μωρε βοηθαει με τον τροπου του αρκει να το αξιοποησεις σωστα και να μην το παρακανεις δηλαδη να δεις καποια matchups,αλλα για καποιον που αρχιζει ειναι καλυτερα να το κανει offline για να δει το πραγματικο gameplay και να μπορεσει να κατανοει το timing και τους μηχανισμους σωστα, εκει ητανε και η διαφωνια μας με τον igognito
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Street Fighter IV
Collapse
X
-
Μιας και εγινε θεμα να πω κι εγω τη γνωμη μου αν και συνηθως τα προσπερναω αυτα.
Το online για εμενα ειναι μια χαρα για εξασκηση και για να μαθεις και 5 νεα πραγματα αν εχεις τις βασεις εστω.
Το προβλημα για μενα με το online δεν ειναι το (ελαχιστο imo) lag, αλλα το οτι ο αλλος δεν ειναι διπλα σου για να σου εξηγησει καποια πραγματα οπως πρεπει. Ωραιο το μικροφωνο, αλλα δεν εχει καμια επαφη με το να ειναι ο αλλος διπλα και να πηγαινεις και στο training και να βλεπεις και τι πατας και και και...
Παντως το παιχνιδι ειναι imo ξαναλεω fully playable online (μεταξυ Ελληνων εστω) και αυτο μου αρκει. Θα θελα να το δοκιμασω οποτε μπορεσω (οχι συντομα δυστυχως) με τη συνδεση που εχω εδω - 25mbit καθαρα και με φοβερα pings.
Τωρα για τα αλα που λετε περι PS3 vs 360 ειναι προφανες το ποια ειναι η καλυτερη εκδοση και offline και online, απλα στην Ελλαδα μαλλον κανουμε τη διαφορα μιας και το community ειναι PS-αναθρεμμενο. Παντως και παλι το παιζουν σε 360 πολυ περισσοτερα ατομα απ οσα περιμενα και ξερω και ατομα που πηραν 360 γι' αυτο το λογο παροτι το χαν ηδη σε PS3.
Α και ολα αυτα δεν τα λεω προφανως για να αρχισουμε console wars, απλες διαπιστωσεις και παρατηρησεις ειναι.
Comment
-
ελαχιστο ειναι αμα πας japan μονο, γιατι αμα ητανε ετσι δεν θα τρεχαμε ουτε σε gatherings ουτε στο academy για να βρουμε κοσμο, ασε που θα καταδεχοντουσαν να παιξουνε και ολοι αυτοι που παιζουνε μονο offline αν ητανε τοσο ροδινες οι συνδεσεις μας και τα upload που πιανουμε εδω στην ελλαδα
εκει στην ολλανδια οι imbah συνδεσεις δεν σε χαλανε καθολου
πολλες φορες βλεπω ατομα απο ολλανδια με πρασινες γραμμες στο xbl
η καλυτερη εκδοση μακραν πλεον ειναι του pc και online και offline,
επισης στο evo χρησιμοποιησανε ps3 για το ssf4 αλλα ενταξει ολοι ξερουμε γιατι το κανανε αυτο, γιατι ολοι οι ιαπωνες παιζουνε στο xbox
Comment
-
Παντως με κιτρινη γραμμη εγω δεν μπορω να παιξω τιποτα στο live, στο black ops πχ αν εχω κιτρινη συνηθως ξεκιναω 0-5 και κανω ragequit.. :kill: Σε εναν αδειασα ολο το γεμιστηρα του FAMAS πανω του για να δω στο killcam οτι δεν πυροβολησα ποτε απλα wtf? Οταν δεν εχει dedicated servers πρεπει απλα να εισαι τυχερος και να εχει πολυ καλο upload ο host για να μη laggareis η δικια σου η γραμμη δεν παιζει και τοσο ρολο μιας και το download σου φτανει και με το παραπανω. Τωρα σε παιχνιδια με dedicated servers δεν ξερω τι παιζει ακριβως αλλα και παλι μπορει να laggareis με τον server δεν ειναι οτι παιζεις και lag-free.
Ειδικα fighting νομιζω ειναι πιο δυσκολο να παιξεις competitive αν laggareis εστω και λιγο.
Comment
-
To estw kai ligo einai estw kai 1 frame lag na exeis, allazoun ola, toso shmantiko einai, giafto pistevw oti den tha doume pote kalo online se fighting game."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Originally posted by XenoΜιας και εγινε θεμα να πω κι εγω τη γνωμη μου αν και συνηθως τα προσπερναω αυτα.
Το online για εμενα ειναι μια χαρα για εξασκηση και για να μαθεις και 5 νεα πραγματα αν εχεις τις βασεις εστω.
Το προβλημα για μενα με το online δεν ειναι το (ελαχιστο imo) lag, αλλα το οτι ο αλλος δεν ειναι διπλα σου για να σου εξηγησει καποια πραγματα οπως πρεπει. Ωραιο το μικροφωνο, αλλα δεν εχει καμια επαφη με το να ειναι ο αλλος διπλα και να πηγαινεις και στο training και να βλεπεις και τι πατας και και και...
Ακομα και αν ο αλλος ειναι διπλα σου να σου πει και να σου δειξει,θελεις καποιο χρονο να κανεις training μονος σου μεχρι να τα βγαζεις χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια μεσα στο παιχνιδι.
Με τα διαδικτυακα μεσα (msn κλπ) αυτο καλυπτεται μπορεις να ρωτησεις οποια απορια εχεις μετα απο το match για το τι εγινε η δεν εγινε η και κατα την διαρκεια training(αν δεν εχεις mic),(για οποιον εχει mic τωρα)κατα την διαρκεια του match το χρησιμοποιεις και κατα την διαρκεια του training επισης για οποια input απορια εχεις.
Οταν καποιος καινουργιος που δεν ξερει τις φαει απο καποιον που ξερει ,πρεπει να εχει την ψυχολογια του μαχητη που να θελει να γυρισει την κατασταση υπερ του,αυτο σημαινει πολυ training.
Καποιος καινουργιος οταν διαπιστωνει αυτη την χασματικη διαφορα ειναι πολυ πιθανο να μην μπει καν στον κοπο να ασχοληθει.
Παιζοντας ομως με πολλα ατομα διαφορετικου "επιπεδου" μπορει να δει την βελτιωση και να ενθαρρυνθει ωστε να συνεχισει.
Originally posted by Vaynardασε που θα καταδεχοντουσαν να παιξουνε και ολοι αυτοι που παιζουνε μονο offline αν ητανε τοσο ροδινες οι συνδεσεις μας και τα upload που πιανουμε εδω στην ελλαδα
Comment
-
αυτο ειναι αυτονοητο οτι μερικοι προτιμουν να μην παιξουνε καθολου απο το να παιξουνε εστω λιγο online, δεν εδωσα καμια απαντηση γιατι δεν υπαρχει ερωτημα
igognito οπως ειπα δεν μπαινω σε διαδικασια για περαιτερω εξηγησεις τα εχουμε πει χιλιαδες φορες μεταξυ μας ,και δεν ενδιαφερουνε κανεναν εδω μεσα τετοιου ειδους λεπτομεριες
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΜάγκες λέω να πάρω το SSFIVAE.Που να το πάρω;Χ360;Θα μου μάθει κανείς που έχει όρεξη;
Comment
-
το πηρες στο 360 και επαιξες online? ουαο με εκπλησεις
λογικο να φας ownage, αντιλαμβανεσαι φανταζομαι οτι τα ατομα που εξακολουθουνε να παιζουνε το sf4 μετα απο 2μιση χρονια ακομα και στο online εχουνε αποχτησει μια εμπειρια και καποιο επιπεδο ε?
Comment
-
Ranked έβαλα ρε συ,που υποτίθεται παίζουν οι άσχετοι στο επίπεδο μου.
Όποτε θες παίζουμε παρέα.Με headset βέβαια να μάθω τίποτα,αλλιώς σκέτο ownage τι να το κάνω.
edit:Βασικό μου πρόβλημα,ότι οι αντίπαλοί μου είναι πολύ πιο γρήγοροι και δεν μπορώ να κάνω counters/block κλπ.Carpe diem
Comment
-
δεν ειναι ποιο γρηγοροι, απλα αφου παιζεις ranked (yellow/orange connections) μασαρουνε ποιο γρηγορα απο σενα
edit: εχω headset αλλα δεν κουμπωνει στο stick οποτε δεν παιζει μαθημα μεσα απο το online, καλα τα πηγανε παλι στη madkatz
μπαινει που και που ενας γνωστος που παιζει με pad και μπορει να μιλαει να σου εξηγει οποτε το κανονιζουμε
Comment
-
Originally posted by Altair View PostRanked έβαλα ρε συ,που υποτίθεται παίζουν οι άσχετοι στο επίπεδο μου.
Όποτε θες παίζουμε παρέα.Με headset βέβαια να μάθω τίποτα,αλλιώς σκέτο ownage τι να το κάνω.
edit:Βασικό μου πρόβλημα,ότι οι αντίπαλοί μου είναι πολύ πιο γρήγοροι και δεν μπορώ να κάνω counters/block κλπ.
Υστερα αφου εχεις δει τους μηχανισμους προσπαθησε να δουλεψεις παραλληλα και το execution κανωντας τα trials απο το challenge mode.
Για την επιλογη χαρακτηρα θα σου ελεγα να παρακολουθεις vids απο παικτες υψηλου επιπεδου(Japan κυριως) για να δεις τι δυνατοτητες εχει ο χαρακτηρας(στο CounterHit στο subforum του Super Street Fighter IV Arcade Edition σε καθε χαρακτηρα υπαρχει ονομα γνωστων παικτων ωστε να ψαξεις στο youtube και να βρεις vids τους)ωστε αν σε διασκεδαζει το playstyle του και σου αρεσει να τoν κανεις main.
Σου εστειλα friend request στο 360.
(Aν θελεις στειλε μου με pm το msn σου γτ παρολο που σε ειχα κανει add παλια δεν θυμαμαι το email σου)
Comment
-
Μην αγχώνεσαι,με έχεις ακόμα στις msn επαφές σου.Δεν μπαίνω πια,αλλά όποτε επισκέπτομαι το mail μου,βλέπω τι επαφές έχω και είσαι μέσα.Θα σε προσθέσω με το που ξαναμπώ στο Live.
Το θέμα είναι ότι εγώ προτιμώ να μάθω να ασχολούμαι με χαρακτήρες που γουστάρω και όχι ανάλογα τις δυνατότητές του.Παίζω M. Bison για την ώρα.Κάποια στιγμή ψήνομαι να ασχοληθώ και με άλλους.
Το βασικό μου πρόβλημα στα trials είναι ότι δεν καταφέρνω να κάνω connect τις κινήσεις.Τις απλές κινήσεις.
Επίσης σε κάποιους χαρακτήρες,αν δνε το κάνω στην τύχη δεν ξέρω πως να κάνω 2 ολόκληρες περιστροφές χωρίς να κάνει άλμα ο χαρακτήρας μου.Carpe diem
Comment
Comment