Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Έχω δει αρκετά ωραία banner αλλά της παιχτούρας μου αρέσει πιο πολύ απ’ όλα.
Νίκο το δικό σου μου αρέσει πάρα πολύ, απλά imo αν δε βαριέσαι κάνε μερικές μικροτροποποιήσεις. Μεγάλωσε το Gamers Odyssey και βαλε το στη μέση, βαλε τους χαρακτήρες στο πλάγια και please βγάλε το εκ trendισμένο μοντέλο Sonic και βαλε το παλιό, το κλασικό, αυτό που πρέπει να μπει τέλος πάντων, βγάλε το ring of death πριν χαλάσει το banner και βαλε κάτι σαν αυτό:
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Πολύ καλό το banneraki του παιχτούρα, ίσως το καλύτερο που έχω δεί.
Παρόλαυτα σκέφτηκα ακριβώς τα ίδια με τον link. Πιστεύω οτι το Gamers odyssey θα κολλούσε καλύτερα στο κέντρο με μεγαλύτερα γράμματα. Οπώς και να χει πάντως εξαιρετική ιδέα και υλοποίηση (έκανες και κάτι σωστο )!
please βγάλε το εκ trendισμένο μοντέλο Sonic και βαλε το παλιό, το κλάσιμο αυτό που πρέπει να μπει τέλος πάντων[/b]
Κλάσιμο???
I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Νόμιζα ότι είχαμε προηγουμένως πρόβλημα στην επιλογή, αλλά μετά από το banner της Παιχτούρας τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο Αν προτίθεσαι να το βελτιώσεις, σε παρακαλώ κατέβασε το παλιό και ανέβασε το τελικό.
Άντε, 2 μέρες ακόμα! Την Κυριακή το θέμα κλειδώνεται και ξεκινά η ψηφοφορία!!!
Καμπαμαρού και σόλιντ, τα banners σας έχουν διαστάσεις 799*117. Κοιτάξτε το αν έχετε την καλοσύνη, ή στείλτε μου με μέιλ τα κανονικά αρχεία.
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Νόμιζα ότι είχαμε προηγουμένως πρόβλημα στην επιλογή, αλλά μετά από το banner της Παιχτούρας τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο Αν προτίθεσαι να το βελτιώσεις, σε παρακαλώ κατέβασε το παλιό και ανέβασε το τελικό.
Άντε, 2 μέρες ακόμα! Την Κυριακή το θέμα κλειδώνεται και ξεκινά η ψηφοφορία!!!
Καμπαμαρού και σόλιντ, τα banners σας έχουν διαστάσεις 799*117. Κοιτάξτε το αν έχετε την καλοσύνη, ή στείλτε μου με μέιλ τα κανονικά αρχεία.
[/b]
Μέχρι τις 23.59 της Κυριακής θα το έχεις.
Originally posted by Raf
Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Ωραίο παιχτούρα,αν και θα πρότεινα,δεν ξέρω τι λένε οι υπόλοιποι,πιο νέο μονδέλο του Mario.Για παλιό του Σονικ είμαι με τον Link.To Τetris logo απλά τα σπάει...Επίσης δεν ξέρω πόσο εφικτό θα ήταν,να ήταν στο ένα άκρο ο Pac Man και στο άλλο ένας άλλος ήρωας όμοιου βεληνεκούς.
Ήμουν κατά των χαρακτήρων πιστεύοντας σε πιο space oriented concept ή πιο piracy αλλά το δικό σου με έκανε να αλλάξω γνώμη.
Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο ή το skin είναι στατικό; Αν μπορούσε να γίνει πιστεύω θα ήταν ωραίο...
EDIT: Πήρα το banner του forum της clan μου στο Lineage και το μετέτρεψα λίγο...
Το όλο skin βρίσκεται εδώ (μην ανησυχείτε, δικό μου είναι το forum... ).
[/b]
Πραγματικά αυτό είναι μακράν το καλύτερο banner. Μεγάλωσε την γραμματοσειρά του τίτλου. Κρίμα όμως που χρησιμοποιείται ήδη σε άλλο φόρουμ.
Θεωρώ όλα τα υπόλοιπα, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου, μετριότητες.
Edit: Μ'αρέσει πολύ και αυτό της παιχτούρας.
Edit2: Αλλά θα μ'αρέσει πολύ περισσότερο με τις αλλαγές του Link.
Για το μοντέρνο μοντέλο Super Mario μου πέρασε κι εμένα από το μυαλό, αλλά το 8bit δίνει άποψη και στυλ και μου αρέσει IMO, αλλά πραγματικά στη συγκεκριμένη περίπτωση ό,τι και να μπει καλό θα είναι, μοντέρνο ή κλασικό.
Θα ήθελα αν έβγαινε να βάζαμε διαφορετικούς χαρακτήρες στα άκρα, αλλά πραγματικά οι δυο Pacman κόλλησαν τέλεια, θα μπορούσε να μπει ένας Mario ή Sonic που το σχέδιό τους είναι τέτοιο με αναλογίες περίπου σα του Pacman, σκέφτηκα να χώναμε έναν Ristar αλλά δεν υπάρχουν καλές εικόνες στο net.
Comment