Announcement

Collapse
No announcement yet.

Street Fighter IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sith διαβάζοντας αυτά που γράφεις είναι σαν να βλέπω τον εαυτό μου όταν είχα αρχίσει να παίζω. Για το ξεκλείδωμα δοκίμασε bison psycho crusher spam και θα είσαι άνετος.

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
      Otan lew "vgazw" enow "ksekleidwnw", oxi nikaw
      Μαλιστάαααα ... Δικό μου το λάθος τότε

Comment

• ... and if all else fails:

Καλυτερο απ' το τιποτα υποθετω.

Comment

• Εγώ απελπίστικα λίγο με τον dictator σε G2 championship. Το αδύναμο wake up defence του με έκανε να υποστώ πάρα πολλές ήττες και είπα να δοκιμάσω και κανέναν άλλο. Έπαιξα και κάποια match με Gouken αλλά και αυτός δεν έχει τόσο καλό wake up. Μετά το γύρισα λίγο σε Ryu αλλά δεν ξέρω να κάνω σωστά spacing και focus οπότε πάλι χάνω έστω και οριακά. Χθές βράδυ έπαιξα με κάποιον Ken και με νίκησε στην τσίλια ενώ εγώ είχα Gouken. Λέω ρε γαμώτο, θα τον κάνω challenge γιατί δεν με εντυπωσίασε ο τρόπος που έχασα. Έχασα 10-0 στα matches, τα pokes του Ken μαζί με τα combo του έχουν πάρα πολύ damage και μετά έπρεπε να τον κυνηγάω μέσα στην πίστα. O Sirlin είχε δίκιο για το μέγεθος στις πίστες του 4. Είναι τεράστιο και δυσκολεύει αυτόν που βρίσκεται πίσω στο health να πρεσσάρει κατάλληλα. Turtling for the win. Πρέπει να προσαρμοστώ με βάση αυτό το δεδομένο.

Κατα τα άλλα θα χαρώ να κάνουμε κανένα match και μεταξύ μας. Βλέπω τους Deus και Nick συχνά αλλά δεν τους διέκοψα. Ας κανονιστούμε μπας και μάθω τίποτα ρε παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αντιμετωπίσω κυρίως Cammys, Kens(non-scrubs), Vegas, και Ryus(δόξα τω θεώ έχουμε τέτοιους). Γενικά οι shotos αποτελούν τον πονοκεφαλό μου με τα τρελά damage και τα srk.
          Insert Coin

Comment

• Κατα τα άλλα θα χαρώ να κάνουμε κανένα match και μεταξύ μας. Βλέπω τους Deus και Nick συχνά αλλά δεν τους διέκοψα. Ας κανονιστούμε μπας και μάθω τίποτα ρε παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αντιμετωπίσω κυρίως Cammys, Kens(non-scrubs), Vegas, και Ryus(δόξα τω θεώ έχουμε τέτοιους). Γενικά οι shotos αποτελούν τον πονοκεφαλό μου με τα τρελά damage και τα srk.
            Τις τελευταίες μέρες ασχολούμαι κυρίως με τα trials, και λιγότερο με το championship .. Αλλά όποτε έχεις όρεξη κάνε invite, και μάλλον θα μπορώ να παίξουμε ;) Ryu είναι ο main μου το τελευταίο διάστημα, αλλά θα ήθελα να μάθω λίγο καλύτερα τον Abel ..

Comment

• O Gouken exei kalo wake up, mporeis na shkwnesai me reversals.
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Επαιξα τελικα με Sagat....1ος αγωνας perfect....2ος αγωνας perfect....3ος αγωνας ultra....4ος αγωνας ultra....5ος αγωνας νικη....φτανω στον Seth νικαω και εμφανιζεται ο Guken...τον νικαω...και VOILA!!!

Τιποτα δν ξεκλειδωσα....τι στο καλο???!!!:kill:

Xeno thx αλλα ενταξει θελω να το κανω σωστα και οπου φτασω
                "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

• Complete the game with Akuma. Then (in single round matches) get at least 1 perfect, 3 Ultra Finishes, 5 first attacks and don't use any continues.
                  Για παμε παλι .

Nα και η 1η (νομιζω) "αποβαση" των Αμερικανων στην Ιαπωνια σαν μια προβα για το επερχομενο Super Battle Opera, aka το μεγαλυτερο ετησιo ιαπωνικο tour.

Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

Justin Wong και Marn θα παιξουν μαζι σαν ομαδα τοτε και οπως φαινεται πηραν μια 1η γευση του τι θα βρουν μπροστα τους..
                  Οπως και να χει ο Marn κοντραρε στα ισια ισως τον καλυτερο Sagat της Ιαπωνιας και ο Wong σταθηκε αξιοπρεπως, αν και εκανε καποια unsafe πραγματα απεναντι στα οποια οι Ιαπωνες μεσα σε ενα κλασμα σε εχουν κανει punish και με το παραπανω.

Comment

• ΕΒΓΑΛΑ ΤΟΝ AKUMAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
                    Καλα το τι ξυλο εφαγα στον Seth με Akuma δν λεγεται....5 match και μου εκανε και στα 5 ultra....στο easiest.....καλα ειναι...δικαιο δν μπορω να πω....Τεσπα κερδισα μετα

Παιζω για Guken τωρα....κλασσικα με Sagat γτ να κανω Ultra με Akuma δν παιζει
                    "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

• Νομιζω πως ο Akuma εχει την πιο ευκολη ultra αν απλα θες να τη βγαλεις δηλαδη.
                      Απλα πατας 5 κουμπια διαδοχικα και τελος... Δεν ειναι τιποτα πραγματικα, ασε που στην ουσια πρεπει να πατησεις τα 2 πρωτα και τα αλλα 3 τα πατας και ταυτοχρονα αν θες.

Οπως και να χει stick with Sagat, ο Akuma ειναι highly unrecommended πραγματικα για διαφορους λογους.

Comment

• Ανασταση...εβγαλα και τον Guken και τον Seth...και πηγα ο καημενος να το τερματισω με τον Seth για τα βιντεο και εφτασα στον Seth....10 φορες εχασα....το παρατησα...μην το δω ποτε το τελικο του βιντεο...ωχου πια....

Ναι Xeno για τον Akuma εχεις δικαιο μιας και δν εχει αμυνα, τρωει stun ευκολα δν εχει HP κτλ...κτλ....αλλα ρε γμτ μ'αρεσειΕτσι κ αλλιως ουτε σε tournaments θα παρω μερος....απλα με φιλους κ με σας οποτε βρισκομαστε...οποτε ας κατσω σε αυτους τους 2 να μαθω οσο μπορωΘα ηθελα να ασχοληθω κ με καποιον με ασχετο στυλ αλλα δν ξερω...τον Zangief θα ηθελα αλλα δν βοηθαει το pad τις κινησεις του νομιζωΘα τον δοκιμασω παντως σιγουρα...

Την ultra του Akuma μια φορα την εβγαλα απεναντι στον Burai αλλα δν τον πετυχε:kill:

Τεσπα ξεκιναω τα trials κ challenges πλεον

Comment

• Παιξε ο,τι προτιμας, απλα εχε κι εναν παικτη καβατζα when Akuma fails.

Ryu_gr για να κανεις με gen hands σε super οπως ειδα πρεπει να κανεις cancel ΑΜΕΣΩΣ τα hands σε super. Hope it helps, δε μπορω να σου πω κατι αλλο.

Επισης εκανα για την παρτη σου τωρα ενα ηλιθιο 20 hit combo με Ryu. Δεν ειδα ζημια μιας και δε νομιζω να χει νοημα με τοσο reduction, αλλα it's all about selling face .

j hp, cr lp, cr lp, cr hp, hp hadoken, fadc, cr lk, cr lp, cr hp, ex tatsumaki, ex hadoken, ultra.
                          Ας οψεται η βαρεμαρα της στιγμης .

Comment

• Τελικα εχεις δικαιο...η ultra του Akuma οντως ειναι ευκολη...εκανα challenge και την εβγαζα οποτε ηθελα

------------------Ακολουθει n00b ερωτηση---------------
                            Το Trial του Sagat που λεει (Begin with Standing HK) HK τι ακριβως ειναι? Βασικα δν καταλαβαινω τι πρεπει να κανω....

Comment

• Χαχα.. κλασικο αυτο και ειναι οντως πολυ δυσκολο.
                              Κανει μια προσποιηση γονατιας η οποια γινεται αν πατησεις 2 φορες ΗΚ, αλλα ΠΟΛΥ γρηγορα.
                              Αν δε μπορεις ουτε με mashing, βαλε ΗΚ σε 2 κουμπια και κανε slide το δακτυλο σου απ το ενα στο αλλο ή κατι τετοιο..

Comment

• Και γω το είχα ρωτήσει αυτό. Θέλει προσποίηση κλωτσίας. Πάτα πολλές φορές γρήγορα και απαλά HK και πιθανόν να το πετύχεις. Xeno ευχαριστώ κατάλαβα τι παίζει και το έκανα. Παρόλα αυτά το τελαυταίο hard trial του Gen είναι το πιο δύσκολο που έχω συναντήσει και δε με βλέπω να το βγάζω σύντομα αν δεν έχω την τύχη με το μέρος μου. Κρίμα γιατί όλα τα άλλα τα έχω βγάλει...

Originally posted by Xeno View Post
                                j hp, cr lp, cr lp, cr hp, hp hadoken, fadc, cr lk, cr lp, cr hp, ex tatsumaki, ex hadoken, ultra..
                                Αν το είχαν αυτό το combo στα trials θα το έβγαζα στην πραγματικότητα (πάνω στο xbox)
                                The illusion of free will is an illusion.

Comment

Working...
                                X