Announcement

Collapse
No announcement yet.

metal music \m/

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Οι Meshuggah μου αρέσουν αρκετά, όμως θα περιμένω για απάντηση του Missing Score
    [/b]
    To θες πολυ ε; Χα! Με τρωει το χερι μου αλλα αστο καλυτερα θα σφαχτουμε για το τιποτα. Εμενα μ'αρεσε το τελευταιο των Disturbed οι οποιοι ανεβηκαν πολυ στην εκτιμηση μου απο τοτε που βγαζουν κομματια οπως το "The Night"
    https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

Comment

• το καινουργιο Metallica leakαρε σημερα προς Ρωσια μερια και το ακουω τωρα. οποιος θελει link ας μου πει.

Comment

• Δωσε και μενα μπαρμπα!
        https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

Comment

• Six Songs From Death Magnetic

Οι παλιόγεροι δείχνουν να ξαναφορτσάρουν! Ειδικά το My Apocalypse σπέρνει και θα ταίριαζε καλύτερα σε καινούριο δίσκο των Slayer. Πορώθηκα!!!
          Insert Coin

Comment

• γενικα εμενα με τις πρωτες ακροασεις ο δισκος μου φανηκε μετριος. δε ξεχωρισα και δε μου εμεινε κανενα τραγουδι. αλλα ας πουμε, ο ηχος θυμιζει κατι απ'τα παλια, δεν ειναι σαν του St. Anger. απλα ειναι σαν να χασαν το παθος με το οποιο παιζαν τοτε...

Comment

• Να ρωτήσω ρε παιδιά κάτι; Καταλαβαίνω απόλυτα αυτούς που λένε ότι το Death Magnetic τους ικανοποίησε, γιατί οι Metallica επέστρεψαν στις ρίζες τους. Καταλαβαίνω επίσης αυτούς που τους άρεσε αρκετά. Ερωτώ, όμως, κριτικές του τύπου "Οι Metallica ξεπέρασαν τον εαυτό τους" που συνοδεύονται από βαθμολογίες του τύπου 5/5 και δεν συμμαζεύεται είναι σοβαρές;

Έχω ακούσει έξι κομμάτια του δίσκου και λέω πως και αριστουργήματα να είναι όλα τα υπόλοιπα τα οποία δεν έχω ακούσει, ο δίσκος και πάλι με το ζόρι θα άξιζε ένα 4/5, γιατί για να πάρει 5/5 ένας δίσκος προφανώς πρέπει να είναι εξαιρετικός από την αρχή ως το τέλος, κάτι το οποίο για το συγκεκριμένο album απλώς δεν ισχύει. Νομίζω πως είναι κοινή λογική.

Τι σημαίνει αυτό, τώρα. Ότι, πολύ απλά, οι κάθε είδους κριτικοί θεοποιούν ένα album όταν είναι αυτό που θέλει το κοινό (επιστροφή στις ρίζες από πλευράς Metallica, στην συγκεκριμένη περίπτωση) και θάβει ένα album όταν είναι κάτι το οποίο δεν θέλει το κοινό (εναλλακτικές προσπάθειες και πειραματισμοί όπως στο Load και το ReLoad, που πάντως παραμένουν φρεσκότατοι και μοναδικοί ακόμα και σήμερα).

Ειλικρινά, αισθάνομαι αγανακτισμένος αυτήν την στιγμή. Δεν έχω πρόβλημα με τις κριτικές που θεωρώ άστοχες. Έχω πρόβλημα με τις κριτικές που αποσκοπούν στο προσωπικό όφελος και σ' αυτήν την περίπτωση νομίζω πως οι διάφοροι "ειδήμονες" αυτό είχαν σαν στόχο. Άλλο, φυσικά, τα θετικά σχόλια από το κοινό, το οποίο καλά κάνει και κρίνει τον δίσκο ανάλογα με το πόσο πλησιάζει στα προσωπικά του γούστα.

Και εις ανώτερα ο "ειδικός" Τύπος.

"Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• δεν ξερω που διαβασες οτι διαβασες, υποθετικα κανα περιοδικο πιστευω. εκει αυτο γινεται απλα επειδη το αλμπουμ "πρεπει" να πουλησει και η εταιρεια πληρωσε για το review.

Comment

• δεν ξερω που διαβασες οτι διαβασες, υποθετικα κανα περιοδικο πιστευω.
                  [/b]
                  Όχι. Σε sites στο internet.
                  "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Όχι. Σε sites στο internet.
                    [/b]
                    Απο περιέργεια, και κατ εμέ για να δεις αν ευσταθούν οι κατηγορίες, τσέκαρε πόσο είχαν βάλει στο St ANger... ;)
                    Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

• Το Rolling Stone είχε βάλει 4/5 στο St.Anger και στο τωρινό review του Death Magnetic το αποκαλεί αποτυχημένο...

Του 3/5 να είναι ο δίσκος γαι μένα,θα είμαι χαρούμενος.Στη μουσική ειδικά έχω εγκαταλείψει τις κριτικές προ πολλού.Αυτό που λέει ο Shadow περί προώθησης είναι απόλυτα σωστό και spot on.Enemies of Reality 9/10...Ευχαριστώ δε θα πάρω...

Κατά τα άλλα δεν ξέρω καν αν θα το αγοράσω day one.Αν και μάλλον με βλέπω να υποκύπτω.Μετά την κρυάδα που έφαγα με το τελευταίο των έτερων αγαπημένων μου MegaDeth φοβάμαι να το αγγίξω.Ίδωμεν...
                      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Αυτό που λέει ο Shadow περί προώθησης είναι απόλυτα σωστό και spot on.[/b]
                        Nαι καπως ετσι εχουν τα πραγματα, αν και δεν ειμαι δημοσιογραφος για να αρθρογραφω καπου, ξερω πως η εταιρεια πληρωνει για το review oταν στελνει το εκαστοτε cd δηθεν προς ακουσμα και κρητικη στο περιοδικο.

ουσιαστικα αυτο που γινετε ειναι μια διαφημηση μεσω καλων βαθμων, αφου και τα περιοδικα τον ιδιο σκοπο εχουν, να ενημερωσουν και να διαφημησουν για το αλμπουμ στο κοινο...

παντως, καλο ειναι αν αγοραζετε αυθεντικα, πρωτου τρεξετε να σκορπισετε τα λεφτα σας, να εχετε ακουσει απο το ιντερνετ περι τινος προκειται. βεβαια τοτε χαλαει και η εκπληξη της πρωτης φορας, αλλα οκ δε μπορουμε να εχουμε κι ολα δικα μας...

Comment

• Eλάτε ρε παιδιά...μα είμαστε σοβαροί?Αυτό να γίνεται στα μεγαθήρια...λες και άμα πάρουν οι nevermore, επειδή αναφέρθηκε το enemies of reality, ένα δεκαράκι παραπάνω, θα χεστούν στο τάλιρο..
                          Για το metal μιλάμε, όχι για το pop...
                          Πάντως, πληροφοριακά, το metal hammer το ελληνικό το είχε θάψει μαζικά το st anger...εκεί δεν έπεσαν λεφτά????
                          Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

• Το Hammer βάζει βαθμάρες σε πολλά δισκάκια που δεν το αξίζουν γιατί έχουν σχέση με τους διανομείς(aka κάποιοι συντάκτες δούλευουν εκεί)Είναι αλήθεια.Schatten αν τα πούμε κάποια στιγμή από κοντά,θα σου αναφέρω το περιστατικό. ;)

Οι Nevermore δεν το έχουν ανάγκη ειδικά στο εξωτερικό,αν και συμβαίνουν παρόμοια πράγματα και στη Γερμανία.Στην Ελλάδα έντυπα σαν το Hammer χειραγωγούνε πολύ κόσμο.Δεν είναι κακό,απλά είναι κρίμα να αναφέρονται σε εναλλακτικά συγκροτήματα με φειδώ.Να είναι καλά ο Γιοβανίτης,ο Καραολίδης,ενίοτε ο Πούσιος και φυσικά ο τρισμέγιστος Κισατζεκιάν.Εν έτει 2008 πολλοστό αφιέρωμα σε τραγουδιστές με τρανταχτές ελλείψεις και πάλι πρώτους τους ίδιους και τους ίδιους...Ένα περιοδικό που στο Toxicity είχε βάλει 1 ή 2(συντακτης του ας μην κατηγορώ συσσωμο το έντυπο).Καλύτερα να μην αναφέρω κριτικές που αποθεώνουν λυσσασμένες κιθάρες που ορμούν σαν μπουλντόγκ να σφάξουν τον κάθε ανίδεο,λάβαρα του metal που καρφώνονται etc.Ο ορισμός της ανάλυσης και των επιχειρημάτων...

Οι Nevermore αποτελούν αγαπημένο μου group αλλά το Enemies,ειδικά η αρχική έκδοση με τη χάλια παραγωγή-το είχε παραδεχτεί και ο Warrel-ήταν πολύ κατώτερη και δεν άξιζε διθυραμβικών σχολίων από ένα Περβανίδη που το μόνο που έκανε ήταν να λέει Αγοράστε το,όπως και η υπόλοιπη συντακτική ομάδα.

Και οι Iced Earth δεν είναι μεγαθήριο σε καμμία περίπτωση(μόνο σε Γερμανία και Ελλάδα έχουν επιτυχία)αλλά η προώθηση που έχουν δεχτεί στη χώρα μας είναι τεράστια.Μην κοιτάτε τον τωρινό σκεπρικισμό από τη Βίβλο του Metal.Κάποτε ό,τι κ να έβγαζαν είχαν το 9 και 10 εξασφαλισμένα.(Horror Show 9,το οποίο αργότερα τα ίδια άτομα δεν έβγαζαν κάν στην 20αδα των best of the year...)

EDIT:
                            Oops...DiscipleInAgony ήθελα να πω
                            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Burai συμφωνώ απόλυτα. Το τελευταίο Rock Hard, που προτιμώ αν είναι να αγοράσω περιοδικό, έχει ένα σημαντικό editorial. Αν δεν το έχετε και ενδιαφέρεται κανείς για το τι λέει μπορώ να μεταφέρω μερικά λόγια...

Comment

• Το καλοκαίρι αγοράζω κλασικά ό,τι περιοδικό κυκλοφορεί για τις ώρες ηρεμίας και για την παραλία.Αγόρασ το Rock Hard,να δω περισσότερο τι παίζει και όταν διαπίστωσα πως πέρα από την ονομασία δε μοιράζεται πολλά περισσότερα με το γνωστό έντυπο,αλλά πολύ περισσότερο,αποτελεί τη συνέχεια του υπέρτατου Rock On τρελάθηκα από τη χαρά μου.
                                Κατώτερο layout από το Hammer,αλλά imo περισσότερη ουσία και ειλικρίνεια.

Το Hammer από την άλλη(Αυγούστου)ήταν ένα ακόμη ξαναζεσταμένο τεύχος αφιέρωμα,με τον αρχισυντάκτη(τον Γκρινιάρη)να διατείνεται πως έπεσαν πολλές ώρες δουλειάς.Σοβαρά ρε μάστορα?Να ανασύρω από την αρχειοθήκη,παλαιότερο τεύχος του hammer με εσωτερικό αφιέρωμα οι καλύτεροι τραγουδιστές του metal?Του χρόνου να κάνουν τα πιο επιδραστικά metal albums των,ή πιο καλά πια 500 cds ρέπει να έχεις για να πάρεις το βάπτισμα...Σανίδα λέμε...

Comment

Working...
                                X