Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Humanities φαρμαρεις στο DLC στο chasm of the abyss, τα πλασματα που μοιαζουν με ..humanities.. Ειχα φαρμαρει καμια 100αρα ευκολα για να ανεβω rank στο covenant και να εχω παντα 10 τουλαχιστον για το quelaag furysword. Ornstein and smough νομιζω ειναι weak σε lighting, ειχα pyromancer οταν πηγα πρωτη φορα με fire claymore και νομιζω δεν εκανα καλο dmg με fire..

Comment

• O Ornstein έχει μεγάλο resistance σε lightning (σε σημείο που να είναι εντελώς άχρηστα τα lightning όπλα), μικρό σε magic damage και ελαφρώς μεγαλύτερο σε fire.
      O Smough έχει γενικά έχει χειρότερα resistances σε όλα από τον Ornstein αλλά είναι πιο αδύναμος στη φωτιά (και στην πρώτη του μορφή περιέργως ακόμα πιο αδύναμος στο lightning).
      Κοινώς, φωτιά και μαγεία είναι καλά εναντίον και των δύο. Και η pure physical damage είναι συμπαθητική... Σκότωσε τους με όποια σειρά μπορείς τώρα και στο NG+ που θα είσαι πιο χαλαρός σκότωσέ τους με αντίθετη σειρά. Και χρησιμοποίησε τις κολώνες όσο μπορείς...
      Originally posted by Squall Leonhart
      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
      Originally posted by 丹野
      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
      Originally posted by Ryu_gr
      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Βγήκαν με τη βοήθεια του Koul και σε μένα και σ'αυτόν.Ρίξαμε ornstein πρώτα.Σε ng+ αν ασχοληθώ θα κάνω το αντίθετο.Πολύ ωραία μάχη.Και η κοπελιά από πίσω ακόμη πιο πολύ!
        Nintendo I.D.: paixtis
        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• The κοπελιά is a lie.
          Αλλά τουλάχιστον "Amazing Chest Ahead".
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Καλά αυτό που λέει για lier παντού και στην τελική μόνο ψέμα δεν είναι!Liers είναι αυτοί που τα γράφουν!

Comment

• lol ναι, γέλασα και εγω με αυτο το μηνυμα κατω.. Paixti αν εισαι level 80 τουλαχιστον νομιζω μπορεις να κανεις και εμενα summon αν τα βρεις πουθενα σκουρα παρακατω.

Comment

• Προχθές στο sen's fortress εσύ μπήκες?Δυο φορές μία failed και μια κανονικά.

Comment

• Οχι τωρα παιζω το 2 παλι , εγω μπορω να μπω αν εισαι level 80 και πανω οπως ειδα.

Comment

• Για μελλοντική χρήση,μην το ψάχνω.
                    Είμαι μετά τους O&S στο Lost Izalith.Δυστυχώς θα συνεχίσω όταν επιστρέψω Αθήνα.
                    Carpe diem

Comment

• Carpe diem

Comment

• Το κερατάκι μου,έχασα το quest του Siegmyer.Τον σκότωσα λοιπόν,να τελειώνουμε,να πάρω έστω humanities & souls.Είμαι Demon Ruins και πάω για Firesage Demon.
                        Γενικά ψοφάω αρκετά,έχω χάσει ήδη 2 levels.Είμαι 82 level και παίζω με Iaito+10,Black Knight Sword+4 και εναλλαγές με Pyromancy+10.Πανοπλία έχω την gold hemmed set με μόνη αλλαγή το κράνος του Havel.
                        Θα το προχωρήσω όσο προλάβω μέχρι την Πέμπτη και η συνέχεια μια βδομάδα μετά που θα επιστρέψω.Γενικά το έχω παρααπλώσει το παιχνίδι και μου τη δίνει που δεν μπορώ να κάτσω να το απολαύσω όπως πρέπει.
                        Carpe diem

Comment

• Είδες όμως τι παιχνιδάρα είναι, ακόμα και έτσι δεν λες να το αφήσεις, σε έχει στοιχειώσει. Όταν το τελειώσεις να ανοίξεις σαμπάνια και η μέρα να καταγραφεί στις ένδοξες στιγμές στην ιστορία του φορουμ.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                          In Matsuno we trust.

Comment

• Τα Souls έχω σκοπό να τα τελειώσω όλα,ο κόσμος να χαλάσει.Τώρα αν γίνει καμιά στραβή και όντως χαλάσει τότε θα τα αφήσω υποχρεωτικά.

Στο θέμα μας.Σκότωσα Demon Firesage & Centipede Demon.
                            Ο πρώτος με δυσκόλεψε λίγο,μέχρι που είδα πως κι αυτός έχει weakness στο bleed οπότε έβγαλα iaito και τον άρχισα.Τον έβγαλα με την τρίτη φορά,κι αυτό επειδή την δεύτερη ξέμεινα από estus,που είχα πάει με 4.Γενικά εύκολος όμως.
                            Ο Centipede Demon την πρώτη φορά μου φάνηκε απάλευτος. Ευτυχώς κάποιος είχε γράψει hint κάτω να πάω δεξιά και με το που βρίσκω άπλα τον άρχισα με το Iaito κι αυτόν.Του έκοψα και την ουρά και πήρα το δαχτυλίδι για τη λάβα και τέλος με τα Demon Ruins.Αν κι εύκολος τελικά,πρέπει να ομολογήσω πως το σχέδιό του μου άρεσε πολύ.Μου θύμισε πάρα πολύ Magic The Gathering βέβαια.

Πήρα και 2 level από τις παραπάνω μάχες κι έφτασα Lost Izalith.Χωρίς το shortcut αυτή τη φορά.
                            Έφτασα στη bonfire,βλέπω guide,έσωσα τον Solaire και δε δίνει τίποτα,μόνο να μπορώ να τον καλέσω σε μάχες.Τον έσφαξα λοιπόν και του πήρα τα αντικείμενα.Ένας σπαστικός npc λιγότερος.Τσάμπα τα 30 humanity που ξόδεψα για χάρη του.Τουλάχιστον,μου έδωσε 2 πίσω.Προχώρησα λίγο ακόμα λοιπόν,είδα κάτι δεινόσαυρους μέσα στη λάβα,έτρεξα πίσω στη bonfire και το έκλεισα όμορφα κι ωραία.

Αύριο πάλι.
                            edit: https://imgur.com/a/bdgc8
                            Last edited by Altair; 01-11-2016, 03:33 AM.
                            Carpe diem

Comment

• Έφτασα στη bonfire,βλέπω guide,έσωσα τον Solaire και δε δίνει τίποτα,μόνο να μπορώ να τον καλέσω σε μάχες.Τον έσφαξα λοιπόν και του πήρα τα αντικείμενα.Ένας σπαστικός npc λιγότερος.
                              Παρακαλώ τους moderators να γίνει ban.
                              Originally posted by 丹野

Comment

• Originally posted by straier View Post
                                Παρακαλώ τους moderators να γίνει ban.
                                Και γω τον έσφαξα επειδή μέχρι εκείνο το σημείο νόμιζα ότι μπορούσα να αναιρέσω πράγματα... Και απογοητεύτικα τόσο πολύ με το αποτέλεσμα μετά...Άσε!!

Comment

Working...
                                X