Πηγα να το βαλω στο topic του star citizen (για ευνοητους λογους
) αλλα anyway. Περισσοτερα τον Ιουνιο! 

. Μπορει να ειναι παιχνιδια που εχουν θεματα κλπ κλπ αλλα η S-E δινει καθε επεισοδιο σε διαφορετικη ομαδα, που φερνει διαφορετικο gameplay και δομη (ας συγκρινει πχ καποιος το XIII με το XV), δειχνει οτι υπαρχει ελευθερια για πειραματισμο και γενικοτερα καθε επεισοδιο ειναι φρεσκο και ΠΟΛΥ διαφορετικο απο καθε jrpg που κυκλοφορει. Ακομα και το ΧΙΙΙ που ας πουμε ειναι απο τα χειροτερα FF στην λιστα αυτων που εχω παιξει για πολλους λογους (ειδικα η αισθητικη του Motobu Toriyama που τον θεωρω και τον χειροτερο σκηνοθετη ever) χαιρομαι εν τελει που βγηκε και το παιξαμε γιατι ειναι κατι πολυ ιδιαιτερο. Τελος το XV, και ως εχει, μην εχοντας ασχοληθει καθολου με το post launch υλικο και παροτι αναγνωρισω οτι εχει τα θεματα που εχει, ε για μενα ειναι το καλυτερο FF ever
. Ειναι ενας πολυ ξεχωριστος open world τιτλος, με το καλυτερο σεναριο ισως και μετα το VII και με το πιο φιλοδοξο battle system ever που πραγματικα καταφερνει να φερει κοντα το action με το turn based στοιχειο.
και οι λογοι ειναι οτι:
, ενταξει ο ανθρωπος θεωρω οτι ειναι πολυ καλος στη δουλεια του αλλα δεν μπορει να εχει lead ρολο σε projects τετοιου μεγεθους. Δεν μπορει να τα διαχειριστει ουτε οικονομικα, ουτε σχεδιαστικα και κυριως ουτε χρονικα. Οτι παιχνιδι του εχουν δωσει το εχει καθυστερησει οσο δεν παει και οταν το development διαρκει 10ετιες αυτο φερνει αλλου ειδους προβληματα (τα ειπα και στο star citizen).
. Δηλαδη του πηρε 7 χρονια να φτιαξει τη Midgar που ειναι οι πρωτες 5+ ωρες του παιχνιδιου αρα για να ολοκληρωθει το παιχνιδι θα περασουν αλλα 100 χρονια και 20 episodes
.
, πρεπει να ειμαι απο τους λιγους δε που μου αρεσει αυτο το look που εχει (νομιζω δηλαδη οτι το ανεβαζει κιολας αρτιστικα).

Ο nooto που ασχοληθηκε παραπανω ειχε πει απότι θυαμαμαι οτι εχει βαθος αν ψαξεις τα mechanics, εγω προσωπικα δεν το ειδα αυτο και αν ισχυει δεν χρησιμευει και τοσο λογο της φυσης του τιτλου (δεν ειναι Sekiro να πρεπει να κανεις master το combat system αλλιως δεν εχει progression), επισης τουλαχιστον στο vanilla υπηρχαν καποια σοβαρα θεματα με την καμερα δεν ξερω αν εφτιαξαν μετα. Γενικα κατι παραπανω απο ικανοποιημενος με το συγκεκριμενο FF.

Comment