Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dark Souls 2



    Normal Edition:
    PlayStation 3, Xbox 360: 14 Μαρτίου 2014
    PC: 25 Aπριλίου 2014

    Scholar of the First Sin Edition:
    Playstation 4, Xbox One, Playstation 3, Xboc 360, PC: 3 Απριλιου 2015

    Reviews:
    Game Informer: 9.8
    Edge: 9
    Ign: 9
    Gamespot: 9
    Eurogamer: 9
    All: Metacritic
    Metacritic aggregates music, game, tv, and movie reviews from the leading critics. Only Metacritic.com uses METASCORES, which let you know at a glance how each item was reviewed.


    Making Dark Souls II (IGN Presents)

    See how Darks Souls 2 devs refined the core Dark Souls experience, from designing a new setting to rebuilding the game engine.

    Dark Souls' atmosphere and punishing difficulty rely greatly on the creatures that populate the world. See how devs at FromSoftware bring the challenge to life.


    Wiki and Community

    Dark Souls 2 Wiki Guide with DKS2 weapons, armor, classes, items, locations, secrets, gestures, walkthrough and boss guides.



    Previously on GO

    Demon's Souls: http://www.gamers-odyssey.com/forums...read.php?t=903
    Dark Souls: http://www.gamers-odyssey.com/forums...ead.php?t=1791

    Απο την μερια μου δεν εχω πολλα να πω, το παιχνιδι κυκλοφορει τις επομενες ημερες και για μενα ειναι ισως ο πιο αναμενομενος τιτλος αυτης της χρονιας. Δεν ξερω αν θα εχω access απο την αρχη αλλα ανοιγω αυτο το topic για να μπορουμε να μιλαμε και περιμενω εντυπωσεις αν καποιος ασχοληθει μαζι του νωρις. Praise the Sun...


  • #2
    Έχω ήδη προπαραγγείλει την black armour (δε δίνω πλέον >40€ για παιχνίδι - εκτός κι αν μιλάμε για κανένα all-time-favourite) και πιστεύω θα το ξεκινήσω απευθείας. Άντε να δούμε .

    Comment


    • #3
      Προσπαθησα να παιξω το πρωτο αρκετες φορες, μπορω να πω μου αρεσε αλλα ολο το εκοβα για να παιξω αλλα παιχνιδια.. Λεω να το δοκιμασω και το 2 αλλα εχει πεσει σε ασχημη περιοδο απο θεμα νεων κυκλοφοριων..

      Comment


      • #4
        Ακόμα να τελειώσω το πρώτο,πρέπει να μπει άμεσα στο πρόγραμμα κι αυτό,αλλά χλωμό το κόβω.
        Carpe diem

        Comment


        • #5
          Το πρώτο Dark Souls λόγω κακού timing κυρίως, δεν το έπαιξα πέραν ενός 10ώρο που δεν είναι με τπτ αντιπροσωπευτικού για το βάθος του τίτλου. Είναι και λόγω της φύσης του game, που απαιτεί αρκετό replay, grinding( κρίνω από το Demon's φυσικά)και αφοσίωση που απείχα. Τώρα για το ΙΙ φυσικά και το έχω προπαραγγείλει αλλά δεν είμαι σίγουρος το πότε θα το ξεκινήσω- ακόμη κι αν γίνει αυτό δε θα πέσει το κάψιμο του πρώτου Demon's με τπτ

          Τα threads των προηγούμενων της σειράς πάντως είναι υποδειγματικά
          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

          Comment


          • #6
            Θα πάρω την pc έκδοση εκτός και εάν είναι τελείως ΓΤΠ. Αυτή την περίοδο δυστυχώς κονσόλα δεν διαθέτω
            Star Citizen videos Star Citizen gallery

            Comment


            • #7
              Τα threads των προηγούμενων της σειράς πάντως είναι υποδειγματικά
              +1

              Πιστεύω ότι η όλη εμπειρία των FF XIII, Super Meat Boy και Demon's Souls εκτοξεύθηκε λόγω των συχνών συζητήσεων που είχαμε εδώ.

              Comment


              • #8
                Originally posted by Evans View Post
                +1
                Πιστεύω ότι η όλη εμπειρία των FF XIII, Super Meat Boy και Demon's Souls εκτοξεύθηκε λόγω των συχνών συζητήσεων που είχαμε εδώ.
                αν και δεν συμμετείχα γιατί δεν ενδιαφέρθηκα για τα συγκεκριμένα πάντα έτσι είναι, να μοιράζεσαι δηλαδή τον ενθουσιασμό σου με άλλα μέλη του φόρουμ που αισθάνονται ανάλογα.
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

                Comment


                • #9
                  Όσοι είναι να το πάρετε για pc δεν φοβάστε; Το πρώτο Dark Souls σε PC μόνο οδηγίες τύπου φτιάξ' το μόνος σου με mods ήταν λες και το έπαιρνες από IKEA. Τώρα βέβαια που βγαίνει παντού ταυτόχρονα ίσως δεν είναι το ίδιο χάλι αλλά δεν θα το ρίσκαρα.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Grimmtak View Post
                    Όσοι είναι να το πάρετε για pc δεν φοβάστε; Το πρώτο Dark Souls σε PC μόνο οδηγίες τύπου φτιάξ' το μόνος σου με mods ήταν λες και το έπαιρνες από IKEA. Τώρα βέβαια που βγαίνει παντού ταυτόχρονα ίσως δεν είναι το ίδιο χάλι αλλά δεν θα το ρίσκαρα.
                    Εγω στο pc με texture mode και SweetFX βλεπω γραφικαρες παντως.. Οπως και να εχει χειροτερο απο ps360 δεν παιζει να ειναι αντε αν τα κανουν θαλασσα παλι να ειναι το ιδιο, και να πω επισης και αρκετα φτηνοτερο.

                    Comment


                    • #11
                      Είναι και λόγω της φύσης του game, που απαιτεί αρκετό replay, grinding( κρίνω από το Demon's φυσικά)και αφοσίωση που απείχα
                      Παντως σε αντιθεση με αυτο που πιστευει ο περισσοτερος κοσμος (αποψη που την ειχα και εγω παλιοτερα) το Dark Souls αν ξεπερασεις το πρωτο playthrough ειναι οτι πιο pick n play υπαρχει. Στα NG+ επειδη γνωριζεις τον κοσμο αρχιζεις να λειτουργεις διαφορετικα και η ουσια ειναι οτι τοτε μπαινεις στο νοημα του πειραματισμου και της αντιληψης των game mechanics. Με αλλα λογια, κατα μεσο ορο, οταν τελειωσεις το game ξερεις ας πουμε πανω κατω τι γινεται δομικα αλλα δεν εχεις ιδεα του τι παιζει μηχανικα. Οποτε αρχιζει μια διαφορετικη διαδικασια η οποια ειναι πιο χαλαρη δεδομενου οτι καποια πραγματα τα περιμενεις πλεον και ταυτοχρονα πιο ενδιαφερουσα διοτι αρχιζεις να ανακαλυπτεις το βαθος των μηχανισμων και να το προσαρμοζεις στον τροπο που παιζεις αναλογα με το style που προτιμας.

                      Εγω επαιζα το game για ενα περιπου χρονο αποκλειστικα σχεδον διοτι εκτος του οτι γουσταρα, με χαλαρωνε απιστευτα και ειχε παντα καινουργια πραγματα να μου δωσει. Τα παραπανω μου χτυπησαν ακομα πιο εντονα οταν ξαναεβαλα το Demons Souls και διαπιστωσα (κοιτωντας τον πρωτο χαρακτηρα μου) ποσο λαθος ειχα αντιληφθει καποια θεματα με το πρωτο και μονο play που ειχα ριξει.

                      Για το 2 τωρα αρχικα να πω οτι ειναι πολυ ενθαρυντικο οτι τα reviews ειναι θετικα αν και η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να παρω κατι πολυ σημαντικο δεδομενου οτι εχουν γραφτει απο ανθρωπους που βρισκονται στην πρωτη απο τις φασεις που περιεγραψα. Επιπλεον εγω εξαρχης ειχα καποιες ανησυχιες λογω της διαφορετικης οπτικης που εχει αυτη τη φορα η ομαδα (με καποια πραγματα να μην μου αρεσουν, πχ διαβαζω οτι τα respawns των εχθρων δεν ειναι infinite ενω παραλληλα το fast travel υπαρχει εξαρχης σε ολες τις bonfires μερικες εκ των οποιων ειναι τοποθετημενες και εξω απο τα boss rooms) αλλα και λογω απουσιας Miyazaki. Αλλα και παλι αν δεν το πιασεις στα χερια σου δεν μπορεις να πεις τιποτα (αλλωστε η From εχει αποδειξει και με το περασμα απο Demons σε Dark οτι νεες δομες και προσθηκες γινονται παντοτε κατω απο το πρισμα ενος solid συνολου).

                      Τελος να πω οτι το πρωτο Dark Souls το θεωρω την επιτομη του gaming (ειτε μιλαμε για αποδοση σεναριου ειτε gameplay ειτε level design) και χωρις σκεψη το καλυτερο παιχνιδι της γενιας που περασε. Μακαρι να δουμε κατι εξισου καλο και στο sequel και φυσικα μακαρι να εχουμε αντιστοιχες συζητησεις με τα πρωτα 2 παιχνιδια ;)

                      Comment


                      • #12
                        Οποιος δεν ξερει ακομα σε ποια κονσολα να το παρει ας δει αυτο:


                        Out with the old and in with the new, Dark Souls 2 offers up the biggest technical overhaul to the series so far. With …


                        Μιλαμε για αρκετα μεγαλες διαφορες υπερ του 360 στο frame rate ΑΛΛΑ εχει screen tearing το οποιο δεν υπαρχει στο PS3 λογο vsync(αν θα μπει επιλογη και στο 360 με patch δεν ξερουμε ακομα).. Επισης στο neogaf μιλανε για μεγαλο downgrade σε σχεση με αυτα που εδειχναν.

                        Comment


                        • #13
                          Το frame rate στην X360 φαινεται πολυ καλυτερο. Παντως γενικα ολοι αναφερουν οτι και στις 2 εκδοσεις δεν υπαρχουν φαινομενα τυπου Blight Town οποτε πιστευω θα ειμαστε κομπλε. Τα γραφικα εδω και αρκετο καιρο φαινεται να εχουν φαει nerf σε σχεση με τα πρωτα video (που imo ηταν παρα πολυ φιλοδοξα), οι φωτισμοι παντως ακομα και ετσι ειναι ετη φωτος μπροστα απο το original παιχνιδι.

                          Οσο για εκδοσεις, εγω μαλλον θα παω για PS3 κυριως λογω δωρεαν online (στην παρουσα φαση δεν παιζει να βαλω gold). Btw και εγω μαλλον Black Armour θα προτιμησω.

                          Comment


                          • #14
                            Το έχω προπαραγγείλει κι εγώ και μετά το Tropical Freeze πιάνει σειρά. Ελπίζω να συμμετέχετε στο thread για τις όποιες απορίες γιατί βλέπω πάλι η From να μην εξηγεί ούτε τα βασικά.

                            Comment


                            • #15
                              Εγω επαιζα το game για ενα περιπου χρονο αποκλειστικα σχεδον διοτι εκτος του οτι γουσταρα, με χαλαρωνε απιστευτα και ειχε παντα καινουργια πραγματα να μου δωσει.
                              Αυτό ακριβώς, το παιχνίδι είναι χαλαρωτικό! Αν ξεπεράσεις το γεγονος ότι ο θάνατος είναι κάτι φυσικό και συχνό, αν όχι απαραίτητο, μπορείς πλέον να μπεις στην ουσία του παιχνιδιού.
                              Για τα γραφικά και το frame rate, αν δεν είναι χειρότερα από του πρώτο δε θα με χαλάσουν καθόλου. Το παρήγγειλα σήμερα στο PS3 δυστυχώς την απλή έκδοση, δεν είχε άλλη. Το μόνο που με φοβίζει είναι η έλλειψη του Μιγιαζάκι, ελπίζω να μην ευοδωθούν οι φόβοι μου.

                              Αυτό για τους εχθρούς διάβασα πως μπορείς να το αναιρέσεις αργότερα στο παιχνίδι με συγκεκριμένα αντικείμενα. Για τα bonfires προσωπικά δε με ενοχλεί το προτιμώ για να είμαι ειλικρινής.
                              Originally posted by Squall Leonhart
                              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                              Originally posted by 丹野
                              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                              Originally posted by Ryu_gr
                              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                              Comment

                              Working...
                              X