Originally posted by Phantom Duck
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy XV
Collapse
X
-
Έχει προτεινόμενο level;Αποτελεί endgame content,late game content ή είναι βατό για όλους;
-
Μου έφτιαξες την ημέρα (την νύχτα technically αλλά οκ
)
EDIT
Εν τω μεταξύ έβαλα να δω τα timed quests και είδα πολύ ενδιαφέρονται πράγματα. Δεν θα κάνω σπόιλ, όποιος θέλει το κοιτάει στο νετ, μπορεί να κάνω και λάθος, όμως θα προσπαθήσω να βρω χρόνο ώστε μέχρι τις 7 του μήνα που τελειώνει, να το έχω βγάλει. Δίνει 10.000 EXP, 333 ΑΡ, 150.000 φράγκα, και 2 oracle coins.Last edited by Phantom Duck; 01-03-2017, 11:17 PM.
Leave a comment:
-
Το βρήκα στο GAF, leak από 4chan σχετικά με τα μελλοντικά updates του παιχνιδιού. Περιέχουν spoilers, οπότε όσοι δεν το έχετε τερματίσει, μην το ανοίξετε:
"1.05 update makes Somnus play through final dungeon (Insomnia) through fights. Further development of FINAL FANTASY XV is ongoing.
- Additional cutscenes with Ravus and Niflheim to be added into New Game mode in addition to EPISODE PROMPTO content.
- Additional cutscenes with Noctis and Luna to be added into New Game mode.
- Additional cutscenes with Cor Leonis and Regis to be added into New Game mode in addition to EPISODE GLADIOLUS content.
- PLATINUM DEMO to be added to main game as bonus mode.
- EPISODE IGNIS to be released Q4 2017.
- Unannounced expansion, "WORLD OF VERSUS" to be unveiled at E3 2017 (release Q1 2018.) Expect this to be of a much darker tone than the base game. Covers "The demons Noctis faces during his 10 year slumber." This is the "VERSUS" world, the world of dreams that Noctis can enter in his slumber. Themes of loss and tragedy will be developed and expanded upon.
No further updates at this time."
Αν όντως προστεθεί όλο αυτό το περιεχόμενο (για όσους δε διαβάζουν τα spoilers, αναφέρομαι σε ΠΟΛΥ σημαντικές προσθήκες στο σενάριο του παιχνιδιού), τότε το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο ολοκληρωμένο από αυτό που πήραμε τώρα. Αν ισχύουν (κάτι που δεν έχω λόγο να μην το πιστεύω, όλο το σενάριο του παιχνιδιού έγινε leak 6 μήνες πριν την κυκλοφορία του μέσω του ίδιου site), τότε μάλλον αξίζει να περιμένετε εσείς που δεν το έχετε παίξει ακόμα τουλάχιστον ένα χρόνο, μιας και οι "φήμες" λένε για release του τελευταίου update Q1 2018...
Leave a comment:
-
Η πλάκα είναι πως κάθε φορά που βάζω το παιχνίδι, όλο και κάτι θα συμβεί. Δύο φορές το έβαλα τελευταία, και μου συνέβησαν αυτά τα δύο. Κάθε playthrough είναι και μία καινούργια έκπληξη, replay value + ∞, thanks Square-Enix
Leave a comment:
-
Ρεεε, τι κάθεστε και χαλιέστε, εδώ μιλάμε για παιχνιδάρα. Δείτε εδώ μερικά τρανταχτά που ανέβασα σε gif μέχρι να φτιάξω το βίντεο

Leave a comment:
-
Οχι ακριβώς, απλώς παίρνω σοβαρά τα όσα γράφω και τη γενικότερη συζήτηση, γιατί κάποιοι από εμάς αφιερώσαμε χρόνο για να πούμε κάποια πράγματα κι ανεξαρτήτως διαφωνιών κάπου καταλήξαμε. Επίσης τα μηνύματα έχουν πομπούς και δέκτες και αν κάτι δε γίνει κατανοητό, δε φταίει απαραιτήτως μόνο ο δέκτης (αυτός που ερμηνεύει το μήνυμα), αλλά και ο πομπός (αυτός που το συνθέτει). Είμαι σίγουρος ότι πολύς κόσμος θα παρεξηγούσε αυτό που έγραψες (αν όντως το παρεξήγησα - Ι stand my ground in this case, συγνώμη κι όλας αλλά φωνάζει ειρωνία από χιλιόμετρα).
Leave a comment:
-
Δλδ. εγώ έκανα ένα αστείο σχόλιο (με χρήση και του ανάλογου smiley για να είναι φανερό το ύφος) και εσύ θίχτηκες τόσο πολύ που για να μου την πεις μου παραθέτεις τα μεταπτυχιακά σου. Μάλιστα.
Leave a comment:
-
Μπα, λέγεται διδακτορικό και αυτά που διαβάζω είναι κατά κύριο λόγο κείμενα διακεκριμένων ακαδημαϊκών τα οποία καλούμαι να κατανοήσω και να αξιοποιήσω κριτικά κι αναλυτικά στη δουλειά μου (η οποία παρεπιπτόντως βασίζεται σε παρατηρήσεις και δεδομένα, όχι σε θεωρητικολογίες ανθρώπων που δεν ασχολούνται με αυτό που μελετάνε). Βέβαια ζούμε στην εποχή που το expertise θεωρείται μπαρούφα και ο καθένας, όταν δεν έχει επιχειρήματα αρκείται στο να λέει "όλα αυτά είναι βλακείες" ή "πολύ neogaf διαβάζεις," εννίοτε και "the press is wrong." Μέχρι και στο neogaf που λες υπάρχουν πολλά μορφωμένα άτομα που επίσης χρησιμοποιούν αξιόπιστες αναφορές για να στηρίξουν αυτά που γράφουν.
Έδωσα ήδη κάποιες αναφορές παραπάνω, αν όντως ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να ασχοληθεί παραπάνω, να διαβάσει, να ενημερωθεί και να συμμετέχει σε μία συζήτηση.Last edited by Evans; 18-02-2017, 02:28 PM.
Leave a comment:
-
Ναι, είναι ένα αντίστοιχο άρθρο με αυτό που είχα βάλει κι εγώ πιο πίσω (αν όχι το ίδιο). Δεν το έχω διαβάσει επειδή κι εγώ δεν το έχω βγάλει ακόμα. Και μιλόντας για Pitioss, είπα να ρίξω μια ματιά, να δω προς τι όλος ο ντόρος. Δεν έψαξα καν στο ίντερνετ να δω πού είναι, είχα βρει ένα μέρος κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και υπέθεσα πως εκεί είναι. Αυτήν την φορά μου έσκασε πολύ καλό glitch, το αμάξι διαλύθηκε, οι ήρωες κάθονταν στον αέρα και τελικά κατέβηκα κανονικά like a boss. Το μόνο κακό είναι πως ήθελα να έχω Chocobo μαζί μου, ξέχασα να τα ανανεώσω και μου έφυγε με το που έφτασα. Να πάω σε πόλη και να ξαναγυρίσω πίσω δεν παίζει, μία φορά το έβγαλα, δεν παίζει να το ξανακαταφέρω, άρα θα το βγάλω χωρίς Chocobo, οκ, έχουμε περάσει και χειρότερα
Ευτυχώς μου έκοψε, και τα τελευταία glitches τα καταγράφω αμέσως στον δίσκο. Αποθήκευσα το glitch, αποθήκευσα και το παιχνίδι, και ύστερα από μισό λεπτό το παιχνίδι κράσαρε και έβγαλε error, report στην Sony κλπ. Ε οκ, είπαμε από εδώ και πέρα θα τα καταγράφω, όμως αυτό αναγκαστικά δεν καταγράφεται στο buffer, αφού κράσαρε όλο το σύστημα. Θα είχε φάση να δείξω την στιγμή που συνέβη, όμως θα βολευτώ με φωτογραφίες που έβγαλα την τηλεόραση
Προς το παρόν τα αποθηκεύω όλα αυτά. Αν θέλετε να δείτε το συγκεκριμένο που είναι τρανταχτό, μπορώ να το ανεβάσω κάπου για εμάς, όμως έχω σκοπό με το που τελειώσω 100% το παιχνίδι, να φτιάξω βιντεάκι κομπλέ με όσα μου έχουν συμβεί από εδώ και πέρα. Ε ρε, αν μου είχε κόψει να τα καταγράφω από την αρχή, θα είχα φουλ υλικό, μισή ώρα βίντεο με διαφορετικά bugs, τι να λέμε τώρα
Πάντως θέλει πολύ ώρα η αντιγραφή από το PS4 σε USB. 4 Gb βίντεο θέλουν 45-50 λεπτά, πολύ περίεργο. Έτσι συμβαίνει σε όλα τα PS4 ή μόνο στο δικό μου;
EDIT
Επίσης έβγαλα το 4ο hidden dungeon και έχω να πω ένα πράγμα: F@ck Custards. Να 'ναι καλά το δαχτυλιδάκι, το έχω αγαπήσει αυτό το όπλο.Last edited by Phantom Duck; 18-02-2017, 12:43 AM.
Leave a comment:
-
Συμφωνώ απολύτως, κατά την γνώμη μου αυτά που πρέπει να αλλάξουν είναι τα θέματα που έχει το gameplay (camera, difficulty, κτλ κτλ) καθώς και να προσθέσυν επιπλέον περιεχόμενο και προκλήσεις. Αυτά ακριβώς τους έγραψα και στο survey.Originally posted by i Have no Equal View PostΕγώ τα θεωρώ χαζά αυτα, ας φτιάξουν οι δημιουργοί το ff που θέλουν όπως το έχουν οραματιστεί και ας προσθέσουν οτι βελτιώσεις content θέλουν αυτοι. Δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα να συμμετέχουν οι φανς σε οποιαδήποτε απόφαση, ξέρω πόσο πολύ έχουν καταστρέψει άλλα παιχνίδια/σειρές στα οποια οι παραγωγοί αποφάσισαν να "ακούσουν" το community το οποίο πολλές φορές είναι απλά vocal minority. Κάποια αυτονόητα πράγματα στο θέμα του gameplay ομως όπως η κάμερα πχ εμείς πρέπει να τους το πούμε? Σιγα μην τους παρακαλεσουμε κιόλας να τη φτιαξουν αν δεν το βλεπουν απο μονοι τους..
Εντιτ: Αφιέρωμα του κοτακου για ένα από τα μυστικά dungeon του τίτλου, εγώ προσωπικά δεν το διάβασα μια που δεν το έω φτάσει μέχρι εκεί, φαντάζομαι ότι έχει ενδιαφέρον.
Last edited by Deus; 17-02-2017, 11:48 PM.
Leave a comment:
Leave a comment: