Announcement

Collapse
No announcement yet.

Screenshots από games και επιδόσεις

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ryu_gr
    replied
    Sorry for the peasantness, έχω ακόμη Windows XP και 1280 x 1024. Ευελπιστώ σε Windows 8.1 σύντομα.

Και τα 2 MSAA ήταν off ενώ preset ήταν Maximum και renderer DX9 προφανώς (ντεν έχω tessellation καρντιά μου).

Ασχέτως απ' τα νούμερα, δεν μου άρεσε και πολύ αυτό που έβλεπα, έκανε αρκετά σπασίματα καθώς έτρεχε η κάμερα (μάλλον λόγω 4GB RAM που δεν τρέχει στο maximum) ενώ το γρασίδι πολλές φορές φύτρωνε επιτόπου. Δεν είναι για max το σύστημά μου.

Κάτι άλλο, το triple buffering είναι off στο nvidia panel. Να το βάλω on; Νομίζω έχεις πει ότι καταπολεμάει το tearing.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Τι θες τωρα να με κανεις να χαλασω λεφτα για i7?? Δεν το κανω το benchmark..

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    για τρεξτε ενα μπεντς απαντες, ειμαι περιεργος να δω πως τα πανε ο 2500k του εβανς ο 8350 του ihne ο fx6300 του ryu, ο κλοκαρισμενος πορνογερος του BB και η ακατανομαστη διπυρηνη APU του kronoa

αν γινεται ιδια αναλυση και settings για να συγκρινουμε πιο ευκολα

τα παραπανω εγιναν σε gtx 480 i3 4130 και 6gb ram, οταν ερθει ο 4690k απο τα public θα ξανακανω ενα τεστ γιατι οπως θα δειτε και μονοι σας παιζει σημαντικο ρολο σε αυτο το παναρχαιο μονο-νηματικο engine ο cpu.

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Originally posted by Ryu_gr View Post
    Bat computer.
    Dat computer

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Το topic λεγεται Screenshots απο PC Games οχι Screenshots απο PC σε Games

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Bat computer.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Όχι, το overall equipment load είναι μισό του overall weight (εχω εξοπλισμένο το Havel's Ring).

Leave a comment:

• straier
    replied
    Με fat roll παίζεις;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ορίστε δύο συγκριτικά του Dark Souls με 4K downsampling και native 1080p. Το downsampling προκαλεί μία έντονη θολούρα, οπότε προφανώς θα μείνω στο 1080p. Πρέπει να δω αν το ίδιο ισχύει και με τα υπόλοιπα παιχνίδια. Να σημειωθεί ότι το DS I δεν υποστηρίζεται από το GeForce Experience, οπότε ίσως και για αυτό το αποτέλεσμα να είναι τόσο μέτριο.

Κατεβάστε τις φωτογραφίες, γιατί πιάνουν πολύ χώρο.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Τώρα που το άνοιξα για να βάλω την κάρτα, του έριξα ένα πολύ γερό ξεσκόνισμα. Συνήθως κάθε ένα εξάμηνο το περνάω ένα χέρι για να το κρατάω σε καλή κατάσταση. Γενικότερα με τον υπολογιστή μου έχω μία ιδιαίτερη σχέση, τον προσέχω σαν τα μάτια μου .

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Πάντως εμένα μου κάνει φοβερή εντύπωση που το έχεις χωρίς ίχνος σκόνης. ακόμα και μηχάνημα που "πετάει" αέρα να έχει πρέπει να είναι αρκετά δύσκολο. Κατά τα άλλα αφού η κάρτα είναι ανάποδα και τζάμι που έχεις δεν θα φαίνεται αλλιώς όντως θα μέτραγε να είναι ωραία

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Όντως, και το δικό μου κουτί έχει τζάμι (το οποίο γυάλισα btw σήμερα με kleenex XD). ΟΚ δεν είναι το πρώτο κριτήριο, αλλά αν μπορείς να συνδυάσεις Looks με απόδοση...

Βασικά δεν το σώζω, fail είναι η όλη φάση και το ξέρω XD .

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Να πω την αμαρτία μου στεναχωρήθηκα όταν έβαλα την κάρτα στο κουτί, μου άρεσε που την έβλεπα

Leave a comment:

• straier
    replied
    Έχω βάλει μονωτική ταινία σε όλα τα LED που έχει ο υπολογιστής μου και δε μπορώ να απενεργοποιήσω, ακόμα και σε κάποια εσωτερικά που φαίνονται από τις γρίλιες.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Στα περισσοτερα κουτια βλεπεις μεσα ακριβως στο σημειο της gpu, επισης style>>all.

Leave a comment:

Working...
X