Δυστυχως,ακουσα κι εγω το The day that never comes,τιποτα το ιδιαιτερο.Με το που το ακουσα,χωρις να θυμαμαι το tracklist του δισκου,καταλαβα οτι θα ειναι το τεταρτο κομματι.Το προοριζουν σαν κατι αντιστοιχο του Sanitarium ή του Fade to Black.Αν εχετε παρατηρησει,οι Metallica ακολουθουν μια παραδοση,με εξαιρεση το kill'em all και το st.anger.Σε καθε δισκο,το "ησυχο" κομματι μπαινει τεταρτο:
Ride the lighting--> Fade to black
Master of puppets--> Sanitarium
...And justice for all--> One
Black album--> Unforgiven
Load--> Until it sleeps
Re-load--> Unforgiven 2
Το λογικο θα ηταν το unforgiven 3 να ειναι τεταρτο,οποτε μ'αυτη την λογικη,θα ειναι πιο "τσιτα" σε αντιθεση με τα αλλα δυο.Δεν θελω να το παιξω εξυπνος με αυτο που εγραψα,μπορει να το εχει ο κοσμος τουμπανο αλλα ειναι μια παρατηρηση που εχω κανει και δεν το εχω δει πουθενα και μου φαινεται ενδιαφερον.Btw,το Cyanide μου ακουγεται καλυτερο.
Ride the lighting--> Fade to black
Master of puppets--> Sanitarium
...And justice for all--> One
Black album--> Unforgiven
Load--> Until it sleeps
Re-load--> Unforgiven 2
Το λογικο θα ηταν το unforgiven 3 να ειναι τεταρτο,οποτε μ'αυτη την λογικη,θα ειναι πιο "τσιτα" σε αντιθεση με τα αλλα δυο.Δεν θελω να το παιξω εξυπνος με αυτο που εγραψα,μπορει να το εχει ο κοσμος τουμπανο αλλα ειναι μια παρατηρηση που εχω κανει και δεν το εχω δει πουθενα και μου φαινεται ενδιαφερον.Btw,το Cyanide μου ακουγεται καλυτερο.
Comment