Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy Series

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Αφού το πάτε με λίστες άντε να συνεισφέρω. Δεν θεωρώ αυτόν πάντως ούτε ρεβιζιονιστή, ούτε πιουρίστα οπότε;
    VII, Tactics( αυτό είναι άνισο και το ξέρω), XII/XI/VIII, VI, I/IV, X/XIII εκτός σειράς γιατί δεν τα έχω τελειώσει--> (V, III, II).

    Το 7 για μένα ήταν το 98 το πρώτο jrpg που έπαιξα, έχω τελειώσει 4 φορές και δεν πρόκειται να το αφήσω ποτέ να φύγει ακόμη και αν ξεφορτωθώ όσα games έχω, μαζί με το Α Link to the Past. Αντιλαμβάνομαι την αγάπη σας για το 6 απόλυτα και ζηλεύω όλους όσοι το παίξατε την εποχή του. Εγώ που το έπαιξα/ τελείωσα χρόνια μετά στο SNES και τώρα το ξαναπαίζω δεν συμμερίζομαι τον άπειρο ενθουσιασμό αλλά τον κατονοώ. Το Τactics αν και spinoff παραμένει καταπληκτικός τίτλός για σεμινάριο παρά το όποιο exploit μπορεί να γίνει για να εκμεταλλευτείς τους μηχανισμούς για level up και την παρωχημένη σε σημεία camera( αν είχες πλήρη έλεγχο της 3/4 προοπτικής θα ήταν στο Θεό, προσωπικά σε κάποια σημεία μπερδευόμουν, αλλά οκ αυτό είναι ο ορισμός του διυλίζω των κώνωπα σε ένα εξαιρετικό τίτλο)ενώ σεναριακά οι επιρροές από κλασική λογοτεχνία, θέατρο, στορία αποδίδονται εξαιρετικά. Το ΧΙΙ IZJS θα έμπαινε πιο ψηλά μαζί με το VII αν ήταν το κανονικό όραμα του Matsuno.( εξαιρετικός τίτλος, άπειρη στρατηγική, μακάρι το σενάριο να ήταν και πλήρως ανεπτυγμένο)

    To IX με έκανε όταν το ξαναέπαιξα πριν ένα χρόνο να αντιληφθώ πόσο κοντά στην αισθητική της καλής Disney και του storytelling έφτασε η ομάδα της Squaresoft στο PS1. Φανταστικός τίτλος φόρος τιμής στα παλιά FF με απίστευτους χαρακτήρες και καλό σενάριο. Από εκεί και πέρα imho ένα από τα καλύτερα OST της σειράς.

    Το VIII παραμένει ο τίτλος που μισώ να αγαπώ αλλά τι να κάνουμε, αδυναμίες. Το περίμενα πώς και πώς μετά το VII, το είχα αγοράσει ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του αν θυμάμαι καλά σε οιγοκενειακό ταξίδι στην Αθήνα και μαλιστα σε κατάπτυστη για πολλούς platinum edition( με ελληνικό manual+ αγγλικό)αλλά ήταν το VIII για 7000 δρχ, Β λυκείου χριστούγεννα με άπειρο διάβασμα( 14 μαθήματα στις πανελλαδικές και το επόμενο έτος 9)και άγχος και όπως και να το κάνουμε ήταν όαση διασκέδασης. Το λιώσαμε με τον αδερφό, αναγνωρίζω όλα τα ελαττώματά του, αλλά κλείνει με το VII και το ΙΧ την μαγική για εμένα περίοδο της σειράς.( άλλες εποχές και σίγουρα τέρμα συναισθηματική και νοσταλγική σαν άποψη)

    Για το VI δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά πράγματα που δεν έχουν ήδη ειπωθεί. Όπερα, Kefka, Phantom Train, Celes( αααχ Celes )δεν κάνω spoilers αν δεν το έχει παίξει καποιος δεν αξίζει. Προσωπικά( ιεροσυλία το ξέρω) τοποθετώ τις PS1 και SNES εκδόσεις στο ίδιο επίπεδο τόσο για τα CGI με την αισθητική του Matsuno στην πρώτη αλλά και για το καταπληκτικό OST στη δεύτερη κι ας ήταν τραγικό το loading στο PS1. Eπιπρόσθετα η GBA έκδοση αν και έχει νέα μετάφραση και νεα dungeons, έχει ένα τελείως χάλια remix( downgrade και λόγω του soundchip του GBA)που προσωπικά δεν αντέχω.

    Ι/ΙV τα έπαιξα both στο GBA mid το late 00s πρπ και αν και easy mode το πρώτο ήταν από τις ωραιότερες εμπειρίες που είχα σε ένα χαλαρό trip που είχα κάνει τότε. Το ΙV έχει επίσης καταπληκτικούς χαρακτήρες( αρκεί να μπεις στο τριπάκι των κειμένων/ αποδόσεων των 16bit consoles και να σκεφτείς με τα τότε δεδομένα κάτι που για έναν νεαρό του σήμερα δεν είναι και ότι πιο εύκολο και ορθώς)

    Το X αγαπώ να το μισώ. Το πρώτο και μοναδικό Final Fantasy που τερμάτισα από ψυχαναγκασμό και δεν ασχολήθηκα με post game content. Το ξεκίνησα με απίστευτη διάθεση μαζί με τον αδερφό( παράδοση που είχαμε τότε) και το παρατήσαμε. Το ξαναξεκίνησα άλλη μία φορά μόνος, οπότε και το τερμάτισα. Το XIIΙ πιέστηκα πολύ να μου αρέσει( ήμουν και στρατό τότε)ασχολήθηκα και αρκετά αργότερα στο αγροτικό αλλά το παράτησα πρπ στις 40 ώρες αηδιασμένος. Ίσως κάποια στιγμή το ξαναπιάσω- πάει κι αυτό για τη σύνταξη που δε θα έρθει ποτέ.

    To II το είχα ξεκινήσει στο καπάκι μετά το Ι αλλά το περίεργο σύστημα level up δε μου άρεσε καθόλου, δεν νομίζω να το παίξω ποτέ. Το V δεν το έχω βγάλει καν από τη ζελατίνα του, το έχω δει μόνο 1 ώρα σε emulator. Το III το είχα παίξει στο DS αλλά δεν με κράτησε πέραν του πρώτου 10ώρου.

    EDIT προς απόδοση δικαιοσύνης
    Μαζί με το 7 και το A Link to the Past, θα κρατούσα και το MGS V.
    Last edited by Sinclair; 10-01-2017, 04:37 PM.
    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

    Comment


    • Originally posted by Ren_of_Heavens View Post
      Εσύ paiktis Nintendo Switch θα πάρεις. Τι ανάποδες στροφές είναι αυτές και θα πας για PS 4. Αιρετικέ...μίλα κι εσύ Ραμπίδη μην τα λέω μόνο εγώ.
      Με 250e το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω γιατί πρέπει να παίξω Bloodborne, Darksouls 3(δεν παίζει λόγω κάρτας γραφικών στο pc μου), Mgs4,ffxv(αν είναι τόσο καλό) και κυρίως Kingdom Hearts 2.8, 3.
      Switch θα πάρω αλλά δεν ξέρω πότε ακόμη!!
      Nintendo I.D.: paixtis
      3ds friend code: 2664-2347-7128

      Comment


      • Ξεκινησα το VI . Απο FF III, V και VI ειναι αυτα που δεν εχω ασχοληθει σχεδον καθολου ενω για το το ΙΙ ειμαι σε μια φαση αναλογη με αυτη του Sinclair, το επαιξα καπακια μετα το Ι και δεν αντεξα μεχρι το τελος. Με τοσα που εχετε πει για το VI επρεπε καποια στιγμη να το βαλω και μιας που τωρα μετα το XV για καποιο λογο παρα τις 140 ωρες δεν εχω χορτασει ειπα οτι ηρθε ο καιρος (το προτιμησα απο το V γιατι ενταξει απόσα λετε ειναι σημειο αναφορας και πρεπει καποιος να το δει). Παιζω την psone εκδοση στο vita (btw ξερει κανεις αν αξιζει η android? εχω παρει καινουργιο κινητο, samsung j5 και ελεγα ανα αξιζει μηπως το δω εκει αν και απο μια ματια που του εριξα σε βιντεο δεν μου αρεσει τοσο το art).

        To δικο μου top 3 ειναι VII, ΧΙΙ, ΧV. Το τελευταιο δεν το βλεπω να κουνιεται με τιποτα απο εκει, σαν συνολο παροτι εχει θεματα ειναι ενα dream που εγινε πραγματικοτητα τοσο δομικα οσο και μηχανικα (camera aside ) και περιμενα να δω κατι τετοιο σε υλοποιηση απο πολυ μικρος. Επιπλεον οσο περναει ο καιρος ανεβαινει πολυ στα ματια μου τοσο το σεναριο οσο και ο vilain. Περιμενω και τα υπολοιπα παιδια να το τελειωσουν για να ακουσω και αλλες αποψεις αλλα πιστευω οτι οι σεναριακες επιλογες και το τι διαλεξαν να κανουν με αυτο το παιχνιδι προκαλει εκπληξη ειδικα αν το κοιταξεις μεσα στο πλαισιο του συγκεκριμενου ειδους που πραγματικα τα τελευταια χρονια εγω δεν αντεχα αλλο με αυτα τα πραγματα που κυκλοφορουσαν . Btw δεν ηξερα οτι ο Tabata εχει κανει και το Crisis Core... Η αισθητικη του ειναι πιο Nomura like (ειδικα ολο το επιπλεον υλικο που ειχε μπει) αλλα οντως τωρα που το σκεφτομαι ειχε καποιες σκηνες μεσα (η σκηνοθεσια ειδικα προς το τελος) που φερνουν αρκετα XV.

        Για το VII αυτο που μου εχει μεινει περισσοτερο απ'ολα ειναι το πως χτιζεται ο χαρακτηρας του Sephiroth, στην αρχη ακους να μιλουν γι'αυτον, flashbacks, κατι νεκροι εχθροι που σε ειχαν one shot κλπ μεχρι που τον συναντας. Ηταν πολυ ωραιο χτισιμο και μου εχει μεινει μεχρι σημερα (πιθανον κανενα παιχνιδι της σειρας δεν μου εχει δημιουργησει τετοιο δεος για εναν χαρακτηρα). Το εχω τελειωσει και εγω 3 φορες και θα το επαιζα ανετα και σημερα, επιπλεον παιζει να ειμαι ο μονος στον πλανητη που θεωρει οτι εχει γερασει τελεια (και σημερα που το βλεπω εισπραττω την εικονα περισσοτερο ως εσκεμμενη καλλιτεχνικη εκφραση και λιγοτερο ως τεχνικο περιορισμο).

        Το ΧΙΙ το θεωρω ισως το καλυτερο της σειρας για λογους που εχω αναφερει και εχουμε συζητησει πολλες φορες, το μονο που του λειπει ειναι ενα δυνατοτερο σεναριο, ενας Matsuno που του εφυγε. Παντως θα πω εδω πως το Vagrant Story ισως ειναι το καλυτερο jrpg ολων των εποχων για μενα (και να πω οτι το επαιξα καποια χρονια πριν και οχι στην εποχη του) και το αναφερω λογω Matsuno και ας μην ειναι FF. Το μονο παιχνιδι που μπορω να βαλω διπλα του απο την ιαπωνικη σκηνη σε επιπεδο γραφης ειναι το War of the Lions (μου λειπει ακομα το Let us Cling Together) και μηχανικα ειλικρινα τιποτα. Anyway κλεινοντας την παρενθεση, το XII μαλλον θα ξαναμπει σε PS4 αυτη τη φορα φετος, οποτε θα το ξανασυζητησουμε υποθετω και ολοι μαζι.

        Comment


        • btw ξερει κανεις αν αξιζει η android?
          Oh God, ΟΧΙ :Ρ . Μείνει μακριά, κατά προτίμηση μην ανοίξεις καν να δεις πώς είναι XD .

          Ανυπομονώ να διαβάσω τις εντυπώσεις σου. Θα το χαρείς πάρα πολύ. Προσπαθώ να μην αναφερθώ σε ορισμένα σκηνικά, γιατί μετά την εμπειρία του XV, το VI σου κρύβει κάποιες πολύ γλυκές εκπλήξεις (τουλάχιστον έτσι το είδα εγώ το 15 - ως ένα παιχνίδια με πολλές αναφορές στα ΤΟΡ σκηνικά του VI).

          Vagrant Story οφείλω κι εγώ να ξαναπαίξω. Βασικά οφείλω να επισκεφτώ αρκετά JRPGs της PS1,2 era, αλλά μάλλον πρέπει να πάρω διάλειμμα από ζωή και δουλειά για να το κάνω αυτό .

          Comment


          • Με πρόλαβε ο από πάνω αλλά πραγματικά μην παίξεις την έκδοση για Android αν σου αρέσει η αισθητική του αρχικού τίτλου. Ωστόσο διόρθωσαν κάποια bugs όπως το γνωστό με το evade το οποίο για κάποιο λόγο άφησαν και στην PS1 έκδοση( αν δεν κάνω λάθος το evade σαν stat δεν παίζει κανένα ρόλο οπότε αγνόησέ το ) http://finalfantasy.wikia.com/wiki/Evade_bug
            Υπομονή κάνε μόνο γιατί ακόμη και στο Vita έχει κάποια σπαστικά πράγματα από την PS1 έκδοση, πχ ενώ στο SNES το menu φορτώνει άμεσα όπως και οι μάχες, εδώ έχεις λίγο loading( εγώ εβαλα την επιλογή για fast loading αλλά και πάλι δεν ξέρω αν επί της ουσίας αλλάζει κάτι) Btw τώρα που το ξαναξεκινήσα κι εγώ μέσα στις γιορτές αν θες ανταλλάζουμε απόψεις( τώρα πώς θα τρέχω παράλληλα 15 και 6 ο Θεός και η ψυχη του ) Αν θες έχε από δίπλα και κανά guide από το gamefaqs ή το official για το SNES για να έχεις μια ιδέα περισσότερο για missables.
            Eπίσης να διαβάσεις το manual είναι καταπληκτικό και έχει γίνει φοβερή δουλειά και στο artwork

            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

            Comment


            • Πωπω spoilers όμως στις τελευταίες σελίδες, όχι αστεία XD .

              Comment


              • Ε μωρέ κι εσύ Πάντως είναι φανταστικό manual, γενικά τα manuals με artwork είναι φοβερά xD
                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                Comment


                • τώρα τα πουλάνε σε οδηγούς στρατηγικής xd .

                  Comment


                  • Thnx για τις πληροφοριες παιδια, πιο πολυ ρωτησα γιατι παροτι δεν μου αρεσει και εμενα το art ηθελα να δω αν αξιζει σε περιπτωση που εχει remastered soundtrack και επειδη ειναι σε native αναλυση χωρις strechings κλπ. Γενικα τα psone games τα απλωνα στην οθονη του psp αλλα αυτη του vita ειναι τεραστια και καπως μου το χαλαει στο strech, απο την αλλη orginal και normal απεικονιση παραειναι μικρες. Το εβαλα btw και στο psp αλλα η διαφορα στα χρωματα ειναι πραγματικα τεραστια (δεν ειχα βαλει ποτε τα μηχανηματα διπλα διπλα). Οποτε vita is the winner και εχω καπως φτιαξει κατι σε custom που με ικανοποιει προς το παρον, αληθεια Sinclair εσυ σε αυτες τις περιπτωσεις τι κανεις? Stretch ή παιζεις native?

                    Εχω παιξει γυρω στις 3 ωρες, πρωτα σχολια ειναι οτι το soundtrack μου φαινεται φανταστικο και η πλοκη με τραβαει σε τεραστιο βαθμο παροτι ειμαι στην αρχη (δεν περιμενα να ειναι μπροστα οι μηχανες απο την αρχη του παιχνιδιου). Επισης οντως ο κοσμος βγαζει αυτο το βρωμικο σαπιο πραγμα, δεν ξερω σε πιο ρευμα εντασσεται αυτο το περιβαλλον (εννοω αν υπαρχει περιγραφη τυπου cyberpunk, steam punk κλπ) αλλα θεωρω μεγαλη χαμενη ευκαιρια που δεν πηγαν να απεικονισουν σε υψηλη αναλυση το συγκεκριμενο ρευμα αλλα αντ'αυτου εδωσαν κατι πολυ καθαροτερο και παιδικο στην android εκδοση. Επισης μου αρεσει πολυ και το battle system, ειναι αρκετα γρηγορο και τυπου atb + υποθετω οτι με τα relics κλπ θα υπαρξουν ωραιοι συνδιασμοι. Kefka τρελα εξ'αρχης, προβλεπω οτι θα τον αγαπησω. Μολις προχωρησω και αλλο θα γραχω πιο συγκεκριμενες εντυπωσεις.

                    Edit: Παντως ενταξει και αυτοι, μπηκα στο google play και το εχουν 15 ευρω? Στα 20 εχω βρει το Mankind Divided (και νομιζω και ψηφιακα η τιμη του εκει ειναι οταν εχει εκπτωσεις στο psn) δικος τους τιτλος επισης. Ελεος
                    Last edited by nooto; 12-01-2017, 12:59 AM.

                    Comment


                    • To VI ήταν τεράστια αποκάλυψη για μένα, βασικά έχει Μακραν τα πιο εντυπωσιακά κι αξιομνημόνευτα σκηνικά σε όλη τη σειρά. Όταν το τερματισεις πρέπει οπωσδήποτε να έρθεις Λονδίνο και να παρακολουθήσεις τη συναυλία distant worlds που πλέον γίνεται κάθε χρόνο. Το 6 έχει πάντα την τιμητική του και μάλιστα ήμουν πολύ τυχερός γιατί τις δυο φορές που πήγα έτυχε να παίξουν την όπερα, το dancing mad κι αρκετά ακόμα φοβερά κομμάτια του παιχνιδιού.

                      Το έπαιζε πρόσφατα και η γυναίκα μου κι έφτασε στο τελευταίο dungeon και μετά μου έκλεψαν το vita κι έχασε τα saves

                      Comment


                      • Το VI για εμένα αξίζει στην PS1 έκδοση μόνο και μόνο για τα (λιγοστά έστω) FMVs. Να βλέπεις Magitech Armor τώρα σε full glory αντί για πίξελ, τι άλλο θέλουμε

                        PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                        Comment


                        • Οποτε vita is the winner και εχω καπως φτιαξει κατι σε custom που με ικανοποιει προς το παρον, αληθεια Sinclair εσυ σε αυτες τις περιπτωσεις τι κανεις?
                          Δεν το παλεύω το stretched με τπτ ενώ το native αν και αυθεντικό πάλι με χαλάει αρκετά. Αυτό που κάνω είναι να το ρυθμίζω custom στα πρπ 4/3, μέχρι να είμαι ικανοποιημένος με την απεικόνιση. Προφανώς πρόκειται για συμβιβασμό μεταξύ των δύο αλλά οκ τι να κάνουμε.

                          Στο Final Fantasy VI είμαι στις 14 ώρες πρπ και το πάω αρκετά χαλαρά. Μου κάνει φοβερή εντύπωση πως παρότι κάποια σκηνικά μου έχουν μείνει, γενικότερα σαν game δεν το θυμάμαι τόσο καλά όσο νόμιζα. Πάντως το Mode 7 και το πώς το χρησιμοποίησε η Square σε αυτό το game είναι φοβερό.

                          Kαι ναι, ο Kefka είναι μεγάλη μορφή σαv villain.
                          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                          Comment


                          • Είμαι πλέον στις 32 ώρες. nooto το συνεχίζεις αλήθεια? Μου κάνει εντύπωση πόσα δεν θυμάμαι σε αυτό το δεύτερο playthrough εκτός από το γνωστό difficulty spike. Το game τόσα χρόνια μετά, εξακολουθεί και αποτελεί σημείο αναφοράς για τα jrpgs γενικότερα και το VII αποτελεί το λογικό επόμενο βήμα στη σειρά στην επόμενη γενιά, όπου ήταν εφικτό πλέον να εφαρμοστούν τα όσα προσπάθησαν να πετύχουν στο hardware του SNES με όσους τεχνικούς περιορισμούς υπήρχαν. Βασικά υπάρχουν σκηνές που ακόμη και στην οθόνη του Vita εντπωσιάζουν. Δεν επεκτείνομαι περισσότερα γιατί είναι κρίμα για όποιον δεν το έχει παίξει.

                            Απλώς να σημειώσω πως σε αυτό το playthrough είπα να το πάω για 100% completion στα μέτρα του εφικτού( να βρω όλες τις κινήσεις του Gau και τις Lore κινήσεις)αλλά είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία ειδικά για τις Lore( όταν μπορώ να γράψω πιο ελεύθερα θα σας πω σκηνικά απείρου κάλλους ) Αυτό το Veldt πραγματικά παίζει να το έχω διασχίσει άπειρες φορές μέχρι να βρω τον κατάλληλο εχθρό.

                            Αναμενόμενα μέχρι το τέλος του τίτλου η σειρά που είχα βάλει τα Final Fantasy παίζει να αλλάξει- κάτι αναμενόμενο, εδώ αλλάζει από μήνα σε μήνα

                             
                            Το παιχνίδι γενικά είναι πολύ βατό εώς εύκολο αλλά αυτό το difficulty spike από όταν πας στην Floating Continent μέχρι και το Atma Weapon είναι αξιομνημόνευτο. Αυτή τη φορά τον έβγαλα με Rasp και πάλι ο Shadow δεν την έβγαλε καθαρή μέχρι το τέλος της μάχης
                            Last edited by Sinclair; 17-01-2017, 01:36 PM.
                            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                            Comment


                            • Ναι το συνεχιζω αλλα λογω φορτου καταφερνω και παιζω μονο καμια ωρα προς το βραδυ, ειμαι στις 7+ ωρες και πανω που πηρα το Gau. Το συστημα μαχης του μου αρεσει παρα πολυ και ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα 2d ff, εχει αρκετο ενδιαφερον το γεγονος οτι καθε member εχει ενα ειδικιο skill + το ολο mechanic με τα relics σου δινει χωρο για πειραματισμο. Ο κοσμος του ειναι υπεροχος γενικα (τελικα ειδα οτι σε steam punk τον κατατασουν, δεν ξερω αν συμφωνειτε) και μου κανει εντυπωση τοσο ποσο ωραια ειναι η αφηγηση αλλα και το ποση ποικιλια υπαρχει σε οτι αφορα τον τροπο με τον οποιο γινεται η αφηγηση. Θα ανεφερθω εκτενως σε επομενα posts αλλα θα ελεγα οτι ειναι πολυ πιο κοντα στα ff του psone παρα στους προκατοχους του (σε πολλα σημεια ξεπερναει κατα πολυ και την πλειοψηφια των μεταγενεστερων τιτλων σε επιπεδο ροης).

                              Παντως ειναι αιωνες μπροστα απο το IV που καταλαβαινες οτι επαιζες κατι παλιο... Δεν περιμενα να υπαρχει τετοια αποσταση αναμεσα σε τιτλους που κυκλοφορησαν κοντα σχετικα και στην ιδια κονσολα- γενια κονσολων.

                              Comment


                              • Συμφωνώ απόλυτα. Το μόνο πράγμα που το κρατάει ελάχιστα πίσω σε σχέση με τα psone FFs είναι η κάπως παιδική σε σημεία μετάφραση- η οποία δικαιολογημένα έχει τους φανατικούς της. Γενικά θα το δεις κι εσύ στην πορεία πως το σενάριο διαπραγματεύεται πολύ βαριά θέματα ειδικά για τα 16bit και δεδομένης και της λογοκρισίας που επέβαλε η N και τα χρηστά ήθη της Αμερικής. Αν αυτός ο τίτλος είχε κυκλοφορήσει Ευρώπη στην ώρα του όπως και το Chrono Trigger... Το πρώτο playthrough εώς τις 20κάτι ώρες πρπ το είχα κάνει σε emu με το fan translation και το πρώτο ολοκληρωμένο σε SNES clone με το original cart.

                                Δε θα σου πω τπτ για να μη σου το χαλάσω καθόλου, πραγματικά δεν αξίζει. Απλώς ετοιμάσου για σκηνικά που θα σε κάνουν να απορείς με το πόσο τολμηρές αποφάσεις έπαιρνε η Squaresoft της εποχής. Βασικά περί steampunk, συμφωνώ πως εκεί βαδίζει αλλά νομίζω πως το πιο σωστό θα ήταν medieval world με steampunk πινελιές. Το Final Fantasy VII είναι περισσότερο steampunk. Με τον Gau, αν θες φυσικά, δες ένα guide να πάρεις μια ιδεά για missable Rages. Γενικά έχε στο νου σου ένα guide- υπάρχουν spoiler free- γιατί το game έχει δυστυχώς αρκετά missables. Πάντως θα περάσεις πολύ καλά. Ό,τι θες απο συμβουλές tips etc εδώ είμαστε( αν και γενικά πολύ βατό σαν game, έχει κάποια spikes)

                                Τέλος εγώ έφτασα αισίως στις 35 ώρες και σιγά σιγά θα το πάω πιο ήπια γιατί έπαθα ένα overload τις τελευταίες ημέρες, ενώ τώρα που παρέλαβα και το guide του 15 σηκώνω μανίκια
                                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                                Comment

                                Working...
                                X