Announcement

Collapse
No announcement yet.

metal music \m/

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• To eixa anaferei pio pisw Titus kai ta legame me ton Altair. DEN YPARXEI O DISKOS ELEM

ELEM...

LEME!!!
    Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Φέτος είναι πολύ καλή χρονιά για μένα.Χάρη σε σας εδώ έμαθα 2 πολύ γαμάτες μπάντες που βγάλανε 2 πολύ γαμάτους δίσκους,άσχετα αν ο ένας είναι του 2008.Αυτοί είναι οι Atlabtean Codex & Crom που βγάλανε τα The Golden Bough & Vengeance αντίστοιχα.Επίσης οι πολυαγαπημένοι μου Filthies βγάλανε ΔΙΣΚΑΡΑ που όμοια της δεν περίμενα ότι θα ξαναβγάζανε τόσα χρόνια μετά το Midian.Το όνομα αυτού Darkly, Darkly, Venus Aversa.Ακόμα και τα Bonus tracks είναι κομματάρες και αναρωτιέμαι γαιτί δεν το βγάζανε κανονικά σε διπλό cd (βασικά ξέρω,το κόστος,αλλά τεσπά).
      Άσχετο.Burai στα Media Markt βρήκα την απλή έκδοση 9 ευρώ.
      Carpe diem

Comment

• Ο τύπος γα..ει! Έχω πάθει πλάκα με τον ήχο του, οι mesa boogie κάνουν θαύματα τέλος.

Comment

• Old news are old,το ξέρω,αλλά εγώ τώρα τα έμαθα.
          Έφυγε ο Roy Khan από τους Kamelot (spm),έφυγε ο K.K. Downing από τους Judas Priest(κρίμα,αλλά οκ σπμ),έφυγαν οι Van Williams & Jeff Loomis από τους Nevermore.
          ΓΙΑΤΙ Γ*ΜΩ ΤΑ ΚΕΡ*ΑΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΤΡΑΓΙΑ;ΓΙΑΤΙ;
          Carpe diem

Comment

• o K.K. είχε διαφορές με τον Halford και τον Tipton, ίσως και να ξενέρωσε που απ'ότι φαίνεται δεν θα σταματήσουν οι priest όπως είχαν αφήσει να εννοηθεί ορ σμθ.

οι Loomis & Williams ξενέρωσαν από την όλη φάση με τους sanctuary, ο Warrel προφανώς είχε άλλες προτεραιότητες, ο τελευταίος δίσκος δεν ήταν κακός αλλά ήταν ο πρώτος μέτριος δίσκος για τα δεδομένα τους (το enemies of reality ήταν δισκάρα, δεν ακούω κουβέντα), ε δεν ήθελαν πολύ.

ο Khan τέλος, φημολογείται ότι είναι βαριά άρρωστος, γι'αυτό και τα θρησκευτικά "god was there after all" κλπ, μακάρι να μην ισχύει και να είναι απλά μαλακίες της ηλικίας του.

υπάρχουν φήμες επίσης, ότι είναι supergroup δημιουργείται κάτω από τη μύτη μας.

σε πιο δυσάρεστα, πέθανε ο Matt LaPorte των Jon Oliva's Pain
            these walls built to stand come-what-may
            lie shattered in the ashes

Comment

• Ααα κρίμα,δεν το γνώριζα αυτό για τον Roy.
              To Obsidian Conspiracy μου άρεσε περισσότερο από το Enemies.Βέβαια το μεν πρώτο είχε την ατυχία να διαδεχθεί το This Godless Endevor,ενώ το άλλο το Dead Heart,οπότε,μήπως για αυτό μας φάνηκαν αμφότεροι,μέτριοι;
              Carpe diem

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                Ααα κρίμα,δεν το γνώριζα αυτό για τον Roy.
                To Obsidian Conspiracy μου άρεσε περισσότερο από το Enemies.Βέβαια το μεν πρώτο είχε την ατυχία να διαδεχθεί το This Godless Endevor,ενώ το άλλο το Dead Heart,οπότε,μήπως για αυτό μας φάνηκαν αμφότεροι,μέτριοι;
                για τον Roy προς το παρόν είναι μόνο φήμες και "άκουσα που ένας είπε ότι διάβασε ότι" κλπ, νομίζω ο ίδιος ή ο Youngblood είχε αναφέρει κάτι και (νομίζω, πάλι) ότι ο Κhan μετά την αποχώρησή του είπε "I'm still sick" ή κάτι τέτοιο. δεν ξέρω, από την μία αν είναι όντως άρρωστος κρίμα για τον άνθρωπο και μακάρι να γίνει καλύτερα. αν όμως δεν έχει τίποτα και ξαφνικά αποφάσισε να αρχίσει την εσωτερική_αναζήτηση_για_την_εξύψωση_του_ανθρώπινου _είναι, ε να πάει να πνιγεί. το poetry for the poisoned ήταν δισκάρα και ήθελα να τους δω λάιβ γαμώ την τρέλα μου, τι "δεν ανακοινώσαμε την αποχώρηση του Khan νωρίτερα για να μην πέσει η πώληση εισιτηρίων", αστοδιάλο

περί nevermore, το enemies μου έκανε κλικ όταν άκουσα την remastered έκδοση, το πρωτότυπο ήταν πραγματικά σκουπίδι από άποψη παραγωγής. enemies, noumenon, I voyager, seed awakening, είναι τραγουδάρες. ισχύει αυτό που λες για την διαδοχή δίσκων, αν και (οφ δε ρέκορντ) έχω μερικές ενστάσεις για το this godless endeavor.

στα τελευταία τους λάιβ εδώ πάντως φαινόταν ότι ο Warrel ήταν στην κοσμάρα του, το παλικάρι είχε πιει ό,τι πίνεται, μακάρι να βρουν και οι 2 πλευρές τον δρόμο τους και να ακούσουμε καμιά δισκάρα που θα μας ξετινάξει, δεν ήμουν πολύ αισιόδοξος έτσι κι αλλιώς για το "επόμενος δίσκος nevermore"
                these walls built to stand come-what-may
                lie shattered in the ashes

Comment

• Όντως η remastered έκδοση του Enemies είναι το κάτι άλλο,και για μένα είναι ένας φοβερός δίσκος Nevermore,απλά ΙΜΟ ο χειρότερός τους.Κι εγώ ήθελα να δω Νevermore με το κανονικό line-up,όλο κάτι τύχαινε και δεν τους έχω δει ακόμα.Και πλέον,δεν θα τους δω.Άντε να δούμε τι θα γίνει από δω και πέρα.
                  Carpe diem

Comment

• Originally posted by Squall Leonhart
                    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                    Originally posted by 丹野
                    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                    Originally posted by Ryu_gr
                    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Μιλάμε για μεγάλη Hardcorila

:troll:

Comment

• Άντε να δούμε... Κι έχει και καιρό να βγει κανένας σοβαρός δίσκος.
                        "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Fail.:troll:
                          Carpe diem

Comment

• Originally posted by TheCursed View Post

Άντε να δούμε... Κι έχει και καιρό να βγει κανένας σοβαρός δίσκος.

Comment

• Originally posted by ShrinkShady View Post
                              Carpe diem

Comment

• Πολύ σύντομα αφού το θέμα είναι σχεδόν ανενεργό να πω ότι το 2011 ήταν πολύ καλή metal χρονιά για μένα και παρακάτω αναφέρω τους λόγους:
                                1. Varjoina Kuljemme Kuolleiden Maassa - Moonsorrow
                                2. Anubis Gate (self-titled)
                                3. Bilateral - Leprous
                                4. Vyrion (self-titled)
                                5. One for sorrow - Insomnium
                                6. Lay of Thrym - Týr
                                7. Surtur Rising - Amon Amarth
                                8. Omnivium - Obscura
                                9. Outer Isolation - Vektor

Θα συμπληρώσω αν μου έρθει κάτι άλλο...

Comment

Working...
                                X