Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy Series

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aion
    replied
    Ναι πολύ accurate σύγκριση το "μυστικό" του ότι ο Darth Ναντέρ είναι ο πατέρας του Luke με αυτό της Aeris. Είναι σαν να λέω ότι το γεγονός της ατομικής βόμβας στην Χιροσίμα είναι το ίδιο γνωστό με το γεγονός του ότι η Κύπρος είναι διχοτομημένη.

Το topic νόμιζα ότι είναι για να μιλάμε για τα παιχνίδια γενικά, όχι για συγκεκριμένα plot twists έτσι ελευθερα. Δηλαδή αν ανοίξω topic για την σειρά Resident Evil θα πρέπει να γράφω ότι μου κατεβαίνει άφοβα αποτρέποντας όσους τώρα τα αρχίζουν να μπαίνουν στο topic? Δεν έχουν λογική αυτά που λες.

Όχι δεν το ήξερα για την Aeris, δεν ασχολήθηκα ποτε με τα συγκεκριμένα παιχνίδια, γενικά δεν ασχολήθηκα ιδιαιτερα με τέτοιου είδους RPGs. Το μονο φταίξιμο που έχω είναι στο ότι έπρεπε να υποπτευθώ ότι θα υπάρχουν spoilers και να αποφύγω να μπω στο topic. I was innocent.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To oti pethainei h aeris eprepe na to ksereis apo to 1997.
    Ean den to akouses pote sou mexri twra tote gia poion pragmatika logo mphkes na diavaseis ta topics gia pou einai afierwmena sthn seira pou kai einai arxaia, alla kai oloi edw mesa exoume paiksei kai profanws kseroume ti exei ginei sta senaria tous?

Ta spoilers den xreiazontai, diko sou ftaiksimo einai, eisai o monadikos pou exei "on going" to FF7, monos sou xalastikes.

To oti pethainei h Aeris den einai kan plot twist, to megalo plot twist tha erthei poly argotera dedomenou oti tha dwseis shmasia sto senario kai fysika vreis kai ena - dyo kryfa merh.

P.S: O Darth Vader einai o pateras tou Luke.

Leave a comment:

• Aion
    replied

Leave a comment:

• Sinclair
    replied

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Μπράβο ρε Sinclair! Bless you ρε! Έτσι να μην γράφουμε SPOILER για να πέφτουν στην φάκα οι μαλακες που δεν έπαιξαν το game! Πήγα και εγώ να διαβάσω την περιπέτεια σου για το πως γνωρίστηκες με το παιχνίδι το 1998 και έμαθα πως

πεθαίνει η Aeris
    λίγο πριν φτάσω στην συγκεκριμένη φάση. ΕΙΡΩΝΕΙΑ! Νάσε καλά! Άλλος μαλάκας εγώ, αφού ξέρω ότι οι περισσότεροι βαριόνται να γράψουν την λέξη spoiler, είναι και μεγάλη. Φτου! Σταμάτησα άμεσος να διαβάζω, ελπίζω να υπάρχουν πολλά αλλα plot twists! ΦΤΟΥ ξανά! Ξενέρωσα κάπως...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Deite ligo pros to telos apo thn maxh metaksy twn producers exei gelio:

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Nai to eixame katalavei oloi oti o typos to ekane epithdes gia na prolavei thn E3, to game den einai kai 100% metafrasmeno eksalou.

Opws kai na exei to game to paizw egw opote den me polyendiaferei

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ενδιαφέρουσες εξελίξεις με την ανεπίσημη μετάφραση του type-0: ουσιαστικα, η square enix απαίτησε απο τους δημιουργούς της να την κατεβάσουν, λογω πνευματικών δικαιωμάτων. Διαβάζοντας ομως όλην την ιστορία προκύπτει οτι υπαρχουν αρκετές λεπτομερειες που δεν τις ξέραμε τοσο καιρο, οπως το οτι η ιδια η εταιρεία ηρθε σε επαφή μαζι τους πολυ καιρο πριν τη δημοσίευση και ειχαν υπογράψει ενα NDA σχετικα με τα σχέδια της εταιρείας. Για να μην τα πολυλογώ, ο αρχηγός της ομάδας κοινοποίησε το patch επίτηδες πριν την Ε3, για να προλάβει την οποια ανακοίνωση της εταιρείας και (υποθέτω) οτι οι της SE τα πήραν και για αυτο τους ανάγκασαν να το κατεβάσουν.

Κρατήστε το λοιπον, γιατι παιζει σε λιγο καιρο να μην το βρίσκουμε εύκολα :Ρ .

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    3 arts pou proorizontai ws pithanh emfanish gia to Golden Saucer tou FFXIV.

Leave a comment:

• MarVell
    replied
    Γειά σας παιδιά. Αν του ήρθε κανενός σήμερα email με κωδικό για να αγοράσει από αύριο εισιτήρια για το FF XIV Fan Fest του Λονδίνου και δεν τον χρειάζεται, μπορεί να μου τον δώσει παρακαλώ :-)

Αν και ζω στο Λονδίνο μου στείλανε κωδικό για το Fan Fest του Λάς Βέγκας...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    As to dei opoios thelei.
    Einai trailer gia to patch 2.3
    To paixnidi paramenei to poio omorfo MMO pou kserw.

Epishs teaser site gia to eperxomeno event pou tha kanei h Square Enix gia ton 1 xrono tou FFXIV ARR (25 Oktwvrh).
    Osoi eiste sto Londino den exete tipote na xasete, fenetai poly wraia diorganwsh.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Αντικειμενικά να το παρει κανεις, η international έκδοση ειχε filler περιεχόμενο. Αν και ιδιαιτερα ενδιαφερον, η δομή του leveling ηταν τετοια που η ωρα που καταναλωνες για αυτο ηταν δυσανάλογη της ώρας που χρειαζοςουν για να νικήσεις ολα τα bosses. Το ακριβως αντιθετο συνέβαινε με το ΧΙΙ, στο οποιο οι προκλήσεις ηταν πολυ περισσοτερες και ως εκ τούτου ένιωθες την κλιμάκωση της δυσκολίας (και αντίστοιχα το πλησίασμα στην ολοκλήρωση) ηπιότερη.

Στο Χ πιστευω οτι αφιέρωσα 40 ωρες στην ιστορία, 10 σε τελειως ανούσια και καθόλου διασκεδαστικά mini games, άλλες 10 στο να πιάνω τέρατα και να κανω χαλαρο leveling, 50 σε ατελείωτο farming, 10 σε ton berry grinding και τις υπόλοιπες στο να νικάω τέρατα, bosses και να γεμίζω το sphere grid.

All and all το διασκέδασα και με το παραπανω βεβαια, αλλα αν δεν το έπαιζα με την κοπελα μου και αν δεν αντάλλαξα καμια αποψη εδω και με τον laharl, δε νομιζω να την πάλευα.

Κλείνοντας, να πω οτι η μάχη με τον penance ηταν πραγματικα εκπληκτική - χαλάλι οι ωρες προετοιμασίας.

Edit: για το ΧΙΙ παντως νομιζω 250 ωρες τις θελεις για να τα κανεις ολα. Θυμαμαι τοτε που το έπαιζα ειχα αγγίξει τις 200-κατι και δεν ειχα καταφέρει να νικήσω τα 2 ισχυρότερα τέρατα. Βεβαια optimization στο πως και ποτε θα κανεις τι παντα χωράει, αλλα πιστευω οτι καπου εκει (θα) κυμαίνεται ενα άριστο save.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Με εξαιρεση αυτο ναι ηταν αρκετα grindy, ειδικα για ενα normal playthrough που χαζολογάς οσο να ναι και ψαχνεις πραγματα και μονος σου.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To FFX einai ypervolika grindy paixnidi oi 160 wres dikaiologountai, tis perissoteres wres tis pernei to luck na paei 255.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Πολυ λιγοτερο απο 160 ωρες για minmax στα περισσοτερα αν οχι ολα τα ff(που εχω παιξει και εχω γνωμη.. ). Καπου στις 100-120 θα τα εβαζα εγω.

Leave a comment:

Working...
X