exi 2 teli ine ta idia vasika ektos mia xehoristi skini.oute emena mou arese to telos to vrika poli aplo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Mass Effect 3
Collapse
X
-
Σήμερα ασχολήθηκα και με το multiplayer!
Καταρχάς χάσεις - κερδίσεις για κάθε ματς παίρνεις +4/5% galactic readiness, οπότε τέρμα το άγχος μήπως τυχόν χαθεί κάτι στο δρόμο. Τώρα, σαν εμπειρία, μου φάνηκε πολύ διασκεδαστική. Πολύ γρήγορος ρυθμός, άμιλλα γενικά ανάμεσα στους παίχτες (δε βρήκα ούτε έναν που να μην του κόβει σε 5 ματς που έπαιξα ενώ σε κάποια ήμουν μακράν ο χειρότερος) και καλό level design που δεν τιμωρεί. Τα αρνητικά είναι προφανώς το απελπιστικά μικρό περιεχόμενο (μόνο survival co-op με 6 διαφορετικές πιστες χωρίς τεράστιες διαφορές), οπότε δεν ξέρω πόσο μπορεί να κρατήσει τον κόσμο.
Πάντως έχει πολλή πλάκα, αν και αχρείαστο.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Aυτό το journal θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο συμμαζεμένο πάντως έτσι; Μου τη δίνουν οι λίστες-αχταρμάδες, όλα μαζί μπουρδουκλωμένα.
Ειλικρινά πάντως, δεν ξέρω αν πιο μετά "ανοίγουν" τα set-pieces στα της μάχης τμήματα, μέχρι στιγμής πάντως σε μια ζυγαριά Διάλογοι vs Μάχη το ποσοστό είναι συντριπτικά υπέρ των διαλόγων, σε αναλογία 90-10. Είναι εκπληκτικό και συνάμα συγκινητικό σε μια πορεία τόσων χρόνων μεταξύ ME1 και ME3 να βλέπεις κάποια πράγματα να μπαίνουν στη τελική ευθεία. Ορμώμενος από τους καταπληκτικούς διαλόγους περί genophage το σχόλιο. Πολύ χαίρομαι που βρέθηκε 2ο παιχνίδι μετά το Χenosaga που να με δέσει τόσο πολύ με το σύμπαν και τους χαρακτήρες του.sigpic
Comment
-
Έπαιξα το DLC κρακάροντας το αυθεντικό μου Mass Effect 3

Για 10 δολλάρια είναι το κλέψιμο το ίδιο. Μια generic shooting gallery στον Eden Prime που στο τέλος απλά ξεκλειδώνεις τον Prothean και βλέπεις το μεγάλο κεφάλι τυρί της ΕΑ/Bioware: τα μεγάλα cutscenes με τις τελευταίες στιγμές της αυτοκρατορίας των Protheans και τους μεγάλους διαλόγους με το Javik, το avatar of vengeance του λαού του και Τελευταίου των Μη Ικανών. Μερικά ελαφρά spoilers
Από όλο τον κόσμο ο Shepard πήγε και έπεσε στον ανεγκέφαλο πολεμισταρά. Ο Javik περιγράφει μια αυτοκρατορία που για να κερδίσει έναν αντίστοιχο πόλεμο ενάντια σε επαναστατημένες μηχανές απλά υποδούλωσε κάθε οργανική φυλή. Καθώς αυτοί όντως δημιούργησαν τις παρούσες φυλές και είχαν πολύ ανεπτυγμένη τεχνολογία βλέπει τους πάντες γύρω του σαν κατοικίδια - χαχαχα, οι Salarians κάποτε έτρωγαν μύγες, πού είναι ο Mordin??? - και είναι ελαφρώς χασάπης. Δεν έχω δει διαλόγους και interaction και είμαι περίεργος να τον δω στη μάχη.
Εν ολίγοις, κατεβάστε το ή διαβάστε κανένα FAQ. Μόνο και μόνο για την πρακτική της Bioware φωτιά και τσεκούρι.
Deus Dope ο Tuchanga είναι ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΙΑ ΦΑΣΗ. Τώρα είμαι στη μεθεπόμενη priority mission, τους Quarians, και βιάζομαι να τους τελειώσω. Γενικά το παιχνίδι καλυτέρεψε πολύ μετά την αρχή, αν και πράγματα που με ενοχλούν δεν άλλαξαν. Πάντως βλέπουμε αξιομνημόνευτα σκηνικά και η Bioware έχει σεβαστεί το δημιούργημά της στο μέγιστο δυνατό βαθμό, νιώθω δέος.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
καταρχην πρεπει να πω οτι το mass effect 3 ητανε το πρωτο παιχνιδι μετα απο πολλα χρονια που δεν ηθελα να spoileριαστω στο ελαχιστο για οτιδηποτε
δεν διαβαζα news ουτε threads ουτε εβλεπα vids ουτε καν επαιξα το demo (γι αυτο και δεν ποσταρα εδω τοσο καιρο)
το τελειωσα χθες (PS3) στο insanity με adept γλειφοντας και την τελευταια σανιδα απο quests + το dlc με τον prothean ,κατεληξα lvl 60 χρησιμοποιωντας τελειο save που ειχα απο το ME2 εχοντας σωσει τους παντες στο suicide mission ,
για μενα ητανε η απολυτη εμπειρια gaming σε αυτη την γενια χωρις καμια υπερβολη , gameplay~wise στο combat ειναι βελτιωμενο σε ολους τους τομεις απο τον προκατοχο του ,
ποιο γρηγορο combat, ο shepard ποιο ευελικτος , υποδειγματικο shooting, περισσοτερα abilities πολυ καλο lvl design ανοιχτοτερα battlegrounds που δινουνε την δινατοτητα για περισσοτερες στρατηγικες προσεγγισεις και μανουβρες (ΠΟΛΥ απαραιτητο στο insanity) περισσοτερα οπλα που το καθενα εχει την δικο του gameplay με υποδειγματικα ηχητικα εφε, μεγαλη ποικιλια εχθρων (omg those banshes!!) , ειναι τοσο βελτιωμενο που θα δυσκολευομουν σημερα να γυρισω στο 2,
σεναριακα δεν θελω να πω πολλα το mass effect trilogy ετσι και αλλιως ειναι μια εμπειρια που ο καθενας την βιωνει διαφορετικα, κινηθηκε ομως οπως περιπου θα ηθελα, τα cameos σε side missions στους χαραχτηρες που ειχες απο τα προηγουμενα ΜΕ ητανε εξυπνος τροπος για να τους συμπεριλαβει ολους χωρις να χρειαστει να αφησει καποιους απ'έξω
ιδιαιτερη μνεια στο (ηλεκτρονικο περισσοτερο αυτη την φορα) OST που συνεβαλε τα μαλα στην δημιουργεια απαραιτητης ατμοσφαιρας, η ανεβασμα αδρεναλινης οπου χρειαζοτανε
τωρα να το ψηρισω για να γραψω κατι που δεν μου αρεσε η να γκρινιαξω επειδη πεσανε τα καρε 10-15 φορες μεσα στις 60 ωρες gameplay, δεν βρισκω λογο προσωπικα και δεν θα μπω στην διαδικασια αφενος γιατι δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να κοιταξω το αλογο που μου χαρισανε (aka πληρωσα
) στα δοντια , αφετερου ειναι τοσο αμελητεα τα οποια μειονεχτηματα μπροστα στο μεγαλειο του τιτλου που πιστευω οτι δεν ειναι αξια αναφορας, η bioware σεβαστηκε το δημιουργημα της οπως του αξιζει....αλλα οκ αντε για το θαεθηναι να γραψω κατι....θα μπορουσε να εχει ποιο epic endings και περισσοτερους χαραχτηρες στο crew που ελεγχεις στο combat
επισης συμπασχω με τον deus_dope γιατι μετα το xenosaga ειναι η δευτερη φορα που δενομαι τοσο με lore, χαραχτηρες και story σε VG
damn οποτε με την τελευταια παραγραφο ειμαι και επισημος fanboy του ME3 ε?
props επισης σε οσους ειχανε την ιδεα εκει στην bioware να βαλουνε και την jessica chobot μεσα στο crew και στα voice overs φυσικα !!

παμε για δευτερο playthrought και online
Comment
-
Μόλις το τερμάτισα. Το φινάλε παίζει να είναι το χειρότερο που έχω δει ποτέ σε παιχνίδι. Εξηγώ μέσα και έξω από spoilers.
Το πρώτο μέρος με τον Illusive Man είναι καργα κόπια του φινάλε του Mass Effect 1. Το δεύτερο μέρος, με το παιδάκι, είναι κάργα κόπια του φινάλε του Human Revolution. Το πρώτο το έχουμε ξαναδεί καρμπόν, το δεύτερο είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ.
Από τα τόσα εκατομμύρια πράγματα που έπρεπε και μπορούσαν να δείξουν για το σύμπαν μετά, έδειξαν μόνο το Normandy να τη γλιτώνει και το party να βγαίνει σε έναν καταπράσινο πλανήτη να κάνουν πικνίκ, τους ανθρώπους να πανηγυρίζουν στα χαλάσματα και ένα παιδάκι να ακούει παραμυθάκια από τον παππού του, επειδή μετά την καταστροφή των relays ολοι μένουν παγιδευμένοι στον πλανήτη που είναι, πολύ απλά, και όλα αυτά για άλλους πολιτισμούς στο γαλαξία έχουν γίνει θρύλος. Δηλαδή όποιο και από τα τρία φινάλε να διαλέξει ο παίκτης, το σύμπαν του παιχνιδιού που τόσο αγάπησε καταστρέφεται. Δε βλέπουμε ΚΑΝ τι έγινε με τις υπόλοιπες φυλές. Δε βλέπουμε τίποτα από τη μάχη στο διάστημα. Δε βγαίνει καν ένα wall of text να πει πέντε πράγματα για το πώς αντιμετώπισε ο καθένας τα γεγονότα.
Φανταστείτε τη γελοιότητα του πράγματος με ένα στόλο από Turians, Salarians, Quarians, Krogans και Asari να είναι μέσα στα διασημόπλοιά τους, να πανηγυρίζουν που σώσανε το γαλαξία, και μετά να συνειδητοποούν πως δε μπορούν να φύγουν από τη Γη και να πάνε σπίτι τους γιατί...τέρμα τα mass relays!!! Shepard κόπανε, αυτό σε στείλαμε να κάνεις ηλίθιε???
Το φινάλε είναι κακό όχι λόγω των γεγονότων του (πχ πεθαίνει ή δεν πεθαίνει ο Shepard) αλλά γιατί είναι εντελώς άσχετο με όλη την υπόλοιπη τριλογία. Η επιλογή του δε στηρίζεται πουθενά, αφήνει μόνο κενό και ουσιαστικά καταργεί όλη την πορεία του παίκτη. Εκεί που τα φινάλε ήταν γεμάτα ηρωισμό, αυτοθυσία και επιλογές, εδώ έχουμε το απόλυτο τίποτα και μια ξεκάρφωτη σεναριακή προσθήκη που όχι μόνο δεν εξηγεί τίποτα αλλά είναι εντελώς περιττή. Σαν κλιμάκωση δε, από τις διαρκείς επιλογές του ME 1 και τη suicide mission του 2 πηγαίνουμε σε ένα πολύ συναισθηματικό και δύσκολο μεν, εντελώς συμβατικό δε gameplay κομμάτι που πυροβολάς διαρκώς πράματα. Δεν είχε ΤΙΠΟΤΑ από όσα θα περίμενε ένας φίλος της σειράς.
Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω...Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Comment
-
wtf τόσο μάπα; Αποφεύγω όσο μπορώ spoilers - προφανώς δεν διάβασα τι γράφεις μέσα - αλλά μιας και απέχω πολύ απ'το τέλος.... Τόσο κακό τερματισμό έχει; Εντύπωση μου κάνει, τώρα μου κίνησες ακόμα περισσότερο τη περιέργεια και πάνω που το κλεισα για να παίξω αύριο στον Tuchanga.sigpic
Comment
-
Έχω διαβάσει κι εγώ αρκετά για τον "από τους fans αποκαλούμενο" εκτός τόπου και χρονου τερματισμό. Βέβαια δεν μπορώ να εκφέρω άποψη μιας και διάβασα απλώς τα νέα που κυκλοφορούν και τις απαντήσεις της Bioware και δε θέλω να spoilerιαστώ.
Κυκλοφορεί πάντως η φήμη πως ένα εκ των DLC θα είναι και το ending- όπως θα γίνει και στο Asura's Wrath. Ωραίες τακτικές από τις εταιρείες πλέον...
Αγόρασε ό,τι spin off υπάρχει( Μass Effect σε iOS), παίξε το multi για να αυξήσεις τον δείκτη ετοιμότητας στο κανονικό game. Δεν κρίνω αν τα spin offs κτλ είναι ή όχι ποιοτικά. Άλλο πράγμα όμως να σου δίνουν πρόσβαση σε κανά armour, κανά helmet ή καμμιά κρυφή mission με credits και άλλο να επηρεάζουν το σενάριο- όπως το βλέπω εγώ δλδ, οι σχετικοί που έχετε τελειώσει το game μπορείτε να μας πείτε περισσότερα.
Αλήθεια MAKO υπάρχει στο 3 ή πάει όπως στο 2 η εξερεύνηση?
Comment
-
Πέρα από το ότι χάνεις το background μερικών δεύτερων και τρίτων χαρακτήρων, τα spin-offs και comics δεν έχουν άλλη επίδραση. Επίσης εξηγούνται αρκετά καλά μέσα στο παιχνίδι. Αυτό που δημιουργεί θέμα είναι τα δύο character DLC του 2, γιατί αν δεν τα έχει παίξει ο παίκτης δεν εμφανίζονται οι αντίστοιχοι χαρακτήρες και επηρρεάζονται οι λύσεις (και τα War Assets) δύο subquests. Ενοχλητικό αλλά δικαιολογημένο. Για το Day 1 DLC τα έγραψα και παραπάνω, εντελώς απαράδεκτη κίνηση και έχουν ξεβρακωθεί στα Ίντερνετς.
Επίσης για το galactic readiness είναι δυνατό να πετύχεις το καλύτερο (non canonical) ending (τρίχες κατσαρές, όλα τα φινάλε ίδια είναι αλλα με διαφορετικά χρώματα στην κυριολεξία) μόνο στο single player αλλά πρέπει να είσαι τυχερός με τις επιλογές στα 1+2, να πετύχεις ένα τελευταίο paragon / renegade check και να σηκώσεις κάθε πέτρα στο παιχνίδι για War Assets. Στο δικό μου παιχνίδι το κατάφερα αλλά σε πολλούς δε θα γίνεται.
Αυτό για το DLC είναι σκέτη φήμη κατά τη γνώμη μου, απλά ένα σύμπαν μετά το τέλος του παιχνιδιού αφήνει χώρο για άλλη σειρά ή MMO.
Εξερεύνηση επί της ουσίας δεν υπάρχει. Όταν το Normandy είναι στο κάθε σύστημα κάνει scan γύρω γύρω και ανακαλύπτει πραγματάκια. Αν το scan βρει ανωμαλία σε πλανήτη, κάνει δεύτερο scan σε στυλ ME 2 για να ρίξει probe και να βρει ό,τι είναι να βρει. Δεν ανοίγει αποστολή (αυτές μαρκάρονται κανονικά και απλά προσγειώνεσαι στον πλανήτη). Το θέμα είναι πως τα πολλά scan καλούν τους Reapers οπότε χρειάζεται ταχύτητα και τύχη. Είναι ωραίο σύστημα σε γενικές γραμμές, καλύτερο και από τα δύο προηγούμενα, αλλά σκοντάφτει λίγο στο "area unlocked" της υπόθεσης. Μερικά journal entires για findings μένουν για πολλή ώρα ανοιχτά επειδή δεν έχουν ανοίξει τα κατάλληλα συστήματα για εξερεύνηση.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Comment
-
Αυτό με τα character DLCs ούτε εγώ το έχω χωνέψει. Ειδικά στην έκδοση για το 360 έχω πραγματικά μεγάλο πρόβλημα γιατί, όπως έχω ξαναπεί, κάνοντας την αλλαγή σε ελληνικό live δε μου αναγνωρίζει τα DLCs του Cerberus Network. Έκανα ό,τι ήταν δυνατό, ξαναγόρασα μέχρι και το Cerberus σαν DLC αλλά τίποτα. Η ΕΑ σήκωσε τα χέρια ψηλά... Δεν ξέρω απογοητεύτηκα σε σημείο να το αγοράσω και στο PS3. Και τελικά είδα πως ο Zaeed και η Kasumi δεν έχουν το character development των υπολοίπων. fixed διάλογοι και η αποστολή του Zaeed που σε κάνει να φερθείς σαν asshole ή good hero- δλδ πολύ εξώφθαλμες οι επιλογές imo. Τέλος πάντων, αυτά είναι δικά μου θέματα όχι του game. Απλώς έχω κουραστεί με τις τακτικές της ΕΑ, τα online activations and so on...
Tέλος πάντων κρατάω τις εντυπώσεις σου, οι οποίες μου κόψανε λίγο τα φτερά για να είμαι ειλικρινής. Περίμενα σαν τέλος κάτι το επικό, full scale battles ακόμη και συνωμοσίες κτλ α λα Babylon 5 μακάρι να ισχύουν τι να πω.
Comment
-
μονο για οσους το τερματισαν γιατι exei spoilers
πες τα ρε hitler
το galactic readiness αμα ολοκληρωσεις 20 matches online παει στο 100% και μετραει ολη την δυναμη σε army που μαζεψες αν πχ εχεις 50% galactic readiness και 5k army θα σου μετρησει 2,5κ αμα περασεις το 4k με το galactic readiness μπορεις να πετυχεις το καλυτερο ending σε εισαγωγικα αλλα τριχες κατσαρες οντως στην ουσια δεν αλλαζει και τιποτα
επος παραγραφος!! το σκεφτηκα και εγω το σκηνικο εντελως σκοτσεζικο ντουζ για τις υπολοιπες φυλλες να κερδιζεις τον πολεμο και να μην μπορεις να φυγεις απο εκει που εισαιΦανταστείτε τη γελοιότητα του πράγματος με ένα στόλο από Turians, Salarians, Quarians, Krogans και Asari να είναι μέσα στα διασημόπλοιά τους, να πανηγυρίζουν που σώσανε το γαλαξία, και μετά να συνειδητοποούν πως δε μπορούν να φύγουν από τη Γη και να πάνε σπίτι τους γιατί...τέρμα τα mass relays!!! Shepard κόπανε, αυτό σε στείλαμε να κάνεις ηλίθιε???
ουτε στις καλυτερες φαρσοκωμωδιες πρεπει να εξηγηθει σε dlc αλλιως θα ειναι τρελο plothole
παντως δεν συμμεριζομαι πληρως την αποψη οτι προκειται για wtf ending και worst ever , τελειωνει αποτομα αλλα εναι προφανες οτι θα εξηγησουνε με dlc τα υπολοιπα αν θελουνε να ειναι ενταξει , τωρα για τις πολιτικες με τα dlcs και το αρμεγμα μαζι σας εχετε δικιο, αλλα ετσι δουλευει πλεον η βιομηχανια δεν ειναι οτι ξαφνικα αποφασισανε στην ΕΑ να το παιξουνε φραγκοφονιαδες, εδω η capcom χρεωνει ενα ευρω μια στολη για ΚΑΘΕ χαραχτηρα στο sfxtekken και το παιχνιδι εχει 40 χαραχτηρες=40ευρω, χωρια τους extra 10 χαραχτηρες που βρισκονται μεσα στον δισκο αλλα θα τους δωσει στο κοινο σε ενα εξαμηνο, για να μην αναφερω την activision που πανε και πουλανε χαρτες τις πλακας στα cod για 10 ευρω
βρισκουνε και κανουνε? ειδου το ερωτημα
τιτε παντως για μενα δουλεψε μια χαρα το τελευταiο mission gameplay wiseπερα απο το γεγονος οτι μιλας για τελευταια φορα με ολους τους χαραχτηρες περιεχονται ΠΟΛΥ intense μαχες τουλαχιστον στο insanity που το επαιξα, non stop shooting και απαιτειται καλη χρηση των abilities, εκανα reload στα μισα το mission για να κανω reset τα skills της liara και να παρω δευτερο warp, τουλαχιστον στο insanity που το επαιξα στο τελεταιο κυμα που βγαινουνε ουτε και εγω δεν ξερω ποσοι brutes εκει που ριχνεις τους missiles τα χρειαστηκα..:kill:
Comment
-
Νομίζω πρέπει απλά να σταματήσουμε να αγοράζουμε παιχνίδια με day 1 DLC, να περιμένουμε μερικούς μήνες μέχρι να βγει η κανονική έκδοση. Μόνο έτσι θα πάρουν χαμπάρι.
Αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό γιατί δεν αποτελεί σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού.εδω η capcom χρεωνει ενα ευρω μια στολη για ΚΑΘΕ χαραχτηα στο sfxtekken και το παιχνιδι εχει 40 χαραχτηρες=40ευρω,
Αυτό πάλι είναι...χωρια τους extra 10 χαραχτηρες που βρισκονται μεσα στον δισκο αλλα θα τους δωσει στο κοινο σε ενα εξαμηνοOriginally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Ανέφερα κι εγώ την Capcom πιο πάνω. Μάλιστα ήθελα να αγοράσω το SF VS Tekken γιατί είναι ό,τι πρέπει για μικρά sessions( έχω μια τρίμηνη gold από το νέο 360 και κάθεται) αλλά μόλις διάβασα για την έκδοση στο 360... Πραγματικά ντροπή. Ό,τι και να λένε δε δικαιολογούνται αυτά τα πράγματα- αν και δεν έχει να κάνει με DLC αλλά με την ανάπτυξη αλλά έπρεπε να το πω.
Τέλος πάντων, δεν έχω πρόβλημα με τα DLCs. Απλά αυτές οι τακτικές μας κουράζουν όλους πλέον. Θέλω να βάζω τον τίτλο και να κατεβάζω το DLC, ούτε δεύτερο EA account ούτε τίποτα. Έστω ένα redeem code για το CN χωρίς εγγραφή σε servers/ site της EA etc. Και εννοείται πως με ενοχλεί να ξεκλειδώνω DLC που υπάρχει ήδη στο δίσκο- τις δικαιολογίες για ημιτελή κώδικα του dlc στο disc του game και ασυμβατότητα κτλ κτλ τα ακούω βερεσέ. Όταν το game βγαίνει 26/3 και την ίδια μέρα έχουν διαθέσιμες αποστολές, χαρακτήρες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο είναι κοροϊδία και υποτιμούνε την νοημοσύνη μας.
Από την άλλη πλευρά, εννοείται πως βρίσκουνε και τα κάνουνε. Όλοι μας- έστω η πλειονότητα- ψηφίζουμε με το πορτοφόλι μας. Όταν πάμε και αγοράζουμε day one limited, day one dlc γιατί είμαστε completionists, με OCD gotta got em all etc( κι ας παιχτούν του αγίου μην πω), προφανώς και βρίσκουνε και τα κάνουνε. Θυμάμαι τι χαμός είχε ξεσπάσει τότε με την horse armour στο Oblivion και πλέον κάτι τέτοιο είναι τουλάχιστον αθώο
Με games της ΕΑ/Bioware τελικά καλύτερα αναμονή για GOTY edition( κι ας χάνουμε ένα artbook του κ*λου, ένα ημιτελές ost και ένα steelcase)
Comment
-
Χαχα πραγματικά πλέον ακούγεται σαν αρχαία ιστορία αυτό. Και το τραγικό είναι ότι έχεις δίκιο πως μας φαίνεται αθώο...προφανώς και βρίσκουνε και τα κάνουνε. Θυμάμαι τι χαμός είχε ξεσπάσει τότε με την horse armour στο Oblivion και πλέον κάτι τέτοιο είναι τουλάχιστον αθώο
Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment

Comment