Μηπως αλλαξες οπλο στη vanille?? Η κατι που να της εριξε το Magic..??
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy XIII
Collapse
X
-
Η πιθανότητα να πιάσει το Death αυξάνεται αν ο αντίπαλος έχει και άλλα negative status effects.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Θα επαναλαβεις τη μαχη μερικες φορες μεχρι να πιασει το death, το ποσοστο επιτυχιας ειναι εξαιρετικα μικρο. Εμενα θυμαμαι μου πηρε 6-7 προσπαθειες, οταν τα καταφερα τελικα ειχα ξεχασει να βαλω επιθετικα paradigms στο team (επειδη ισχυει αυτο που λεει ο straier, γι'αυτο και θες σχηματισμο που σκαει συνεχεια negative status spells) και τελικα εβγαλα και τα μικρα με death (μιλαγα με τον evans ταυτοχρονα και εκεινος μου το ειχε προτεινει).
Στα tonberries η τακτικη ειναι να βγαλεις γρηγορα το πρωτο, μετα το δευτερο και μετα το τριτο...με αλλα λογια θελεις το team να μην χτυπαει διαφορετικους στοχους γιατι καθως τρεχει ο χρονος η μαχη γινεται ολο και πιο δυσκολη.
Comment
-
6-7 kai 20 fores?
Emena eixe piasei me thn 40 an thymamai kala..."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Δεν έχω ιδέα ποια είναι αλλά αν είσαι αρκετά μεγάλο λέβελ ναι.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Έχω κάνει 47 πεντάστερες αποστολές και μείνανε 17 ακόμα,ενώ παράλληλα έχω αρχίσει και αναπτύσσω και τους δευτερεύοντες ρόλους στους χαρακτήρες μου.Έχω περίπου 2.5 μύρια,ώρα να αρχίσω να ανεβάζω επίπεδο τα όπλα μου και τα αντικείμενά μου.Carpe diem
Comment
-
Περίπου 80 ώρες,3 μύρια,ακόμα να φτιάξω όπλα,60 αποστολές 5άστερες,μείνανε ακόμα οι 51,62,63,64.Επίσης μόλις άρχισα να αναπτύσσω και τον πέμπτο ρόλο στον κάθε μου χαρακτήρα.Άντε να τελειώνουμε σιγά σιγά,μπας και πιάσω Demon's Souls.Carpe diem
Comment
Comment