Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ναι και το καινουργιο Μetallica κυκλοφορει Σεπτεμβριο, αν και δε βρηκα ακομα εξωφυλλο ή tracklist, ουτε ακουσα κανενα κομματι. ελπιζω να φτιαξαν κατι καλο τουτη τη φορα, ο τιτλος του album παντως δε με ξετρελενει και τοσο (προτιμουσα το Mission: Metallica ή κατι αλλο)...
περιμένουμε και το καινούριο άλμπουμ των Mastodon που θα αφήσει κάτι έτη φωτός πίσω του τα αντιστοιχα των προαναφερθέτων συγκροτημάτων, ευχαριστώ.-
[/b]
iah
Τα fanboys στο metal είναι χειρότερα από τα fanboys στα vgs..
Και στο λέω εγώ που είμαι fan των Mastodon, πριν ακόμα κάνουν το μπαμ με το Leviathan και που τους έχω δει και τις τρεις φορές που ήρθαν Ελλάδα και μάλιστα τη δεύτερη πλήρωσα τους TOOL για να δω Mastodon αν με πιάνεις...
Αν δεν ήταν οι Metallica, κάτι πολύ βασικό θα έλειπε από τον ήχο των Μαστόδοντων και σου λέω αυτό εγώ που πλήρωσα Metallica για να δω My Dying Bride...χαχαχα!
Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.
Let's just all say the magic words and go back to reality.
δε νομίζω ότι η εικόνα πάει για τους mastodon-metallica.αλλά για τους megadeth.και λίγα τα λόγια σας για τον Mustaine έτσι;
πάντως κι εγώ Βασίλη θα πλήρωνα metallica για να δω my dying bride,ΘΕΟΙ!!!
Τα fanboys στο metal είναι χειρότερα από τα fanboys στα vgs..
Και στο λέω εγώ που είμαι fan των Mastodon, πριν ακόμα κάνουν το μπαμ με το Leviathan και που τους έχω δει και τις τρεις φορές που ήρθαν Ελλάδα και μάλιστα τη δεύτερη πλήρωσα τους TOOL για να δω Mastodon αν με πιάνεις...
Αν δεν ήταν οι Metallica, κάτι πολύ βασικό θα έλειπε από τον ήχο των Μαστόδοντων και σου λέω αυτό εγώ που πλήρωσα Metallica για να δω My Dying Bride...χαχαχα!
[/b]
καταρχήν, η εικόνα ήταν καθαρά για να γελάσουμε, όχι για να πάρω το μέρος του ulrich στη διαμάχη του με τον mustaine ξερω γω.
για τον ίδιο λόγο βάζω και το παρακάτω:
τώρα για τους Mastodon, νομίζω ότι έχουν περισσότερο neurosis-like και crust punk επιρροές παρά metallica. αλλά εννοείται respect για τους 'tallica ρε, δεν το έγραψα υποτιμητικά.
gently hold our heads,
gently hold our heads on high
mastodon:απίστευτη μπάντα.τρομερή μουσική,πολύ ωραία κομμάτια,άθλια φωνητικά.με το ζόρι τους ακούω ώρες ώρες γιατί απλά γουστάρω ανελέητα τη μουσική τους.
respect στους Mastodon, τα εχω και τα τρεια αλμπουμς τους, και θα ελεγα οτι πανε να γινουν αυτο που θα επρεπε να ειναι πλεον οι Metallica!!! με τα φωνητικα δεν εχω προβλημα, ουτε κρυο ουτε ζεστη, αλλα οκ εγω δεν εχω προβλημα σχεδον ποτε με τα φωνητικα (εκτος αν ειναι γυναικεια που σπανια τα γουσταρω). παρτε κι ενα βιντεο με το αγαπημενο μου κομματι απο το τελευταιο τους...
Οι Metallica imo έκαναν τον κύκλο τους.Φτάσανε εκεί που φτάσανε μπράβο τους,δεν περιμένει κανένας απο αυτούς ούτε νέο Master of Puppets ούτε νέο Load ούτε τπτ.Αρκεί να δικαιολογούν την ύπαρξη τους στα δρώμενα.Υπάρχουν τόσα άλλα συγκροτήματα που προσφέρουν κάτι καινούριο.
Να περιμένουμε από τους Metallica και κάθε άλλους δεινόσαυρους να πάνε μπροστά τη μουσική το θεωρώ ουτοπικό.
Προσωπικά αν το album είναι απλά αξιόλογο θα είμαι ευχαριστημενος.Εδώ που τα λέμε θέλει προσπάθεια για να βγάλεις κάτι χειρότερο του St Anger.Aν και από την άλλη,αν ο Ulrich τη δει πάλι μουσικός-που δεν είναι-θα έχουμε πρόβλημα.
Έχω κουραστεί από τα 15 μου να ακούω να λένε "Πω ρε φίλε πότε θα βγάλουν ένα Justice,Master etc","Κατρακύλα το Black ή το Load etc" και άλλα πόσα...Όχι άλλο κάρβουνο...
EDIT:
Για να μην παρεξηγηθώ...Οι Mets μαζί με τους MegaDeth είναι τα 2 all time favourite συγκροτήματά μου.Έχω λιώσει τα δισκάκια και των δύο.Ακόμη και το St Anger όταν είχε κυκλοφορήσει.
Όμως μιας και δεν είμαστε τυφλά φανμπόγια,βλέπουμε πως μερικοί εκεί μεσα Ulrich,Mustaine κυρίως το τραβάνε πολύ το σκοινί με λαλακίες που κατά καιρούς έχουν κάνει/πει.
καινουργιο Slipknot κυκλοφορει τον Αυγουστο. για οσους γουσταραν και γουσταρουν ακομα.
Τrack Listing
ALL HOPE IS GONE
1. execute
2. Gematria (The Killing Name)
3. Sulfur
4. Psychosocial
5. Dead Memories
6. Vendetta
7. Butcher's Hook
8. Gehenna
9. This Cold Black
10. Wherein Lies Continue
11. Snuff
12. All Hope Is Gone
Special Edition Tracks:
13. Child of Burning Time
14. Til We Die
15. Vermillion Pt. 2 (Bloodstone Mix)
εγω δυο τραγουδακια που ακουσα (Psychosocial και το ομωνυμο) μου φανηκαν αρκετα καλα!
[/b]
Ωπα τι εγινε μισο :blink: :blink: :blink: πως και δε πηρα χαμπαρι;
πω ρε τα εχω κοψει ολα τον τελευταιο καιρο,το γυρισα στο καθαρο heavy metal,ουτε black,ουτε καμμενα death.Φλωρεψα
Οι Slipknot μα ποσο επος ειναι.Ελπιζω ο νεος δισκος να ειναι ανταξιος του προηγουμενου,πιο αρρωστος,βιαιος και καταθλιπτικος.
Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Ωπα τι εγινε μισο :blink: :blink: :blink: πως και δε πηρα χαμπαρι;
πω ρε τα εχω κοψει ολα τον τελευταιο καιρο,το γυρισα στο καθαρο heavy metal,ουτε black,ουτε καμμενα death.Φλωρεψα
Οι Slipknot μα ποσο επος ειναι.Ελπιζω ο νεος δισκος να ειναι ανταξιος του προηγουμενου,πιο αρρωστος,βιαιος και καταθλιπτικος.
[/b]
η επιστροφή του ασώτου
κι εγώ μια από τα ίδια ρε sparda.πλέον μόνο moonspell,pain of salvation,my dying bride άντε και τίποτα cannibal corpse άμα θέλω να χαλαρώσω χωρίς όμως την μελαγχολία των προηγουμένων.
κατά τ'άλλα έχω πολύ καιρό να δω τι παίζει ρε γμτ.
[/b]
μαλλον το τελευταιο, αν κρινουμε κι απο τον τιτλο. αλλα σιγουρα θα υπαρχει κι αρκετο κοπανιδι μεσα, το συνηθιζουν αυτοι...
οσο για τους Μy dying bride που ειπες Altair, ελεοςςςς αλλα καλοκαιριατικα κι ακους τετοια καταθληπτικα ? μονο κατι γκοθουδες κλαψομουνες τα ακουν αυτα ολες τις εποχες του χρονου (πακετο με Anathema και Diary of Dreams) που θελουν να αυτοκτονησουν αλλα δε βρισκουν τη δυναμη να το κανουν, γιατι θα σκισουν το καλτσονακι που φοραν στο χερι...
καταταλλα το καινουργιο Moonspell ηταν αρκετα καλουτσικο, σιγουρα πιο καλο απο το προηγουμενο τους. nice choice! ;)
shadow σε συμπαθώ πολύ.πάρα πολύ.αλλά αν ξαναμιλήσεις άσχημα για τους my dying bride θα χεστούμε
όσoν αφορά τους moonspell να σου πω απλά ότι τα 2 προηγούμενα τους είναι τουλάχιστον ισάξια του καινούριου τους.όταν λέω τα 2 προηγούμενα δεν υπολογίζω το under satanae.αλλά τα the antidote & memorial.
όσον αφορά τα περί καλοκαιριού κλπ να σου πω ότι το χειμώνα ακούω Immortal & Burzum κυρίως.Darkthrone έχω καιρό ν'ακούσω ρε γμτ.πάω να βάλω τώρα.φτάνει ο Τερλέγκας για σήμερα.
για Μy dying bride πασο. απο Μoonspell για το Μemorial ελεγα. κι οσον αφορα το Νορβηγικο ΒΜ το εχω ξεπερασει εδω και χρονια αλλα οκ, οι Immortal ακουγονται ευχαριστα και το καλοκαιρι, λογο του περιεχομενου τους.
Comment