Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mass Effect 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BioWare Responds To Mass Effect 3 Endings

αντε να δουμε αν θα πιασει τοπο το ''εν μερη imo'' δικαιολογημενο κραξιμο

εγινε και meme

Comment

• Vanyard

ναι, σα μάχες κλπ ήταν πολύ προσεγμένο και μακράν το δυσκολότερο κομμάτι του παιχνιδιού. Στο δεύτερο σετ πυραύλων μου έβγαλε στο hardcore 4 - 5 banshees, που τη μία έκανα μια κομπίνα και την έτρωγε η ακτίνα του Reaper, την άλλη την έτρωγα στα γρήγορα, την τρίτη με τα χίλια ζόρια ενώ με βάραγαν ένα κάρο Marauders και η αδερφή της, και κάπου εκεί άρχιζα τις προσευχές να έχει περάσει αρκετή ώρα για να χτυπήσω τους διακόπτες. Σύγκρινέ το όμως με τις επιλογές κατά της μάχες στο ME1 ή τη Suicide Mission του 2. Έχεις τον ασύρματο κλπ αλλά...τίποτε άλλο, εκτός από την τρεχάλα προς την ακτίνα. Συμφωνώ πως το κομμάτι πριν αρχίσεις τη μάχη είναι απίστευτο, αλλά η μάχη αυτή καθεαυτή είναι αρκετά στάνταρ πέρα από τη δυσκολία της.

Επίσης κάθε φορά που έβλεπα τη φάτσα μιας Banshee μέσα από τη διόπτρα της sniper rifle μου τρόμαζα. Τρομερός σχεδιασμός, ο καλύτερος εχθρός της τριλογίας μακράν.

Τώρα, για τους λόγους που είδαμε αυτό το χάλι, αντιγράφω το ποστ ενός παιδιού σε άλλο forum.

Το σενάριο του Mass Effect 3 συμπεριλαμβανομένου του ending χρειάστηκε να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό λόγο περιορισμένου χρόνου ανάπτυξης και επεξεργαστικής δύναμης των κονσολών.

Σύμφωνα με το "The Final Hours of Mass Effect 3" app που κυκλοφορεί για το iOS το αρχικό σενάριο και η κατάληξη του ήταν διαφορετικά.
      Σύμφωνα με τον Mac Walters,το αρχικό σενάριο που έγραψε ο Drew Karpyshin έλεγε πως το παιχνίδι θα είχε σαν τελευταίο αρχηγό τον Illusive Man,κάτι που τελικά δεν συνέβει γιατί ο Walters αποφάσισε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ "παιχνιδιάστικο",ενώ στο τέλος θα υπήρχε ένα ακόμη ending στο οποίο θα φαινόταν ξεκάθαρα ότι οι Reapers κάνουν πλύση εγκεφάλου στον Shepard,το οποίο δεν κατάφερε να μπει λόγο περιορισμένων τεχνικών δυνατοτύτων των κονσολών...

Λόγο της νέας ιστορίας που έπρεπε να γραφτεί το παιχνίδι καθυστέρησε 3 μήνες,εξού και το delay,μιας και ήταν προγραμματισμένο να βγει τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν.

Επίσης ο προηγούμενος σεναριογράφος ο Drew Karpyshin τον οποίο η Bioware έβαλε να δουλέψει στο Star Wars MMO αντί για το Mass Effect 3,ήθελε να να εξηγήσει περισσότερα πράγματα στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού για το τι είναι οι Reapers,ποιοι τους έφτιαξαν,πριν από πόσο καιρό κ.α.,αλλά τελικά ο Mac Walters αποφάσισε να τα αφαιρέσει όλα αυτά από το παιχνίδι για το καλό μας,γιατί λέει δεν ήθελε να τα μάθουν όλα οι fans..

Τέλος λέει πως ο Prothean squad member ήταν προγραμματισμένος να είναι μέσα στο παιχνίδι,αλλά δεν τον πρόλαβαν λόγο του ότι τελείωσε το περιθώριο χρόνου ανάπτυξης,και έτσι βγήκε σαν dlc.
      Δεν ξέρω τις πηγές του αλλά νομίζω πως ισχύουν τα όσα λέει. Και ένα link από το Bioware social network που εξηγεί μερικά πράγματα από PR (όοοοχι RP) σκοπιά.

Και βέβαια...ΤΟ ΕΠΟΣ

Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Double post - σα δε ντρέπεστε, με αφήσατε να γράφω μόνος μου...

Αυτόν όλοι τον ξέρετε, είναι ο Elder God των Legacy of Kain

The Elder God is a major character in the Legacy of Kain series, first introduced in Legacy of Kain: Soul Reaver, and returning in Soul Reaver 2 and Legacy of Kain: Defiance. Though initially a mysterious benefactor and ally to Raziel, the Elder God's portrayal becomes increasingly malicious as the series progresses. By the conclusion of Legacy of Kain: Defiance, he is regarded as the cause of "all of the conflict and strife throughout history", and as the central antagonist of the series as...

Αυτός είναι ο Javik, ο Prothean companion του Shepard στο Mass Effect 3.

Κοιτάξτε τα μάτια τους...

Coinsidence? I THINK NOT!!! Και μάλιστα με τον ανυπέρβλητο Simon Templemann να κάνε τη φωνή και στον Kain και στον Admiral Han'Gerrel στο Mass Effect 2/3, μιλάμε για συνομωσία!!!

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• WATCH OUT YOU COMING REAPERS, MASS E-FFEEECT!!!

sigpic

Comment

• Το έχω ξεκινήσει και έχω παίξει ήδη κανά 12ωρο. Όλα καλά μέχρι στιγμής.

Μία απορία: Στο τέλος του 2 στην suicide mission ήταν προκαθορισμένο ποιοι θα επιβίωσουν και ποιοι όχι; Το λέω γιατί έχω ήδη συναντήσει τους Garrus, Mordin, Grunt (παίζω με imported save απ'το 2).
            Εγώ μόνο την Miranda είχα χάσει, αλλά έχω ακούσει άλλους που χάσανε σχεδόν τους πάντες.

Να υποθέσω ότι υπάρχει twist ότι τελικά δεν πεθάναν ή παίζει κάτι άλλο;

Αν μπορείτε να μου λύσετε την απορία χωρίς spoilers θα ήταν σούπερ.

Comment

• Τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο. Οι ρόλοι των νεκρών αντικαθίστανται από άλλους χαρακτήρες αν είναι κομβικοί σεναριακή ή απλά δεν υπάρχουν. Ό,τι είχες κάνει έχει περάσει αυτούσιο.

Comment

• Originally posted by Titus View Post
                Τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο. Οι ρόλοι των νεκρών αντικαθίστανται από άλλους χαρακτήρες αν είναι κομβικοί σεναριακή ή απλά δεν υπάρχουν. Ό,τι είχες κάνει έχει περάσει αυτούσιο.
                Ε τότε πραγματικά respect στην Bioware.

Comment

• Και μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα τέλος το ME3!

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί το τέλος θεωρείται τόσο απογοητευτικό. Εμένα μου άρεσε και με το παραπάνω.

'Ημουν σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει happy ending και πολύ απλά δεν υπήρχε. Η νίκη απαιτεί θυσίες και δεν μιλάω μόνο για τον Shepard αλλά για όλο το σύμπαν.
                  Ουσιαστικά διαλέγοντας το πρωτο ending που καταστρέφει τα mass relays το σύμπαν μπαίνει σε μία νέα εποχή, οι στόλοι μπορεί να μην ξαναγυρίσουν στους home planets τους αλλά θα προσεδαφιστούν σε κοντινούς και ένας νέος πολιτισμός θα ξεκινήσει.
                  (Μέχρι φυσικά να φτιάξουμε εκ νέου τα mass relays ). Πιστεύω υπάρχει η τεχνογνωσία στο να δημιουργηθεί κάτι παρεμφερές.

Το σκηνικό με το παιδάκι το βρήκα υπέροχο, πολύ καλύτερο απ'το να ήταν το catalyst απλά ένα όπλο. Υπάρχουν αμέτρητες θεωρίες για την καταγώγη του και το τι ακριβώς έγινε o Shepard. Ήδη σκέφτομαι πολλά στο μυαλό μου. Και αυτό ακριβώς οφείλει να κάνει μία καλή sci-fi ιστορία.
                  Διαβάζω στο νετ για διάφορα plot holes και η αλήθεια είναι πως πρέπει να το ψάξω λίγο καλύτερα, αλλά σε κάθε καλή sci-fi ιστορία η μία θεωρία καταρίπτει την άλλη.
                  Ειλικρινά δεν ξέρω κατά πόσο θα μου άρεσε ένα ''κλειστό'', βατό ending που σου εξηγεί τα πάντα και δεν αφήνει τροφή για περισσότερη σκέψη. Η αλήθεια είναι ο περισσότερος κόσμος προτιμάει endings που εξηγούν τα πάντα αναλυτικά, χωρίς χώρο για επιπλέον διερεύνηση είτε είναι games, είτε ταινίες, είτε σειρές.

Γενικά ναι το τέλος παρα ήταν σύντομο και δεν παίζουν κανένα ρόλο οι επιλογές σου σε όλη την τριλογία (φάουλ συμφωνώ), αλλά το βρήκα πολύ καλό.

Τώρα για το παιχνίδι έχω μόνο να πώ ότι ήταν υπερπαραγωγή με τα όλα της. Ούτε θέλω να φανταστώ πόσο κόστισε. Gameplay-wise ήταν πάλι λίγο generic αλλά δεν θα επεκταθώ.
                  BTW ο τύπος που δίνει την φωνή του

στον stargazer που μιλάει στο παιδάκι στο τέλος
                  είναι ο Buzz Aldrin!

Comment

• Θα μπορούσες φυσικά να βάλεις spoiler tags.Ευτυχώς που δεν το διάβασα κανονικά δηλαδή γιατί την ψιλιάστηκα τη δουλειά.
                    Carpe diem

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                      Θα μπορούσες φυσικά να βάλεις spoiler tags.Ευτυχώς που δεν το διάβασα κανονικά δηλαδή γιατί την ψιλιάστηκα τη δουλειά.
                      γιατι spoiler tags; με δική σου ευθύνη μπαίνεις και διαβάζεις.
                      Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Μπαίνω για να διαβάσω κάποια σχόλια για το παιχνίδι γενικά,μηχανισμούς,ιστορία κλπ καθώς και τι εμπειρία αποκόμισε ο συμφορουμίτης μου.
                        Όχι για να διαβάσω πως τελειώνει το παιχνίδι.Αλλιώς τι τα θέλουμε τα σπόιλερ ταγκς;
                        Και δεν κατάλαβα εσύ τι είσαι;Δερβέναγα στα @@ μας σε βάλαμε;
                        Carpe diem

Comment

• Δεν έβαλα spoiler tags γιατί έχει κυκλοφορήσει μήνες τώρα. Θα το διορθώσω.

Comment

• Ρε παιδιά οκ μην δημιουργούμε θέμα εκεί που δεν υπάρχει.

Ωραίο ποστ enpsty.

Το παιχνίδι θα το τιμήσω το καλοκαίρι μια που θα κυκλοφορήσει το διορθωμένο τέλος.Έχω ακούσει τόσο θάψιμο για το τέλος πάντως που είναι λόγος να το παίξει κανείς.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                            In Matsuno we trust.

Comment

• Οκ.Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν να σου πω τι ακριβώς γίνεται στο φινάλε του ΦΦ13;Υποτεθέστο πως κάποτε θα το ξαναπαίξεις εννοώ.
                              Πλέον να ξέρεις κι εσύ όπως και όλοι οι υπόλοιποι,πως πλέον η δικαιολογία "έχει κυκλοφορήσει εδώ και μήνες" δεν φτουράει.Ο λόγος;Απλά δες πόσες δεκάδες τίτλοι βγαίνουν κάθε μήνα.Υπάρχει υπερπροσφορά και ο χρόνος είναι λίγος.Κι επειδή και το χρήμα είναι λίγο,πολλοί δεν μπορούν να πάρουν ένα τίτλο με το που κυκλοφορήσει.Απλά σκέψου πόσα άτομα από δω μέσα αγοράζουν ένα τίτλο σε bargain price.Και πιστεύω κι εσύ το έχεις κάνει ή κάνω λάθος;Κι εγώ και όλοι μας.
                              Carpe diem

Comment

• Originally posted by BigBOSS View Post
                                γιατι spoiler tags; με δική σου ευθύνη μπαίνεις και διαβάζεις.
                                Φυσικα και θελει spoiler tags, εκτος αν πια ηταν παιχνιδι 10ετιας ξερω γω. Τα threads υπαρχουν για να μιλανε ολοι για ενα παιχνιδι, αν εμπαιναν μονο οσοι το ειχαν τελειωσει τοτε ωραιο φορουμ θα χαμε.

Comment

Working...
                                X