Originally posted by Ground_zero
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Street Fighter IV
Collapse
X
-
Comic Con TE Stick και FightPad
Αν και μου αρέσει πάρα πολύ το original TE Stick, πρέπει να ομολογήσω ότι αυτά τα versions της Mad Catz είναι πάρα πολύ όμορφα ... Και πολύ ακριβά όμως ... Όσοι έχουν το χρήμα και το .. θάρρος, ας ρίξουν μια ματιά στο ebay για να δούν πόσο κοστίζουν
Comment
-
Greekdojo Street Fighter IV matches Live broadcast!!!
Apla ola saronontai!!
Prolavete!
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Δυστυχως απεχω απ' το αθλημα τελευταια για διαφορους λογους, αλλα θα επανελθω δυναμικα καποια στιγμη.
Σε λιγες μερες ειναι και το Super Battle Opera 2009, aka το μεγαλυτερο ιαπωνικο τουρνουα για παιχνιδια του ειδους.
Θα γινει χαμος σε αρκετα παιχνιδια, αν εχω ορεξη και χρονο θα ανοιξω θεμα για το ολο σκηνικο γιατι θα ειναι σιγουρα απειρως ανωτερο του Evolution.
Comment
-
To Godsgarden τελειωσε και μενει μονο 1 βδομαδα για το πιο καλο σκηνικο ως τωρα στη συντομη ιστορια του παιχνιδιου.
Να μια προγευση απο το Godsgarden για το τι επεται να δουμε στο SBO (οποιος θελει υπαρχουν πολλα καλα ματσακια να δει, εγω βαζω για το τυπικο της υποθεσης semis και finals):
Οποιος βαριεται ας δει εστω Daigo vs Uryo.
Comment
-
Έχω δεί αρκετά videos απο το συγκεκριμένο τουρνουά. Θα παρακολουθήσω και το συγκεκριμένο που προτείνεις.
Μετά από 4 μέρες ενασχόλησης μπορώ με ασφάλεια να πώ ότι το SF IV PC είναι το καλύτερο port arcade τίτλου στην πλατφόρμα που έχω δεί ποτέ και αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα ότι η Capcom κάνει άθλια PC ports. Αν το hardware σου είναι στα Recommended είναι πραγματικά όπως πρέπει και το setup των χειριστηρίων άψογο ακόμα και όταν δεν είναι της Microsoft. Το Online επίσης έχει λιγότερους αλλά με καλύτερη σύνδεση παίκτες. Το μεγαλύτερο αρνητικό είναι η χρήση του Games for Windows Live που το καθιστά μεν ίδιο σαν εμπειρία με το 360 (friends, achievements etc.) αλλά δεν ξεχωρίζει από του 360! Στην λίστα παιχνιδιών εμφανίζεται διπλό με αποτέλεσμα όταν έπαιξα στο 360 πρώτη φορά νόμιζα ότι χάθηκαν όσα είχα κάνει. Τελικά βέβαια κρατιούνται και τα δύο προφίλ. Σε σχέση με το 360 έχει καλύτερες αναλύσεις για να διαλέξεις, μεγαλύτερα textures και δεν χαλάει το aspect ratio σε 16:10 οθόνες.
Και ένα δωράκι...
Ultimate Turtle Match
Insert Coin
Comment
-
Originally posted by Ryu_gr View PostΓια να κάνω και εγώ τον σπαστικό, Xeno άστα αυτά και μάθε στο παιδί αυτό που του αρέσει. Δεν θα πάει δα σε κάνα τουρνουά, θέλει να παίζει για να γουστάρει. Άμα τύχει και συναντηθείτε, μην αρχίσεις frame analysis, δείξε του τα βασικά!!
Ευτυχως δεν εχω ιδεα απο frames και "χαιρομαι" κατα καποιον τροπο γι αυτο.
Εγω τα βλεπω ολα σε binary, κατι ειναι safe και κατι αλλο δεν ειναι.
Οπως και να χει πρωτη μου συμβουλη (πριν το avoid Sakura) ειναι το avoid the xbox pad.
Comment
-
Τον τελευταιο καιρο παιζω τα normal challenges, time attack και survival...
Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις που μπορω να βρω τα "ορια" για να κερδιζω το χρυσο...δλδ με ποσο χρονο πρεπει να τερματισω το time attack για να κερδισω το χρυσο...η ποσες νικες πρεπει να κανω στο survival κτλ...
Στο survival λεει για παραδειγμα "Quote 4 wins", δλδ με 4 νικες παιρνω το χαλκινο....αλλα ποσες θελω για χρυσο? Διπλασιες?
Πηρα ενα χρυσο με Sagat time attack σε 2 αγωνες --VS Akuma + Guken-- με 80"19 και το οριο ηταν 80''....
Συμφερει να κανω την super που μου δινει 5secs για τον επομενο γυρο η να χρησιμοποιω τις EX ωστε να κανω περισσοτερο dmg? Αυτο δν ξερω
ΥΓ: Και μια bonus ερωτησηΕχω κατεβασει εδω κ αρκετο καιρο τις 2ες εμφανησεις αλλα μου κανει αντικατασταση τις παλιες
Και εκτος αυτου, οι 2ες μπορω να τις εχω μονο στο Original χρωμα τους γτ αλλιως βγαινει το κλασσικο γκρι μοντελο
εχει κανεις ιδεα τι να κανω?
"...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."
Comment
-
Όντως δεν είσαι frame geek, αυτό ήταν δική μου υπερβολή. Έχουμε όμως διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των νέων (τελείως νέων) παικτών. Εγώ π.χ. αν μου δινόταν η ευκαιρία, θα μάθαινα στο φίλο μας Laharl να κάνει με άνεση τα 2-hit, άντε 3-hit ελληνικά κόμπο! Έσυ, θα επιχειρούσες μια προσέγγιση με περισσότερο βάθος, που όμως εγώ πιστεύω ότι θα τον μπερδέψει. Οπότε για αρχή όχι FADCs, karathrows, links, tiers κτλ αλλά απλά και γιατί όχι, ουσιαστικά πραγματάκια.
Δηλ, τώρα που το σκέφτομαι, εγώ θα γινόμουν δάσκαλος στην πρωτοβάθμια SFIV εκπαίδευση, ενώ εσύ καθηγητής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Χαχα, εχει πλακα οπως τα λες.
Μην ανησυχεις κι εγω σε καποιον γι' αρχη θα λεγα αυτα που λες εσυ, μιας και λεξεις οπως kara, link, p-link (αυτο το ξερεις;) μονο να μπερδεψουν μπορουν.
Το θεμα ειναι πως η Sakura δε μπορει να παιξει με 2-3 hit combos τοσο ευκολα οσο αλλοι χαρακτηρες (Ryu, Sagat, Bison κτλ).
Οπως και να χει συντομα πιστευω να μαι διαθεσιμος ειτε online, ειτε offline (ετσι Ryu; ).
Καποια στιγμη τον Οκτωβρη το πολυ θα ανεβω και Θεσσαλονικη. Το αν θα αφησω πισω τη SF persona μου ειναι επιλογη σας.
Sith δεν εχω ιδεα γι' αυτα που ρωτας, ριξε κανα βλεφαρο στο gamefaqs γι' αρχη και βλεπουμε.
Comment
-
Εγώ πάντως κατέχω PC/360 εκδόσεις και είμαι διαθέσιμος να παίξω online matches. Το gamertag μου το βλέπεται αριστερά, Sith κάνε με add δεν θυμάμαι να σε έχω στην friend list. Επίσης έχω και μικρόφωνα και τα σχετικά οπότε μπορούμε να μιλάμε και όλα. Αν με δείτε μέσα μην διστάσετε να μου στείλετε invite.Insert Coin
Comment
-
Θα το ηθελα αλλα δν το εχω αυθεντικο....ειναι το μονο παιχνιδι που με ετρωγε να το παρω αυθεντικο για να εχω το online...."...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."
Comment
Comment