Announcement

Collapse
No announcement yet.

TV Series

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Γράψε αν θες κάποια στιγμή δυο λόγια για το Rick and Morty.

    Comment


    • Ειναι δυσκολο να γραψω κατι ουσιαστικο για μια τετοια σειρα Raf . Ξεφευγει κατα πολυ παντως απο το μεσο αμερικανικο animated sitcom. Θα μπορουσα να σου πω τι κανει καλα και γιατι αξιζει, αλλα ειλικρινα πιστευω καλυτερα ειναι να το δοκιμασει καποιος χωρις να ξερει κατι. Απλα θα πω πως εχει πολυ ιδιαιτερο και εξυπνο χιουμορ και πως τα περισσοτερα επεισοδια εχουν μια κεντρικη ιδεα/gimmick πανω στην οποια πατανε οι δημιουργοι της σειρας και απο εκει και περα λιγο πολυ το τερματιζουν το θεμα.

      Μετα απο καθε επεισοδιο συνηθως κατεληγα στο ιδιο συμπερασμα που ηταν κατι μεταξυ του "μα καλα που το σκεφτηκαν παλι αυτο;" και του "μα ποσα ναρκωτικα τελοσπαντων;"
      Οι τελικες εντυπωσεις ηταν σιγουρα πολυ θετικες και αν το δοκιμασεις δωστου 3-5 επεισοδια το πολυ πριν βγαλεις ενα πρωτο συμπερασμα.

      Comment


      • Έρχεται αυθεντική σειρά CGI Resident Evil από την Capcom
        οτι πρέπει τώρα που θα βγει και το village !

        δείτε το πρώτο τρέιλερ εδώ

        Last edited by majorfox; 05-10-2020, 07:57 PM.

        Comment


        • Τελειωσα προσφατα το The Witcher. Σε γενικες γραμμες το βρηκα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ και διαφωνω σε ενα βαθμο με τα οσα εγραψε ο Nick στην προηγουμενη σελιδα. Το cast (Calanthe, Yennefer κλπ), το presentation, η γραφη, καθως και η αφηγηση ηταν για μενα απλα εξαιρετικα. Η σειρα ειναι δυσκολα γυρισμενη, πολλες διαφορετικες περιοδοι παρουσιαζονται ταυτοχρονα χωρις η σειρα να το επικοινωνει στον θεατη αμεσα, παρα πολλα ονοματα, τοποθεσιες, περιγραφες για το state of the world κοκ εισαγωνται σχεδον απο το πρωτο επεισοδιο και καταλαβαινω οτι αυτο μπορει να μπερδεψε αρκετο κοσμο, ομως καθως η σειρα προχωραει, ολα αρχιζουν να δενουν μεταξυ τους, με κορυφωση το καταπληκτικο κλεισιμο που ολες οι διαφορετικες ιστοριες ενωνονται σε μια και τα παντα βγαζουν νοημα. Ξαναλεω οτι η παρουσιαση ειναι σχετικα δυσκολη, ειδικα για καποιον που δεν εχει ασχοληθει καθολου με το ολο συμπαν, ομως το τελικο payoff για τον θεατη που σταδιακα αρχιζει και ενωνει τα κομματια του puzzle και που τελικα το ολοκληρωνει στο τελος της πρωτης σεζον ειναι απλα τεραστιο. Ταυτοχρονα μου αρεσε παρα πολυ και το structure των μικροτερων ιστοριων ανα τα επεισοδια, που απο τη μια προχωρουν τη κυρια ιστορια, απο την αλλη εχουν ενδιαφερον απο μονες τους και που σαν δομη υπαρχει τοσο μεσα στα βιβλια οσο και στα παιχνιδα με το side υλικο. Παρα παρα πολυ καλη δουλεια. Τελος, πολλα απο τα γεγονοτα που παρουσιαζονται μεσα στη σειρα (Blaviken, ο γαμος της Paveta με τον Duny, το mage war στο Sodden) και που γενικα μονο τα ειχα πλάσει στο μυαλο μου απο τις εξιστορήσεις στα παιχνιδια (και τα audiobooks που εχω παρακολουθησει για τα βιβλια), οπτικοποιουνται με απλα αψογο τροπο και σε πολλα σημεια ξεπερνουν το πως τα ειχα φανταστει. Σε γενικες γραμμες λοιπον θα ελεγα οτι ειναι μια απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει ανεξαρτητου setting και την προτεινω ειδικα σε οσους αγαπουν το συμπαν των βιβλιων.

          Σε αλλα, ειδα και τις 2 season απο το Cobra Kai, σταθερη αξια και παρα πολυ ευχαριστη σειρα, καποιες φορες μοιαζει λιγο με teen soap opera, αλλα ποτε δεν ξεφευγει και γενικα ειναι οτι πρεπει για τους fans της original τριλογιας. Στα + οι εξαιρετικες ερμηνείες ειδικα απο το original cast που εχουν προσεγγισει με τρομερο σεβασμο το πρωτότυπο υλικο. Τελος ειδα και την τριτη season απο το Castlevania, οτι και να πω ειναι λιγο, μια σειρα που ξεκινησε με μια απλα καλη πρωτη season, πηγε σε μια παρα πολυ καλη δευτερη, και εδωσε εν τελει μια απιστευτη τριτη. Μακαρι να το συνεχισουν ετσι και τουλαχιστον να παιρνουμε καποιο ποιοτικο content υπο τη μορφη animation αφου η Konami εχει αποφασισει οτι δεν την ενδιαφερει να βγαζει παιχνιδια.
          Last edited by nooto; 10-12-2020, 08:44 PM.

          Comment


          • Αναρωτιόμουν αν έχει δει/βλέπει κανείς από εδώ μέσα το Έτερος Εγώ...

            Για όποιον δεν γνωρίζει πρόκειται για καταπληκτικό αστυνομικό θρίλερ μυστηρίου, ελληνικής παραγωγής παρακαλώ, το οποίο σημειώνει τεράστια επιτυχία.

            Πρόσφατα κυκλοφόρησε ο δεύτερος κύκλος. Οι ερμηνείες και η πλοκή είναι απλά αριστουργηματικές, πρόκειται για σειρά που απλά θα έπρεπε να βρίσκεται στο Netflix.

            Είναι η μόνη σειρά που έχω παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια και δηλώνω φανατικός. Απλά πρέπει να την δείτε.

            Θα πω περισσότερα, απλά για την ώρα θέλω να δω αν υπάρχει κάποιος άλλος που να την έχει δει...


            Tidy!

            Do not blame me.Blame yourself or God.
            In Matsuno we trust.

            Comment


            • Έχω δει και την ταινία και την πρώτο κύκλο του Έτερος Εγώ και τώρα που έμαθα πως βγήκε και δεύτερος κύκλος θα δω και αυτόν.
              Αν και μου άρεσαν και δε διαφωνώ πως θα ταίριαζαν στο Netflix νομίζω πως απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν αριστουργηματικές (το ίδιο ισχύει βέβαια και για τις περισσότερες σειρές του Netflix).
              Πάει αρκετός καιρός από τότε που τα είδα ώστε να επιχειρηματολογήσω πιο εμπεριστατωμένα αλλά θυμάμαι πως και σε επίπεδο ηθοποιίας και σε επίπεδο πλοκής και διαλόγων είχαν πράγματα που μου ενοχλούσαν.
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

              Comment


              • Θυμάμαι η ταινία με το ίδιο όνομα μου είχε φανεί μέτρια, προβλέψιμη και με κακή ηθοποιία. Έχει κάποια σχέση η σειρά με την ταινία;

                Comment


                • Συνέχεια της είναι. Δεν θα διαφωνήσω περί ηθοποιίας αλλά άμα τη συγκρίνεις με κανένα casa de papel, τη λες και 10 φορές καλύτερη . Για ελληνικά δεδομένα πάντως υπερτίμιες είναι και η ταινία και η σειρά.

                  Comment




                  • QUIET!
                    Last edited by thunderjohn; 19-12-2020, 04:41 PM.

                    Comment


                    • Originally posted by sub_zero View Post
                      Συνέχεια της είναι. Δεν θα διαφωνήσω περί ηθοποιίας αλλά άμα τη συγκρίνεις με κανένα casa de papel, τη λες και 10 φορές καλύτερη . Για ελληνικά δεδομένα πάντως υπερτίμιες είναι και η ταινία και η σειρά.
                      Κι εσύ hater του Casa de Papel αλλά μια χαρά είδες την πρώτη σεζόν μέσα σε μια μέρα. Όλοι ξέρουμε πάντως ότι

                       
                      θα σπάσουν τα νερά της επιθεωρήτριας

                      Comment


                      • Originally posted by Raf View Post

                        Κι εσύ hater του Casa de Papel αλλά μια χαρά είδες την πρώτη σεζόν μέσα σε μια μέρα. Όλοι ξέρουμε πάντως ότι

                         
                        θα σπάσουν τα νερά της επιθεωρήτριας
                        Είχα γράψει τέτοιο πράγμα;
                        Ισχύει πάντως ότι η πρώτη σεζόν εύκολα βγαίνει πολύ γρήγορα και ευχάριστα. Βέβαια κάθε άλλο παρά αριστούργημα είναι και ας το παρουσιάζει έτσι ο λαός, τεράστιες τρύπες και ηθοποιία κάτω του μετρίου (με εξαίρεση τον Berlin).

                        Comment


                        • Originally posted by sub_zero View Post

                          Είχα γράψει τέτοιο πράγμα;
                          Ισχύει πάντως ότι η πρώτη σεζόν εύκολα βγαίνει πολύ γρήγορα και ευχάριστα. Βέβαια κάθε άλλο παρά αριστούργημα είναι και ας το παρουσιάζει έτσι ο λαός, τεράστιες τρύπες και ηθοποιία κάτω του μετρίου (με εξαίρεση τον Berlin).
                          Έριχνα άδεια να πιάσω γεμάτα
                          συμφωνώ κατα τ' άλλα

                          Comment


                          • Originally posted by thunderjohn View Post
                            QUIET!
                            Και με πρεμιέρα νωρίτερα!

                            The illusion of free will is an illusion.

                            Comment


                            • Ξεκινησα κι εγω Kobra Kai και τελειωσα τη πρωτη σαιζον σε 2 μερες. Χωρις να ναι κατι τρομερο σε κραταει και μ αρεσει οτι σε αντιθεση με τις ταινιες εδω οι χαρακτηρες εχουν πολλες πλευρες, καλες και κακες στιγμες και δεν ειναι το κλασικο μοτιβο του φλωρου και του μπουλη.
                              Do a barrel roll!

                              Comment


                              • Βγήκε δεύτερη σεζόν Love Death & Robots, μόνο 8 επεισόδια διάρκειας 5-15 λεπτών. Ίσως όχι τόσο καλή όσο η πρώτη αλλά παρόλα αυτά αξιόλογη. Για όσους δεν γνωρίζουν τη σειρά τσεκάρετε, θα αρέσει στους περισσότερους.

                                Comment

                                Working...
                                X