Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μαλλον για μονιμα Ligghting-hope-fang παω ειδικα αν γινεται και καλυτερη commando.

Εγω το εχω ετσι:

rav/med/sent
    rav/rav/com
    com/syn/sent
    com/med/com
    com/rav/com
    com/syn/sab

Οταν ειναι δυσκολοι σχετικα οι εχθροι ξεκιναω με com/syn/sab και μετα αλλαζω σε com/rav/med και com/med/com εκτος αν δεν πιανουν καλα τα psysical attacks οποτε παω σε rav/rav/com

Comment

• Κι εγώ βλέπω να καταλήγω ακριβώς στο τρίο που έχει ο dope αυτή τη στιγμή. Ο συνδυασμός Fang και Hope με έχει βολέψει απίστευτα πολύ, για τους δικούς τους λόγους ο καθένας. Η Lightning είναι μέσα μέχρι να αποφασίσω αν θα την αντικαταστήσω με κάποιον άλλον, έχω συνηθίσει όμως να παίζω με αυτήν οπότε μάλλον θα μείνω πιστός στο παραπάνω τρίο. Τα κύρια builds που ακολουθώ είναι:

Light - Hope - Fang
      ------------------------
      1) Com - Syn - Com
      2) Com - Syn - Sab
      3) Com - Rav - Com
      4) Com - Med - Sen
      5) Rav - Rav - Com
      6) Med - Med - Sen

Από εκεί και πέρα εναλλάσσω ανάλογα με την περίσταση. Δεν έχω ακόμα haste και να σχετικά σε κάποιον άλλον πέραν του Sazh, οπότε τον βάζω στο παιχνίδι αρκετά συχνά. Ο παραπάνω συνδυασμός με έχει βολέψει αρκετά πάντως.

Εδώ να πω ότι μόνιμα ξεκινάω με το 3, αλλάζω (ανάλογα με την περίσταση) σε 2, πηγαίνω (αφού χτυπήσουν τα buffs/ debuffs) σε 5 μέχρι να κάνω stagger και μετά αμέσως αλλαγή σε 3 ξανά. Αυτό το ακολουθω μέχρι να νικήσω. Αν χρειαστω healing, πάω 4. Το 1 και το 6 είναι για ειδικές περιπτώσεις.

Είναι νωρίς ακόμα βέβαια για να μιλάω για τελικά builds, όλα θα κριθούν αφού ολοκληρώσω κάποιους ρόλους σε κάποιους χαρακτήρες. Σύντομα φαντάζομαι θα έχω κατασταλάξει.

Εdit: LoL κι εσύ μία από τα ίδια I have no equal (άλλαξε nick δεν υπάρχει πιο σύντομη εκδοχή του ).

Comment

• Me to auto haste peire podi o hope prin kan mpei mesa.
        Etsi pws to vlepw egw, tha xrisimopoihsw kai snow kai fang.
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Bασικά η τριάδα Light - Fang - Hope είναι η πιο ισορροπημένη από όλες τις απόψεις. Έχεις αυτομάτως 2 comm, 2 rav, 2 meds, 1 sent, 1 sab, 1 syn. Τα έχεις όλα.

Σύμφωνα με το build που έχω τώρα, ο τρόπος παιχνιδιού μου είναι ως εξής:

Fang - Light - Hope
          sab - com - med
          com - med - syn
          com - rav - rav
          com - rav - med
          sen - med - syn
          sen - med - med

Συνήθως αρχίζω με com-med-syn για να ανεβάσω τα βασικά buffs, η Fang κάνει aoe dmg και η Light heals όπου χρειάζεται. Τα πάντα μετά είναι ανάλογα με τον αντίπαλο.

Αν έχω πολλούς αντιπάλους, γυρνάω σε sab-com-med για debuffs, η Light κάνει aoe dmg και ο Hope heals όπου χρειάζεται.

Αν έχω 1-2 αντιπάλους, γυρνάω σε com-rav-rav για γρήγορα staggers και καθαρίστε, σκουπίστε, τελειώσατε.

Αν έχω τούμπανο αντίπαλο, γυρνάω στο πιο συντηριτικό diversity, com-rav-med ώστε και stagger να κάνω αλλά και να μένω ζωντανός με τα heals του Hope

Aν τώρα πέσω πάνω σε boss ή αντίπαλους που σκάνε τρελά physical/magic dmg, τότε γυρνάω σε sen-med-syn, ώστε να τρώει η Fang τις φάπες, η Light να μας κρατά ζωντανούς και ο Hope να κάνει buffs άνετα χωρίς interrupts.

Αν τώρα με σαπίσουν στο ξύλο, έχω το Protection, sent-med-med για τις είμαι ένα βήμα πριν τον τάφο καταστάσεις.

sigpic

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
            Me to auto haste peire podi o hope prin kan mpei mesa.
            Etsi pws to vlepw egw, tha xrisimopoihsw kai snow kai fang.
            Χρειαζεσαι hope για magic εκτος και αν χρησιμοποιεις τη lighting για medic και ravager. Νομιζω δεν ειναι balanced party με Lighting snow fang το σκεφτηκα και εγω να τους εχω και τους 2 αλλα δυστυχως ο hope ειναι καλυτερος rav/med απο τη lighting οποτε τωρα δεν μπορω να κανω αλλιως.

Comment

• Aπλώς έτσι όπως τους έχω τώρα, δεν έχω πρόσβαση σε buffs τύπου bravery, faith, haste (τα οποία τα προτιμώ). Το haste με το auto-haste διορθώνεται προφανώς, αλλά ΟΚ αυτή τη στιγμή θα τα ήθελα . Τέλος πάντων, σιγά σιγά θα καταλήξω σε κάτι που με βολεύει.

Πιστεύω πάντως ότι είναι έτσι οι χαρακτήρες ώστε ο καθένας μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικές ομάδες, χωρίς να έχει σοβαρά μειονεκτήματα. Είναι και πώς θέλει να παίζει ο καθένας.

Comment

• Vasika h doulia pou kanei enas ravager einai na dhmiourgei grhgora stagger, pragma pou diorthonetai me auto stagger opla opws ths lightning.
                H lightning epishs mporei aneta na paiksei ton rolo tou healer kai tou ravager.
                H eleipsh tou synergist den kserw poso kalh h kakh tha einai.
                Tespa den eimai 100% sigouros mexri na teliwsw to game pou apo oti kserw ksekleidonetai to teliko Crystarium.
                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                Kindred, this blade and I.
                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                Greek Gaming Videos
                Greek Final Fantasy Forum

Comment

• 'Εφτασα αισίως στην Grand Pulse και θα αρχίσω πειραματισμούς με το party

Μέχρι τώρα χρησιμοποίησα αρκετά τον συνδιασμό Lighting-Hope-Fang ή Lighting-Sazh-Snow/Fang που με βόλεψαν για τους περισσότερους εχθρούς του 10ου κεφαλαίο που ήταν όμως αρκετά εύκολοι.

Πάντως μάλλον η Light θα είναι το σίγουρο μέλος της ομάδος μιας και με βολεύει πολύ να έχω έναν τόσο καλό Commando και Ravanger

Comment

• δυστηχως η lighting δεν μπορει να παιξει το ρολο του healer αποτελεσματικα post game μιας και δεν παιρνει curaja

το εντυπωσιακο της υποθεσης ειναι οτι ακομα και στα 3 non main roles που ξεκλειδωνονται σε καθε char θα δειτε οτι εχουνε μερικα διαφορετικα skills απο οσους τα εχουνε ως main

πχ η vanille παιρνει protectra (που δεν παιρνει κανενας αλλος απο τους main synergists) κτλπ

ετσι υπαρχει μια στοιχειωδη διαφορετικοτητα στους χαραχτηρες και ποσο αποδιδει ο καθενας σε καθε role, προσωπικα απογοητευομαι καπως οταν σε μερικα jrpgs στο τελος καταληγουνε ολοι να τα κανουνε ολα χωρις περιορισμους (ffxii,ffx)

παραθετω πολυ ενδιαφερον στοιχεια απο το save μου για τους λατρεις των στατιστικων

ALL crystarium maxed

hp se max base stats

snow-30000!!
                    sazh-27000
                    fang-24000
                    vanile-21050
                    lightning-20000
                    hope-18000

max magic base stats

hope-1900
                    vanille-1700
                    lightning-1700
                    fang-1300
                    snow-1200
                    sazh-1000

max strength base stats

fang-2005
                    lightning-1700
                    snow-1500
                    vanille-1400
                    hope-1100
                    sazh-1000

απο οσο εχω τεσταρει so far το αποδοτικοτερο grp ειναι για μενα ειναι fang-snow-lighting/vanille

ομως καθαρα για λογους αισθητικης το grp ειναι πλεον παντα fang-lightning-vanille, gogo girl power

dmg is the king always O_o

τα στατιστικα str,mag του sazh δεν υπαρχουνε στο χαρτη απλα ειναι πολυ χαμηλα, ευτυχως τουλαχιστον τα tier 3 οπλα του δινουνε καλυτερα stats απο οτι δινουν στους υπολοιπους, but still...

καποια στιγμη θα γραψω και για τα summons οπως και το ποιους θεωρω καλυτερους σε καθε role

Comment

• Πω τα διαβαζω ολα αυτα και παθαινω !!!! Ειμαι πολυ πισω ρε γαμωτο!! Μπηκα πλεον στο 5ο chapter και συνεχιζω. Το 4 κεφαλαιο μου φανηκε φανταστικο, συναντησα και την πρωτη πολη με Npc's στο flash back και ηρεμησα . Πολυ δυνατες οι τελευταιες σκηνες με τους fang-snow-cid (ποσο κορυφη, τελικα αρχισα να συμπαθω τον snow) και γενικα εχω μπει μεσα στο παιχνιδι για τα καλα. Τα mechanics συνεχιζουν να αναπτυσσονται (ποσο πιο τελειο θα γινει το battle system), η μαχη με το eidolion της Light μου εβγαλε την πιστη (lol ποσο μακρινα πρεπει να σας φαινονται αυτα) και τελος ξαναλεω οτι σε αυτο το σταδιο που ο τιτλος εναλλασει τους leaders στην ομαδα σου δειχνει ολο και περισσοτερες πλευρες του συστηματος μαχης με αποτελεσμα το ενδιαφερον να εχει κλειδωθει σε πολυ υψηλα επιπεδα. Παω να συνεχισω!!

Εdit: Vaynard επειδη δεν εχω καταλαβει ακριβως, το παιχνιδι συνεχιζεται και μετα τον τερματισμο?

Comment

• Originally posted by nooto View Post
                        και τελος ξαναλεω οτι σε αυτο το σταδιο που ο τιτλος εναλλασει τους leaders στην ομαδα σου δειχνει ολο και περισσοτερες πλευρες του συστηματος μαχης με αποτελεσμα το ενδιαφερον να εχει κλειδωθει σε πολυ υψηλα επιπεδα. Παω να συνεχισω!!
                        Ναι αυτό που κάνει το παιχνίδι είναι πολύ καλό και σε βοηθάει να καταλάβεις πόσο πολύπλευρο είναι το σύστημα μάχης.

Οι χαρακτήρες είναι αρκέτα ενδιαφέροντες πέραν του Hope που δεν έχει λόγω ύπαρξης

Κατά τα άλλα μην αγχώνεσαι από εμάς,παίξε στους ρυθμούς σου και απόλαυσε την παιχνιδάρα;)

Comment

• Originally posted by Laharl View Post
                          Ναι αυτό που κάνει το παιχνίδι είναι πολύ καλό και σε βοηθάει να καταλάβεις πόσο πολύπλευρο είναι το σύστημα μάχης.

Οι χαρακτήρες είναι αρκέτα ενδιαφέροντες πέραν του Hope που δεν έχει λόγω ύπαρξης

Κατά τα άλλα μην αγχώνεσαι από εμάς,παίξε στους ρυθμούς σου και απόλαυσε την παιχνιδάρα;)
                          Μόνο εγώ τον συμπαθώ το πιτσιρικά;
                          sigpic

Comment

• μολις διαπιστωσα οτι o sazh σε μερικα attacks βαραει 2 φορες, οποτε ελαχιστοποιητε αρκετα η διαφορα με τους υπολοιπους, lol πως δεν το ειχα προσεξει

Comment

• Moυ έφυγε η μαγκιά στην Gran Pulse, με πελέκησαν για τα καλά διάφοροι εχθροί. Τι να πω, σιγά σιγά θα το συνηθίσω . Βασικά σκέφτομαι να ασχοληθώ αρκετά με marks για αρχή ώστε να δυναμώσω αρκετά (κοινώς grinding ) και να αρχίσω να πειραματίζομαι με όπλα. Ενιωσα τελείως ταπεινός και άχρηστος . Έπρεπε να αποκτούσες πρόσβαση στην Gran Pulse νωρίτερα .-

Comment

• Originally posted by Bartman View Post
                                Και μόνο το γεγονός ότι δεν είναι exclusive for ps3 , τσαντίζει τα fanboys τα οποία για να διξουν την ανωτερότητα της κονσόλας τους κάνουν ανούσιες συγκρίσεις...

Βέβαια κατά την γνώμη μου ένα μεγάλο ποσοστό των xbox360 own3rz θα το γράψει στα @@ του το game , όπως ακριβώς και εγώ
                                Auto own3d Πήρα το game στο ps3 και πριν λίγο έφτασα στο ch. 2 , στην αρχή λίγο με ξένισε με τα gils και το γεγονός ότι δεν έχει leveling up , το battle system το βρήκα εξαιρετικό πάντως. Περισσότερα όταν το λιώσω και άλλο

Comment

Working...
                                X