Announcement

Collapse
No announcement yet.

Killzone 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BigBOSS
    replied
    Killzone 3 To Be 3D, Arc Enabled?

http://connectedconsoles.com/ps3-Killzone-3-To-Be-3D-Arc-Enabled.cfm

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Πραγματικα και εγω δεν καταλαβαινω γιατι 2 χρονια ειναι μικρο χρονικο διαστημα.

Αν μιλαγαμε για νεο IP ή για δημιουργια νεας μηχανης θα το καταλαβαινα, αλλα στην περιπτωση του ΚΖ υπαρχει ετοιμη μια πολυ δυνατη μηχανη, (που αντε να κανουν μια updated version της ιδιας μηχανης) ετσι η χρονικη περιοδος της παραγωγης μικραινει κατα πολυ.

Και μιλαμε οτι βρισκομαστε σε μια εποχη που το pre-production σταδιο για πιθανο sequel ξεκινα πριν κυκλοφορησει ο εκαστοτε τιτλος, οποτε το ποτε πραγματικα ξεκιναει η παραγωγη ειναι σχετικο.

Y.Γ. Α και στην περιπτωση του killzone 2 που υπηρχε μεγαλη και αρνητικη κριτικη για την χρωματικη παλετα (γκρι και αγιος ο θεος), με ενα απλο τεχνασμα π.χ. να μεταφερουν την δραση σε αλλο πλανητη ( πιο πλουσιο σε χρωματα ;) πραγμα αρκετα πιθανο), θα μπορουσαν ανετα να πουλησουν το ιδιο game και μαλιστα ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρξουν καποιοι που θα λενε ποσο μεγαλη βελτιωση εχει απο το KZ2 :xp:

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Δεν την απεκτησα ακομα.... Μη βιαζεσαι αγορι μου...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Α ναι, βγαινει και το FFXIII......χαρ χαρ...
    LOL άκουσες 2 γνώμες και απέκτησες και δικιά σου.

Edit: Στο θέμα!

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Πρεπει να παω να το παρω γμτ...Τι θα εχω να κραζω απο εδω και περα;

Α ναι, βγαινει και το FFXIII......χαρ χαρ...

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Ξερω μη μασας μια. Ασε που το τοπικ ανοιξε πολυ νωρις νομιζω. ΣΠΜ για κιλζον φερτε μου το δικο μου.

Βγηκε ναι κανα 25αρι και λιγοτερο κανει.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Originally posted by Azrael View Post
    Γιατι μια ζωη πρεπει να γκρινιαζουμε για ολα;

(απαντηση Dj "δε γκρινιαζουμε, συζητηση κανουμε")

E δε θα ηταν τελειως βαρετο να λεγαμε "Wow,mothafuckaz,killzone3-Uncharted4-MGS5-GT7-FFXLV-goddamnhellYEAHHHHHHHbitchessuckitbig"?

Το Killzone2 το βγαλαν Platinum ή ακομα;

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    No prob my fellow Spartan ;)

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Επισης Evans να σου θυμισω πως η Sony δεν εχει αναγκη δυνατο τιτλο εκεινη τη περιοδο, οπως εσυ το εννοεις. Δεν εχει αναγκη για τιποτα βασικα. Τοτε βγαινει και το GT5.
    Έχεις δίκιο, my bad... Thanks for reminding me!

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Γιατι μια ζωη πρεπει να γκρινιαζουμε για ολα;

(απαντηση Dj "δε γκρινιαζουμε, συζητηση κανουμε")

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Για το GT5 δεν γνωριζουμε, θεωρω πως θα ειναι τεραστιο λαθος αν το βγαλουν Χριστουγεννα και οχι νωριτερα, διοτι η υπομονη πλεον εχει εξαντληθει.

Εαν το δειξουν GDC τοτε θα αναθεωρησω για το K3. Εαν το δειξουν Ε3 ομως τοτε θα πονταρα σε μια κυκλοφορια Q1 του 2011. Εκτος πια και ειναι το best kept secret της βιομηχανιας. Αν και η SONY δε φημιζεται για αυτη την ικανοτητα....

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post

Επισης οταν λεω 2.5 δε το λεω με κακη εννοια υπαρχουν παρα πολλα παραδειγματα τετοιων εξαιρετικων τιτλων (πχ Gears of War 2), απλα δε θα ναι η τεραστεια αναβαθμιση που ειδαμε απο Killzone σε Killzone 2.

Πςςς μιλαμε εισαι προφητης οχι αστεια. Που τα τα ξερεις αυτα ρε.

Λοιπον το killzone 3 θα το δουμε τελος Μαρτιου στην GDC(αν τη λεω σωστα).

Το 2 κυκλοφορησε τον Φεβρουαριο 2009 οποτε Φεβρουαριος 2011 ειναι το σιγουρο. Αν καποιος νομιζει πως πρεπει να περασουν αλλα 4 χρονια να του θυμισω πως δε προκειται για game νεας γενιας αλλα της τωρινης.

Η μηχανη ειναι ετοιμη και αυτο που εχουν κανει στο 3 ειναι destructive enviroments και βελτιωμενο cover συστημα. Με λιγες βελτιωσεις στα γραφικα (δε θελει και παραπανω) ειναι ετοιμο. 2 χρονια για ενα νεο game της ιδιας γενιας ειναι το κανονικο.

Στην E3 θα το δουμε το game, σε μια ολοκληρωμενη σχετικα μορφη.

Επισης Evans να σου θυμισω πως η Sony δεν εχει αναγκη δυνατο τιτλο εκεινη τη περιοδο, οπως εσυ το εννοεις. Δεν εχει αναγκη για τιποτα βασικα. Τοτε βγαινει και το GT5.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Originally posted by nooto View Post
    Εδω συμφωνω απολυτα, αν μιλαμε για τετοιου ειδους βελτιωσεις θα πρεπει να ειμαστε σιγουρα ενθουσιασμενοι. Επισης να πω οτι ανεξαρτητα με το ποσοι ασχολουνται εδω μεσα με το killzone, το παιχνιδι ειναι οντως εξαιρετικo...

Απο κει και περα ουτε εγω πιστευω οτι θα δουμε τη συνεχεια τοσο γρηγορα...εκτος του οτι δεν εχουμε δει ουτε ενα screenshot ή video ή οτιδηποτε εχω την εντυπωση πως θα προσπαθησουν να το hypeαρουν παρα πολυ πριν την κυκλοφορια...ειδικα μετα το μπαμ που εκανε το 2.
    Συμφωνω απολυτα. Τετοιοι τιτλοι, τετοιας σημασιας ΔΕΝ βγαινουν ουτε τοσο γρηγορα και αν βγουν, θα ειχαμε ηδη μαθει κατι. Η αληθεια ειναι βεβαια οτι μεχρι τα Χριστουγεννα εχουμε ακομα 10 μηνες. Ομως αν λαβουμε υποψη οτι ο (υποθετικος παντα) τιτλος εχει περασει απο το σταδιο της Alfa και ειναι σε Beta μορφη, καποια στιγμη ολο και καποιο Screenshot θα επεφτε παραεξω. Επισης, οι τελευταιοι μηνες αφορουν παντα testing και polishing, και για το ειδος αυτο χρειαζεται τουλαχιστον ενα εξαμηνο για την μεταβαση απο το 90% της ολοκληρωσης του development στην τελικη εκδοση. Δεν ειναι δυσκολο με αυτα τα δεδομενα να κυκλοφορησει ενα killzone 3 τα Χριστουγεννα;

Παντως για μενα θα ειναι τεραστια εκπληξη αν γινει κατι τετοιο...

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Dj εάν το Killzone 3 αφήνει την αίσθηση ανενέωσης σε σχέση με το Killzone 2 (όπως έκανε το UC2: AM σε σχέση με το UC: DF) τότε εγώ θα είμαι και με το παραπάνω ικανοποιημένος. Δεν έχω την απαίτηση το Killzone 3 να εκτοξεύει πυραύλους.
    Εδω συμφωνω απολυτα, αν μιλαμε για τετοιου ειδους βελτιωσεις θα πρεπει να ειμαστε σιγουρα ενθουσιασμενοι. Επισης να πω οτι ανεξαρτητα με το ποσοι ασχολουνται εδω μεσα με το killzone, το παιχνιδι ειναι οντως εξαιρετικo...

Απο κει και περα ουτε εγω πιστευω οτι θα δουμε τη συνεχεια τοσο γρηγορα...εκτος του οτι δεν εχουμε δει ουτε ενα screenshot ή video ή οτιδηποτε εχω την εντυπωση πως θα προσπαθησουν να το hypeαρουν παρα πολυ πριν την κυκλοφορια...ειδικα μετα το μπαμ που εκανε το 2.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    To ίδιο πράγμα υποστηρίζει και ο ramp .

Leave a comment:

Working...
X