Announcement

Collapse
No announcement yet.

Street Fighter IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πολύ καλό trailerάκι, κι εμένα η Super του Vega μου άρεσε περισσότερο απ'όλα. Ανυπομονώ και να παίξω με την C. Viper , φαίνεται πολύ καλή ως τώρα.

Comment

• Image spam

Φοβερη βελτιωση στο ολο concept art του τιτλου απο το 1ο teaser μεχρι τωρα.
      Can't wait.

Comment

• Διαλεχτά ένα και ένα απο το Eurogamer!

Street Fighter IV producer talks Seth
        http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=144156

Street Fighter IV not planned for Wii
        http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=144155

SF IV to feature anime storytelling
        http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=144155

Eικόνες
        http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=92320

Εdit: Videos απο GT
        Zangief vs. El Fuerte
        http://www.gametrailers.com/player/34743.html

Viper vs. El Fuerte
        http://www.gametrailers.com/player/34741.html

El Fuerte vs. Guile
        http://www.gametrailers.com/player/34735.html

Eχει πολλά ακόμα. Τρεχάτε φυτά!!!!!
        I attack sharks
        when i smell them bleed
        I dont go swimming
        water just wants to be around me.

Comment

• Go Capcom go go go go!!!!!

1992 is back again!!!
          Insert Coin

Comment

• Go Capcom go go go go!!!!!

1992 is back again!!!
            [/b]

HOLY MOTHER OF JESUS.
            Τοσο καιρο προσπαθω να ποσταρω με τη μια ο,τι βρισκω αλλα το καλυτερο πραγμα το βρηκε ο NiCk τελικα .

Φοβερο trailer, φοβερη μουσικη (απ τη μεση και μετα ) και επισης μου αφησαν πολυ καλες εντυπωσεις οι χαρακτηρες ή τουλαχιστον ο τροπος που τους παρουσιαζουν.

Α ρε Capcom ξερεις παντα να ανεβαζεις το hype-o-meter (βλ RE5 κτλ).

Αυτα.

Bottom line: Hyped^n.
            [/b]

ΕΕΕΕΕΤΣΙ σας θέλω!
            Όλα τα λεφτα το trailer!!! O Ryu έχει και καινούργια κίνηση, μοιάζει με iron palm! Επίσης η ζώνη του φοβερή! Δεν ξέρω τι είναι αυτά τα σύμβολα, μάλλον κάτι σαν dan (εγώ δέρνω κτλ), αλλά του δίνουν ακόμα περισσότερο prestige!

ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ:

Guile Vs. Abel Trailer με το ιδιαίτερο στυλ του SF4
            http://www.gametrailers.com/player/34745.html

O ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ κατεβαίνει απ' το αεροπλάνο και που πάει; Για ξύλο φυσικά!
            Τα λέμε παιδία γιατί έχω δει μόνο 10 φορές το trailer!
            Μπράβο NicK! Πάντα τέτοια!
            The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Χαχα.. ετσι ετσι..
              Παρτε κι ενα flyer της Capcom:

Καλο ειναι. Λετε να το εκτυπωσουμε και να μοιραζουμε flyers στην Ομονοια; It's all about spreading the word .

Comment

• Χαχα.. ετσι ετσι..
                Παρτε κι ενα flyer της Capcom:
                A super cool image of Ryu & Ken

Καλο ειναι. Λετε να το εκτυπωσουμε και να μοιραζουμε flyers στην Ομονοια; It's all about spreading the word .
                [/b]
                Ναι ναι ναι!!! Πάντως παιδιά εγώ σκέφτομαι να κάνω μπλούζα το εξής:

Insert Coin

Comment

• Εγώ λέω όποιος θέλει να αρχίσουμε match στο 2 να ζεσταθούμε μιας και άφησα το Guilty Gear στην άκρη να ασχοληθώ με το SF.

Who wana go first......

Comment

• Εγω τωρα μπαινω GGPO να παιξω με Jedah και αλλες φορες παιζω με τον Ryu_gr και αλλους Ελληνες εκτος forum.
                    Συνεχεια για το εν λογω θεμα στο GGPO topic (retro section).

EDIT:

Τσεκαρετε το παρακατω αρθρο του Kotaku για την Captivate expo 08:
                    http://kotaku.com/5012551/new-details-on-s...s-home-versions

As Ono and crew already specified, the Street Fighter IV home conversion with feature characters not seen in the arcade version as well as online internet play. Ono stressed that the two characters not in the final arcade version who showed up in preliminary art form, Dan Hibiki and Fei Long, are not yet confirmed to appear in the console version. He told us that the team simply hasn't decided yet who will be added to the roster and that SFIV artist Daigo Ikeno "is still working on many designs."

One other goody that the console and PC ports are expected to get are fully animated endings for each character. While the arcade version of Street Fighter IV features simple still frames?something Ono chalks up to budget limitations?the console follow ups will be packed with more cinematic endings, said to be produced by an unnamed, but famous anime studio.

Arcade purists will be happy to learn that Capcom plans to ship an "arcade perfect" controller in time with the console and PC versions. Ono revealed that they're already in talks with a peripheral maker in the U.S. to release an arcade accurate stick with a steel base plate, steel shaft and arcade style buttons, possibly bundled with a copy of the game.[/b]

Comment

• Αν το controller έρθει και Ελλάδα I'm sold. Είμαι τρισευτυχισμένος που η Capcom δείχνει άγριες διαθέσεις να επαναφέρει τον βασιλιά εκεί που του αξίζει. Ειλικρινά αν μου ζητάνε 150 ευρώ για παιχνίδι + arcade perfect controller τότε θα τα δώσω πάραυτα. Το μόνο που φοβάμαι είναι τα system requirements στο PC. Όπως και να έχει το όλο εγχείρημα δείχνει τρομερή σοβαρότητα και προσπάθεια. Μπράβο Capcom.
                      Insert Coin

Comment

• Το μόνο που φοβάμαι είναι τα system requirements στο PC.
                        [/b]
                        Δεν νομίζω ότι πρόκειται να τεθεί θέμα requirements. Τα γραφικά δεν είναι και τόσο εξελιγμένα και στην εποχή των Bioshock, Mass Effect, CoD4 και Crysis ένα παιχνίδι σαν το SFIV θα παίζει όχι στα 60 αλλά στα 120 FPS άνετα.

Comment

• Βασικά το παιχνίδι τρέχει ακόμα και σε celeron D 352 ήμαρτον τι requirement να έχει...... Σίγα τα graphics στο κάτω κάτω πιστεύω άνετα τα σηκώνει και PC τριετίας με μια καρτούλα μόνο σαν αναβάθμιση.

Το θέμα είναι οι αναλύσεις αν θες να έχει ανάλυση 2500-1900 ναι τότε έχεις θέμα άλλα ακόμα και στα 1080p σε μια 40" δεν χρειάζεσαι πάνω από ATI radeon 2600 HD GT.

Comment

• Ορίστε και η είδηση που έδωσε και ο παρταλοπιλγκριμ στα ελληνικά από το gamelife.gr
                            ?Δεν υπάρχουν σχέδια μεταφοράς του Street Fighter IV στο Wii?
                            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Κοίτα όχι πως με νοιάζει ιδιαίτερα άλλα η πραγματική δήλωση του Ono είναι

“The fact of the matter is we haven’t planned for a Wii version yet.” -
                              Yoshinori Ono, Producer

Όποτε μην προδικάζουμε με "ελεύθερες" μεταφράσεις πότε δεν ξέρεις αυτό το TBA δίπλα στο Official Site του Street Fighter IV για ποίες άλλες κονσόλες θα εμφανιστεί...... Εγώ βλέπω μια μανία να επιβεβαιωθεί πως δεν θα βγει στο Wii.

Ε και; Θα κερδίσει κανένας από αυτό; Θα κάνει να νιώσουν όσοι έχουν 360 ή Ps3 πιο hardcore gamers; Εγώ το μόνο που θα καταλάβω από αυτή την κίνηση θα είναι αποκλεισμός του τίτλου από μια μεγάλη user base που θα μπορούσε να ασχοληθεί με τον τίτλο οπότε λιγότερα άτομα να παίζουμε μαζί τους.

Τι να πω βίτσια είναι αυτά ο καθένας όπως την βρίσκει.

Comment

• Προσωπικά παρέθεσα την είδηση που μου έκανε εντύπωση.Από εκεί και έπειτα ποσώς με ενδιαφέρει αν θα βγει στο Wii ή όχι μιας και για μένα είναι σίγουρη αγορά σε 360 ή PS3.Αν βάλουν μέσα και το controller που λένε,τότε μάλλον για 360 μιας και ps3 δεν έχω ακόμη.

Δεν αντιλέγω πως μπορεί να βγει σε Wii,αλλά προτιμώ την full έκδοση χωρίς περικοπές.

Όπως έχω ξαναπεί μακάρι να βγει ακόμη και σε psp,ps2,ds να το χαρούν όσο περισσότεροι γίνεται το game,ειδικά αν δεν θυσιαστεί το playability γιατί αυτό μετράει σε ένα SF πέρα από τα γραφικά.

Eπίσης για το θέμα της userbase(που όντως το Wii έχει μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη userbase)...Kαι μόνο που ο τίτλος θα βγει σε PC,δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερη userbase.Ναι υπάρχει θέμα χειρισμού,εάν ωστόσο λυθεί με την κίνηση της Capcom για το controller(πέρα από το ότι υπάρχουν και 1002 controllers για pc και αντάπτορες)ο κόσμος μάλλον θα προτιμήσει τα online matches από το PC του.

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι speculation,μιας και η ανακοίνωση προς το παρόν αφορά PS3,360,PC.
                                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Working...
                                X