Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Αν καποιος με ρωταγε ποιος ειναι ο ορισμος του metal,μαλλον θα του ελεγα πως ειναι το riff του breaking the law(και οχι "μπρικι κολλω" που νομιζε ο μικρος αδερφος μου[/b]
Bασικά η αρχή του metal οριοθετείται σε κάτι ηχογραφήσεις των cream, όπου υπάρχει ο θόρυβος από την παραμόρφωση της κιθάρας...
Οι Black Sabbath γέννησαν όμως τα πάντα...από doom μέχρι gothic....
Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.
Let's just all say the magic words and go back to reality.
Όλο το metal άρχισε και βασίζεται πάνω στο Achilles Last Stand από Led Zeppelin (). Maiden εννοείται πως θα είμαι (αν βρω εισητήριο, μέχρι τώρα ήμουν στον κόσμο μου, πρέπει να δράσω επειγόντως). Η αλήθεια είναι ότι σαν performers είναι άψογοι, αν και πανομοιότυποι σε κάθε τους συναυλία ( μπορεί να μου πείτε ότι αυτό συναντάται σε πλειοψηφία συγκροτημάτων αλλά παραδόξως, το έχω δει μόνο στους Maiden τόσο έντονα). Είχα πάει πέρσυ έχοντας δει μόνο lives τους σε DVD και ένιωθα λες και τους είχα δει τουλάχιστον 5 φορές live. Παρόλα αυτά το live ήταν αρκετά καλό, παρά την πικρή γεύση που άφησε η μικρή του διάρκεια και η τσιμπημένη τιμή του εισητηρίου. Highlights η αναμενόμενη μεν, εκπληκτική δε, έναρξη με Different World (δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο πολύ μου άρεσε αυτό το τραγούδι - μάλλον του έδωσε bonus ότι ήταν το πρώτο κομμάτι που έβλεπα live από την αγαπημένη μου μπάντα), ο Dickinson πάνω στο tank με στρατιωτική στολή να κουνάει την βρεττανική σημαία στο Trooper και ένα κατάμεστο στάδιο να τραγουδάει στον Harris χρόνια πολλά. Αξέχαστες στιγμές...
PS: Αzrael εσύ ήσουν ο τύπος που φώναζε στην Lauren να βγάλει την μπλούζα της;
Θεωρητικά το metal γεννήθηκε όταν oι Steppenwolf είπαν "...heavy metal thunder..." στο born to be wild για την ταινία easy rider.Από εκεί έχουμε τον όρο. Μετά η metal-στην σημερινή μορφή της- βασίστικε τόσο πολύ στην ροκ με αποτέλεσμα να μην είναι ξεκάθαρο το ποιος την σκέφτηκε σαν ξεχωριστό είδος.
Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι οι Sabbath επαίξαν μεγάλο ρόλο στην Metal σκηνή και ήταν σημαντική επιροή για άλλα μεγάλα συγκροτήματα του χώρου.
Οσον αφορά την παραμόρφωση-πρώτος την "ανακάλυψε" ο Hendrix καταλάθος όταν προσπάθησε να συνδέσει δύο amplifiers και να περάσει το σήμα της κιθάρας και απ΄τους δύο με τα γνωστά αποτελέσματα. Αυτό σημαίνει ότι ο Hendrix πρέπει να ήταν ο πρώτος overdrive-junkie μουσικός!
Τι λές τώρα!! Φοβερό ( αλλά βαρύ Flash ) το site και το παιχνίδι δείχνει πολύ καλό! Άντε να δούμε τι θα μας προσφέρει ο κωμικός του gaming...
Comment