Announcement

Collapse
No announcement yet.

metal music \m/

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εγώ πάντως θα πρότεινα σε όσους έχουν σιχαθεί την μαυρίλα και το σκοτάδι, να αφήσουν για λίγο την Black/Death σκηνή και να ακούσουν Judas Priest. Αφηρημένα concept, ποιοτικός ήχος, καταπληκτικοί εκτελεστές και πολύ μα πολύ δύναμη και βάρος.
    [/b]
    Πόσο ΘΕΟΣ είσαι ρε Jedah;
    Carpe diem

Comment

Χτες το έμαθα και ομολογώ ότι χέστηκα από τη χαρά μου.Επέστρεψε ο Matt Barlow στους Iced Earth.Κρίμα βέβαια για τον Owens του οποίου την τύχη αγνοώ.Αυτό το παληκάρι έχει τόσο καλή φωνή και τόσο ταλέντο και πουθενά δε στεριώνει.Κρίμα...
      Carpe diem

Comment

Teaser απο το Live After Death των ΘΕΩΝ.

Καλα εγω τωρα το ειδα,εχει κατι μηνες που το ποσταραν.http://video.google.com/videoplay?do...50079459880389.

Τον Μαρτη ειχαν πει πως στη νεα περιοδεια θα ξαναπερασουν.ΚFH ησουν εκει,το ειπαν!!!

Ρε γμτ οσο και να εχουν βαρυνει τα ακουσματα μου,Maiden δε θα ξαναβρω ποτε.Τετοια πορωση δεν ξαναπετυχαινω ειμαι σιγουρος.ΘΕΟΙ τερμα.

EDIT

ΩΠΑ ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΝΕΡΑ,ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΑΜΜΩΝΙΕΣ,ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΚΟΝΙΑΚ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΕΦΕΡΕΤΕ,ΜΟΛΙΣ ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ GREECE August 2, 2008 Athens Terra Vibe Park

ΠΩ ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ,ΠΩ ΡΕ ΜΕ ΠΑΟΥΕΡΣΛΕΗΒ ΚΙΕΤΣΙ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ,ΘΑ ΠΙΩ ΤΑ ΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑ ΤΙ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ,ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΩΡΕ ΜΑΓΚΑ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΘΑ ΧΩΘΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΘΕΟΙ ΠΙΑ ΤΙ ΓΑΜΑΤΑ ΤΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΩ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΒΕΝΘ ΣΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΥΜΙΕΣ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩ ΦΕΥΓΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ.
        Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Κανόνισε να πας και να μη βρεθούμε άτιμε!!!
          Νόμιζα πως το ήξερες είχε ανακοινωθεί απο καιρό.Τα κορυφαία τους αλμπουμ.Μακάρι το live και το stage show να είναι προσεγμένα όπως και η διάρκεια.Μην παίξουν κανά 90λετπο και μείνουμε στα μισά του οργασμού φοβάμαι...
          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

.. θα ρθω κι εγω για την παρεα... be there.

Comment

Καλα ρε μεγαλε πλακα μου κανεις;;;;;;Το ξερατε και δε γραψατε τιποτα;;;; Εγω τον τελευταιο καιρο ειμαι στον κοσμο μου,μου ηρθε κατακεφαλα.

Εισητηρια ειδα θα ειναι αλα μεταλικα 55,77 και 88.Με το μπουγιο μας βλεπω αλλα w/e.Θα δουλευω γαμωτο τοτε αλλα δεν εχει καμια σημασια,δεν υπαρχει περιπτωση να μην παω.Το 2005 εχασα 3 μαθηματα της πρωτης εξεταστικης για να παω.Ο κοσμος να γυρισει αναποδα δε το χανω,με τη πρωτη ευκαιρια θα παρω τα εισητηρια.Εννοειται πως θα βρεθουμε και θα παμε και απο νωρις να χαβαλεδιασουμε και να πιουμε μπυρες πω ρε τελεια θα ειναι!!

Το Μαρτη που ηρθαν ηταν απιστευτα.Δε το περιμενα με τπτ,το χαρηκα περισσοτερο απο το 2005 και ο χωρος ηταν πολυ καλυτερος χαλαρα.Στο Tera Vibe ειναι μουφα ο χωρος,αστα να πανε,αλλα καπως θα γινει.

edit---Xeno λες να μας παιξουν το ΝΤΕΖΑΒΟΥ;
              Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

κάνα Alexander the great θα παίξουνε ή θα ξενερώσουμε πάλι;οκ.πέρα από την πλάκα τα παλικάρια ζωντανά είναι από τις καλύτερες μπάντες.ΤΕΡΜΑ.
                Αζραελ κανόνισε να είμαι εκεί και να μην έρθεις ε;κανονιστε μαζωξη στους Maiden...
                Carpe diem

Comment

Πολύ πιθανό να κατέβω,ειδικά αν δεν έχει κανένα όνομα που θέλω να δω το Rockwave...Ας ήμουν ενήλικος γμτ να πήγαινα σε όλες τις Αθηναικές συναλίες...

Για την μάζωξη είμαι μέσα ;)

Comment

καλά μην το λες, κι εγώ έλεγα άντε να ενηλικωθώ,μετά άντε να έρθω Αθήνα μόνιμα κι όμως όλα αυτά έγιναν και πηγαίνω σπάνια πλέον...
                    Carpe diem

Comment

To Alexander the Great θα το παιξουν με το ζορι εστω.Εγω θελω να ακουσω το Aces High ρε παιδι μου και το Rime of the Ancient Mariner.Βασικα ισως να ειναι η τελευταια φορα που συναυλια των Maiden θα αξιζει τοσο πολυ.Βεβαια και στις επομενες θα παω,δε τιθεται θεμα,αλλα εδω το setlist ειναι ολα τα λεφτα.Θα παιξουν απο τα 8 πρωτα,Τhe number of the bitch γαμωτο!!! :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted:
                      Ground_Zero:

Comment

από τα 8 πρώτα;μήπως από τα 4 δεύτερα;από τα 4 πρώτα τα παίξανε το 2004-5 δε θυμάμαι καλα...
                        Carpe diem

Comment

Ναι ετσι νομιζα και γω στην αρχη.Το 2005 παιξαν απο τα Iron Maiden,Killers,The nunber of the beast,Piece of mind.Τωρα θεωρησα πως θα παιξουν απο τα Powerslave,Somewhere in time,seventh son of a seventh son.Αλλα θα παιξουν απο τα 8 πρωτα(δλδ θα ειναι και το no prayer of the dying μεσα; ).

Σιγουρα θα ηταν καλυτερα imo να μη παιξουν απο τα 4 πρωτα.Βεβαια χωρις trooper και hallowed be thy name κτλ γινεται;Αλλα θα ηθελα να βαλουν τα 4 απο το Powerslave,τα μισα απο το Somewhere....και οσα μεινουν απο το 7th son.Γαμωτο σιγα μη παιξουν το ομωνυμο απο το τελευταιο..
                          Ground_Zero:

Comment

λογικά.δε νομίζω να λείψει το no prayer for the dying.δεν πιστεύω να μετράνε το live after death,το οποίο είναι άνετα ο αγαπημένος μου ζωντανός δίσκος...
                            όσο ζω ελπίζω Αζραελ...

λογικά.δε νομίζω να λείψει το no prayer for the dying.δεν πιστεύω να μετράνε το live after death,το οποίο είναι άνετα ο αγαπημένος μου ζωντανός δίσκος...
                            όσο ζω ελπίζω Αζραελ...
                            Carpe diem

Comment

Ας ο συνεχισουμε εδω.Σε εκανα quote για να βλεπω τι εγραψες.

Kαταρχας, ακουω Black Metal αρκετα χρονια τωρα, πριν το 99, και πλεον εχω φτασει σε ενα σημειο πιστευω οπου βαριεμαι πανευκολα το καθετι που κυκλοφορει, ειδικα οταν κυκλοφορει απο πιτσιρικαδες που το παιζουν κακοι και κυκλοφορουν album απλα για πλακα, κι οταν δεν εχoυν να μου πουν τιποτα μουσικα αλλα και ιδεολογικα. αυτη η βαρεμαρα με εκανε να ασχοληθω και με ενα σωρο αλλα ειδοι μουσικης, τα οποια εχω ξαναναφερει στο forum, δεν ακουω μονο Black Metal και Metal γενικα, αλλα και Rap, EBM, Trance, Speedcore, ελληνικο Rock και λιγο Punk και γενικα τα παντα εκτος απο τα πολυ ηλιθια mainstream τυπου Βανδη / Βισση / Κοκκινου!

απο κει και περα, εγω θεωρω τους Darkthrone απλα εξυπνους, κοιτα πχ που πανε να φτιαξουν νεο ειδος συνδιαζοντας Punk με Black Metal ή οτι παιζουν τελως παντων στο τελευταιο τους album. ετσι καπως και τοτε εκμεταλλευτικαν το "κλιμα" ή καλυτερα μοδα της εποχης. ο Fenriz παντως ειναι τρομερος, εχει τοση πλακα στα interviews και γενικα τον τροπο ζωης που μαντευω εχει εκει στη Νορβηγια. αλλα οπως και να το κανουμε παιζουν απλα για την πλακα τους, διχως λογο σχεδον, διχως καποια ιδεολογια.

οταν μιλαω για ιδεολογια, εννοω περισσοτερο για τον λογο που ξεκιναει και παιζει καποιος (τι λεει στους στιχους του δηλαδη, την θεματολογια κλπ) εκτος του αυτονοητου γιατι γουσταρει τη μουσικη ή γιατι θελει λεφτα και καποιο συμβολαιο με μεγαλη label οπως πχ οι Dimmu Borgir και Satyricon πλεον. το "κρυμμενο" μηνυμα των Νορβηγων σε μεγαλο βαθμο ειναι κυριως για να προβαλουν προς τα εξω την χωρα τους, γιαυτο το Oslo εχει γινει προορισμος πολλων φανατικων της μουσικης αυτης και γιαυτο ακομα και μια μπυρα εκει στοιχιζει τοσο πανακριβα (δεν το εχω εξακριβωσει αυτο αλλα απο γνωστους που πηγαν και ειδαν τις τιμες αυτο εμαθα). επισης πολλοι απο αυτους ειναι κρυφοπαγανιστες (οπως εχουμε κι εμεις εδω τους δωδεκαθεϊστες βλεπε Kawir) ετσι κι αυτοι πολλες φορες χρησιμοποιουν το ονομα του Σατανα ενω απο πισω κρυβεται ο θεος τους ο Οdin. ελαχιστες εξαιρεσεις αυτου που λεω σαν τους Mayhem, Mysticum, Amok κλπ. αρα ακυρα ολα περι True Black Metal, τουλαχιστον απο πλευρας ιδεολογιας/θεματολογιας γιατι στη μουσικη ειπαμε τα καταφερνουν ή καλυτερα τα καταφερναν (πλεον ελαχιστα albums περιμενω απο εκει, οπως το νεο Thorns, τα επομενα DHG, Mayhem, Gorgoroth και Emperor με Immortal AN κυκλοφορησουν τιποτα και τα οποια θα ακουσω απο περιεργια μπας κι εξελιχτικαν καθολου).

οι Σουηδοι παλι, πιστευω ειναι πιο ξεκαθαροι και πιο αυθεντικοι στην ιδεολογια τους τουλαχιστον, κι οταν λενε για Σατανισμο το εννοουνε! ειναι καπως πιο θρησκευτικα πιστοι σε αυτο, δεν μπλεκουν τον παγανισμο κι αλλες βλακειες πατριωτικες... δε μπορω να το εξηγισω καλυτερα αλλα αυτο παρατηρω εγω.

το βιντεο που εδωσες απλα περιγραφει το κλιμα που επικρατουσε τοτε εκεινη την εποχη, το Black Metal στα πανω του θα ελεγα, αρκετα επικινδυνο κι οχι οπως τωρα που το παιζουν ολοι κακοι πισω απο εναν υπολογιστη. Respect και στον Euronymous αλλα και στον Dead ο οποιος ζουσε μονο για τη μουσικη!

οσον αφορα τον Varg Vikernes και Burzum, ναι ενω αρχικα ξεκινησε με τις καλυτερες προθεσεις στη πορεια καπου χαλασαν οι αποψεις του και απο εκει που ηταν Σατανικου περιεχομενου το γυρισε στον παγανισμο και πατριωτισμο με φρασεις τυπου "η Νορβηγια ειναι καλυτερη απο ολες" κι αλλα τετοια κουφα, τα οποια οδηγησαν το μικροκοσμο του χωρου σε συγχηση κι ετσι καταλιξαμε πλεον να βλεπουμε και συγκροτιματα με ναζιστικο περιεχομενο, που καμια απολυτως σχεση δεν εχουν με τη μουσικη αυτη! γενικα η Νορβηγια ευθυνεται με αυτο που θελαν να προβαλουν τη χωρα τους προς τα εξω οπως ειπα, ζηλεψαν και οι υπολοιπες χωρες κι ολες θελαν να παρουσιασουν την δικια τους σαν "ανωτερη". και το παραδειγμα αυτο ακολουθουν και γνωστα συγκροτηματα ακομα και του ελληνικου χωρου (πχ οι γνωστοι Naer Mataron οσο κι αν δεν τους φαινεται μουσικα, οι αποψεις του Kaiada πιστευω ειναι ξεκαθαρες).

τελος για Bathory, ναι ενω μουσικα τον παραδεχομαι για τη μουσικη που εγραψε, υπερβολικα αξιολογη και επικη θα την χαρακτηριζα, δυστηχως ειναι κι αυτος θυμα της αλλαγης αυτης, η οποια παρατηρητε στο δισκο του Blood Fire Death που αλλαξε θεματολογια απο Black Μetal σε Viking Μetal.

αυτα, κι αν ειναι να συνεχιστει η κουβεντα καλυτερα καποιος moderator να κανει split το θεμα και να μεταφερει τα posts σε αλλο topic με τιτλο Black Metal [/b]

Συμφωνω σε αυτα που λες.Για τους Darkthrone ναι δεν παιζουν καθαρο black τωρα πια,αλλα δε τους νοιαζει κιολας,ουτε ρωτανε και κανενα.Οπως ειπες για τη πλακα τους παιζουν.Παντως ο,τι εχουν βγαλει ειναι απιστευτο.Τα τελευταια πιο πολυ σε Motorhead κανουν.

Οσον αφορα αυτο που ειπες πως δεν ειναι ολοι αμιγως σατανιστες φυσικα και ισχυει.Οι περισσοτεροι παγανιστες ειναι,το αναφερουν και οι ιδιοι,οπως ο Vikernes.Ακομη και οι Mayhem τοτε πιο πολυ απο ταινιες τρομου και κομικ ηταν επηρεασμενοι,παρα απο τον ιδιο το Σατανα.Εξαλλου οι γνωσεις τους για το θεμα,ηταν ελαχιστες.Πιο πολυ ως οφορμη για κακια το βλεπανε.

Παντως το τοτε black με Euronymous κτλ ηταν το real deal και το πραγματικο.Μπορει να ακουγεται καπως αλλα αυτο πρεπει να ειναι το black metal.Τωρα τα περισσοτερα συγκροτηματα προσπαθουν να το παιξουν κακοι με κουλη μουσικη,αλλα ξερεις τι;Αυτο κανει "μπαμ",φαινεται απο μακρια.Το αληθινο black απο το ψευτικο ξεχωριζει ευκολα.Ασε που τωρα πια οι περισσοτεροι παιζουν black με πολλα στοιχεια μεσα απο αλλες μουσικες.Δεν ειναι καθαρο δλδ οπως τοτε.

Οι μπαντες που με σημαδεψαν ειναι οι Immortal με το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Sons of northern darkness,που αν και βγηκε το 2000 και δεν ειχε κατι καινουριο,ηταν απιστευτες οι συνθεσεις και δεν ειχαν προηγουμενο.

Επισης ενα true σχημα ειναι οι Gorgoroth αν και εγινε χαμος με δαυτους τωρα.Το under the sign of hell ειναι το καλυτερο τους imo,οπως κορυφη ειναι και το πιο προσφατο που βγαλαν.Οι Dark funeral ειναι καλοι επισης και πραγματικοι σατανιστες απο οτι φαινεται,παρολα αυτα κουραζουν και καταντανε γραφικοι.Οι Marduk ειναι τρομεροι επισης,παιζουν απιστευτα αν και δεν εχουν καμια σχεση με το true black metal.Οχι οτι εχει σημασια βεβαια.Οι Emperor αν και τους σεβομαι δε με αγγιξαν και πολυ δυστυχως.
                              Ενα γρηγορο band ειναι και οι Βelphegor,μουσικη παρομοια με των Marduk.

Απο Ελλαδα Naer Mataron,Νecromantia,Varathron και Ravencult ξεχωριζω.Οι Rotting Christ δεν ειναι black.

Παντως τα γεγονοτα τοτε με το καψιμο των εκκλησιων κτλ,εδωσαν τη ρετσινια στο metal.Δεν ειναι ολοι ετσι ελεος.Δλδ για 2-3 ατομα η μουσικη αυτη χαρακτηριστικε σατανικη κτλ.Το black ναι φυσικα,ηταν ειναι και θα ειναι σατανιστικη μουσικη.Αυτο ΠΡΕΠΕΙ να ειναι.Οποιος πει το αντιθετο απλα δε ξερει.Οχι παντα με την εννοια του σατανισμου που του εδωσε ο χριστιανισμος αλλα σαν την εννοια του κακου και του χαους.

Παραπανω εγραψες για Σουηδικες μπαντες που ειναι αληθινες σε αυτα που λενε 100%,χωρις να μπλεκουν αλλα δογματα,αλλα μονο τον σατανισμο.Για δωσε μου μερικα παραδειγματα και προτεινε μου albums να ψαξω.
                              Ground_Zero:

Comment

Kαλα κι εμενα το 2000 μου αρεσε πολυ το Sons of Νorthern Darkness (προσεξε τον τιτλο παλι, κανουν αυτο που ελεγα πριν, λενε Northern Darkness, οχι σκετο Darkness ή Satanic Darkness κλπ), σε φαση να εχω ακομα και σημαια τους απο τη Νuclear Blast αυθεντικη!! γενικα πολυ καλη μουσικη αλλα οι Immortal πιστευω ειναι ξεχωριστη περιπτωση, ενω δεν εχουν καποια "ψαγμενη" ιδεολογια ας πουμε, τραγουδαν για πραγματα τελειως αληθινα οπως το σκοταδι, το κρυο και τη φυση. κριμα που πεφτουν κι αυτοι στην ιδια παγιδα ομως, μπορει να μην ειναι παγανιστες ή φανατικοι Odinιστες ή ακομα χειροτερα νεοναζι, αλλα ενα πατριωτικο με τα δασοι τους και το κρυο της Νορβηγιας σιγουρα το εχουν. Black Metal ΔΕΝ ειναι μονο η Νορβηγια ομως.

οι Gorgoroth παντα προκαλουσαν, συνεχως μπαινοβγαιναν ο Gaahl και Infernus στις φυλακες, ειχαν κανει κι ενα show με σταυρωμενους που καποιος λυποθιμησε ή πεθανε δεν θυμαμαι καλα και τεσπα εγινε ενας πανικος. και τωρα παλι αφου χωριστικαν σε δυο στρατοπεδα: Κing ov Hell με Gaahl εναντιον Infernus, το οποιο εγω μεταφραζω σε Νορβηγικο παγανισμο που υποστηριζουν οι δυο πρωτοι εναντιον Σατανισμο που υποστηριζει ο δευτερος. δεν ξερω αν ειναι οντως ετσι τα πραγματα, εγω αυτο καταλαβενω παντως απο τη διαμαχη αυτη.

τους Dark funeral δεν τους θεωρω και τοσο αληθινους, το σιγουρο ειναι οτι πουλανε υπερβολικα, αλλα απο αυτο το ειδος του Black Metal με Blastbeats προτιμω σιγουρα Marduk! επισης οι Belphegor τους μοιαζουν οντως λιγακι, θα τους ελεγα σαν περισσοτερο μια Death Metal version τους (Death/Black παιζουν) και κυκλοφορουν και νεο album την ανοιξη.

το Ελληνικο Black Metal ειναι μια αλλη πονεμενη ιστορια, για την οποια μπορω να καθομαι να γραφω ωρες, καθοτι ακουγα παλιοτερα, κι ακομα τουλαχιστον αν και κυκλοφορουν σκουπιδια κυριολεκτικα, κι επισης ειχα την τυχη να συνομιλησω με αρκετα "μελοι" ας πουμε. εχει γεμισει η σκηνη απο παιδακια που προσπαθουν να το παιξουν κακα κι αυτο φαινεται αμα κανεις απλα μια επισκεψη στο myspace.com και ψαξεις συγκροτηματα απο Ελλαδα ή ακομα χειροτερα αμα ψαξεις στο metal-archives.com. γενικα ενω η σκηνη ξεκινησε αρκετα καλα και με ενα μουσικο στυλακι αρκετα πρωτοτυπο (το οποιο θα χαρακτηριζα melodic black metal) ξεπεσε τελειως, και οι Νecromantia και Varathron (απτους πρωτομαστορες στο ειδος) εξαφανιστικαν κι εχασαν οτι καλο ειχαν να δωσουν (οι πρωτοι βγαλαν κατι προσφατα αλλα ηταν πατατα, με το ζορι παιζαν). οι Rotting Christ ισως αξιζουν περισσοτερο απο ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑL ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ στην Ελλαδα γιαυτο και εγιναν τοσο διασημοι (ανεκδοτα τυπου Astarte δεν τα πιανω καν στο στομα μου, δεν επρεπε να υπαρχουν!). Ravencult γουσταρα τα demos, με το album δεν τρελαθηκα και τοσο. δοκιμασε και τους Enshadowed αν και μονο το πρωτο album αξιζε, πλεον δεν παιζουν οπως τοτε. και τελος δυο νεα συγκροτηματα που μου εκαναν λιγακι εντυπωση, οι Nethescerial με symphonic/industrial στοιχεια και οι ΝΥΝΕ που παιζουν Industrial Black Metal, κατι το οποιο για μενα αποτελει το μελλον του ειδους, αφου ειναι οντως κατι καινουργιο! τελος, οι Νaer Mataron ειναι ακυροι για μενα, γιατι οπως ειπα ενω στη μουσικη μοιαζουν Black Metal οι αποψεις του Kaiada δεν εχουν καμια σχεση, ο ανθρωπος παιζει να ναι φασιστας!

ορισμενα συγκροτηματα με σωστη για μενα ιδεολογια ή καλυτερα ψαγμενη Σατανικη ιδεολογια απο Σουηδια, δηλαδη religious ή orthodox black metal οπως ονομαζεται το ειδος, ειναι τα εξης: Funeral Mist (1 τρομερο album μακαρι να ηταν ολα ετσι!), Watain (αν και γιναν εμπορικοι με το τελευταιο τους), Dissection (οχι στα παλια τους ομως, την ιδεολογια την απεκτησε ο Νodtveidt αφου βγηκε απο τη φυλακη, αφου ηταν μελος της Misanthropic Luciferian Order απο Σουηδια, που μαλλον αυτο τον οδηγησε και στην αυτοκτονια), Ondskapt (που προκειται να κυκλοφορησουν συντομα νεο album), Ofermod (αν και δεν εχουν ακομα album γιατι τα μελοι τους ειναι φυλακη, ιδεολογικα και μονο με οσα υποστηριζουν φανταζουν πολυ δυνατοι), Heresi, Craft, επισης ξεχασα τους γνωστους Antaeus απο Γαλλια που ελεγα πριν και οι Triumphator αν και δεν ασχοληθηκα ακομα μαζι τους...

Comment

Working...
                                X