Άσχετο: το τερμάτισε κανένας; Ξέρουμε διάρκεια;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Legend of Zelda: Skyward Sword
Collapse
X
-
Όσοι κάνανε σχεδόν τα πάντα- neogaf αναφορά- φέρονται να το τερμάτισαν στις 40-45 ώρες. Εγώ βέβαια με χαζολόγημα κτλ κτλ πρέπει να είχα κάνει ένα 65 ωρο στο TP οπότεΠάντως ένας απαιτούμενος χρόνος τερματισμού- αν το πας σερί δλδ χωρίς πολλά πολλά- λέγεται πως είναι στις 25 ώρες.
Τα sandbox γιατί τα εξαιρείς?Συγγνώμη αλλά το RDR για παράδειγμα είναι σε πολλούς τομείς επηρεασμένο από τα Zelda και το ξεπερνάει- μάλιστα κρατάει πολύ γερά το αφηγηματικό κομμάτι μέχρι το τέλος( και τι τέλος...). Ακόμη και το Darksiders έχει στοιχεία που θεωρώ πως είναι καλύτερα από ορισμενα των Zeldas- όχι στο σύνολο imo βέβαια. Τo dungeon με τα portals πχ ήταν από τα αγαπημένα μου ανεξαρτήτως game.
Δεν το λέω για να χαλαστούμε, κουβέντα να γίνεται πάντα. Είπαμε σε κάποιους τίτλους μου αρέσει να γκρινιάζω. Αλλά ξαναλέω και για μένα μέχρι στιγμής αποτελεί σίγουρα καλύτερο τίτλο από το TP( το οποίο αν εξαιρέσουμε το κενό overworld και τους ο,τι να ναι npcs είχε υπέροχα dungeons) και λογικά όπως το κόβω και από το WW. Απλώς είναι η γνώριμη συνταγή με νέα στοιχεία.( πιο ουσιώδες το motion+ από τις καινοτομίες του WW και του TP( random waggling???))
Πάντως αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω, πως μετά το SS δεν υπάρχει γυρισμός για τις μάχες στα Zeldas είναι μεγάλη αλήθεια. Πραγματικά τους έβγαλα το καπέλο σε αυτό το κομμάτι. Ακόμη και η μάχη με το boss του πρώτου dungeon ήταν έξυπνη.
Comment
-
Originally posted by Burai_Fighter View PostΌσοι κάνανε σχεδόν τα πάντα- neogaf αναφορά- φέρονται να το τερμάτισαν στις 40-45 ώρες. Εγώ βέβαια με χαζολόγημα κτλ κτλ πρέπει να είχα κάνει ένα 65 ωρο στο TP οπότεΠάντως ένας απαιτούμενος χρόνος τερματισμού- αν το πας σερί δλδ χωρίς πολλά πολλά- λέγεται πως είναι στις 25 ώρες.
Τα sandbox γιατί τα εξαιρείς?Συγγνώμη αλλά το RDR για παράδειγμα είναι σε πολλούς τομείς επηρεασμένο από τα Zelda και το ξεπερνάει- μάλιστα κρατάει πολύ γερά το αφηγηματικό κομμάτι μέχρι το τέλος( και τι τέλος...). Ακόμη και το Darksiders έχει στοιχεία που θεωρώ πως είναι καλύτερα από ορισμενα των Zeldas- όχι στο σύνολο imo βέβαια. Τo dungeon με τα portals πχ ήταν από τα αγαπημένα μου ανεξαρτήτως game.
Δεν το λέω για να χαλαστούμε, κουβέντα να γίνεται πάντα. Είπαμε σε κάποιους τίτλους μου αρέσει να γκρινιάζω. Αλλά ξαναλέω και για μένα μέχρι στιγμής αποτελεί σίγουρα καλύτερο τίτλο από το TP( το οποίο αν εξαιρέσουμε το κενό overworld και τους ο,τι να ναι npcs είχε υπέροχα dungeons) και λογικά όπως το κόβω και από το WW. Απλώς είναι η γνώριμη συνταγή με νέα στοιχεία.( πιο ουσιώδες το motion+ από τις καινοτομίες του WW και του TP( random waggling???))
Πάντως αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω, πως μετά το SS δεν υπάρχει γυρισμός για τις μάχες στα Zeldas είναι μεγάλη αλήθεια. Πραγματικά τους έβγαλα το καπέλο σε αυτό το κομμάτι. Ακόμη και η μάχη με το boss του πρώτου dungeon ήταν έξυπνη.
Το Darksiders δεν το έχω παίξει αλλά θα το κάνω μιας και έχω ξανακούσει ότι είναι ότι κοντινότερο σε zelda σήμερα.
Αν έχετε να προτείνετε και κάτι άλλο παραμφερές ελεύθερα.
BTW στο πρώτο boss έκανα 2 gameover. Δοκίμασα και random waggling να δω αν πιάνει αλλά ευτυχώς έφαγα τα μούτρα μου.
Comment
-
Στο πρώτο boss είχα κι εγώ gameover- δεν ήξερα πότε ακριβώς να κάνω ζημιά στο δεύτερο μισό
Το Darksiders θα το ευχαριστηθείς πιστεύω. Εχει αρκετά ελαττώματα αλλά γενικά είναι πολύ ευχάριστο. Μην περιμένεις npcs και sidequests τύπου Zelda. Αλλά έχει καλά dungeons και καλό battle system. Αν το ξεκινήσεις παίξτο στο hard θα περάσεις πολύ καλύτερα. Επίσης, αν δεν το έχεις παίξει ήδη, θα σου πρότεινα το Beyond G&E HD. Έχει κι αυτό ελαττωματακια αλλά πραγματικά είναι πολύ όμορφο παιχνίδι- μου έχει αφήσει τις καλύτερες των αναμνήσεων κι ας μην έχει γεράσει και άψογα. Δες και στο σχετικό thread για περισσότερα. ;)
Comment
-
Ποσο τα σπανε οι εικονες με τις δυο λεζαντες... οταν ειναι καλες ξεπερνανε και τα πιο αστεια demotivators.
Comment
-
Αν κανεις real life perform τις κινησεις θα πρεπε να μη σου αφαιρει stamina points
Comment
-
Comment
-
Και μένα μου άρεσε πολύ η ιδέα αυτή αλλά πιστεύω χρησιμοποιήθηκε επιφανειακά και για λίγο διάστημα.Θα έπρεπε να λύνονται γρίφοι και παρακάτω με αυτόν τον έξυπνο τρόπο.Αλλά όπως πάντα μας αφήνουν ανικανοποίητους.Κρίμα!Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
Comment