Announcement

Collapse
No announcement yet.

metal music \m/

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Θα 'πρεπε να το ξέρεις πλέον μιας και σε βλέπω τόσο χωμένο στο είδος... Είναι σα να σε κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα σου. Και από τη στιγμή που το διαπίστωσα δεν ασχολήθηκα με το εν λόγω έντυπο. Το Rock Hard από την άλλη είναι φιλόδοξο, με συνοπτικά και ουσιώδη reviews, live ανταποκρίσεις, λίγα εως καθόλου άσκοπα θέματα και καλές επιλογές στις συλλογές που δίνει (αν και δεν το αγοράζω με το CD). Το editorial όμως πάντα ήταν το αγαπημένο μου στοιχείο!

Comment

• Το hammer το παράτησα το 2004 οπότε και το αγόραζα μαζί με το Rock On.Το hammer το έπαιρνα από το 98 που είχα αρχίσει να ασχολούμαι,όπως και το metal invader.Θυμάμαι και μία άλλη προσπάθεια Αrk of Metal λεγόταν.To hammer ήταν συντροφιά τα πρώτα φοιτητικά χρόνια στην Αθήνα αλλά κάπου κουράστηκα,άρχισα να ασχολούμαι και με άλλα είδη...όπως και να έχει στο 100ο εξώφυλλο maiden,iced earth,lemmy κουράζεσαι.

Το Hard Rock θα το τιμώ ωστόσο γιατί με κέρδισε η ειλικρινειά του.Αν κι εγώ τάσσομαι υπέρ της έκδοσης ανευ cd.
      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• το hammer το διαβάζω ανελλιπώς σε αντίθεση με το rock hard που όσα τεύχη έχω βαριέμαι και να τα διαβάσω.με κουράζει πολύ,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.

ακούω το καινούριο doomsword καθώς και το the key από Nocturnus. αλήθεια τους ξέρει κανείς;αύριο πάω να πάρω νέο Κλεφτάλικα δίσκο(όχι για μένα)
        Carpe diem

Comment

• Αχέμ...

Εγώ πάλι, πολύ αρνητικά προϊδεασμένος από το "The day that never comes" και τα διάφορα σχόλια που άκουσα, κατέβασα το "Death Magnetic" περιμένοντας να το ακούσω και να το σβήσω. Τελικά όχι μόνο μου άρεσε, αλλά θα το αγοράσω κιόλας! Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη ακόμα, αλλά μου αρέσει ΠΟΛΥ ο ήχος και η παραγωγή. Είναι ώριμος, γεμάτος ήχος, που φαίνεται πως κάπου το πάει, και σε κάνει να κοπανηθείς αρκετά. Είναι γεγονός πως, αν και ήταν πάντα heavy, κλασσικά metal είχαν καιρό να ακουστούν. Στα αρνητικά μέχρι στιγμής τα σόλο του Hammettάκου, που αν και σαν κιθαρίστας μου άρεσε πάντα πάρα πολύ αδυνατούν να μου προκαλέσουν το ενδιαφέρον (ίσως επειδή κολλάω στα riffs και το μπάσο που, δεν ξέρω αν το είπα, αλλά είναι HEAVY!!!) και, αν και δεν το περίμενα καθόλου, οι στίχοι. Χωρίς να είναι κακοί, η θεματολογία είναι κάπως επαναλαμβανόμενη και με κούρασε. Για τους die hard οπαδούς των παλιών Metallica, ο δίσκος είναι ποιοτικότατο και αυθεντικό HEAVY METAL από μια μπάντα που το ΚΑΤΕΧΕΙ, τοποθετείται σαφώς δίπλα στους 4 - 5 πρώτους χωρίς απαραίτητα να γίνεται και ορόσημο στην καριέρα τους, και, κυρίως, δε θυμίζει κανέναν τους. Θα έλεγα μοιάζει περισσότερο στο Master of Puppets, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το αντιγράφει. Χαρχαρ, ακόμα και horror κομμάτι στο στυλ των "The thing that should not be" και "Of Wolf and Man" έχει!!!

Για όσους δεν το θυμούνται ή δεν το ξέρουν, είμαι παλιός και πιστός φαν και μου αρέσουν όλοι τους οι δίσκοι. Ναι, ΟΛΟΙ. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ακόμα και το St Anger (ήμουν μάλιστα από αυτούς που το υπερασπίστηκαν στα προηγούμενα fora), που αν και μου φαίνεται λίγο κουραστικό μουσικά, εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχει τους δεύτερους καλύτερους στίχους στην καριέρα τους μετά το ...And Justice for all.

Περισσότερα μόλις το ακούσω καμιά 50ριά φορες...Υπερέβη αρκετά τις προσδοκίες μου πάντως, αλλά απογοητεύτηκα κάπως από τη ντεθίλα και τη μαυρίλα - πάντα τραγουδάγατε και για άλλα πράγματα παιδιά...
          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Αγόρασα κι εγώ το Death Magnetic την Παρασκευή. Δεν θέλω να σχολιάσω αναλυτικά ακόμη, καθώς πιστεύω πως δεν το έχω ακούσει αρκετά, πάντως οι πρώτες εντυπώσεις είναι οι χειρότερες δυνατές. Η μεγάλη απογοήτευση, όμως, ήρθε όχι από την ποιότητα του ήχου, αλλά από τους στίχους (ό,τι χειρότερο έχουν γράψει οι Metallica υπάρχει σ' αυτόν τον δίσκο) και από την ταχύτητα: Με βάση τα όσα είχα ακούσει περίμενα κάτι πολύ πιο γρήγορο.

Περισσότερα αργότερα, μην βγω και ψεύτης, αλλά δύσκολα θα αλλάξει κάτι...
            "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Εμενα μου αρεσει πολυ μεχρι τωρα το Death Magnetic.Το εχω περασει και στο κινητο και το ακουω οταν περπαταω(περπαταω πολυ καθε μερα) και μπορω να πω οτι ακουγεται πολυ ευχαριστα.Οι στιχοι οντως μπορει να μην ειναι οτι καλυτερο αλλα ρε Cursed,πως περιμενες κατι πιο γρηγορο;Απ'τα λιγα που ειχαν αφησει να ακουστουν,φαινοταν οτι δεν θα ηταν ετσι ο δισκος(αν και εχει κατι στιγμες πολυ thrashιαρικες,που δεν του το ειχα του αχρηστου του Lars οτι θα μπορουσε σε τετοια ηλικια να πιασει τετοιο τεμπο στη δικαση!)

Comment

• αλλα ρε Cursed,πως περιμενες κατι πιο γρηγορο;Απ'τα λιγα που ειχαν αφησει να ακουστουν,φαινοταν οτι δεν θα ηταν ετσι ο δισκος(αν και εχει κατι στιγμες πολυ thrashιαρικες,που δεν του το ειχα του αχρηστου του Lars οτι θα μπορουσε σε τετοια ηλικια να πιασει τετοιο τεμπο στη δικαση!)
                [/b]
                Πριν, όμως, βγουν στην φόρα τα κομμάτια, είχα διαβάσει διάφορα περί "απίστευτα γρήγορου ήχου που σε αφήνει άφωνο" και περίμενα να ακούσω ό,τι πιο γρήγορο έχουν παίξει οι Metallica. Τι να πεις, hype...

Comment

• Το My Apocalypse ξεχωρίζει, όλα τα άλλα που άκουσα είναι απλά καλά, το The Day that never comes είναι ψιλοαποτυχία.
                  Insert Coin

Comment

• το The Day that never comes είναι ψιλοαποτυχία.
                    [/b]
                    Το μόνο που μου άρεσε είναι... Και πάλι, βέβαια, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, εξήγησα σε προηγούμενο post την άποψή μου.

Comment

• νεο Satyricon για οσους ενδιαφερονται κι ακουνε, κυκλοφορει στις 3 Νοεμβριου.

ο δισκος ειναι απο το ιδιο στουντιο που εκανε και το νεο Metallica.

"The Age Of Nero" tracklist:

01. Commando
                      02. The Wolfpack
                      03. Black Crow On A Tombstone
                      04. Die By My Hand
                      05. My Skin Is Cold (album version)
                      06. The Sign Of The Trident
                      07. Last Man Standing
                      08. Den Siste

επισης συντομα κυκλοφορει και το πρωτο των Ofermod αλλα αμφιβαλλω αν τους ξερουν οι κοινοι θνητοι εδω μεσα...

Comment

• επισης συντομα κυκλοφορει και το πρωτο των Ofermod αλλα αμφιβαλλω αν τους ξερουν οι κοινοι θνητοι εδω μεσα...
                        [/b]

Φιλαυτίας το ανάγνωσμα...Και εγώ, και ο καθένας από από εμάς εδώ μέσα μπορεί να μιλήσει για συγκροτήματα που εσύ δεν τα έχεις ακούσει καν, αλλα αυτό δεν το κάνει ούτε Θεό, ούτε τους άλλους κοινούς θνητούς..

Αλήθεια, κανείς από δω μέσα που να ακούει Fates Warning?
                        Eχω βρεθεί σε πολλές συζητήσεις, όπου ακούω το εξής παράδοξο...ναι ακούω Prog Metal..όχι δεν τους ξέρω, μετά από ερώτηση μου για τους FW...Καταραμένοι Dream Theater, xaxa!!
                        FATES WARNING MONUMENT
                        Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

• Φιλαυτίας το ανάγνωσμα...Και εγώ, και ο καθένας από από εμάς εδώ μέσα μπορεί να μιλήσει για συγκροτήματα που εσύ δεν τα έχεις ακούσει καν, αλλα αυτό δεν το κάνει ούτε Θεό, ούτε τους άλλους κοινούς θνητούς.[/b]
                          ναι ρε συ, εννοειται οτι εκανα πλακα, ετσι ? το Smile γι'αυτο το βαλα στο τελος. κι εννοειται οτι δεν ακουν ολοι black metal (ή γενικα metal) στο forum! ποσο μαλιστα να ειναι ψαγμενοι και με τον underground χωρο ή πιο απλα να γνωριζουν τα συγκροτηματα που γνωριζω. και σιγα μη με κανει Θεο το γεγονος οτι ξερω μια band που σχεδον παιζει πριονιδια!
                          οσον αφορα τους Fates Warning ακουστα σαν ονομα μονο, δεν ακουω αυτο το ειδος για να τους ψαξω και πιο πολυ.
                          τεσπα τον Οκτωμβριο κυκλοφορει και νεο Darkthrone, συμφωνα με τον τιτλο παιζει να εχει πιο πολλα punk στοιχεια...

"Dark Thrones And Black Flags" tracklist:

1.The Winds They Called The Dungeon Shaker
                          2.Oath Minus
                          3.Hiking Metal Punx
                          4.Blacksmith Of The North
                          5.Norway In September
                          6.Grizzly Trade
                          7.Hanging Out In Haiger
                          8.Dark Thrones And Black Flags
                          9.Launchpad To Nothingness
                          10.Witch Ghetto

Comment

• Αλήθεια, κανείς από δω μέσα που να ακούει Fates Warning?
                            Eχω βρεθεί σε πολλές συζητήσεις, όπου ακούω το εξής παράδοξο...ναι ακούω Prog Metal..όχι δεν τους ξέρω, μετά από ερώτηση μου για τους FW...Καταραμένοι Dream Theater, xaxa!!
                            [/b]
                            Fates Warning και τα μυαλα στα καγκελα!Κομματαρα το Monument που εβαλες αλλα να ηταν μονο αυτο..The Eleventh Hour,Eye to Eye,Part V,Part XI,Life In Still Water και τοσα αλλα.Ειχα την τυχη να τους δω περσι τον Νοεμβρη.Τι να λεμε τωρα..Α!Και που'σαι,λιγα λογια για τους Dream Theater! :icon_twisted:

Comment

• αν δεν υπήρχαν οι fates warning εγώ δε θα άκουγα progressive τι να λέμε τώρα.watchtower δεν βρίσκω ρε γμτ που θέλω να λιώσω.μόνο ένα κομμάτι έχω ακούσει από συλλογή το control and resistance.
                              Carpe diem

Comment

• Παλιά νέα αλλά το Nostradamus των Judas Priest είναι πολύ καλό album. Τεράστιο με επικά κομμάτια, είναι μια καλή επιλογή για όσους αρέσκονται σε παλιές καλές αξίες.
                                Insert Coin

Comment

Working...
                                X