Λίγο φινλανδικό melodeath από τους Eternal Tears Of Sorrow για να σπάσει ο πάγος
Announcement
Collapse
No announcement yet.
metal music \m/
Collapse
X
-
Λίγο φινλανδικό melodeath από τους Eternal Tears Of Sorrow για να σπάσει ο πάγοςΑυτό που έβαλες ήταν συμπαθητικό αλλά πάσχει πολύ στα φωνητικά του τραγουδιστή...
Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Άκουσα το Black Ice των AC/DC.Μέτριος δίσκος και καραπαιγμένος από τους ίδιους στο παρελθόν πολύ καλύτερα.Ίσως να μην είμαι σε φάση κιόλας δεν ξέρω.Πάμε πάλι για Spiritual Beggars.Κι όσο σκέφτομαι ότι κάποτε έκανα προσπάθεια να καταλάβω γιατί αρέσουν τόσο πολύ στον κόσμο.Και τώρα είναι από τις αγαπημένες μου μπάντες.Τι να πω.Άβυσσος τα αυτιά του metalhead.Carpe diem
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΆκουσα το Black Ice των AC/DC.Μέτριος δίσκος και καραπαιγμένος από τους ίδιους στο παρελθόν πολύ καλύτερα.Ίσως να μην είμαι σε φάση κιόλας δεν ξέρω.Πάμε πάλι για Spiritual Beggars.Κι όσο σκέφτομαι ότι κάποτε έκανα προσπάθεια να καταλάβω γιατί αρέσουν τόσο πολύ στον κόσμο.Και τώρα είναι από τις αγαπημένες μου μπάντες.Τι να πω.Άβυσσος τα αυτιά του metalhead.
επίσης οι Blind Guardian έβγαλαν δίσκο που είναι παραπάνω από αξιοπρεπής και οι Amorphis έβγαλαν dvd που πρέπει να το πάρω αύριο μεθαύριο.these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes
Comment
-
Το Black Ice είναι ένα απλά καλό δισκάκι για AC/DC. Καμμία σχέση με το Ballbreaker και Stiff Upper Lip.
Το νέο spiritual είναι εντελώς χάλι αν και το προηγούμενο το Demons μετριότητα ήταν όσο δεν πήγαινε- με το ζόρι ξεχώριζαν δυο κομμάτια και φυσικά ο θεός JB. Κάηκε ο Μιχαλάκης με τόσα συγκροτήματα.
Btw άκουσα το el dorado από Maiden... Χάλι απλά... Αν ο δίσκος είναι σε αυτό το στυλ μετράω τρίτη συνεχόμενη φρίκη μετά από τα μετριότατα Dance of Death, Matter of life and death. Άκουσα και το νέο του Ozzy, άλλη μεγάλη πατάτα από εκεί...
Δισκάρα ωστόσο το Full of Hell των Howl.
Comment
-
Είσαι θεούλης ρε Τίτε!!! Σε επικό πάντως μετράνε και οι ακόλουθοι( old school όσο δεν πάει όμως)
Btw το νέο Maiden δεν είναι καθόλου άσχημο τελικά. Τουλάχιστον το ευχαριστιέμαι πολύ περισσότερο από τα Dance of Death και A matter of life and death. To El Dorado παραμένει μούφα όμως...
Comment
-
Comment
-
Α ρε Τίτε τι μου έκανες.Για σένα.
Psychotic Waltz - I remember
Carpe diem
Comment
-
Πολύ σωστός και ο Altair! Δυστυχώς είναι μια από τις μπάντες που δεν είδα ποτέ ζωντανά και λυπάμαι πολύ για αυτό. Η μουσική τους αξία βέβαια είναι πολύ μεγάλη.
Και ας σας κάνω και λίγη πλάκα. Επικίλα μέρος ντέφτερον!
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
-
"Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
-
Καλά οι Dream Theater μετά το αξιόλογότατο Train of thought δε με αφορούν καθόλου. Επιδειξιομανείς όσο δεν πάει πλέον, με ελάχιστη ουσία- άποψή μου φυσικά. Ωστόσο, όσο κυνικό κι αν ακουστεί, ετοιμαστείτε για reunion( ω τι έκπληξη!!!!) μετά από 4-5 χρονάκια.
Comment
Comment