Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Τον τελευταίο χρόνο άρχισα και τέλειωσα τα: The Pacific, Band of Brothers, Dexter, Deadwood, Carnivale και ήταν όλα καλά επιλογές αφού θα μπορούσα να τα αξιολογήσω όλα με 9άρι και πάνω. Ειδικά τα Band of Brothers και Dexter πίστευα πως είναι σειρές που βγαίνουν μια φορά την 10ετία.
Έκανα λοιπόν το λάθος να αρχίσω House... Ήξερα οτι ήταν πολύ καλό αφού το έβλεπα στο Star, αλλά... Διάολε η σειρά είναι τόσο μπροστά που κοντεύει να μου χαλάσει την ευχαρίστηση απο τις προηγούμενες σειρές που έβλεπα. Έχω δει ήδη τις 3ήμιση πρώτες σεζόν και έχω φάει ίσως το μεγαλύτερο σκάλωμα που θα φάω με σειρά ever. Άντε γεια λέμε. Λες και έπαιζα τόσο καιρό Brotherhood/Halo και ανακάλυψα οτι το 2004 η Valve είχε βγάλει μια παιχνιδάρα που λεγόταν Half Life 2 και εκμηδένιζε τα πάντα (οι συγκρίσεις είναι απολύτως τυχαίες, δεν ).
Έκανα λοιπόν το λάθος να προκαλέσω τον Θεό τον Altair,που είναι videogames guru.
Τα θέλει ο κώλος σου ε;Είναι σαν να έπαιζες τόσο καιρό HL2 (αμφιβάλλω αν έχεις παίξει το 1),και να ανακάλυψες ότι το 2001 η Bungie έβγαλε το Halo Combat Evolved,παιχνιδάρα από τις λίγες που εκμηδένιζε τα πάντα.Άντε τώρα να κατεβάσεις έναν emulator μπας και παίξεις War of the Lions.Φλώρε.
Τα θέλει ο κώλος σου ε;Είναι σαν να έπαιζες τόσο καιρό HL2 (αμφιβάλλω αν έχεις παίξει το 1),και να ανακάλυψες ότι το 2001 η Bungie έβγαλε το Halo Combat Evolved,παιχνιδάρα από τις λίγες που εκμηδένιζε τα πάντα.Άντε τώρα να κατεβάσεις έναν emulator μπας και παίξεις War of the Lions.Φλώρε.
Originally posted by Raf
Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Ναι, γιαυτό σε όλα τα τουρνουά παγκοσμίως παίζεται Mod του Halo 1 και όχι του Half-Life μικρέ μεσανατωλίτη wannabe ασσαζίνε.
Mod ήτανε στην Beta μορφή του το παιχνίδι, απο τις εκδόσεις 1.0 έως και την 1.6 μέχρι τώρα η ανάπτυξη έχει γίνει απο το κανονικό Studio της Valve~! Η αλήθεια είναι οτι δεν θέλω να αρχίσω να περιγράφω την αξία του παιχνιδιού εκτός του γεγονότος οτι είναι το πιο πετυχημένο FPS όλων των εποχών γιατί λόγω του οτι έχω παίξει κάτι παραπάνω απο 1000 ώρες δεν με κάνει και πολύ αντικειμενικό. Θα αρκεστώ όμως να πω ότι αμα δεν υπήρχαν (με την σειρά) τα Pro Evolution, CounterStrike, World of Warcraft στην Ελλάδα θα σου πετάγανε πέτρες άμα έπαιζες videogames... Το πρώτο λόγω της μανίας των Ελλήνων με την μπάλα και τα άλλα 2 λόγω της απίστευτης ποιότητας τους είναι που έκαναν το Gaming στην Ελλάδα "mainstream". Πλέον τα Facebook, Mobile Gaming είναι που κάνουν όλο τον προσηλυτισμό.
Ελλάδα.Μονίμως στο κέντρο του πολιτισμού.Άσε μας ρε συ,να πούμε.Δεν περιμένω τη γνώμη των υπόλοιπων Ελλήνων για να ασχοληθώ με το αγαπημένο μου χόμπι.Το ότι ο περισσότερος κόσμος ασχολείται με αυτά,δεν τα κάνει αυτομάτως και ποιοτικότερα.Πχ,στην Ελλάδα,περισσότεροι ακούνε Βίσση παρά Μπετόβεν.Δεν πιστεύω να θεωρείς ότι Βίσση>Μπετόβεν.
christop και λιγα λες βασικα, για πιαστε εναν τυχαιο 30αρι νεοελληνα στο δρομο η σε μια καφετερια και πειτε του οτι παιζετε videogames θα σας πεταξει πετρες, πηγαιντε και καντε το ιδιο στην ιαπωνια στην κορεα στην αμερικη ακομα και στην γαλλια η την αγγλια δεν θα εχετε τα ιδια αποτελεσματα, καλα στην ιαπωνια παιζει να σας προκαλεσει και σε κανενα competitive fighting game στην κορεα παιζει να βγαλετε και γκομενα αμα πειτε οτι παιζετε starcraft η tekken
για να δεχτει ο ελληνας τα videogames ως μια σοβαρη ενηλικη ασχολεια/hobbie θα περασουνε πολλες δεκαετιες ακομα
Ελλάδα.Μονίμως στο κέντρο του πολιτισμού.Άσε μας ρε συ,να πούμε.Δεν περιμένω τη γνώμη των υπόλοιπων Ελλήνων για να ασχοληθώ με το αγαπημένο μου χόμπι.Το ότι ο περισσότερος κόσμος ασχολείται με αυτά,δεν τα κάνει αυτομάτως και ποιοτικότερα.Πχ,στην Ελλάδα,περισσότεροι ακούνε Βίσση παρά Μπετόβεν.Δεν πιστεύω να θεωρείς ότι Βίσση>Μπετόβεν.
Ναι, αλλά αφού εδώ μένουμε για εδώ μας νοιάζει.
Εκτροχιασμός τελείως μάγκες, σόρρυ για τα offtopics.
Comment