Announcement

Collapse
No announcement yet.

Killzone 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• McSolid
    replied
    Φουντωνουν αι φημαι...χμμ....maybe it is so after all.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Killzone 3 (and Motorstorm 3) in time for Xmas?

A news piece over at play.tm cites “sources close to Sony” stating that Killzone 3 is going to be out by Christmas. Killzone 3, in case you’ve forgotten, has been reported as “deep in development” since October last year. CVG also happened to alert the Internet this week of a quote in a recent issue of PSM3, saying we could expect to hear some details on the game within the "next few months".

From a business standpoint, that makes a lot of sense; Killzone 2 went gold at the end of January last year, which will give Guerrilla games a fairly standard almost-two-years development cycle if they want to hit a November 2010 release.
    With the engine pretty much sorted - Killzone 2 is still one of the most aesthetically sublime games on the market - and the core mechanics already locked down, it’s safe to assume Guerrilla won’t need quite as long to make another game in the series. It would be a shame to see their engine remain unused for long

Leave a comment:

• Chief
    replied
    ...ακριβώς.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Θα προτιμουσα ας πουμε αυτο το 17% να το εβλεπα σε χρονισμο του Cell.
    Μπα, η μνήμη είναι πολύ περιοριστικό bottleneck στο PS3 ενώ από επεξεργαστική ισχύ έχει να φάνε και οι κότες. Μάλιστα ακριβώς επειδή είναι λίγη η μνήμη το ποσοστό είναι πιο εντυπωσιακό.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Θεωρητικα. Αν αναλυσουμε τι σημαινει 70mb ram, ενα παιχνιδι το οποιο ειναι σε blu-ray και φορτωνει αδιακοπα στο 12χ speed 54mb/second. Κοινως, ακομα και στην μιση ταχυτητα η διαφορα προσπελασης δεδομενων ειναι καπου στο ενα με δυο δευτερολεπτα ταχυτερα. Εαν τωρα το μετρησουμε με ειδος δεδομενων, υπαρχουν ομαδες απο textures στα παιχνιδια του PS3 τα οποια υπερκαλυπτουν τα 70mb. Επισης το PS3 εχει 2x BR Drive, προσπελαυνει δλδ δεδομενα με 9mb/s. Οκ, βοηθαει η περισσοτερη μνημη σαφως, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι και τοσο σημαντικη διαφορα.

Εαν μιλουσαμε για ενα 17% σε επιπεδο ανω του ενος gigabyte RAM, τοτε θα μπορουσα να θεωρω σημαντικη αυξηση αυτην. Οταν μιλαμε για 17% επι 256MB XDR Main RAM @3.2GHz (οντως εντυπωσιακος χρονισμος βεβαια, δεν αντιλεγω...) τοτε δεν μιλαμε και για κανενα τερατωδες ποσοστο.

Το νοημα μου ειναι πως δε θα πρεπει να μας εκπλησει μια αναβαθμιση διαθεσιμης μνημης της ταξης του 17% οταν απο την αρχη θα μπορουσε το PS3 να εχει 1giga Ram διαθεσιμη με ελαχιστα μεγαλυτερο κοστος.

Θα προτιμουσα ας πουμε αυτο το 17% να το εβλεπα σε χρονισμο του Cell.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    ...

Θεωρητικά σημαίνει 17% βελτίωση της RAM, είτε είναι 512MB, είτε 2GB είτε 2TB.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Αν ηταν 17% σε 2 γιγα ΡΑΜ ουτε κι εγω θα το θεωρουσα...

Leave a comment:

• Chief
    replied
    17% περίπου αύξηση στη RAM είναι, δε το θεωρώ ασήμαντο.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Που καταντησαμε, να θεωρουμε 70mb RAM σημαντικη προσθηκη σε μια κονσολα με επεξεργαστη Cell... Αν ειναι δυνατον...

Βεβαια αυτο λεει περισσοτερα για την ανικανοτητα των PC παρα για την εξαιρετικη διαχειριση μνημης στις κονσολες.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Raphael View Post
    Αφού μόλις πριν λίγες μέρες ξεκλειδώθηκαν 70MB μνήμης προς χρήση. Δε ξέρω από που και ως που αλλά θα κάνει το κομμάτι του στα γραφικά αυτό.
    Tο λειτουργικό του PS3 πλέον αντί για 120mb από τα συνολικά 512mb χρησιμοποιεί μόνο 50mb και έτσι απελευθερώνονται +70mb για τους devs.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Εγώ, απ' όσο έχω δει, βλέπω πως το Killzone 2 σε γενικές γραμμές έχει επιτευχθεί εικαστικά όπως το βίντεο του 2005. Ίσως να ισχύουν οι τεχνικές λεπτομέρειες που αναφέρεις, αλλά στη ματιά ενός τρίτου (όπως είμαι εγώ που δεν έχω παίξει το παιχνίδι) έτσι φαίνεται.
    Πάντως πιστεύω πως το PS3 κυρίως έχει να δώσει αρκετά πράγματα σε τεχνικό επίπεδο. Αφού μόλις πριν λίγες μέρες ξεκλειδώθηκαν 70MB μνήμης προς χρήση. Δε ξέρω από που και ως που αλλά θα κάνει το κομμάτι του στα γραφικά αυτό.

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    εγω ειχα πει οτι :
    1. Μια συνεργασία με την εταιρία NaturalMotion θα έδινε στο παιχνίδι το κάτι παραπάνω. Και για όσους δεν ξέρουν για αυτή την εταιρία, ας δώσουμε απλά ένα όνομα Star Wars: Force Unleased. H Guerrilla δεν θα χρειαζόταν motion captures. Έτσι το παιχνίδι θα έκανε ακόμα και την εισαγωγή του μοναδική. Το hardware motion synthesis της μηχανής "euphoria" για PS3 θα έδινε διαφορετικές αντιδράσεις για κάθε μοναδική αναπαραγωγή της, μέσω του κώδικα. Έτσι δυο παίχτες με 2 PS3 + 2 KillZone o καθένας θα έπαιρνε διαφορετική εισαγωγή, όχι ως προς το σενάριο, αλλά προς τις αντιδράσεις των χαρακτήρων με τα αντικείμενα που αλληλεπιδρούν.
    Η “euphoria” επίσης θα αναλάμβανε την δημιουργία μοναδικής αντίδρασης του σώματος των αντιπάλων μετά από πυροβολισμό. Έτσι δεν θα κάναμε λόγο, για απλά ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ animations των εχθρών μετά από πυρά. Η αντίδραση τους θα μπορούσε να επηρεάζεται και από το βάρος του βλήματος (σφαίρας), την ταχύτητά του, την γωνία πρόσκρουσης, τον πιθανό εξοστρακισμό, και γιατί όχι, ενός στιγμιαίου επηρεασμού του σώματος από το ωστικό κύμα των διπλανών εκρήξεων.
    2. Μόλις τελειώνει η εισαγωγή, το παιχνίδι περνάει στο Game Play όπου πηδάει ο χαρακτήρας από το όχημα για να αναλάβει δράση. Τότε για να δίνει ομαλή ή εισαγωγή από το CutScene στο GamePlay υπάρχει καθυστέρηση για το φόρτωμα του επιπέδου. Δεν με ενοχλεί προσωπικά, αλλά για να αξιώνει το παιχνίδι Δάφνες τότε πρέπει όλα να είναι τέλεια.
    3. Το KillZone 2 που βλέπουμε τώρα, σε καμία ΜΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν είναι ποιοτικά όμοιο με το τα Target Renders του KillZone της E3 2005. Να ξεκινήσω από το particle system και τα smoke effects του που δεν είναι τόσο ποσοτικά . Στο KillZone 2 o καπνός δεν εξαϋλώνεται, ούτε το κέντρο του πυρήνα μιας έκρηξης είναι τόσο πλούσιο όσο σαν αυτό της Ε3 2005.
    Ακόμα και η κίνηση στην Ε3 2005 ήταν μακράν καλύτερη από το τελικό προϊόν ΚΖ2. Είχαμε δει περισσότερα rigid body dynamics όταν γινόταν μία έκρηξη. Θυμηθείτε την πτώση του οχήματος μεταφοράς προσωπικού στην αρχή της εισαγωγής ή την εκτόξευση ρουκέτας πάνω στην γέφυρα εναντία των Helghast’s. Μιλάμε για εκατομμύρια particles στον κώνο αερίων της ρουκέτας.
    4. Αυτή η είσοδος του χαρακτήρα στο νερό, τι να πω. Απλά εκπληκτική, και εδώ φυσικά σαρκάζομαι διότι κάτι τέτοιο απλά δεν υφίσταται.
    Ένα ακόμη Φάουλ που εντόπισα στο KZ2 είναι ότι σε σύγκριση με το KZ E3 2005, όταν αλλάζει την γεμιστήρα στο όπλο, απλά τοποθετεί μια καινούργια η οποία έχει πάνω της κολλημένη 2η. Στην Ε3 2005 έβγαζε την άδεια γεμιστήρα και με περιστροφή του καρπού τοποθετούσε την δεύτερη που ήταν κολλημένη πάνω σε αυτή.
    5. Έχω φωτογραφία από το game play του demo που ένας χαρακτήρας είναι κολλημένος σε ένα τοίχο και το χέρι του τον διαπερνάει.
    6. Είδα επίσης φίλιο χαρακτήρα να περνάει μέσα από ένα τοίχο, λίγο πριν τον τερματισμό του demo, και φυσικά δεν το έβγαλα από το μυαλό μου αλλά ήμασταν άτομα στο δωμάτιο και ψάχναμε να δούμε που εξαφανίστηκε.
    7. Φωτισμός που προέρχεται 90μοίρες επάνω από το κεφάλι του χαρακτήρα, δίνει σκιά στον απέναντι τοίχο ΣΑΝ να φωτίζεται ο χαρακτήρας με προβολέα από την κατεύθυνση της πλάτης του.
    Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι πρέπει να είμαστε συνετοί με τις επιδόσεις του PS3 σαν κονσόλα. Για να δει κάποιος game play σαν των target renders του E3 2005 KZ, θα πρέπει να περάσουμε στην επόμενη έκδοση της κονσόλας, δηλαδή το PS4. Κατά την γνώμη μου βλέπουμε ακόμη μία αποκλειστικότητα που δεν είναι του επιπέδου της παρουσίασης τις Ε3 2005.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Σιγα μην θελει ρε παιδια 4 χρονια για να γινει το Κillzone 3.Λογικο μου φαινεται να βγει ας πουμε λιγο μετα τα χριστουγεννα οπως το προηγουμενο.

Επισης killzone 3 θα κυκλοφορησει,οποτε δεν νομιζω οτι ηταν κατι παραλογο η δημιουργια του thread.
    Originally posted by nooto
    Επισης να πω οτι ανεξαρτητα με το ποσοι ασχολουνται εδω μεσα με το killzone, το παιχνιδι ειναι οντως εξαιρετικo...
    Eιδικα το online του παιχνιδιου ειναι καταπληκτικο.Το sp εχει περιθωρια βελτιωσης σε καποιους τομεις,οχι τοσο στο gameplay που κατ'εμε ηταν super.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Το κακο ειναι οτι εχουμε συνηθισει να ανακοινωνεται απο νωρις ενας τιτλος πριν βγει, στη πραγματικοτητα δεν ειναι καθολου δυσκολο να δουμε Killzone 3 φετος.

Leave a comment:

• McSolid
    replied

Leave a comment:

Working...
X