Announcement
Collapse
No announcement yet.
TV Series
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
τελος και η δευτερη season του lost, ενταξει ειναι προφανες οτι εχω κολλησει για τα καλα
παντως η γενικοτερη τροπη που πηρε η σειρα στη δευτερη season δεν ειναι αυτη που θα ηθελα, ωστοσο τα γεγονοτα παραμενουνε ενδιαφερον τα μυστηρια μεγαλυτερα, οι χαραχτηρες οι περισσοτεροι εχουνε καλες ερμηνιες, (locke=master νο.1) (σαχιντ=master no.2), αν και μας δινουνε απαντησεις με το τσιγγελι και βαζουνε συνηθως νεα ερωτηματα, δεν θελω να μου κανει κανεις spoilers αλλα τις υπερφυσικες εξηγησεις δυσκολα θα τις αποφυγουνε πιστευω, μη δω και τιποτα εξωγηινους στην πορεια
αντε παω για 3η
Comment
-
Sawyer>>all.
Όταν το τελειώσεις Vaynard πες πως σου φάνηκε και αν εν τέλει απαντά στα διάφορα ερωτήματα. Είχα δει μέχρι τον τρίτο κύκλο νομίζω αλλά είναι πολλά τα επεισόδια και αν τελειώνει χωρίς εξηγήσεις άστο καλύτερα...Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Δεν το έχεις δει καν ολοκληρωμένο και βγάζεις συμπεράσματα;Είπαμε Sawyer>>>>All.
BTW το έχω αναφέρει ξανά.Το Lοst μου θυμίζει όσον αφορά τους χαρακτήρες Χ-ΜΕΝ.
Sawyer=Wolverine,Jack=Cyclops,Locke=Xavier,Kate=Je an Grey,Emily=Kitty Pride.
But that's just me.Carpe diem
Comment
-
Όπως το είπες that's you.Μόνο με το locke συμφωνώ!Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Σταμάτησα να βλέπω.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Σταμάτησα να βλέπω.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
Comment