαλλον φταιει οντως η λογικη μου...
[/b]
Από εκεί και πέρα, το ότι πρόκειται για γειτονιά πλουσίων και "καλό" σχολείο, δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Το ότι πέφτει χρήμα δεν σημαίνει ότι μπορούν να εντοπιστούν όλες οι πτυχές του χαρακτήρα των εργαζόμενων π.χ.
"Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
-
[/b]
Στην Αμερικη που μπαινει ο μανιακος με το πιστολι στο σχολειο και αρχιζει να εκτελει οποιον βλεπει μπροστα του δεν το λεμε Αμερικανισταν ομως..
Comment
-
Εκεί λένε φταίει το Αφγανιστάν.
Comment
-
δεν επιδιωκω τιποτα απολυτως. απλα πιστευω σαν χωρα εχουμε προβληματα κι αν δεν γκρινιαξουμε για να τα αναδειξουμε δε προκειται τιποτα να διορθωθει.
Τα ψυχολογικά προβλήματα μπορεί να προκύψουν απ' τη μια στιγμή στην άλλη, δε εντοπίζονται όσο εύκολα νομίζουμε, μπορεί να είναι καλά κρυμμένα, ή ενδέχεται, εν τέλει, να μην είναι καν θέμα ψυχολογικών προβλημάτων, αλλά ηθικής (δε μιλάω για το συγκεκριμένο όπου είμαστε βέβαιοι ότι ο άνθρωπος είχε πρόβλημα, αλλά γενικότερα για τέτοια περιστατικά).[/b]
Nαι το Ελλαδισταν φταιει..
Στην Αμερικη που μπαινει ο μανιακος με το πιστολι στο σχολειο και αρχιζει να εκτελει οποιον βλεπει μπροστα του δεν το λεμε Αμερικανισταν ομως.. [/b]
Comment
Comment