Announcement

Collapse
No announcement yet.

Grand Theft Auto IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ...που λέτε εχθές, ήμουν σε φιλική επίσκεψη με την οικογένεια και έτυχε να δω στο δελτίο ειδήσεων του
    ΑLPHA ένα <<ρεπορτάζ>> για το GTA IV με τον τίτλο: <<ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ&#33;>>...μάλιστα, αυτός ακριβώς ήταν ο τίτλος...
    Αφού λοιπόν παρουσίασαν 3 παιδιά που έπαιζαν τον τίτλο ηλικίας 14 το πολύ (ασχέτως αν ο τίτλος είναι 18+ ...) με ερωτήσεις τύπου <<τι κάνεις στο παιχνίδι>>, <<ποιος ο σκοπός σου>> κτλ.και με απόψεις <<εμπειρογνωμόνων>> όπως <<Ο εκδότης του παιχνιδιού δεν αφήνει τα 13χρονα παιδιά του να το παίξουν, αλλά το διαθέτει στην αγορά, όπως κάνουν και οι εμποροι ναρκωτικών>>.Ε φυσικά,μα πως τολμάει να σέβεται το rating ο άμοιρος και να ελέγχει τι παίζουν τα παιδιά του;;&#33;&#33;&#33;
    κι όλα αυτά βέβαια, με ΚΑΜΙΑ αναφορά ότι ο τίτλος έχει σήμανση 18+
    και ΚΑΜΙΑ ΣΚΕΨΗ οτι τα παιδιά που ερωτήθησαν δεν έπρεπε ΚΑΝ να έχουν στα χέρια τους τον τίτλο...

τα έχουμε συζητήσει βέβαια πολλάκις, απλά ήθελα να τα πω
    [/b]
    Ελλαδισταν ζουμε φιλε μου, τι περιμενεις ? θεμα να ασχοληθουν και να πουλησουν ψαχνουν, κατι που να κανει νουμερα, κατι να του ριξουμε τις ευθηνες και να στραφουμε "εναντιον". εχω ακουσει πολλα τετοια κι οχι μονο για τα βιντεοπαιχνιδια αλλα ακομα και το ιντερνετ, σχετικα με τη παιδικη πορνογραφια κλπ. η τεχνολογια και η εξελιξη ισως φοβιζει ορισμενους ανθρωπους, αυτους που δεν την ξερουν και δεν εχουν ορεξη να ασχοληθουν και θελουν να παραμεινουν κολλημενοι στα δικα τους. κι εμεις σαν gamers ομως κανουμε κατι παρομοιο, με καθε μια νεα κυκλοφορια καινουργιας κονσολας, αντιδραμε καπως καχυποπτα λες και οι κατασκευαστες δε προκειται να τη στηριξουν και νοιαζονται μονο για να μας φανε τα λεφτα μας...

τεσπα αρκετα offtopic, συνεχιστε για το GTA IV.

Comment

• Και το NET έβαλε πριν κατά των videogames

άρθρο από τον Παύλο Παπαπαύλου:
      http://www.cosmo.gr/SciTech/Hellas/197076.html?page=1

http://i138.photobucket.com/albums/q...ap1984/6_h.jpg

σχετικά με την ανάλυση:
      "Now the verdict, GameRader aquired the raw uncompressed video from both versions:
      Update: A new GamesRadar comparison says they&#39;ve captured the footage in uncompressed 720p. So would that mean that they are both naturally 720p.
      Minus the post-processing, which have been cited to be superior on PS3.

"We?ve played both console versions of GTA IV, and took the following video from the opening scene. We captured the raw video in uncompressed 720p, with no post-processing to either stream. Shown side-by-side, it?s quite difficult to tell the difference between the two versions. Only a highly trained eye can see the subtle shifts in color, the minor variations in shadow detail. Our conclusion: buy the one for the console you own. If you?re lucky enough to have both in your living room, your decision will have to be based on whether or not you want to pay Microsoft for Extra Content. The barely perceptible difference will have zero impact on your enjoyment of the game."
      [/b]
      link: http://www.gamesradar.com/xbox360/gr...51014323586065
      Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• αχχχχχχχχχχχχχχ πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα σε αυτήν τη χώρα αν ο καθένας μίλαγε και έκρινε μόνο για πράγματα που γνωρίζει πραγματικά κι οχι να αυτοαναγορεύεται σε ειδικό...αλλά είπαμε...είσαι ό,τι δηλώσεις
        Αναρωτιέμαι αν έχουν καμία επαφή με τα games όλοι αυτοί οι <<ειδικοί>> πέρι του GTAIV ή όντως γνωρίζουν ότι λένε σοβαροφανείς φαμφάρες όπως λέει κι ο Shadow...όχι ότι το αποτέλεσμα βέβαια είναι διαφορετικό

Τέσπα...

Liberty City Google Map (&#33;)
        Kάντε κλικ και δείτε τον 3D χάρτη
        http://grandtheftauto.ign.com/maps/1/Liberty-City-Map

Υ.Γ.10άρι κι από το Edge:
        http://www.gamers-odyssey.com/forum/index....wtopic=9&st=735
        NDS themes

Comment

• Παίδες βρήκα (με τα χίλια ζόρια γιατί είναι Sold out παντού εδώ) το παιχνίδι και το πήρα σήμερα το πρωί. Ήμουν λοιπόν με 2 φιλαράκια από τις τρεις το μεσημέρι ως τώρα και παίζαμε εναλλάξ το single player. Το παιχνίδι προσφέρει μία φανταστική εμπειρία με πάρα πολλή δράση, γέλιο και πολλά γκάζια. Θα βάλω αύριο στο friends list μου όλα τα παιδιά που έγραψαν εδώ τα ονόματα τους για 360 μπας και παίξουμε κανα online να γελάσουμε λίγο

Comment

• <div class='quotetop'></div>
            Τεράστιο ενδιαφέρον θα έχει η βαθμολογία που θα βάλει το EDGE[/b]
            Το edge του εδωσε και αυτο 10αρι τελικα ( ο boy εχει δημισιευσει ολες τις βαθμολογιες του περιοδικου στο topic των νεων )

Εdit τωρα ειδα οτι υπαρχει το link πιο πανω...Anyway εγω περιμενω ακομα να γεμισει το stock του play .

Comment

• GTA πρωτοσέλιδο και ο Καραμανλής στη σελ. 4&#33; Το άρθρο δεν είναι καθαρά επικριτικό καθώς παρουσιάζει πλεονεκτήματα του τίτλου. Έχει δίκιο βέβαια στο θέμα της ανεξέλεγκτης πώλησης σε μικρά παιδιά.
              The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Αυτές οι επικρίσεις ακούγονται ήδη από την εποχή του Death Race το 1976. Βέβαια, εχουν γίνει τεράστια βήματα σε θέματα rating από τότε, αλλά μέχρι να συνειδητοποιηθεί το κοινό και να το τηρήσει έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.

Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για τα videogames
                Now Playing:

Vampire: The Masquerade Bloodlines

Comment

• Eμένα δεν μου ήρθε ακόμη .

Ρε παιδιά λολ έχω διαβάσει ότι πολλοί ταξιτζήδες στο game σε λένε "malaka" λολ

Comment

• FFS.ρε γμτ το είχα κάνει κράτηση και μου είπαν υπάρχουν πολλά κομμάτια όποτε θέλετε ελάτε να το πάρετε και σήμερα μου λενε ότι ΜΠΟΡΕΙ αύριο να το έχουνε.γαμώ τη γκαντεμιά μου σήμερα να πούμε.
                    Carpe diem

Comment

• Αυτές οι επικρίσεις ακούγονται ήδη από την εποχή του Death Race το 1976. Βέβαια, εχουν γίνει τεράστια βήματα σε θέματα rating από τότε, αλλά μέχρι να συνειδητοποιηθεί το κοινό και να το τηρήσει έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.

Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για τα videogames
                      [/b]
                      μου θυμισες και το Carmageddon. και τοτε παλι ετσι τα ιδια ειχαμε, καθε φορα απο τι φαινεται θα σοκαρεται με κατι η κοινη γνωμη, λες κι εκει εξω δεν συμβαινουν κανονικα τα ιδια και χειροτερα σκηνικα, μονο στα βιντεοπαιχνιδια τα συνανταμε. ας φτιαχναν καλυτερη τη κοινωνια λεπον, να μην υπηρχαν παραδειγματα προς μιμηση στα βιντεοπαιχνιδια και να μην εμπνεονταν οι κατασκευαστες / δημιουργοι&#33;

Comment

• +1
                        Carpe diem

Comment

• Εγώ το έχω στα χέρια μου εδώ και μία ώρα B) &#33;&#33;&#33;

Comment

• μόλις το πήρα από media markt.όχι που θα περίμενα.το άνοιξα.πάω γυμναστήριο και ότν γυρίσω θα το βάλω μάλλον.κι έλεγα να ξεκινήσω halo 3 ρε γμτ.αλλάξτε το αν θέλετε μοντς αλλά Καύλωσα με την σπέσιαλ έκδοση.
                            Carpe diem

Comment

• Εγω θελω να κανω μια αλλη παρατηρηση.Πολλοι λετε οτι τα 10αρια ειναι τοσα πολλα που ειναι μεχρι και υποπτο.Τι φοβαστε μη σας ριξει απο τη πρωτη θεση το κλαρινα οφ ταημ?Να σας πω κατι,οταν το Mario Galaxy και το Twilight παιρναν αναλογες βαθμολογιες γιατι δε λεγατε τα ιδια; Δε θα περασει ρε κουφαλες,τεραστια προβοκατσια.Μιλαγα πριν με τον ramparter και πλακωθηκαμε ασχημα γι αυτο το λογο.Με εκανε block και μονο στα πληκτρολογια δε πιαστηκαμε.

Aπο βδομαδα θα το χω και γω αντε να δουμε.
                              Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Να σας πω κατι,οταν το Mario Galaxy και το Twilight παιρναν αναλογες βαθμολογιες γιατι δε λεγατε τα ιδια; [/b]
                                Kι εγώ αυτό θα έλεγα αλλά είπα άσε μη με λένε fanboy .

Comment

Working...
                                X