. Μπορώ να δηλώσω ότι ήμουν ιδιαίτερα ευτυχισμένος με αυτήν την αλλαγή τακτικής XD .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy XV
Collapse
X
-
Πάντως εγώ στο 15 ήμουν τελείως σπάταλος: λεφτά, αντικείμενα, spells, τα πάντα έφευγαν αβέρτα κουβέρτα
. Μπορώ να δηλώσω ότι ήμουν ιδιαίτερα ευτυχισμένος με αυτήν την αλλαγή τακτικής XD .
-
Κι εγώ σε αυτό το σημείο που είσαι, δεν είχα φράγκο στην τσέπη. Από το 9ο κεφάλαιο ως και τον τερματισμό, το έβγαλα με μηδέν (0) gil στο πορτοφόλι, ο ορισμός του αρχιτσιγκούνη. Του στυλ «το πιο κοντινό Hunt είναι στον αγύριστο, γιατί να πουλήσω κάποια από τα 60-70 άχρηστα αντικείμενα και παλιά όπλα που έχω; Θα τα βγάλω με τις προμήθειες». Οι οποίες προμήθειες, ήταν 10-15 το πολύ από κάθε αντικείμενο.
Το θυμήθηκα από το σύνδρομο που έγραψες προηγουμένως. Εγώ κορόιδευα τον εαυτό μου και το δικαιολογούσα ως επιπρόσθετο challenge
Leave a comment:
-
Αν διαβάσεις τα προηγούμενά μου σχόλια σε spoilers θα δεις ότι συμφωνώ με πολλά από όσα γράφτηκαν στο GAF, αλλά και με όσα γράφεις εσύ εδώ.
Θυμάμαι ακόμα και τώρα που με το που το τελειώσα γκρίνιαζα ασταμάτητα και την επόμενη μέρα έγραφα ότι μιλάμε για ένα από τα καλύτερα FF ever.
Συνέχισε το έπος, κατάπινε αμάσητα τα κακώς κείμενα και #believe στο μεγαλείο του
. The best is yet to come που να πάρει!!!!!!!!!!
Βάζω theme του προτελευταίου boss να γουστάρω XD .
Leave a comment:
-
Εμένα πάντως το 9ο κεφάλαιο δε μου φάνηκε τόσο χάλια. Μην παρεξηγηθώ γίνεται ο κακός χαμός- ακολουθεί spoiler σε λίγο- και δίνονται με ένα πολύ απλό τρόπο όλα, ωστόσο δε με χάλασε κάτι, όπως πχ η μάχη στο τέλος.
Από την άλλη πλευρά γίνεται ο κακός χαμός. Διαπραγματεύεσαι με την Camelia, σχεδόν όπως διαπραγματεύονται οι ελληνικές κυβερνήσεις- λες ναι σε όλα με κομψότητα
Σκοτώνεται η Luna από τον Ardyn- who didin't see that coming, ειλικρινά?
Πλημμυρίζει η Βενετία aka Αltissia, γίνεται summon o Leviathan που είναι μεγάλος τραμπούκος και παράλληλα στο τέλος τυφλώνεται παροδικά ο Ignis μέσα στον χαμό που ακολουθεί παράλληλα με τη μάχη του Noctis με τον Leviathan.
Η μάχη δεν μου φάνηκε τόσο τραγική όσο διάβασα τώρα στο GAF( το παραξηλώνουνε και εκεί ειλικρινά όμως) Βασικά ένα imba battle system του τίτλου ήταν με μια μίξη από τα QTE του God of War και Asura's Wrath( φοβερό game btw) Την γκρίνια γι'αυτό το setpiece δεν την συμμερίζομαι. ΩΣΤΟΣΟ Γίνονται ένα σωρό πολύ σημαντικά γεγονότα, αποκαλύψεις χαρακτήρων( έστω και αν τις ψιλοπεριμέναμε)και τα game στις περνάει με έναν πολύ απλό τρόπο ενώ στη συνέχεια σε προκαλεί να συγκινηθείς για έναν χαρακτήρα που ο μέσος παίκτης του FF 15 δεν παίζει να έχει αναπτύξει ένα συναισθηματικό δέσιμο μαζί του. Δλδ αν πέθαινε η barwoman από το Golden Quay περισσότερο θα στεναχωριόμουν. Έγινε πολλή κοπτοραπτική στο game για να κυκλοφορήσει και να δημιουργηθεί ένα σχετικά coherent σύνολο το αντιλαμβάνομαι. Το κεφάλαιο 9 μπορεί να μην με ενόχλησε ιδιαίτερα δε με συνεπήρε όμως. Δηλαδή θα ήταν τόσο δυσκολο να δούμε τις μάχες του party όσο ο Noctis πηγαίνει να αντιμετωπίσει τον Leviathan? Δύο τρεις μάχες ρε αδερφέ και ένα tank/ mech boss στο τέλος να έχουμε να λέμε και να μας δείξουν τι έγινε και με τον Ignis ή έστω να δούμε τι παίχτηκε στο τέλος( προφανώς κάτι παίζει με τις απουσίες/ τραυματισμούς καθώς και ο Gladio όταν έλειψε επέστρεψε τραυματισμένος) Εκτός κι αν αυτό είναι το DLC που προορίζουν για τον κάθε χαρακτήρα... Είναι κρίμα που το σενάριο για να γίνει αντιληπτό πρέπει να βασιστεί κανείς σε εκτός του game υλικό, όπως το Βrotherhood, το novel , το A King's Tale και τέλος το Kingsglaive... Ας πούμε με το που έφτασα στο bar στην Alitssia ήταν φοβερό να βλέπω ποιον έχω μπροστά μου. Μέσα από το King's Tale αναπτύσσεις έναν στοιχειώδη δεσμό με την ομάδα του Regis. Κρίμα κρίμα, έπρεπε να είχαν δώσει το King's Tale σε όλους όσοι το προπαρήγγειλαν imho από το να κάθονται να προσπαθούν να υπερπροωθήσουν το game με κάθε τρόπο( exclusivities με retailers και δη το gamestop για να εξασφαλίσουν προώθηση αλλά οκ business side αν βοήθησε τις πωλήσεις πάσο)
Δεν ασχολούμαι άλλο με side περιεχόμενο. Έκανα όλα τα hunts- έστω όσα ήταν διαθέσιμα στην Αltissia- έφαγα και τα Lasagna και ένα πιάτο με προσούτο(?)και δε χάλασα άλλα λεφτά γιατί θα έμενα στον άσσο. Πλέον πάω σερί μόνο για ιστορία.Last edited by Sinclair; 02-02-2017, 04:55 PM.
Leave a comment:
-
Για το NG+, εγώ γιατί βλέπω ότι ξεκλειδώθηκαν κάποια πράγματα, και ειδικά το Adamantoise που μου πήρε 2 ώρες να σφάξω; Το NG+ μπορεί να μην κάνει πλέον δυνατά τα τέρατα, αλλά μπορεί να ξεκλειδώσει κάποια καλούδια που δεν υπήρχαν την πρώτη φορά.
Ωραίος ο Έβανς που βρήκε τα νέα. Ήδη το επίπεδο 99 για μένα είναι πρόκληση και γουστάρω. Το ψήνω να πάω τώρα στα βραδινά μπουντρούμια για να τα τελειώσω. Ήδη έσφαξα το Daemonwall επιτέλους.
Υπάρχει και δεν το ξέρω; Μήπως είναι το Adamantoise;Originally posted by i Have no Equal View PostΥπαρχει level 120 boss οποτε λογικο, απλα λιγο χαζομαρα που σπαταλήσαμε τοσο experience αφου χτυπησαμε το cap. Τωρα πρεπει να ψαχνουμε τα coins για expericast παλι.Last edited by 丹野; 02-02-2017, 03:36 PM.
Leave a comment:
-
Τα βρήκα κι εδώ μαζεμένα. Αυτά που με ενδιαφέρουν:
- 21 Φεβρουαρίου το άνωθεν patch
- 28 Μαρτίου το σουλούπωμα στο chapter 13 (ο λόγος ύπαρξης του NG+
) - Έδειξαν λέει ένα all-terrain Regalia. Ένα patch που να αποτρέπει το Game Over με το Type-F χρειαζόμαστε τώρα, και μία αυτόματη προσγείωση για να εξιλεωθούν λίγο για αυτήν την αηδία που έφτιαξαν.
Leave a comment:
-
Υπαρχει level 120 boss οποτε λογικο, απλα λιγο χαζομαρα που σπαταλήσαμε τοσο experience αφου χτυπησαμε το cap. Τωρα πρεπει να ψαχνουμε τα coins για expericast παλι.
Leave a comment:
-
-
Για το NG+ γελάει ο κόσμος, δεν το συζητάμε. Πιστεύω το έβαλαν για να το φτιάξουν αργότερα. Εγώ αυτό που περιμένω πώς και πώς, είναι το beastiary που είχε ανακοινωθεί πως θα έρθει κάποια στιγμή. Τότε είναι που δεν θα μείνει τέρας για τέρας στον χάρτη
Κρίμα πάντως που ακόμα και η ναυαρχίδα της Square Enix καταλήγει σε post game patches για να διορθώσει ένα παιχνίδι που έπρεπε να ήταν έτοιμο εξ αρχής. Λίγα οχυρά έχουνε μείνει πλέον (βλέπε Nintendo) για να πούμε πως περνάμε οριστικά και ανεπιστρεπτί στα τεμαχισμένα παιχνίδια, που θα διορθώνονται στην πορεία με patches (και ενίοτε επί πληρωμή).
ΕΔΙΤ
Αυτά Evans πότε ξεκινάνε;
ΕΔΙΤ 2
Εεεεε... τι 120 LV cap είναι αυτά; Εγώ θα τα βγάλω LV 99 τα dungeons, αν γίνεσαι ΟΡ και εκεί, τότε ποιο το νόημα; Εκτός και αν ανέβουν και τα dungeons, τότε πάσο
Last edited by Phantom Duck; 02-02-2017, 02:33 PM.
Leave a comment:
-
Νέο info από το σημερινό event:
- PS4 Pro Full HD 60 fps support
- Start of limited time quest(s)
- Level cap raised to 120
- Photo capacity increased from 150 to 200
- Use the music player while riding a Chocobo
Leave a comment:
-
Μπορεί να έχουν plans για αργότερα, one can only hope.
Δεν νομιζω να το παρατήσουν ετσι το NG+ ειναι αστείο. Btw σας φαινονται και εσας λιγο lazy τα weapon skins και η επιλογη που δεν υπαρχει για transmogrify?? Θελω για παραδειγμα το balmung sword με το skin του masamune γιατι να μην υπαρχει η επιλογη για transmogrify απο τη στιγμη που εχει τοσα pre-order weapons?? Απλα να τα χρησιμοποιησεις 20 λεπτα μεχρι να βρεις καλυτερα και αυτο ηταν?
Leave a comment:
-
Συμφωνώ σε αυτό. Προσωπικά δύσκολα ξαναπαίζω παιχνίδια, αλλά τα Soulsborne κατάφεραν να κάνουν το NG+ κομμάτι της εμπειρίας και in-fact απαραίτητη προϋπόθεση για να δεις τα πάντα στον τίτλο. Δεν είναι δηλαδή απλώς ένα δεύτερο playthrough, όπως πχ στο Witcher 3.Το θεωρω αδιανοητο να εχει NG+ το game και οχι increased difficulty και extra weapons/accessories.
Στο FF XV τώρα... περιττό ήταν
.
Leave a comment:
-
Παιξε diablo 3..Εδώ είναι μπαίνουμε, σφάζουμε, παίρνουμε loot, και προχωράμε χωρίς πολλά πολλά.
Το καλυτερο NG+ παντως το εχει το DS2 θα επρεπε να παρουν μαθηματα απο εκει, οχι μονο δυνατοτεροι εχθροι αλλα και ποσα weapons/rewards που μπορεις να παρεις μονο ετσι, θα μου πεις οκ ειχε τα bonefire ascetics και το χαλαγαν λιγο, αλλιως θα ηταν τελειο. Το θεωρω αδιανοητο να εχει NG+ το game και οχι increased difficulty και extra weapons/accessories.
Leave a comment:
-
Να σου πω την αλήθεια, και μένα δε με χάλασε ιδιαίτερα. Μετά από 100 ώρες εξερεύνησης, 20 ώρες ασταμάτητων μαχών με ενδιάμεσα διαλείμματα για camping είναι μία χαρά σχεδιαστικά κατά την άποψή μου. Πέραν τούτου, όλο και κάτι άλλο θα σου έχει μείνει στο παιχνίδι για να διαφοροποιηθεί λίγο η ρουτίνα. Αυτή τη στιγμή δεν παίζω άλλο 15, θα περιμένω να ανανεωθεί λίγο το περιεχόμενο για να μπω ξανά στη διαδικασία. Αν θυμάμαι καλά έβγαλα 3 από τα σφραγισμένα dungeons και μου μένουν τα υπόλοιπα + hunts και διάφορες βλακειούλες (βλέπε chocobo racing).Originally posted by Phantom Duck View PostΆρα είμαι κωλόφ... εεε... προ και τα βρήκα όλα με την μία, χωρίς να παραστρατήσω ούτε λίγο
Ντουγρού μπροστά πήγαινα όλη την ώρα. Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις, κάποια στιγμή θα κάνω και τα επόμενα 2 περίπου, από εκεί και πέρα θα πάρουν γραμμή τα quests & hunts στην Altissia, να τουμπανιάσω λίγο, επειδή βλέπω LV 99 προτεινόμενο και τρομάζω λιγουλάκι 
Εν τω μεταξύ μου αρέσει πολύ αυτή η δομή. Δεν έχει εξερεύνηση, αδιέξοδα, σκάλες, άντε πάλι γύρνα πίσω για εξερεύνηση κλπ. Εδώ είναι μπαίνουμε, σφάζουμε, παίρνουμε loot, και προχωράμε χωρίς πολλά πολλά. Αυτά είναι. Αν τους έκοβε να έκαναν μεγαλύτερες και τις σπηλιές για να μην βρίσκει η κάμερα στους τοίχους, θα ήταν τέλεια.
Κρίμα πάντως που το new game plus είναι τέτοια αποτυχία. Στο Witcher 3 μπορείς να ξεκινήσεις το παιχνίδι από την αρχή, κρατώντας τα πάντα, αλλά με τους εχθρούς να είναι ΠΟΛΥ πιο ισχυροί. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να παίξεις μόνο για το σενάριο, χωρίς να είναι όλοι οι εχθροί one-hit-kill. Μακάρι να έκαναν κάτι παρόμοιο και στο 15, η τωρινή υλοποίηση δεν έχει κανένα νόημα κατά την άποψή μου.
Leave a comment:
-
Για ν' απαντήσω στην ερώτηση σου:Originally posted by Phantom Duck View PostΔεν μου λέτε, όσοι έχετε βγάλει τα μυστικά 8 dungeons. Πήγα στο πρώτο πρώτο εξ όλων και έχω μία απορία
Σε κάποια φάση μου έβαλε να επιλέξω ανάμεσα σε δύο πόρτες, και αν δεν απατώμαι, το έκανε δύο φορές. Αν έκανα διαφορετικές επιλογές, θα είχα διαφορετικά αποτελέσματα; Διαφορετικό loot, όπλα, τίποτα τέτοιο, ή είναι φιξ; Αν επιλέξω ένα, μετά μπορώ να γυρίσω πίσω για να πάω και στις υπόλοιπες πόρτες, ή δεν υπάρχει λόγος και πρέπει να βρεις το σωστό μονοπάτι με την μία; Έχουν και τα υπόλοιπα αντίστοιχα σκηνικά;
Αν βρεις το σωστό μονοπάτι, τότε η πύλη θα κλειδωθεί με κάγκελα. Αν βρεις το λάθος, τότε η πύλη θα είναι ανοιχτή κι αυτό σημαίνει ότι θα πέσεις σε αδιέξοδο και μπορείς να επιστρέψεις για να διαλέξεις άλλο. Σχεδόν όλα τα μπουντρούμια το έχουν αυτό σε κάποια επίπεδα.
Έχε τελευταία τα βραδινά dungeons. Αυτά είναι τα παλούκια.
Leave a comment:
Leave a comment: