Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo: Reach

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Σε θελω δυνατο Nooto . Κανονιζουμε μερα και ωρα για legendary co-op και τα γαμ!@$% achievements που θελουν legendary play-through χωρις θανατο και μεσα σε μιση ωρα την Library) .

    Comment


    • Originally posted by Bartman View Post
      Σε θελω δυνατο Nooto . Κανονιζουμε μερα και ωρα για legendary co-op και τα γαμ!@$% achievements που θελουν legendary play-through χωρις θανατο και μεσα σε μιση ωρα την Library) .
      Bartoύλη δεν είναι τίποτα δύσκολο αγορίνα. Με την δεύτερη προσπάθεια θα βγουν τα δύσκολα achievements. Λίγο να θυμάσαι τις περιοχές και τσουπ 1000G.

      Comment


      • Τελείωσα το Reach για δεύτερη φορά στο Legendary, πολύ ευκολότερα από την πρώτη. Νιώθω ότι γνωρίζω τους μηχανισμούς πολύ καλύτερα πλέον. Το needle rifle φάνηκε τρομακτικά χρήσιμο μπορώ να πω... Παρόλαυτα καταλαβαίνω τον Ren όταν φωνάζει πως το παιχνίδι σε κλέβει στο Legendary. Ουκ ολίγες φορές ήταν φανερό...

        Πάμε στο επόμενο θέμα λοιπόν και είναι τα online achievements του Reach/Anniversary. Δε μπορώ να εξηγήσω τι συμβαίνει αλλά πρέπει να έχει απίστευτα bugs. Έκανα 3 από αυτά και δεν έδωσε κανένα. Ξεκινάμε από το jet-pack beat down που έκανα 2-3 φορές στο ίδιο match και δεν έδωσε. Μετά πάμε στα 5 splatter με όχημα όπου είχα κάνει 6-7 και πάλι δε φάνηκε. Και τέλος το παλούκι με τo capture 10 heads simultaneously in headhunter το οποίο δεν είχα κάνει ποτέ μου εως τώρα και σήμερα στο ίδιο match έκανα 3(!) φορές!!! 3 φορές μου έγραψε πως έχω 10 skulls και το έγραψε και στο match summary. Δε γνωρίζω αν θα έχω την τύχη να το καταφέρω ξανά αλλά τι να πω άλλο... Ντροπαλά achievements...


        Comment


        • Originally posted by Chaoscrow View Post
          Τελείωσα το Reach για δεύτερη φορά στο Legendary, πολύ ευκολότερα από την πρώτη. Νιώθω ότι γνωρίζω τους μηχανισμούς πολύ καλύτερα πλέον. Το needle rifle φάνηκε τρομακτικά χρήσιμο μπορώ να πω... Παρόλαυτα καταλαβαίνω τον Ren όταν φωνάζει πως το παιχνίδι σε κλέβει στο Legendary. Ουκ ολίγες φορές ήταν φανερό.
          Που να το δεις και σε LASO (Legendary All Skulls On). Αθάνατο Halo 3 δεν σε πιάνει κανένας.

          Comment


          • Βγήκε το πρώτο vidoc για το Halo 4 (έχει και in game footage)

            Comment

            Working...
            X