Announcement

Collapse
No announcement yet.

TV Series

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• εχουμε δει μεσα σε τρεις ημερες 15 επεισοδια lost ΛΟΛ

σκεφτομαι να παρω αδεια απο την δουλεια μου

Comment

• Τον τελευταίο χρόνο άρχισα και τέλειωσα τα: The Pacific, Band of Brothers, Dexter, Deadwood, Carnivale και ήταν όλα καλά επιλογές αφού θα μπορούσα να τα αξιολογήσω όλα με 9άρι και πάνω. Ειδικά τα Band of Brothers και Dexter πίστευα πως είναι σειρές που βγαίνουν μια φορά την 10ετία.

Έκανα λοιπόν το λάθος να αρχίσω House... Ήξερα οτι ήταν πολύ καλό αφού το έβλεπα στο Star, αλλά... Διάολε η σειρά είναι τόσο μπροστά που κοντεύει να μου χαλάσει την ευχαρίστηση απο τις προηγούμενες σειρές που έβλεπα. Έχω δει ήδη τις 3ήμιση πρώτες σεζόν και έχω φάει ίσως το μεγαλύτερο σκάλωμα που θα φάω με σειρά ever. Άντε γεια λέμε. Λες και έπαιζα τόσο καιρό Brotherhood/Halo και ανακάλυψα οτι το 2004 η Valve είχε βγάλει μια παιχνιδάρα που λεγόταν Half Life 2 και εκμηδένιζε τα πάντα (οι συγκρίσεις είναι απολύτως τυχαίες, δεν ).

Comment

• Originally posted by ChrisTop View Post

Έκανα λοιπόν το λάθος να προκαλέσω τον Θεό τον Altair,που είναι videogames guru.
        Τα θέλει ο κώλος σου ε;Είναι σαν να έπαιζες τόσο καιρό HL2 (αμφιβάλλω αν έχεις παίξει το 1),και να ανακάλυψες ότι το 2001 η Bungie έβγαλε το Halo Combat Evolved,παιχνιδάρα από τις λίγες που εκμηδένιζε τα πάντα.Άντε τώρα να κατεβάσεις έναν emulator μπας και παίξεις War of the Lions.Φλώρε.
        Carpe diem

Comment

• Originally posted by Altair View Post
          Τα θέλει ο κώλος σου ε;Είναι σαν να έπαιζες τόσο καιρό HL2 (αμφιβάλλω αν έχεις παίξει το 1),και να ανακάλυψες ότι το 2001 η Bungie έβγαλε το Halo Combat Evolved,παιχνιδάρα από τις λίγες που εκμηδένιζε τα πάντα.Άντε τώρα να κατεβάσεις έναν emulator μπας και παίξεις War of the Lions.Φλώρε.

Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Originally posted by Altair View Post
            Ναι, γιαυτό σε όλα τα τουρνουά παγκοσμίως παίζεται Mod του Halo 1 και όχι του Half-Life μικρέ μεσανατωλίτη wannabe ασσαζίνε.

Comment

• οταν μιλας με hardcore casuals οτι επιχειρημα και αν πεις θα χρησιμοποιηθει εναντιων σου

Comment

• Originally posted by ChrisTop View Post
                Ναι, γιαυτό σε όλα τα τουρνουά παγκοσμίως παίζεται Mod του Halo 1 και όχι του Half-Life μικρέ μεσανατωλίτη wannabe ασσαζίνε.
                Mod όπως το είπες.Αφού δεν έχετε παιχνίδια της προκοπής,ασχολείστε με mods.
                Carpe diem

Comment

• Mod ήτανε στην Beta μορφή του το παιχνίδι, απο τις εκδόσεις 1.0 έως και την 1.6 μέχρι τώρα η ανάπτυξη έχει γίνει απο το κανονικό Studio της Valve~! Η αλήθεια είναι οτι δεν θέλω να αρχίσω να περιγράφω την αξία του παιχνιδιού εκτός του γεγονότος οτι είναι το πιο πετυχημένο FPS όλων των εποχών γιατί λόγω του οτι έχω παίξει κάτι παραπάνω απο 1000 ώρες δεν με κάνει και πολύ αντικειμενικό. Θα αρκεστώ όμως να πω ότι αμα δεν υπήρχαν (με την σειρά) τα Pro Evolution, CounterStrike, World of Warcraft στην Ελλάδα θα σου πετάγανε πέτρες άμα έπαιζες videogames... Το πρώτο λόγω της μανίας των Ελλήνων με την μπάλα και τα άλλα 2 λόγω της απίστευτης ποιότητας τους είναι που έκαναν το Gaming στην Ελλάδα "mainstream". Πλέον τα Facebook, Mobile Gaming είναι που κάνουν όλο τον προσηλυτισμό.

Comment

• Ελλάδα.Μονίμως στο κέντρο του πολιτισμού.Άσε μας ρε συ,να πούμε.Δεν περιμένω τη γνώμη των υπόλοιπων Ελλήνων για να ασχοληθώ με το αγαπημένο μου χόμπι.Το ότι ο περισσότερος κόσμος ασχολείται με αυτά,δεν τα κάνει αυτομάτως και ποιοτικότερα.Πχ,στην Ελλάδα,περισσότεροι ακούνε Βίσση παρά Μπετόβεν.Δεν πιστεύω να θεωρείς ότι Βίσση>Μπετόβεν.
                    Carpe diem

Comment

• christop και λιγα λες βασικα, για πιαστε εναν τυχαιο 30αρι νεοελληνα στο δρομο η σε μια καφετερια και πειτε του οτι παιζετε videogames θα σας πεταξει πετρες, πηγαιντε και καντε το ιδιο στην ιαπωνια στην κορεα στην αμερικη ακομα και στην γαλλια η την αγγλια δεν θα εχετε τα ιδια αποτελεσματα, καλα στην ιαπωνια παιζει να σας προκαλεσει και σε κανενα competitive fighting game στην κορεα παιζει να βγαλετε και γκομενα αμα πειτε οτι παιζετε starcraft η tekken

για να δεχτει ο ελληνας τα videogames ως μια σοβαρη ενηλικη ασχολεια/hobbie θα περασουνε πολλες δεκαετιες ακομα

Comment

• Originally posted by Altair
                        Ελλάδα.Μονίμως στο κέντρο του πολιτισμού.Άσε μας ρε συ,να πούμε.Δεν περιμένω τη γνώμη των υπόλοιπων Ελλήνων για να ασχοληθώ με το αγαπημένο μου χόμπι.Το ότι ο περισσότερος κόσμος ασχολείται με αυτά,δεν τα κάνει αυτομάτως και ποιοτικότερα.Πχ,στην Ελλάδα,περισσότεροι ακούνε Βίσση παρά Μπετόβεν.Δεν πιστεύω να θεωρείς ότι Βίσση>Μπετόβεν.
                        Ναι, αλλά αφού εδώ μένουμε για εδώ μας νοιάζει.

Εκτροχιασμός τελείως μάγκες, σόρρυ για τα offtopics.

Comment

• Ο Beethoven είναι για κάτι ψευτοκουλτουριάρηδες που απλά θέλουν να χτυπήσουν γκόμενα μειώνοντας αυτούς που θέλουν να ακούν Βίσση.
                          Originally posted by Raf

Comment

• off topic
                            Κλασσική μουσική λέγεται και όχι τυχαία.Οι ταινίες που βλέπεις δεν αποκαλούνται κλασσικές ταινίες.Τρέχα πίσω στην τρύπα σου τρολλ.
                            off topic
                            Carpe diem

Comment

• Όχι, αυτό συμβαίνει, το ξέρω.
                              Originally posted by Raf

Comment

• με μια μικρη καθυστερηση 6 χρονων (lol) τελος η πρωτη season του lost Ο_ο σα βρεγμενες γατες αρχιζουμε αυριο την δευτερη

Comment

Working...
                                X