Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι dvd/ταινία είδατε σήμερα?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Οι DB/Z ταινίες για τους fans είναι ό,τι πρέπει. Θυμάμαι κατέβαζα επί ημέρες ολόκληρες την ταινία του Brolly μέσω Kazaa (PSTN εποχές πάντα), και δεν μου έπαιζε επειδή είχε ripαριστεί με το νέο DIVX codec που μόλις είχε κυκλοφορήσει, το οποίο και έπρεπε να εγκαταστήσω στον υπολογιστή. Τώρα που κυκλοφορούν σε DVD rip, Blu-ray rip και δε συμμαζεύεται, μπορώ να πω πως ένα μέρος των παιδικών μου απωθημένων έχει καλυφθεί.

    Όταν τις δεις όλες, μην παραλείψεις για κανένα λόγο να δεις το DBZ OVA: The plan to destroy the saiyajins. Εκτός των άλλων, το ιστορικό της υπόβαθρο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον.


    Όλες τους μου αρέσουν ανεξαιρέτως, όμως αν έπρεπε αναγκαστικά να επιλέξω ένα DBZ ΤΟΡ 5 θα ήταν:
    Movie 8: The legendary Super Saiyan
    Movie 1: Dead Zone
    Movie 6: Cooler returns
    Movie 12: Fusion reborn
    Movie 13: Wrath of the dragon (Wtf, η συγκεκριμένη είχε και σενάριο, όχι αστεία)

    Άξιο αναφοράς είναι πως στο αμερικάνικο voice-over οι τύποι έχουν αντικαταστήσει το original soundtrack. Για εμένα αυτό είναι ένα τεράστιο ατού της Αμερικάνικης έκδοσης, μιας και όταν ακούς τα ίδια μουσικά κομμάτια επί 300 επεισόδια, όσο να' ναι τα βαριέσαι. Οι Αμερικάνοι το πήραν χαμπάρι και δημιούργησαν νέο soundtrack, το οποίο ήταν ένας από τους κύριους λόγους που το DBZ απέκτησε τόση δημοτικότητα στην Αμερική.
    Στην περίπτωση των ταινιών όμως, δεν μείναν εκεί, και χρησιμοποίησαν τραγούδια από γνωστά metal και μη συγκροτήματα, ώστε να αυξήσουν τη δημοτικότητα των ταινιών. Χαρακτηριστικά θυμάμαι στο Trunks special ακούγονται τραγούδια των Dream Theater, ενώ στην 5η DBZ ταινία στην κεντρική μάχη παίζει Disturbed. Το original OST είναι πιο πολύ ατμοσφαιρικό, όμως το αμερικάνικο σε πωρώνει περισσότερο. Αν δεν έχεις πρόβλημα με τις αμερικάνικες φωνές και τις ασυναρτησίες που λένε οι χαρακτήρες στο αμερικάνικο voice over, ρίξτου καμιά ματιά, σε μερικές περιπτώσεις αξίζει.

    PK World - Τα πάντα για Disney comics!

    Comment


    • Heh... Εγώ αυτή την περίοδο βλέπω τα επεισόδια του Z remastered. Είμαι στο Cell Games Saga. Τις ταινίες τις έχω δει τις περισσότερες του Z. Υπάρχει και μια Lost Movie, psakse to". Με GT δεν έχω ασχοληθεί.

      Στην αρχή νόμιζα εννοούσες για τις Live movies (λέω και εγώ "Καλά, τρελός είναι?").

      Ο Broly είναι ο αγαπημένος μου. Θυμάμαι στο AnimeXclusive μια μεγάλη αντιπαράθεση που είχα με κάποιον για το ποιος είναι ο Legendary Super Saiya-Jin (εκείνος πιστεύω πως είναι ο Son-Goku). Είναι πολύ αδικημένος πιστεύω ο Broly, όπως επίσης είναι και ο πιο original (στον τρόπο συμπεριφοράς) Σέψα. Στην ογδοη ταινία ακόμα απορώ πως νικήθηκε. Στις άλλες... Τι να πει κανείς.
      Θυμάμαι κατέβαζα επί ημέρες ολόκληρες την ταινία του Brolly μέσω Kazaa (PSTN εποχές πάντα), και δεν μου έπαιζε επειδή είχε ripαριστεί με το νέο DIVX codec που μόλις είχε κυκλοφορήσει, το οποίο και έπρεπε να εγκαταστήσω στον υπολογιστή.
      Χαχαχα... Το ίδιο έπαθα.
      Άξιο αναφοράς είναι πως στο αμερικάνικο voice-over οι τύποι έχουν αντικαταστήσει το original soundtrack. Για εμένα αυτό είναι ένα τεράστιο ατού της Αμερικάνικης έκδοσης, μιας και όταν ακούς τα ίδια μουσικά κομμάτια επί 300 επεισόδια, όσο να' ναι τα βαριέσαι.
      Never. Για μένα μαλακια είναι, και η μουσική και η φωνές. Ξεφεύγει από το style. Μου αρέσει το metal, όμως δεν σημαίνει ότι πάει παντού. Εξάλλου δεν βαριέμαι τις κλασσικές μουσικές τον επεισοδιων, αντίθετος, με κάποια DBKai που ida, μου έλειψαν κιόλας.

      My favorite is the 8 movie too.

      Comment


      • Πήγα να κατεβάσω το DB Kai που έμαθα πως είναι μία συμπυκνωμένη ουσιαστικά έκδοση του DBZ, αλλά είχε και αυτό τους χαζούς fancy παρδαλούς υπότιτλους που συνηθίζει να βάζει η ανόητη anime community.
        Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω επεισόδια DB Kai με κανονικούς, γήινους υπότιτλους, που να διαβάζονται χωρίς να ανεβάζω δέκατα μυωπίας ανά ώρα;

        Comment


        • Όταν τις δεις όλες, μην παραλείψεις για κανένα λόγο να δεις το DBZ OVA: The plan to destroy the saiyajins. Εκτός των άλλων, το ιστορικό της υπόβαθρο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον.
          Μα ναι! Έχω ενημερωθεί γιαυτό.
          Εάν δεν κάνω λάθος το Playdia έχει και 3ο Dragonball αλλά δεν έχει και πολύ σχέση με FMVs. Σχεδιάζεις κάτι σαν gifs με DB theme!

          Eννοείται θα το δω! Btw, απ'τα "extras" έχω παρακολουθήσει και το Songoku Friends Return (2008) που όμως είναι ψιλοτραγικό
          Δικαιολογείται ~κατά μία έννοια~ επειδή ήταν κάτι σαν fan service - festival edition (Jump Magazine).

          Προς το παρών, το δικό μου top 3 είναι :

          Movie 2: Sleeping Princess in Devil's Castle

          Movie 5: Cooler's Revenge

          Movie 8: Broly

          Υπάρχει και μια Lost Movie, psakse to"
          ???
          The Dragon Ball films are animated and live-action films made based on the Dragon Ball manga and its four animated TV series, Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball Super, and Dragon Ball GT. All Dragon Ball movies were originally released in theaters in Japan, typically when the vast majority of Japanese school children are on spring and summer vacations in March and July, although it pairs up with a Dr. Slump movie, usually 60 minutes long. All of the movies have been released in the United S

          Αυτό εδώ ακολουθώ σαν guide. Ποιά από αυτές είναι?

          Είναι πολύ αδικημένος πιστεύω ο Broly, όπως επίσης είναι και ο πιο original (στον τρόπο συμπεριφοράς) Σέψα. Στην ογδοη ταινία ακόμα απορώ πως νικήθηκε. Στις άλλες... Τι να πει κανείς.
          Kαλά ο Brolly είναι σίγουρα αδικημένος. Mη ξεχνάμε άλλωστε ότι ήταν ο πιο δυνατός Saiyan που γεννήθηκε με δύναμη 10.000!! την ίδια στιγμή που ο Goku πχ είχε γύρω στο 10.

          Δεν έχει γνήσια Saiyan συμπεριφορά. Σε καμία περίπτωση.
          Απλά πρόκειται για έναν "ιδιαίτερο" μαχητή που λόγω επιπέδου δύναμης & ενέργειας, έχει χάσει τον έλεγχο με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε μία διαταραγμένη προσωπικότητα. Φάνηκε άλλωστε στο σημείο που δε συγκρατήθηκε και πάνω στη μανία του χτύπησε τον πατέρα του με αποτέλεσμα να τον τυφλώσει στο ένα μάτι.
          " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

          Authenticity sir, authenticity. "

          Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



          Comment


          • Originally posted by Raphael View Post
            Πήγα να κατεβάσω το DB Kai που έμαθα πως είναι μία συμπυκνωμένη ουσιαστικά έκδοση του DBZ, αλλά είχε και αυτό τους χαζούς fancy παρδαλούς υπότιτλους που συνηθίζει να βάζει η ανόητη anime community.
            Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω επεισόδια DB Kai με κανονικούς, γήινους υπότιτλους, που να διαβάζονται χωρίς να ανεβάζω δέκατα μυωπίας ανά ώρα;
            Μπορείς να το κατεβάσεις από AnimeClipse που γενικά γίνεται πολύ καλή δουλειά, μιας και τα περισσότερα αγγλικά fansub groups είναι γτπ. Είτε από θέμα fancy υποτίτλων, είτε από θέμα μετάφρασης, είτε από θέμα εικόνας/ήχου, κλπ κλπ. Βρέξει χιονίσει κάθε Σάββατο βγαίνει νέο επεισόδιο, ακόμα και αν δεν έχει βγει από κανένα άλλο group (αγγλικό και μη). Επίσης η AC είναι το μοναδικό group που βγάζει επεισόδια χωρίς το εκνευριστικό ρολόι πάνω αριστερά.



            Τα παραπάνω τα αναφέρω επειδή αν θυμάμαι καλά δεν είσαι και ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της AC, όμως συγκεκριμένα για το DB Kai δεν πρόκειται να βρεις κάτι καλύτερο.

            EDIT
            Το Lost Movie είναι το OVA, απλά αναφερόταν ως χαμένη ταινία μέχρι να κυκλοφορήσει το DVD της, επειδή δεν βρισκόταν πουθενά. Επίσης ο Brolly ήταν ο υπέρτατος τιτανοτεράστιος κακός, που όμως δεν ήξεραν πως να σκοτώσουν και έτσι κατέφυγαν σε ένα ανόητο τέλος. Τουλάχιστον είχαμε την ευκαιρία να δούμε ολόκληρη τη DBZ Team να τις τρώει άσχημα από έναν μόνο τύπο.

            PK World - Τα πάντα για Disney comics!

            Comment


            • Πράγματι, οι υπότιτλοι φαίνονται εντάξει.
              Δε ξέρω πώς είναι τώρα η AC, έχω να δω δουλειά της χρόνια.

              Comment


              • Me to Plawres Sanshiro eixe kanei kalh douleia pantws, an kai xwris to Ellhniko dub den htan oute kata to hmisi to idio diaskedastiko :/
                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                Kindred, this blade and I.
                "

                "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                Greek Gaming Videos
                Greek Final Fantasy Forum

                Comment


                • Όταν είπα ότι είναι ο πιο original Saiya εννοούσα:

                  1. Στους Saiya-Jins αρέσει η μάχη, να καταστρέφουν πολλές φορες χωρίς κάποιο λόγο, χωρίς αισθήματα, απλά brutal.

                  2. Όταν ο Bejiita έμαθε για το πως καταστράφηκε ο πλανήτης τους, πως πέθανε ο πατέρας του, δεν τον ένοιαξε λέγοντας ότι το μονο που θέλει είναι να γίνει ο πιο δυνατός του σύμπαντος.

                  Αυτά μας δείχνουν ότι πρόκειται για μια φυλή ψυχρή που απλά θέλει να καταστρέφει και να μάχεται, με υψηλά skills. Ο Broly είναι αυτό το ωόν στο μέγιστο, περισσότερο από κάθε άλλον. Πιο κακός, πιο βίαιος, πιο δυνατός, χωρίς διακρίσεις, ούτε περιθώριο συζήτησης, μέχρι που και την δύναμη του την βγάζει ανεξέλεγκτα (π.χ όταν πάει να πετάξει διαλύει το πάτωμα επειδή απλά δεν τον ενδιαφέρει, η όταν επιτίθεται δεν τον νιαζί αν αστοχήσει και χτυπήσει κάποιο χτίριο...). Είναι σαν κάποιος που έχει full τα χαραχτηριστικά τον Saiya-Jins.

                  Για την lost movie είναι όπως τα λέει ο PhantomDuck. By the way, PhantomDuck σου έχω στήλη PM στο AC.

                  Comment


                  • Όταν είπα ότι είναι ο πιο original Saiya εννοούσα:

                    1. Στους Saiya-Jins αρέσει η μάχη, να καταστρέφουν πολλές φορες χωρίς κάποιο λόγο, χωρίς αισθήματα, απλά brutal.

                    2. Όταν ο Bejiita έμαθε για το πως καταστράφηκε ο πλανήτης τους, πως πέθανε ο πατέρας του, δεν τον ένοιαξε λέγοντας ότι το μονο που θέλει είναι να γίνει ο πιο δυνατός του σύμπαντος.
                    Θα διαφωνήσω στο θέμα του Brolly.

                    ΟΙ Saiyans ναι μεν είναι πολεμοχαρείς, επιβλητικοί κτλ κτλ αλλά το έκαναν για ένα συγκεκριμένο σκοπό, για να γίνουν οι ανώτεροι του σύμπαντος. Η μόνη διέξοδος γιαυτόν τον απολυταρχικό σκοπό ήταν η βία. Επίσης, αποδεδειγμένα κατέστρεφαν για συγκεκριμένο σκοπό πχ για να πουλήσουν 1 πλανήτη

                    Ο Vegeta είναι μία περίεργη περίπτωση χαρακτήρα. Πολλές φορές για να μη δείξει αδυναμία δεν αναφέρει αυτό που νιώθει.

                    Τώρα ο Brolly έιναι μία εντελώς διαφορετική περίπτωση. Saiyan κατά DNA απλά. Ο ίδιος ο Vegeta τον αποκαλέι τέρας στην ταινία.

                    Έχει ξεφύγει απ'τα όρια του δυνατού πολεμιστή και καταστρέφει απλά οτιδήποτε θεωρεί κατώτερο. Ανέφερα και το παράδειγμα με τον πατέρα του που ουκ ολίγες φορές κόντεψε να τον σκοτώσει.

                    Γενικά, θεωρώ ότι δε φέρει χαρακτηριστικά της φυλής (έχοντας υπόψιν όλους του Saiyans : Bardock, King Vegeta, Vegeta κτλ κτλ) και φτάνει στο επίπεδο του παρανοϊκού κι ανεξέλεγκτου

                    EDIT : Θα μπορούσαμε να τα μεταφέρουμε όλα αυτά σε ένα DB topic. Θα 'χε ενδιαφέρον
                    " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

                    Authenticity sir, authenticity. "

                    Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



                    Comment


                    • Χθες είδα το Onion Movie, μια ταινία που προέκυψε από το σατηρικό περιεχόμενο μιας αμερικάνικης εφημερίδας (τύπου uncyclopedia ή 'Όχι στα νέα του ANT1") και που παρουσιάζει ειδήσεις-παρωδίες που σχετίζονται με πραγματικά γεγονότα. Για παράδειγμα υπάρχει μια τραγουδίστρια που σατηρίζει την Britney Spears και έχει κομμάτια όπως το "Take me from Behind" και "Down on my knees", και στο video που δίνω είναι η συνέντευξη της μέσα στη ταινία: http://video.aol.ca/video-detail/oni...?icid=VIDLRV05

                      Γενικά είχε πάρα πολύ γέλιο γιατί όλα όσα συμβαίνουν είναι απίστευτα γελοία και υπερβολικά αλλά τα παρουσιάζουν με φοβερά σοβαρό ύφος, σαν πραγματικά γεγονότα.


                      Υπάρχει επίσης και κανάλι στο youtube όπου τα σατηρικά sketch με πολύ σοβαρό ύφος συνεχίζουν ακάθεκτα, όπως αυτό:

                      Subscribe to The Onion on YouTube: http://bit.ly/xzrBUAUnless Americans turn to alternative sources of entertainment, the 'Hannah Montana' star will soon be ...

                      Comment


                      • Ναι, το onion news τα σπάει! Αυτό το στυλάκι της σοβαρότητας κάνει πολύ ξεχωριστή τη σάτιρά του!
                        The illusion of free will is an illusion.

                        Comment


                        • LOL.
                          Mου θυμίζουν το δελτίο του ΣΤΑΡ με τον απίστευτα σοβαροφανή Λιάτσο , οποίος συζητάει τα πιο ηλίθια και γελοία γεγονότα της ελληνικής show-biz με την κάθε trash-τραγουδίστρια/ηθοποιό κτλ

                          Comment


                          • Iron Man 1 (2nd time)
                            Iron Man 2 (1st time)
                            Carpe diem

                            Comment


                            • Ειδα το Catch me if you can και μου χει κολλησει το main theme της ταινιας.
                              Composer- John WilliamsMovie- Catch Me If You CanSong- Catch Me If You Can
                              Do a barrel roll!

                              Comment


                              • Wraia tainia, apoti thymamai einai h monadikh tainia me ton Dicaprio pou mou arese
                                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                                Kindred, this blade and I.
                                "

                                "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                                Greek Gaming Videos
                                Greek Final Fantasy Forum

                                Comment

                                Working...
                                X