Announcement

Collapse
No announcement yet.

metal music \m/

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ok, Shadow! απλώς δεν ήθελα να αρχίσω να βλέπω και σε αυτό το thread την άκρατη επιδειξιομανία που έχει κατακλύσει κάποια άλλα Threads στο forum...

Altair και για μένα έτσι είναι...στο prog και εγώ ουσιαστικά με τους fates μπήκα..
    Μιλάμε για μπάντα κόσμημα, σε όλα, από την μουσική μέχρι και το ήθος που πρεσβεύει ο Jim...

Kαλά για το Pleasant, τι να πω..Είναι ένα μικρό κομψοτέχνημα, που κάθε ένας που ακούει metal πρέπει να τον ακούσει..
    Είναι μέσα στην καλύτερη τριάδα από prog albums και μέσα στα 10 καλύτερα albums που έχω ακούσει..
    Θυμάμαι χαρακτηριστικά, να παίρνω εκείνο το καλοκαίρι το μεταλ χαμμερ, όντας εν μέσω μιας απίστευτης συναισθηματικής καταπόνησης που με είχε λυγίσει, και να πρωτακούω το Live APSOG που συνόδευε εκείνο το τεύχος...Λύτρωση, έστω και για 50 λεπτά...από τότε όλα κύλήσαν στο αυλάκι και έγινα φανατικός οπαδός τους..
    Τους έχω δει τις δυο τελευταίες φορές και το μόνο που με στεναχωρεί είναι πως δεν τους πρόλαβα με Zonder..
    Πολύ κρίμα!
    Μακάρι να συνεχίσουν να υπάρχουν και να μας δίνουν, ότι έχουν να μας δώσουν...
    Αν και απότι μου είχε πει ο Σάκης ο Φράγκος του Ροκ Χαρντ, με Ζαρζομπεκ πίσω στα τύμπανα έχουν ξανακαβλώσει για νέο δίσκο...Μακάρι!!

Τώρα για τους dream..ποτέ δεν μου άρεσαν..αυτός ο labrie με ξενερώνει.......

edit
    Mόλις είδα πως διαλύθηκαν οι Sieges Even,,,
    Πάρα πολύ κρίμα, αν και με το νέο τους τραγουδιστή δεν μου έκαναν κλικ..
    Έχω κολλήσει ακόμα στο A sense of Change με εκείνον τον απίστευτο τραγουδιστή, τον Jogi Kaiser, ο οποίος δυστυχώς έμεινε μόνο για έναν δίσκο..Δεν πειράζει, το Sense of Change< είναι για μένα το δεύτερο από την τριάδα των καλύτερων prog albums...
    Πραγματικά αν το βρείτε πουθενά, επενδύστε άφορα..τεχνική και συναίσθημα, όπως δεν τα έχετε ξανακούσει..και αυτή η φωνή, αυτό το θείο λαρύγγι..
    RIP Sieges Even

These Empty Places, από το Α Sense of Change

http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endID=117252070

Και από δω ακούστε το Prime από τον ίδιο δίσκο..
    Κάθε φορά που ακούω τους βοκαλισμούς του Kaiser, χάνω τα λογικά μου&#33;&#33;
    Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

• Αλήθεια, κανείς από δω μέσα που να ακούει Fates Warning?
      [/b]
      Δεν πολυακούω γιατί δε μου κάνουν εκείνο το "κλικ" που χρειάζεται για να κάτσω να ασχοληθώ μαζί τους, πρόκειται ωστόσο για συγκρότημα με μεγάλες δυνατότητες.
      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Cursed, οι Fates Warning θέλουν ακροάσεις και υπομονή..δεν είναι από τα φαντεζι prog συγκροτήματα που θα σε πιάσουν από το λαιμό με την μία και θα σε ταρακουνήσουν, μέσα στην υπερβολική επιδειξιομανία τους..
        Πρέπει να συγχρονιστείς με τον εσωτερικό τους ρυθμό και τότε θα λάμψουν...

Λοιπόν, να με συγχωρήσετε για αυτήν την ομφαλοσκοπική προβολή, αλλά κατάφερα και έγραψα ένα review στο core τμήμα του avopolis για μια μπάντα που αποτέλεσε το πρωταρχικό μου ερέθισμα και που μέχρι σήμερα την λατρεύω..τους Norma Jean...
        Λοιπόn, για όποιον ενδιαφέρεται η κριτική είναι εδώ και ακούστε και δύο τραγούδια από τον δίσκο...
        http://www.avopolis.gr/core/reviews/default.asp?ID=383

Τουλάχιστον, ακούστε το δεύτερο video με την Μastodonική riffάρα&#33;&#33;
        Cheers και thanx σε όποιον ακούσει και διαβάσει&#33;
        Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

• Γιατί σας ψιλόαπογοήτευσε το νέο Metallica????

Ύστερα από αρκετές ακροάσεις μπορώ να πω ότι είναι ένας ΚΑΛΟΣ δίσκος που έχει δυνατά σημεία και πιο αδύναμα...Είναι καθαρά άνω του μετρίου,έχει μελωδίες που μένουνε,καλές συνθέσεις,καλά riffs,αρκετά καλά solos...Εντάξει δεν είναι ρε παιδιά παλαιοί καλοί Metallica αλλά είναι σίγουρα ένα αρκετά καλό comeback.Προσωπικά αγαπημένα τα: That Was Just Your Life,Broken Beat & Scarred,The Day That Never Comes,All Nightmare Long(μάλλον το καλύτερο του δίσκου),Unforgiven III,The Judas Kiss.

Εγώ σε μερικά σημεία πάντως τον γουστάρω άπειρα τον δίσκο και το αυτί μου συχνά επιζητεί να τον ακούσει μόνο του.Αυτό και μόνον εμένα μου αρκεί για να πω ότι είναι ένας καλός δίσκος.It grows on you...

ΠΑΜΕ ΡΕ METALLICA Γ@ΜΩΩΩΩΩΩ&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;(fanboysmou s )

Comment

• Δυο συγκροτήματα που όλοι πρέπει να ξέρουν...

Frankenbok, Αυστραλιανοί Fusion Metalheads, είχαν μια πολύ άσχημη περίοδο (2003 - 2007) λόγω κακής επιλογής vocalist (και αυτό επηρέασε και την μουσική τους), ωστόσο ό,τι έχουν βγάλει πριν και μετά από αυτές τις χρονιές, τα σπάει από κάθε άποψη. Δείγμα της πρόσφατης δουλειάς τους:

Torche, Stoner / Sludge συγκρότημα από την Florida, με κάποια στοιχεία Doom στον ήχο τους. Έχω ακούσει μόνο τον τελευταίο τους δίσκο (Meanderthal) και είναι πραγματικά πολύ καλός (σκεφτείτε, άρεσε σε 'μένα, ένα άτομο στο οποίο αυτά τα είδη μουσικής που παίζουν δεν έχουν πέραση). Δοκιμάστε τους.

"Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Μια ενδιαφέρουσα είδηση από rocking: οι Metallica ανέβασαν στο YouTube ακυκλοφόρητα κομμάτια τους (μάλλον samples για την ακρίβεια -_-), δηλ. στο link: http://www.youtube.com/user/Metallic.../2/C3XJ2XXDUXo

Το άρθρο θα το βρείτε εδώ: http://www.rocking.gr/article6167.php

"All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

• edit----τα βγαλαν τα τραγουδια δε ξερω γιατι.καλυτερα γιατι ειχαν λινκ για το ελληνικο.
                Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Nα νιωσουμε λιγο παρτε ενα σπανιο βιντεο απο το achilles agony & ecstasy στην Ελλαδα το 94.

Πρωτο μερος

Δευτερο

με τους στιχους κιολας.

Επος.

και η πρωτη φορα που ηρθαν οι Maiden στην Ελλαδα το 88.Δειτε τις συνεντευξεις απο τους τοτε χεσμενους δημοσιογραφους.Τοτε η μεταλ ηταν κατι πολυ ακραιο.Διακρινω και τον Τζονυ Βαβουρα καπου λολ.

Ερωτηση ρεπορτερ σε οπαδο:"Γιατι ηρθες σημερα εδω?"Απαντηση:"Οχι για να δω τα μουτρα σου" αχαχαχαχαχαχχαχαχα

Βurai δικα σου ρε.
                  Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Θεε μου αυτη ηταν η γενεια του 80, τωρα εξηγουνται ολα, δε μου κανει εντυπωση το σημερινο χαλι της χωρας.
                    Do a barrel roll!

Comment

• ΑΝΤΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ :phil:

και κατι ασχετο

Ground_Zero:

Comment

• Originally posted by Azrael View Post
                        Nα νιωσουμε λιγο παρτε ενα σπανιο βιντεο απο το achilles agony & ecstasy στην Ελλαδα το 94.
                        και η πρωτη φορα που ηρθαν οι Maiden στην Ελλαδα το 88.Δειτε τις συνεντευξεις απο τους τοτε χεσμενους δημοσιογραφους.Τοτε η μεταλ ηταν κατι πολυ ακραιο.Διακρινω και τον Τζονυ Βαβουρα καπου λολ.
                        AHAHAHAHAHAHAHAHHA, o Βαβούρας είναι ΠΑΝΤΟΥ.

Και για να μην πουν κάποιοι κακοπροαίρετοι τίποτε για spam, έγινε leak το νέο των Megadeth (Endgame). Αλλά επειδή εδώ είμαστε σοβαρό forum και στηρίζουμε τους καλλιτέχνες και όχι random τύπους που ξέρουν να κάνουν upload στο Internet δε θα σας πω ότι το κατέβασα, όχι, αντίθετα θα σας δώσω ένα link για το κομμάτι που κυκλοφόρησε σε single.

Πάρτε:

TRUE Thrash εν' έτει 2009 ρε.

Υ.Γ: Ulrich φάε την σκόνη ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
                        "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

• Originally posted by _Lloyd View Post
                          AHAHAHAHAHAHAHAHHA, o Βαβούρας είναι ΠΑΝΤΟΥ.

Και για να μην πουν κάποιοι κακοπροαίρετοι τίποτε για spam, έγινε leak το νέο των Megadeth (Endgame). Αλλά επειδή εδώ είμαστε σοβαρό forum και στηρίζουμε τους καλλιτέχνες και όχι random τύπους που ξέρουν να κάνουν upload στο Internet δε θα σας πω ότι το κατέβασα, όχι, αντίθετα θα σας δώσω ένα link για το κομμάτι που κυκλοφόρησε σε single.

Πάρτε:

TRUE Thrash εν' έτει 2009 ρε.

Υ.Γ: Ulrich φάε την σκόνη ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
                          Κατεβαίνει.:resp:
                          Carpe diem

Comment

• Azrael :resp:για το video με τους maiden!
                            sigpic

Comment

• Πέρα από το ανατριχιαστικό του μεγέθους του πλήθους, δώστε βάση στο 1.30 τους ένστολους που τους έχει πιάσει METAL FRENZY!!! Τέτοια ασφάλεια θέλουμε και στην Ελλάδα!!!
                              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Aυτη ειναι η ΜΕΤΑΛ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!

Αν και δεν ξερω κατα ποσο οι Metallica ειναι true metal.
                                Ground_Zero:

Comment

Working...
                                X