Τα λέμε από αύριο, απλά δυο λόγια περιληπτικά για το τέλοςΘα σου πρότεινα να γυρίσεις πίσω στο thread και να ανοίξεις όλα τα spoilers, αναλύουμε κι εμείς αρκετά πράγματα από όσα ανέφερες.
Τα λέμε από αύριο, απλά δυο λόγια περιληπτικά για το τέλος
.
), αποκαλύπτεται ο ρόλος του Αrdyn, όπως και του Ravus, καταστρέφεται ο κόσμος και δίνεται στο Σκότος, παίρνεις την Shiva( wtf ένα τεράστιο άγαλμά της, τέλεια χαμένη ευκαιρία για εξερεύνηση εκτός του τρένου και απλώς σου τη δίνει τον game, αποκαλύπτωντάς σου παράλληλα πως είναι η Gentiana) Μιλάμε για αποκαλύψεις η μία μετά την άλλη και σου παρουσιάζονται με έναν τόσο απλό τρόπο και γήινο μερικές φορές( πχ ο Prompto αποκαλύπτει την καταγωγή του χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες και φανφάρες) Νομίζω αυτό εν τέλει λειτουργεί υπέρ του storytelling σε ορισμένα σημεία αλλά σε άλλα όπως με τον Jared το αποτέλεσμα είναι λίγο για γέλια.( ευτυχώς νομίζω είναι η μοναδική στιγμή) Όταν κάνανε όλοι έτσι που πέθανε, ήμουν σε φάση " καλά πώς κάνουν έτσι, μόλις τον είδαμε, περισσότερο δέσιμο έχω με τον μπαρμαν στο Hammerhead ή την bartender στο Galdin Quay 

)και πιστεύω πως όλοι μας εδώ μέσα δεν είδαμε την οθόνη του game over. Από ένα σημείο και έπειτα μπορεί κανείς να τα βγάλει πέρα απλώς με button mashing, κάτι που υποτιμάει πάρα πολύ το ίδιο το battle system. πχ κάποιος που έχει αντιληφθεί το πώς λειτουργεί η μάχη, με τα blinks, airsteps etc( βέβαια γι'αυτό χρειάζεται και ένα καλύτερο tutorial
)μπορεί να παίξει πολλές μάχες( αυτές εναντίον ενός αντιπάλου βεβαίως) και να κάνει αρκετά εντυπωσιακά πράγματα. πχ οι τελευταίες μάχες στον τίτλο γι'αυτό ακριβώς το λόγο ήταν πολύ απολαυστικές/ διασκεδαστικές για εμένα.
Το καλό είναι πως τώρα μπορώ να πάω για craft Ultima Weapon, δεν έχω τσεκάρει stats όμως για να ξέρω αν αξίζει πλέον.
Τελικά Deus, με την συνεχή ροή που θα έχουν σταδιακά τα διάφορα releases, μου φαίνεται πως δεν θα έχει χαθεί καν η κινητικότητα στο thread και θα μας λες κι εσύ σε απ' ευθείας μετάδοση τις εντυπώσεις σου όταν με το καλό το ξεκινήσεις.
Αόρατους τοίχους που με εκνεύρισαν συνάντησα κυρίως στον χάρτη και δευτερευόντως σε μπουντρούμια. Εν τω μεταξύ, στο σημείο που είσαι, γίνεται πιο story focused το παιχνίδι. Λογικά θα το έχεις πάρει χαμπάρι ήδη, αλλά θα σου πρότεινα να πας μέχρι τον τελικό όπως είσαι, να ευχαριστηθείς την ιστορία και να μας κάνεις updates ώστε να βλέπουμε τις εντυπώσεις σου, αν συμφωνούμε / διαφωνούμε κλπ
Τα υπόλοιπα τα κάνεις post game, μην σε ανησυχεί αυτό, έχει άαααπειρο πράμα. Εγώ είμαι LV 65-70 με 80 ώρες περίπου και έχω ακόμα πολύ πράμα που θέλω να κάνω. Το πάω σιγά σιγά τώρα που ξεμπέρδεψα (δηλαδή με τους ρυθμούς που πίστευα πως θα πάω και το υπόλοιπο παιχνίδι
). Άρα Deus, όταν είχα πει στην αρχή αρχή πως μάλλον θα το πηγαίνουμε μαζί, δεν έπεσα και πολύ έξω απ' ό,τι φαίνεται, αφού μέχρι τότε θα παίζω ακόμα.
Τελικά Deus, με την συνεχή ροή που θα έχουν σταδιακά τα διάφορα releases, μου φαίνεται πως δεν θα έχει χαθεί καν η κινητικότητα στο thread και θα μας λες κι εσύ σε απ' ευθείας μετάδοση τις εντυπώσεις σου όταν με το καλό το ξεκινήσεις.
Αόρατους τοίχους που με εκνεύρισαν συνάντησα κυρίως στον χάρτη και δευτερευόντως σε μπουντρούμια. Εν τω μεταξύ, στο σημείο που είσαι, γίνεται πιο story focused το παιχνίδι. Λογικά θα το έχεις πάρει χαμπάρι ήδη, αλλά θα σου πρότεινα να πας μέχρι τον τελικό όπως είσαι, να ευχαριστηθείς την ιστορία και να μας κάνεις updates ώστε να βλέπουμε τις εντυπώσεις σου, αν συμφωνούμε / διαφωνούμε κλπ
Τα υπόλοιπα τα κάνεις post game, μην σε ανησυχεί αυτό, έχει άαααπειρο πράμα. Εγώ είμαι LV 65-70 με 80 ώρες περίπου και έχω ακόμα πολύ πράμα που θέλω να κάνω. Το πάω σιγά σιγά τώρα που ξεμπέρδεψα (δηλαδή με τους ρυθμούς που πίστευα πως θα πάω και το υπόλοιπο παιχνίδι
). Άρα Deus, όταν είχα πει στην αρχή αρχή πως μάλλον θα το πηγαίνουμε μαζί, δεν έπεσα και πολύ έξω απ' ό,τι φαίνεται, αφού μέχρι τότε θα παίζω ακόμα.
Κρίμα πάντως που ακόμα και η ναυαρχίδα της Square Enix καταλήγει σε post game patches για να διορθώσει ένα παιχνίδι που έπρεπε να ήταν έτοιμο εξ αρχής. Λίγα οχυρά έχουνε μείνει πλέον (βλέπε Nintendo) για να πούμε πως περνάμε οριστικά και ανεπιστρεπτί στα τεμαχισμένα παιχνίδια, που θα διορθώνονται στην πορεία με patches (και ενίοτε επί πληρωμή).
) και τέλος για μία ακόμη φορά οι αόρατοι τοίχοι. Τα πρώτα τα προσπερνάω αλλά αυτό το τελευταίο ήταν που μου έσπασε τα νεύρα. Έβλεπα το quest marker μπροστά μου δηλαδή μισό άλμα πιο κάτω και με υποχρεώνουν να κάνω ολόκληρη παράκαμψη για να βρεθώ στο ίδιο σημείο??? 

Όταν λέω θα έμενα στον άσσο, εννοώ θα έπεφτα κάτω από τα 58k gils που έχω τώρα xD Απλώς ήθελα από περιέργεια να δω το φαγητό με τα 300κ gils αλλά οκ θα πάθαινα ingame έμφραγμα αν έδινα τόσα. 
Leave a comment: