Announcement

Collapse
No announcement yet.

metal music \m/

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Περιττό να πω ότι έχω μείνει κάγκελο!!! ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!

(Εν τω μεταξύ, μέσα στο πλήθος, αν βρείτε έναν Leatherface που γκαρίζει "Bay Area Till Death", είμαι εγώ. Ο Θεάρας βέβαια είναι ένας που έγραψε "400 Babies!!!")
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Όσο κι αν προσπάθησαν κάποιοι να υποβαθμίσουν το γεγονός βάζοντάς το στο περί ανέμων και υδάτων, δε θα τους περάσει.

Νέος αρχιεπίσκοπος ο Euronymous. Όλοι στη λειτουργία με corpse paint και tshirts Mayhem.
      Χέβι.-

gently hold our heads,
      gently hold our heads on high

Comment

ερασιτεχνικα παρακμιακα και παιδικα black metal συγκροτηματα στο myspace.com απαυτα τα γνωστα τα πολλα που κανουν profile κι ανεβαζουν τις γελοιοτητες τους, παιζει να εκμεταλλευτουν το γεγονος και να βγαλουν κομματια με τιτλους σαν το Ieronymou's Death κλπ κλπ, ειναι πλεον clich? oλ'αυτα για μενα

Comment

Καλά κανείς δεν έχει πάρει χαμπάρι?

ΟΙ OPETH ΣΤΟ ROCKWAVE!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!

http://www.rocking.gr/article4255.php
          In the darkest corner of my mind, I see a boy with a crooked smile...

Comment

Σιγα τη groupαρα
            μεχρι το Damnation αξιζανε, κι απο την αρχη οχι ολα, My Arms Your Hearse (με την κομματαρα Demon of the Fall μεσα), Blackwater Park και ισως Deliverance... ποτε μου δε καταλαβα γιατι τοση φασαρια γιαυτους.

Comment

Nα συμφωνήσω και εγώ...Παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες μου δεν κατάφερα να τους νιώσω βαθύτερα, αν και το ακουστικό prog album τους, το Damnation, αν δεν κάνω λάθος, μου αρέσει πάρα πολύ...
              Αλλά πάλι τους ίδιους θα βλέπουμε!Φέρτε τους Dillinger Escape Plan!!

Να ρωτήσω κάτι....Hardcorε/metalcore, με τα συναφή παρακλάδια τους(mathcore yeah!!!) ακούει κανένας από εδώ???
              Πάρτε και ένα videoclip, παλιό αλλά καλό...δείχνει και πως να χορεύεις...

SICK OF IT ALL-STEP DOWN
              Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

Aκουω εγω αλλα οχι φανατικα
                bands που εχω ακουσει: As I Lay Dying (το πρωτο τους νομιζω), Dry Kill Logic (επισης το πρωτο τους), Unearth, Hatebreed κλασικα, Kickback (απο Γαλλια), Shadows Fall, Chimaira, Machine Head (αλλα οχι το καινουργιο τους), Mnemic... αλλα τα περισσοτερα albums τα εχω ακουσει απο Mastodon και Soilwork (αν μετρανε). τελος, οι Slipknot ειναι Hardcore ?

Comment

3 inches of blοod. speed-trash με ψιλο-φάντασυ στίχους και πολύ καφρίλα. ένα ΤΡΟΥ συγκρότημα!
                  παγαίντε youtube Και βάλτε το τραγούδι deadly sinners (δεν έχει φάντασυ στίχους το συγκεκριμένο).
                  επίσης bolt thrower, soulfly, και κάτι άλλα ωραία. αλλλά τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι με τα 3 προαναφερθέντα συγκροτήματα...

mythbustin' kitten

mprosta ta terata ths mpuras kai pisw ta gunaikopaida.....etsi paei

Comment

μια διορθωση, ειναι Thrash metal κι οχι trash. trash σημαινει απορηματα και δεν ταιριαζει τοσο

Comment

ωχ ναι,σύγνωμη. ξέχασα ενα h και δεν το πήρα καν χαμπάρι

mythbustin' kitten

mprosta ta terata ths mpuras kai pisw ta gunaikopaida.....etsi paei

Comment

το βλεπω συχνα αυτο το λαθος γιαυτο το ξανανεφερα εδω

Comment

Με πιάνει λίγο ντροπή(blushing!!) με αυτό το Post...
                          To Avopolis/metal αναδιοργάνωνεται και συμμετέχω και εγώ σε αυτήν την φάση...
                          Οπότε για τους fans του είδους και όλους όσους ασχολούνται με το ευγενές μεταλλικό άθλημα, μπορείτε να προσθέσετε άλλη μια σελίδα στους σελιδοδείκτες σας..
                          Ετσι, λοιπόν, http://www.avopolis.gr/metal/ και να και το πρώτο μου review, για τους Kingdom of Sorrow, το project του Jasta(Hatebreed) και Windstein(Down, Crowbar) http://www.avopolis.gr/metal/reviews/default.asp?ID=812

Βe nice και τώρα ξέρετε ποιον να βρίσετε, αν δεν σας αρέσει κάποιο review..
                          Τhanx!!
                          Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

Καλο το 1ο βημα στο ξεκινημα μιας μεγαλης καριερας .
                            Μικρη σε εκταση η παρουσιαση, αλλα αν κρινω απο το ποσο ενδιαφερον αλμπουμ ηταν, τοτε λογικα εκανες και αρκεστηκες σε κατι σχετικα συνοπτικο.
                            Παρολαυτα, η παρουσιαση ειναι ποιοτικη τοσο απο αποψης ουσιας, οσο και λεξιλογιου.

Keep up the good work.. Αναμενω συνεχεια..

P.S.

Προτιμω το album αντι του CD (τουλαχιστον νομιζω πως ειναι πιο λογικο σαν ονομασια)

Comment

καινουργιο Slipknot κυκλοφορει τον Αυγουστο. για οσους γουσταραν και γουσταρουν ακομα.

Τrack Listing

ALL HOPE IS GONE

1. execute

2. Gematria (The Killing Name)

3. Sulfur

4. Psychosocial

5. Dead Memories

6. Vendetta

7. Butcher's Hook

8. Gehenna

9. This Cold Black

10. Wherein Lies Continue

11. Snuff

12. All Hope Is Gone

Special Edition Tracks:

13. Child of Burning Time

14. Til We Die

15. Vermillion Pt. 2 (Bloodstone Mix)

εγω δυο τραγουδακια που ακουσα (Psychosocial και το ομωνυμο) μου φανηκαν αρκετα καλα!

Comment

καινουργιο Slipknot κυκλοφορει τον Αυγουστο. για οσους γουσταραν και γουσταρουν ακομα.

εγω δυο τραγουδακια που ακουσα (Psychosocial και το ομωνυμο) μου φανηκαν αρκετα καλα!
                                [/b]
                                τα 2 αυτά κομμάτια είναι όντως πολύ καλά, αναμένουμε λοιπόν.

αναμένουμε επίσης το Σεπτέμβριο το νέο metallica (death magnetic) και το νέο trivium (shogun)

gently hold our heads,
                                gently hold our heads on high

Comment

Working...
                                X