Announcement

Collapse
No announcement yet.

metal music \m/

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δυστυχως,ακουσα κι εγω το The day that never comes,τιποτα το ιδιαιτερο.Με το που το ακουσα,χωρις να θυμαμαι το tracklist του δισκου,καταλαβα οτι θα ειναι το τεταρτο κομματι.Το προοριζουν σαν κατι αντιστοιχο του Sanitarium ή του Fade to Black.Αν εχετε παρατηρησει,οι Metallica ακολουθουν μια παραδοση,με εξαιρεση το kill'em all και το st.anger.Σε καθε δισκο,το "ησυχο" κομματι μπαινει τεταρτο:
    Ride the lighting--> Fade to black
    Master of puppets--> Sanitarium
    ...And justice for all--> One
    Black album--> Unforgiven
    Load--> Until it sleeps
    Re-load--> Unforgiven 2
    Το λογικο θα ηταν το unforgiven 3 να ειναι τεταρτο,οποτε μ'αυτη την λογικη,θα ειναι πιο "τσιτα" σε αντιθεση με τα αλλα δυο.Δεν θελω να το παιξω εξυπνος με αυτο που εγραψα,μπορει να το εχει ο κοσμος τουμπανο αλλα ειναι μια παρατηρηση που εχω κανει και δεν το εχω δει πουθενα και μου φαινεται ενδιαφερον.Btw,το Cyanide μου ακουγεται καλυτερο.

Comment

• Αν εχετε παρατηρησει,οι Metallica ακολουθουν μια παραδοση,με εξαιρεση το kill'em all και το st.anger.Σε καθε δισκο,το "ησυχο" κομματι μπαινει τεταρτο:
      Ride the lighting--> Fade to black
      Master of puppets--> Sanitarium
      ...And justice for all--> One
      Black album--> Unforgiven
      Load--> Until it sleeps
      Re-load--> Unforgiven 2
      [/b]
      Επίσης τα κομμάτια που είναι ομώνυμα του δίσκου μπαίνουν συνήθως δεύτερα και πολλά όλα, αλλά αυτός ο δίσκος είναι τόσο "λίγο Metallica", που δε νομίζω να ισχύει τίποτα από όσα ίσχυαν κατά το παρελθόν.
      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• κάτσε ρε Καταραμένε να βγει.δε σας λέει τίποτα το ένα,δε σας λέει τίποτα το άλλο.εμένα μου λέει το εξής.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ γράφουν τραγούδια ΜΕΤΑLLICA.μην βιάζεστε να κρίνετε αρνητικά.πάντως σίγουρα ως τώρα είναι καλύτερα από τα load-st.anger.οπότε πάλι καλά.
        Carpe diem

Comment

• Ναι ρεσυ,δεν θα εχει σιγουρα το χαλι του st.anger.Και τα δυο κομματια που εχουμε ακουσει μεχρι τωρα αυτο δειχνουν.Για το οτι δεν θα θυμιζει Load ομως,μην εισαι τοσο σιγουρος.Ο τροπος που γραφει τις φωνητικες μελωδιες ο Hetfield εχει αλλαξει σε σχεση με παλια,να περιμενεις φωνητικα στυλ Load.Για'μενα παντως αυτο δεν ειναι κακο,το Load ειχε τις φασεις του.
          Cursed,σου εχω στειλει πμ.

Comment

• Οι παραδόσεις αυτές που λέτε ισχύουν μόνον στην αγία τριάδα των Metallica...(Ride-Puppets-Justice)

Το πρώτο κομμάτι είναι πάντα με εισαγωγή και πολύ thrasiariko το δεύτερο το ομώνυμο το τρίτο σκληρό αλλά αργό και το τέταρτο ballanda

Το unforgiven III θα είναι και αυτό μπαλάντα...στο Black Album αν θυμάστε είχαμε 2 μπαλάντες(unforgiven und Nothing Else)

Εμένα το Day όπως προείπα μου φαίνεται αρκετά καλό,σίγουρα δεν είναι old good metallica αλλά μιά χαρά είναι!

Comment

• Το Load ειχε επισης Bleeding Me και Mama Said. Τωρα για το καινουριο... sigh... Το κατεβαζουμε και βλεπουμε...
              https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

Comment

• Who cares? :icon_twisted: Βγάζουν το Versus οι The Haunted σε λίγο καιρό και για κατέβασμα υπάρχει ήδη για όσους βιάζονται...

Comment

• το καινουργιο The Haunted οσοι το ακουσαν μου ειπαν οτι ειναι μαπα. επισης μαπα ειναι και αυτο

που το ακουσα κι εγω ο ιδιος προσωπικα χτες βραδυ αλλα και σημερα δυο φορες.

απο καινουργιες κυκλοφοριες μονο των Slipknot ξεχωρισα!

Comment

• Σας εχω πει ποτε οτι ακουω πολυ μεταλ? λολ

Comment

• Δεν λέω ότι είναι δισκάρα αλλά δεν το βρίσκεις λίγο βιαστικό και επιπόλαιο να κρίνει κάποιος κάτι μέσα σε μια βδομάδα; Υπάρχουν άλμπουμ που τα ακούω 5 χρόνια και ακόμη δεν θα ήμουν σε θέση να τα βαθμολογήσω ή να γράψω ένα review...

Ειδικά οι αφοριστικές ασεβείς βλακείες τύπου "μάπα", "μούφα", "γαμάει" κτλ. είναι μόνο αστείες. Γιατί το ένα και γιατί το άλλο;

Τέλος πάντων μερικές σκόρπιες σκέψεις πάνω στις 4 φορές που το άκουσα: Έχουν αρχίσει να αντιγράφουν τον εαυτό τους. Τίποτα φρέσκο. Από ενέργεια μπόλικη και στίχους Dolving εγγύηση! Δυστυχώς κράτησαν λίγα από το σκοτεινό ύφος του The Dead Eye. Τα κομμάτια Crusher και Iron Mask ξεχώρισα μέχρι στιγμής...

Comment

• μπορει να ειναι βιαστικο, εγω παντως ξερω ποτε μου αρεσει ενας δισκος κι απ'τη πρωτη φορα που τον ακουω ηδη ξεχωριζω καποια κομματια. κι αν αυτα τα κομματια ειναι πολλα τοτε σημαινει οτι ο δισκος αξιζει. αν οχι ισως με το περασμα του χρονου τον εκτιμησω... αλλα οσον αφορα τους Amon Amarth συγκεκριμενα, δε νομιζω να συμβει γιατι απ'αυτο το ειδος που παιζουν προτιμω το Versus The World, κι εφοσον συνεχιζουν σταθερα χωρις καμια αλλαγη στη μουσικη τους, σημαινει το αλμπουμακι παει ακλαφτο. τελος για το νεο The Haunted δε μπορω να εχω αποψη γιατι δε το ακουσα, ποτε δεν ημουν φανατικος τους...

Comment

• Δεν χρειάζεται να είσαι φανατικός για να σου αρέσει κάτι...
                          Από Amon Amarth μόνο το Fate of Norns έχω ακούσει. Μου φάνηκε καλό αλλά δεν ήταν και πολύ στα γούστα μου. Σε άλλους ίσως άρεσε περισσότερο.

Comment

• γενικα με τους The Haunted ειχα ασχοληθει μικροτερος, δε με ξετρελεναν και γι'αυτο σταματησα να ακουω.

απο Amon Amarth, αμα γουσταρεις αυτα που παιζουν, να τσεκαρεις το Versus The World, πιστευω ειναι οτι καλυτερο βγαλαν.

Comment

• κάτσε ρε Καταραμένε να βγει.δε σας λέει τίποτα το ένα,δε σας λέει τίποτα το άλλο.εμένα μου λέει το εξής.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ γράφουν τραγούδια ΜΕΤΑLLICA.μην βιάζεστε να κρίνετε αρνητικά.πάντως σίγουρα ως τώρα είναι καλύτερα από τα load-st.anger.οπότε πάλι καλά.
                              [/b]
                              Διαφωνώ. Καταρχάς, κατ' εμέ, το Load είναι το καλύτερο album των Metallica, παρόλο που είναι Rock και ουδεμία σχέση με τον αρχικό προσανατολισμό του συγκροτήματος έχει. Έπειτα, τα όσα άκουσα, με συγχωρείτε, αλλά μου φαίνονται χειρότερα και του St. Anger (το οποίο παρεμπιπτόντως θεωρώ κάπως υποτιμημένο, δεν είναι και τελείως μάπα...). Όσο για το ότι είναι Metallica... Όχι, δεν είναι, γιατί δεν χαρακτηρίζονται από την ποιότητα Metallica.

Πραγματικά, πάντως, μακάρι να έχω άδικο και να είναι κορυφαίο album.
                              "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Το άκουσα το The Day that never comes.Ξεκινάει μια χαρά-περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις-έχει ένα ωραίο κόψιμο στο 4ολεπτό πάνω κάτω και κλείνει με έναν αχταρμά από riffs και solos,εμπνευσμένα μεν που έχουν χάσει τον μπούσουλα δε.

Κάποτε οι Metallica(δε θυμάμαι αν ήταν ο Lars ή ο James)είχαν δηλώσει πως είχαν σιχαθεί το Αnd Justice γιατί ήταν σαν να έχουν τα 200-300 solos και riffs που έπρεπε κάπως να τα συνδυάσουν και να βγουν κομμάτια.Το αποτέλεσμα,ωστόσο,τους δικαίωσε.Τώρα με το συγκεκριμένο κομμάτι μάλλον δεν τους βγήκε.

Δε μου αρέσει να κατακρίνω πράγματα που αγαπάω αλλά μετά το 2000-2001 το πράμα έχει πάει με τον κατήφορο(Νapster παπαριές του κοντού,αποχώρηση Newsted,αλκοολισμός,τσακωμοί κτλ κτλ κτλ...)Το St.Anger δεν ήταν καλό για Metallica αλλά ήταν ειλικρινές και είχε και κάποιες κομματάρες μέσα...Στην αλλαζονεία σκόνταψε.8λεπτα κομμάτια με το ίδιο μοτίβο,χωρίς solos(έχει ένα δείγμα από sabbath solo στο Some kind of monster)είναι too much για οποιονδήποτε.

Το Cyanide το άκουσα σε live version από το myspace και οκ δε μου έκανε κλικ.Θα περιμένω το studio.

Θα ακούσω το δίσκο και θα επανέλθω μιας και σίγουρα τις πρώτες μέρες θα μετράει διψήφιο αριθμό ακροάσεων.Εύχομαι να διαψευστώ αλλά δεν το βλέπω.

EDIT:
                                Ακούστε και τη διασκευή τους στο Remember tomorrow των έτερων θεών να δείτε τι κάνουν όταν παίζουν ορθά τα παληκάρια.
                                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Working...
                                X