Announcement

Collapse
No announcement yet.

metal music \m/

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δεν ξερω για σας αλλα το tracklist μου θυμήζει λίγο τα νεα ιμο συγκροτηματα (βλ. My Chemical Romance).
    [/b]
    Πράγματι, οι My Chemical Romance είναι το πρώτο συγκρότημα που μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα τους τίτλους των κομματιών... Fail.

Ελπίζω να είναι καλό ακουστικά, αυτό μετράει άλλωστε.
    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Άκουσα σήμερα το Framing Armageddon από Iced Earth.Ωραίος δίσκος αλλά υπήρχαν σημεία που με ψιλοχάλασε.Πάντως πρέπει να τον ξανακούσω για να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη.Κάτι άκουσα πως θα το ξαναβγάλουνε το δίσκο με τον Ματ στα φωνητικά.Ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο;Μακάρι γιατί ο Ματ έχει ΦΩΝΑΡΑ.Κατώτερη του Ρίππερ βέβαια αλλά πιο ταιριαστή στη μουσική των Iced Earth.

copy paste δεν έκανα.απλά διόρθωση και διακοπή φόρτωσης της σελίδας κάποιες φορές μέχρι να το πετύχω.
      κακώς δεν ακούς πια.
      Carpe diem

Comment

• διατι το κανες copy paste τοσες φορες ? :blink: οσον για τους Iced Earth, δεν ακουω πλεον.

Comment

• άκουσα σήμερα το I Walk Among You(single) από Iced Earth,Ωραίο δισκάκι δε λέω.Περιέχει 3 κομμάτια εκ των οποιών το ένα καινούριο (I Walk Alone)και θα περιλαμβάνεται και στο νέο δίσκο Crucible of Man(το κατέβασα αλλά δεν το άκουσα ακόμα,ψάχνω τους στίχους),καθώς επίσης και 2 τραγούδια(Setian Massacre,The Clouding-κομματάρα που εδώ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ) από το προήγουμενο πόνημά τους Framing Armageddon, επαναηχογραφημένα με τη φωνάρα του Μπάρλοου.
          Carpe diem

Comment

• εγω εχω κοψει τη μουσικη για λιγους μηνες.δεν εβρισκα τιποτα να με εκφραζει χεσε μεσα.σημερα ακουσα slipknot και ειδα το νεο τους clip και σκατογουσταρα.Ελπιζω να ειναι ανταξιο του προηγουμενου και γουσταρω πιο τρελα γκαζια και χτυπημα.

διαβασα πως ο shawn θελει να φυγει απο τη μπαντα καθως δε ξερει ποιος ειναι πια,λεει.Μη μασας ρε,κανενας δε ξερει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΛΕΜΕ.

Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• παλιό νέο αλλά εγώ τώρα το έμαθα.Διέλυσαν οι Bolt Thrower (γμτ).
              βασικά όχια κριβώς.απλά το καινούριο υλικό τους λένε ότι είναι κατώτερο του Those Once Loyal (ΔΙΣΚΑΡΑ!!!) και δε θέλουν να βγάλουν κάτι άσχημο οπότε θα το διαλύσουν τώρα που είναι στο καλλιτεχνικό τους αποκορύφωμα.εντώ μεταξύ θα κάνουν μερικές συναυλίες ακόμα αλλά όχι εδώ.ΓΜΤ.
              Carpe diem

Comment

• αυτους ποτε δε τους συμπαθησα ετσι κι αλλιως, και δεν ειχα ουτε ενα αλμπουμ τους. Deicide FTW!

Comment

• Deicide Ftw εννοείται αλλά Bolt thrower όταν άκουγα ποτέ δε μου άρεσαν με τη μία με εξαίρεση το τελευταίο τους.αλλά με κάθε ακρόαση τα γούσταρα όλο και πιο πολύ.γνώμη μου και αν θες την ακούς,δώσε λιγη προσοχή παραπάνω σε αυτή τη μπάντα που πραγματικά σπέρνει.άκου το τελευταίο τους τουλάχιστον και πες μου.πιστεύω ότι αυτό ειδικά θα σου αρέσει πολύ.
                  και μιας και πιάσαμε το αμερικάνικο death metal έχουμε κάνα νέο από την ακλύτερη φλοριδιανή death metal band του πλανήτη;όχι δε μιλάω για τον Νοσηρό Άγγελο αλλά για το Καννιβαλισμένο Πτώμα.
                  CANNIBAL CORPSE FTW!!!!!
                  Carpe diem

Comment

• Μιάς και βλέπω ότι υπάρχουν αρκετοί Metallica fans...

The day that never comes!!!!

Here

ΥΓ: Ulver rulezzz

Comment

• το εχω ακουσει ηδη απ'το profile τους http://www.myspace.com/metallica

Comment

• Μιάς και βλέπω ότι υπάρχουν αρκετοί Metallica fans...

The day that never comes!!!!

Here
                        [/b]
                        The Day That Never Comes is the day Metallica will be the best again...

Δυστυχώς, όσο κι αν δεν θέλω να κρίνω όλο τον δίσκο από ένα κομμάτι, φαίνεται ότι οι Metallica είναι όντως τελειωμένοι και δεν έχουν και πολλά να δώσουν πλέον. Το κομμάτι αυτό έχει πάρα πολλούς clich? ήχους και είναι στην καλύτερη περίπτωση απλώς καλό (που και πάλι δεν θα το έλεγα).

Θα αγοράσω τον δίσκο την πρώτη μέρα που θα βγει, αλλά πραγματικά η μοναδική μου ελπίδα είναι να αξίζει το The Unforgiven III. Κατά τα άλλα, δεν περιμένω πολλά...

Εξακολουθούν να είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα, πάντως.

Comment

• Το κομμάτι πιστεύω είναι άνω του μετρίου...

Ένα αρκετά καλό κομμάτι που θυμίζει κάτι από παλιά με ωραίο riff....Μιά χαρά πιστεύω για αρχή!!!

Comment

• το cyanide το έχει ακούσει κανείς;εμένα μου άρεσε πιο πολύ από το the day that never comes-καλό κομμάτι αλλά τίποτα το ιδιαίτερο,και αν είναι αντιπροσωπευτικό του δίσκου θα το τσιμπήσω με τη μία το άλμπουμ.και να φανταστεί κανείς ότι δεν είμαι καν οπαδός τους.
                            Carpe diem

Comment

• ναι μωρε, ειναι και τα δυο στο myspace τους, εγω προτιμω το The Day That Never Comes οσο κι αν συμφωνω με τον TheCursed οτι εχουν καποιους clich? ηχους και μελωδιες. και φυσικα θα το ακουσω οταν κυκλοφορησει.

Comment

• Ούτε και το Cyanide μου λέει πολλά, δυστυχώς...

Comment

Working...
                                X