Announcement

Collapse
No announcement yet.

Yep!!! I failed today...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

φοράει γυαλιά και φακούς επαφής μαζί
    Δεν τα φοράω μαζί. Μία το ένα μία το άλλο.
    Και γενικά ούτε φακούς φοράω, συνήθως δε φοράω τίποτα. Όταν παίζω και βλέπω παρουσιάσεις, μάθημα φοράω γυαλιά ή φακούς και όταν βγαίνω κάποιες φορές φακούς (όχι πάντα). Δεν έχω σοβαρή διαφορά ανάμεσα στα 2 μάτια για να ζαλίζομαι. Με τα γυαλιά ζαλίζομαι γιατί αν κοιτάς σε άλλο μέρος των γυαλιών αλλάζει το focus και έχεις πολύ κακή αίσθηση της απόστασης. Επίσης κουράζεται η μύτη μου και με ενοχλούν αν είναι έστω και λίγο βρώμικα...
    Originally posted by Squall Leonhart
    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
    Originally posted by 丹野
    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
    Originally posted by Ryu_gr
    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Epeidh foresa gyalia gia prwth fora sta 2 mou xronia kai ta evgala mia kai kalh sta 22 mporw na pw emperistatwmena pws poly aneta mporeis na ksexaseis oti ta foras efoson exeis ginei ena me afta...
      Mou exei tyxei kai mena polles fores na ta psaxnw enw ta foraw.
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Originally posted by Narcissus View Post
        Εννοείται! Μάλιστα είναι αυτό που προτείνουν οι οφθαλμίατροι. Η όρασή σου θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Αυτό εξηγείται από το ότι στην πραγματικότητα τα κρύσταλλα των γυαλιών κάνουν τα αντικείμενα να φαίνονται μικρότερα από ότι είναι, οπότε αν η διαφορά βαθμών είναι μεγάλη αυτό γίνεται αντιληπτό από τον οργανισμό και έτσι δημιουργείται μια αίσθηση ζαλάδας.
        Για τον αστιγματισμό αν είναι μέχρι 1 (αν θυμάμαι καλά) απλά μπαίνει +0,25 μυωπία στο φακό. Προφανώς εσύ είσαι εδώ. Για μεγαλύτερο υπάρχουν ειδικοί φακοί που απλά κοστίζουν ακριβότερα από τους απλούς μυωπικούς.
        Δεν το ήξερα ότι υπάρχει για αστιγματιστικούς. Εγώ ακόμα από μικρός τα βλέπω διπλά. Διπλά εννοώ τις οφθαλμαπάτες στα αριστερα(έχω μάθει να ξεχωρίζω τα αληθινά από τα ψεύτικα) Ο αστιγματισμος μου χτυπάει μόνο στα φωτεινά πράγματα. Τι έχεις να πεις γιαυτό ?
        sigpic

Comment

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς εννοείς. Βασικά δεν ξέρω και πολλά περισσότερα πράγματα, καθώς δεν είμαι γιατρός απλώς συζητάω με τους γιατρούς μου ό,τι με αφορά.

Comment

Originally posted by Narcissus View Post
            Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς εννοείς. Βασικά δεν ξέρω και πολλά περισσότερα πράγματα, καθώς δεν είμαι γιατρός απλώς συζητάω με τους γιατρούς μου ό,τι με αφορά.
            Δεν νομίζω να το έχεις εσύ, αλλά είναι κάτι που το έχουμε σχεδόν το 25% ολόκληρου του πολιτισμού.

Βλέπεις την εικόνα καθαρά, αλλά όταν οτιδήποτε σίδερο ή φως λάμπει, σου βγαίνει η οφθαλμαπάτη σαν αδιαφανό χαρτί λίγους πόντους ή αριστερά ή δεξιά... Σε μένα είναι περίπου 5 χιλιοστά αριστερά η οφθαλμαπάτη...
            sigpic

Comment

το έχουμε σχεδόν το 25% ολόκληρου του πολιτισμού
              Έτσι.-

Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Yeah, astigmatismos rulez!

Comment

Originally posted by straier View Post
                  Έτσι.-
                  Ήθελα κι εγώ να το πω αλλά σκέφτηκα ότι θα το σχολίαζες, οπότε...

Comment

Χαχαχα:petseta:
                    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Έγραφα επί μία ώρα σερί το review μου του Torchlight και, όταν το τέλειωσα, μπήκα στο photobucket για να κάνω upload τις φωτογραφίες.

Και κράσαρε το firefox.

ΚΑΤΣΕ ΓΡΑΦΕ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΑ.

Υ.Γ. Link η φρασούλα κάτω από το nick σου τα σπάει. Έχεις δει το "Land and Freedom" του Ken Loach?
                      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Originally posted by Titus View Post
                        Έγραφα επί μία ώρα σερί το review μου του Torchlight και, όταν το τέλειωσα, μπήκα στο photobucket για να κάνω upload τις φωτογραφίες.

Και κράσαρε το firefox.

ΚΑΤΣΕ ΓΡΑΦΕ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΑ.
                        ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΕΛΙΩΣΑ ΛΕΜΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
                        sigpic

Comment

Τα γραφουν στο word αυτα πρωτα.
                          Do a barrel roll!

Comment

Είχα βάλει το πρωί ένα επεισόδιο anime για encoding, που κρατούσε γύρω στις 9 ώρες. Ύστερα από κάμποσες ώρες, στο 85% περίπου έβαλε η μάνα μου ένα USB στον υπολογιστή... το οποίο ανιχνεύτηκε ότι είχε ιό και έπρεπε να γίνει επειγόντως reboot μετά το scanάρισμα.

Δεν πτοούμαστε όμως. Αρχίζουμε ξανά απ' την αρχή με την ελπίδα να τελειώσει μέχρι τα μεσάνυχτα. Γύρω στο 60%, ήρθε η ξαδέρφη μου να δει κάτι στον υπολογιστή επειδή δεν έχει internet, και επειδή είδε την οθόνη κλειστή, θεώρησε φρόνιμο να πατήσει το κουμπάκι "Power" ώστε να πάρει μπρος το PC.

Μάλλον δεν με πάει σήμερα...

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Η οικογένειά σου είναι δημόσιος κίνδυνος για τα πισι.
                              Originally posted by 丹野

Comment

Χα, όπως τότε που ήθελα να κωδικοποιήσω hardsub το Advent Children και διακόπηκε 2-3 φορές, εκ των οποίον η μία ήταν απο ηλεκτρολόγο που κατέβασε το ρεύμα του σπιτιού ενώ εγώ ήμουν στα credits.

Comment

Working...
                                X