Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Raphael View Post

Πιστεύω είναι καλή ιδέα να συζητήσεις με τον reviewer για αυτό το σκορ, ώστε να μπορέσεις να του δώσεις μία ευκαιρία να δικαιολογηθεί για το βαθμό, που προφανώς, δε συμμερίζεσαι. Θεωρώ λίγο ύπουλη όλη αυτή την "εμπάθεια" και το συνεχή σχολιασμό (εφ' όσον πάντοτε είμαστε σε μία σχετικά στενή κοινότητα και μπορούμε να επικοινωνήσουμε ο ένας με τον άλλον εύκολα).

Μπα, δε με ενδιαφέρει να μιλήσω ούτε με τον reviewer του Edge, ούτε με τον reviewer του authority, ασχέτως του πόσο μακριά και κοντά είναι αυτοί. Με το βαθμό btw δεν έχω κανένα πρόβλημα, με τα ίδια τα reviews έχω που λένε ασυναρτησίες. Στην τελική δεν καταλαβαίνω που βρίσκεται το "ύπουλο" στα όσα λέω, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση (που μιλούσαμε με αρνητική διάθεση) για έναν reviewer κανένας δεν έλεγε τίποτα.

Από εκεί και πέρα γνώμη μου είναι ότι ο καθένας από τους "νέους" μπορεί να δοκιμάσει το παιχνίδι και να κρίνει αν του αρέσει. Είναι δύσκολο και απαιτητικό, είναι όμως και άπειρα εθιστικό. Ίσως μάλιστα να είναι πιο βατό από το ΧΙΙ, ακριβώς επειδή είναι τόσο γραμμικό. Το battle system είναι αρκετά πιο περίπλοκο και η δυσκολία φαίνεται να αγγίζει νέα επίπεδα, από την άλλη όμως η πορεία που έχεις να ακολουθήσεις είναι αυστηρά προκαθορισμένη, ενώ το σενάριο είναι πανταχού παρόν, δεν το ψάχνεις με το κυάλι όπως γινόταν στο ΧΙΙ. Raphael δοκίμασε το με το γνωστό τρόπο, αφού έχεις τη δυνατότητα. Εσύ BigBoss νοίκιασε το για μια-δυο μέρες, δε χάνεις τίποτα (4€ μόνο ).

Comment

• kai egw pistevw pws tha travhksei polous kainourious paixtes me thn psiloaction aisthitikh pou exei, tha elega kai egw ton Bigboss na to dokimasei gia na dei pws einai, sto katw katw mono 4 evrw tha xasei opws eipes.
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Square Enix has announced today that Final Fantasy XIII has shipped over five million copies.
        Final Fantasy XIII Shipments Top Five Million
        European and North American first run shipment crosses the three million mark.
        Posted Mar 10, 2010 at 17:55, By Anoop Gantayat

Square Enix announced today that worldwide shipments of Final Fantasy XIII have topped the 5 million mark.

The RPG first saw domestic PlayStation 3 release on December 17. That release was followed by European and North American releases for Xbox 360 and PlayStation 3 on the 9th.

Those international releases were apparently successful. Square Enix also said today that first shipments for the game in North America and Europe topped 3 million.

Total worldwide shipments for the Final Fantasy series as a whole have now topped the 96 million mark, Square Enix also announced today.
        Do a barrel roll!

Comment

• Ligo arghses?
          2 selides pisw ekana antistoixo post.
          "

Greek Gaming Videos

Comment

• Raphael δοκίμασε το με το γνωστό τρόπο, αφού έχεις τη δυνατότητα.

Άντε πάλι τα ίδια...
            Και να μου έδιναν αυτή τη στιγμή 65€ και να μου έλεγαν "πάρε τα για να αγοράσεις το FFXIII", νομίζεις πως θα μπορούσα;

(δε προορίζω το post μου να είναι επιθετικό, υπ'όψιν )

Comment

• Οχι εσεις βιαστηκατε
              Εχετε γεμισει ποσες σελιδες που να δω οτι το ποσταρατε...
              I blame neogaf το δα σχετικα φρεσκο το νεο, αυτοι αργησανε.
              Do a barrel roll!

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
                Perissotero gia ton Evans ekana to post.
                Ean thes na matheis perissotera diavase to Authority.
                Οκ κατανόησα πλήρως το ύφος σου στο προηγούμενο post και δίκαια τα πήρα στο κρανίο μιας και συμπίπτουν οι απόψεις μας. Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω θέση στο review του Authority γιατί δεν γνωρίζω ποιος το έγραψε.
                sigpic

Comment

• Originally posted by Raphael View Post

Άντε πάλι τα ίδια...
                  Και να μου έδιναν αυτή τη στιγμή 65€ και να μου έλεγαν "πάρε τα για να αγοράσεις το FFXIII", νομίζεις πως θα μπορούσα;

(δε προορίζω το post μου να είναι επιθετικό, υπ'όψιν )
                  Hmmm y not?

Comment

• Λοιπόν ήταν ένα ωραίο απόγευμα και περπατούσα με τους φίλους μου, και μπαίνουμε σε ένα videoclub να πάρουμε ταινία για το βράδυ.
                    Βλέπω, πίσω από τους σωρούς από PS3 games και δύο πράσινα κουτάκια. Με λαχτάρα παραμερίζω τα χαζά καμπυλωτά τετραγωνίζοντα κουτάκια αναγράφοντα "PS3", και βλέπω τα δύο προαναφερθέντα πράσινα κουτιά. Το ένα ήταν το Terminator Salvation, όποτε το έκανα εύκολα στην άκρη. Το άλλο ήταν το...Resident Evil 5. Yeah. Το είχα εκείνο το καιρό τερματίσει ήδη δύο φορές και άνετα το αγόραζα. Έμενε κάτι τελευταίο όμως, να δω τη τιμή. Γύρισα το κουτί και είδα 65€.
                    Άντε να το αγοράσεις ρε φίλε μετά. Το μόνο 360 game που μπάνισα εδώ και άξιζε (σε άλλα μαγαζιά έχει επίσης αλλά είναι Pro, FIFA κτλ) και έκανε 65€ την ίδια στιγμή που στο Play.com κάνει 25€ περίπου.

Το ηθικό δίδαγμα είναι πως από εδώ είναι αδύνατον να αγοράσω παιχνίδια. Οι τελευταίες αγορές μου εδώ ήταν το FFXII και το ICO, που τα βρήκα αμφότερα σε πολύ καλή τιμή. Το FFXII, που δεν έχω καμία σχέση με το franchise!
                    Και ακόμα με χρεωστικές κάρτες και site δεν έχω μπλέξει, οπότε αυτό αποκλείεται. Όποτε όμως πηγαίνω Αθήνα ή σε κάποια πόλη, όλο και αγοράζω κάποιο παιχνίδι. Μάρτυρες ο Ramp και οι άλλοι, όπου στην συνάντησή μας αγόρασα το υπέροχο Okami.
                    Δε τίθεται θέμα φυσικά για όλα τα παιχνίδια που παίζω πειρατικά, αλλά τα καλύτερα θα τα αγοράσω αργά ή γρήγορα και αυθεντικά. Κάπου θα τα βρω, όποτε θα τα βρω.

Comment

• Edw alloi einai porwmenoi me to eidos kai thn seira kai den exoun agorasei oute ena paixnidi ths, ti mou les twra?
                      "

Greek Gaming Videos

Comment

Square Enix: Final Fantasy XIII Ships 5 Million Worldwide so Far

Ean ontws kanei tetoies pwlhseis parathrw na ginetai to teleiws antitheto pou egine me to FF12.
                        Oi reviwers edwsan sto FF12 poly kales kritikes, alla o kosmos den to agorase, enw sto FF13 pou den dwthike arketa kalh kritikh fenetai pws tha poulhsei san trelo.

Kai erxomai kai anarwtiemai egw twra ean isxyoun dhlwseis tou typou:
                        - Den theloume linear gameplay
                        - Den theloume anime xarakthres
                        - Einai kako ta FF na einai mia apo ta idia

Ean to FF13 kanei ontws aftes tis pwlhseis (pou apoti akouw ta 3 ekatommyria tou PS3 ekanan sold out) tote ftanw sto symperasma pws telika o kosmos pou paizei to paixnidi einai aftos pou krataei pisw thn etairia kai to eidos....
                        Τα 8αρια και τα 9αρια δεν ειναι αρκετα καλη κριτικη; Επειδη μερικοι του βαλαν 7 και ενας Κινεζος με συνδρομο down του εβαλε 1, το παιχνιδι δεν πηρε καλες κριτικες;

Επισης, μολις προχθες τα λεγαμε για τις πωλησεις και τα 5 εκατομμυρια... Εγω σου τα ελεγα...:phil:
                        :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Ean ola ta review einai 8 kai 9 tote kati trexei me ta review tou 7, tou 5 kai tou 1, afto thes na peis?

Anyway...
                          "

Greek Gaming Videos

Comment

• Μόλις έσφαξα και εγώ το boss του 5ου chapter και είπα να κάνω ένα διάλλειμα διότι πέρασαν 4-5 ώρες μπροστά στην tv

Εύκολα είναι από τα πιο εθιστικά(μην πω το πιό εθιστικό)παιχνίδια που έχω παίξει.

Ειδικά αυτό το boss που νίκησα ήταν απλά ΤΕΛΕΙΟ.Συνεχόμενα shifting ανάμεσα σε commando-medic,ravanger-ravanger,commando-synergist και όταν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ γινόταν stagger commando-ravanger κρατούσαν την αδρεναλίνη στα ύψη...

Την πρώτη φορά έχασα στο τσαφ αλλά την δεύτερη δεν του άφησα πολλά περιθώρια,πήρα και 5 αστέρια

Το παιχνίδι είναι μοναδικό...Τρέχτε παίχτε το όλοι οι fans του είδους και οι υπόλοιποι δοκιμάστε το οπωσδήποτε

Comment

Ean ola ta review einai 8 kai 9 tote kati trexei me ta review tou 7, tou 5 kai tou 1, afto thes na peis?

Anyway...
                              Του 1 τρεχει μαλακια. Του 5 του EDGE οπως σου εξηγησα τρεχει, εκτος απο διαφορετικη τελειως προσεγγιση και φιλοσοφια περιοδικου, και μερολειψια και αυτο το εχω παραδεχτει απο τοτε που ειδα το 9αρι στο Forza και ειδικοτερα το εντελως out of logic κειμενο.

Το 7αρι ομως δεν ειναι ασχημος βαθμος, και απορω γιατι το παιρνεις ετσι. Εδω παιχνιδι του 7 (για μενα και για πολυ κοσμο) ειναι το Fallout 3 και το Dragon Age: Origins (8 για μενα) και πολλα αλλα παρα πολυ καλα παιχνιδια οπως ΚΑΙ το FFXIII.

Και στην τελικη μην τρελαινεστε με τους βαθμους. Και ειδικα απο την στιγμη που κι εσυ και ολα τα παιδια που το εχουν παιξει το γουσταρουν καργα, τι σημασια εχει το τι λεει ο αλλος; Για σενα ειναι κομπλε, τελεια και παυλα. Και καλα κανεις.

Bottom line, cool λιγο, χιλιες φορες τα ιδια λεμε...
                              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Aplws den symfwnw afto einai olo
                                "

Greek Gaming Videos

Comment

Working...
                                X