Το boss στο chapter 5 δεν το θυμάμαι καν, ο Raines αντίθετα ακόμα μου δίνει εφιάλτες. Ο τύπος με είχε σφάξει 6-7 φορές σερί και τη τελευταία τον είχα αφήσει με μια σκατούλα HP, με είχε νοσοκομείο στα HP και μου σκάει και Doom στον party leader! Ούτε ζωγραφιστό δε θέλω να τον βλέπω :chair:
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy XIII
Collapse
X
-
Kamia apanthsh se afto pou rwthsa poio prin?"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Ποσο τελειο. Εκλεισα το πρωτο μου 20ωρο και πλεον ειμαι στο 8o κεφαλαιο και στη city of dreams. To 7o chapter ηταν πραγματικα απιστευτο, μια απο τις ωραιοτερες περιοχες, μεγαλη εξελιξη της ιστοριας (σιγα σιγα τα παντα αρχιζουν να βγαζουν νοημα) και φανταστικη αναπτυξη των χαρακτηρων (yes snow is a god). Προσωπικα μου αρεσουν ολοι οι χαρακτηρες και γενικα ολοι εχουν κατι να πουν...καμια σχεση δηλαδη με προσωπικοτητες τυπου penelo. Imo παιζει ρολο και το ολο setting, ο κοσμος ειναι απο τους ομορφοτερους που εχει δημιουργησει η square-enix. Αυτο που μου αρεσε πολυ ηταν το πως ειχαν φτιαξει το palumpolum δινοντας την αισθηση οτι ειναι κλασσικη ff πολη αλλα και dungeon μαζι. Το level design πλεον δινει πιο ανοικτα κομματια ενω με το που εφτασα στην city of dreams επαθα την πλακα μου με το τι γινεται (απειροι npc's yay
). To συστημα μαχης συνεχιζει την αναπτυξη και τα παντα οδευουν προς την τελειοτητα. Καποιο θεματακι με τους healers το παρατηρησα και εγω σε ορισμενα σημεια (βασικα το θεμα οτι δεν μπορεις να μοιρασεις τα cure, κατι που αρχιζει να φαινεται σε αυτο το σταδιο) αλλα εν τελει δεν δημιουργει προβλημα αν κατανημεις τα paradigms με τροπο που να σε βολευει. Btw πολυ ωραια τα boss fights, προωθουν την λειτουργια της φαντασιας σου και ετσι ανακαλυπτεις παντα κατι νεο. Ο evans μου εχει ανοιξει την ορεξη για το τι θα ακολουθησει
.
Με upgrades δεν εχω ασχοληθει και λεω να το τρεναρω για ακομα λιγο μεχρι να μπω πληρως στο κλιμα.
Btw, εχοντας μια πιο ολοκληρωμενη εικονα τουλαχιστον για το πρωτο κομματι του παιχνιδιου, ξαναδιαβασα καποια απο τα reviews (κυριως αυτα με τις χαμηλες βαθμολογιες) και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι δεν τους αρεσε... και εγω ειχα μια καπως αρνητικη εικονα αρχικα (τα ακουσε ο pilgrim στο τηλεφωνο και χαρηκε για να πω την αληθεια) αλλα μετα απο καποιες ωρες το παιχνιδι κυριολεκτικα απογειωνεται. Καποια απο τα σχολια ειναι παντελως ακυρα... Anyway προχωραμε σταθερα και δυνατα!!
YΓ: Παιδια αυτος ο Rygdea δεν ειναι ολοιδιος ο Σογιερ απο το lost ??
ΥΓ2: Kαι εγω πιστευω οτι μεχρι τωρα ο Odin ειναι το πιο δυσκολο boss...εχασα καμια 10ρια φορες μεχρι να καταλαβω ακριβως τι γινεται. Ειναι και το doom που σε αγχωνει.
ΥΓ3: To theme στο σπιτι του Hope δεν τα σπαει? Καθησα αρκετη ωρα εκει μονο για να το ακουσω.
Comment
-
Ο odin δεν με δυσκόλεψε σχεδόν καθόλου γιατί το "κόλπο" με τα eidolons το είχα πιάσει και το εφάρμοσα με επιτυχία και σε αυτό . Η φάση με το boss που έλεγα πριν είναι ότι με έσφαζε σερί 5-6 φορές και την τελευταία πεισμώνω αλλάζω λίγο τα paradigms και στο τέλος πεθαίνει ο hope και μένει η Lightning με ελάχιστη ζωή και άλλες 3 επιθέσεις να δώσει , το boss επίσης με ελάχιστη ζωή , και πριν προλάβει να με βαρέσει κάνω το τελευταίο hit και μία ηρωική νίκη , φαντάζεστε αν έχανα που θα είχε βρεθεί το ps3 controller ;
Α , δεν σας είπα .... Το παιχνίδι γαμάει(δεν θα βαρεθώ ποτέ να το λέω)
Ch.6 και συνεχίζω
ΥΓ : Όσοι είσαι άσχετοι από rpg και αναρωτιέστε αν το παιχνίδι θα σας αρέσει , είμαι το ζωντανό παράδειγμα
Comment
-
Guys telika kaneis den kserei na apanthsei ean ta effects apo to Tetradic Tiara kratoun perissotero ean to kanw level up?"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Alla kai alla ta kserete
Anyway afto exw skopo na kanw, ean apodeixtei pws kratoun toso ligo, to item einai ousiastika axrhsto...
Xilies fores kalytero to auto protect."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Kala den skefthkes na kaneis equip ena item pou dinei auto protect - auto shell - auto fog kai auto vengence?
Egw elega pws tha einai theiko, alla distyxws ta effects kratoun poly ligo :/"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Oxi to Auto Haste krataei poly perissotero, molis to testara, ola ta buffs eksafanizontai kai menoun mono ta auto Haste kai to Auto Faith pou exw se enan apo tous 3."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Ena pragma einai sigouro, an to anevaseis level den kanei ta buffs na kratoun perissotero, fail..."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Πηρα 5 tiara μετα απο farming mission 7 τις εκανα sprint shoes τις 3 και οι αλλες 2 sold οπως και το crown. Ειναι αχρηστες γιατι πιανουν μια πολυτιμη θεση accessory για κατι που αν θελω μπορω να κανω με shroud η σε 2" με ενα synergist..
Τελειωσα το chapter 11 και δεν υπαρχει teleport για grand pulse WTF?? Πρεπει να κανω ολο το δρομο πισω..?Προσεξτε οσοι θελετε να συνεχισετε την ιστορια στο chapter 11 να ειστε πολυ καλα equiped, το επομενο teleport ειναι στο chapter 13..
Comment
Comment