Originally posted by Somari
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τι dvd/ταινία είδατε σήμερα?
Collapse
X
-
-
Δε νομιζα λαθος, απο τη στιγμη που ειπα "νομιζω" κι οχι "ειμαι σιγουρος" δε γινεται να κανω λαθος, καταλαβατε νουμπαδες, κομπλεξικοι, λες και θα παθετε κατι αν δε τη πειτε στον Αντμιν, ειναι καιρος να μαθετε να αναγνωριζετε ποτε δε κανει λαθος ο αλλος.
Comment
-
Έκανες λάθος επειδή πολύ απλά δεν υπάρχει "είμαι σίγουρος" αλλά μόνο "νομίζω" σε αυτό το κόσμο. Κανείς δε δικαιούται να πει πως "είναι σίγουρος" για κάτι, άρα το "νομίζω" ισοδυναμεί με το "γνωρίζω", επειδή πολύ απλά δεν υπάρχει αντικειμενικότητα.
( )
Comment
-
Ti lete wre, egw eimai sigouros olh thn wra...."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Χθες είδα το Solomon Kane. Yπέρτατη ταινία ειδικά για λάτρεις των rpg. Υπήρχαν στιγμές που κυριολεκτικά νόμιζα πως βλέπω κάποιο rpg να εξελίσσεται στην οθόνη, τρελή αίσθηση!
Έκανε μια μικρή κοιλιά κάπου στη μέση όταν ο Kane μιλούσε πολύ με τους βασικούς npc's προς όφελος της ανάπτυξης κάποιου δεσίματος με αυτούς αλλά από 'κει και ύστερα και μέχρι το τέλος αποζημιώνει.
Τρελό respect στα ψηλά, ισομετρικά πλάναsigpic
Comment
-
Ti enweis twra arxizeis?
Mia tainia den einai? Afth pou epanalamvanetai h mera synexeia?
Ontws gamw tis tainies, thumbs up kai apo emena!"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Comment