Originally posted by Strawhat Nikos
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Forza Motorsport 3
Collapse
X
-
-
Δε μπορω να το ευχαριστηθω ετσι το παιχνιδι αμα δεν εχω και λιγο κοντρα, ακομη και με τη CPU.
Comment
-
Παιδιά με συνολικό βαθμό 95% που παίζω, η πρόκληση εξαρτάται αποκλειστικά από την πίστα και το πόσο θέλεις να διαλύσεις το αυτοκινητό σου. Σε κλειστές πίστες η A.I. είναι του ύψους και του βάθους. Ή που θα σε κλείνει σωστά και θα σε αναγκάζει να ρίχνεις τον ρυθμό σου ή που θα το διπλώνει εν μέσω της ευθείας προκειμένου να κλείσει ΜΟΝΟ εσένα και ας την έχουν περάσει αέρα όλοι οι υπόλοιποι. Θα δοκιμάσω να φτιάξω video να σας δείξω σκηνικό, μιλάμε θύμισε αστυνομική ταινία, όπου το μπατσικό σε κλείνει και σκας πάνω του. Ας πάμε σε μια γρήγορη ανάλυση της μέχρι τώρα εμπειρίας μου:
Highs
* Γενικά η παρουσίαση (άσχετη με τα γραφικά) έχει βελτιωθεί. Τα μοντέλα των αυτοκινήτων έχουν σαφέστατη βελτίωση σε σχέση με το 2. Πολύ καλή δουλειά και στο εσωτερικό των αυτοκινήτων, που δυστυχώς όπως θα διαβάσετε και παρακάτω, μάλλον χάνει λόγω χαμηλής ανάλυσης.
* Το framerate είναι σταθερό στο 60fps, και οι πίστες πιο πλούσιες σε εφέ, σκιάσεις κ.λ.π.
* Ο ήχος των μοτέρ είναι πιο πιστός και αλλάζει ανάλογα με τις βελτιώσεις. Τα αυτοκίνητα με κινητήρα VTEC πραγματικά δεν παίζονται ηχητικά, μεγάλο μπράβο στην Turn 10.
* Integration με το προφίλ σου στο website του παιχνιδιού. Εκτός από τα όσα ανταλλάσεις με τους άλλους χρήστες μέσα στο παιχνίδι (setups, decals, αυτοκίνητα κ.λ.π.), πλέον έχεις την δυνατότητα να ανεβάσεις εκτός από φωτό και videos σε Windows Media Video format.
* Η επιστροφή της Initial D inspired, Fujimi Kaido, είναι μια φανταστική προσθήκη. Όχι μόνο γιατί είναι για drifting ότι καλύτερο, αλλά το ανέβασμα κατέβασμα σε βουνό και οι απίστευτα πολλές στροφές, δίνουν στους time attackers άλλη μια σπουδαία πρόκληση πέραν του Nordshleife.
* Έχουν προστεθεί ακόμα περισσότερα upgrade parts και υπάρχουν πιο πολλές επιλογές. Πραγματικά μπορείς να ξοδέψεις εβδομάδες, χτίζοντας, ζωγραφίζοντας και δοκιμάζοντας ένα μόνο αυτοκίνητο.
* Είναι δύσκολο πλέον να νικήσεις μόνο με καλύτερο P.I.
Lows
* Η A.I. δεν έχει συνέπεια. Σε κλειστές πίστες κάνει παλαβομάρες, σε ανοικτές μένει πίσω ακόμα και στο hard.
* Η ανάλυση του in game rendering δείχνει χαμηλή. Σε κάποια ταμπλό δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τι γράφει το ταχύμετρο. Η ανάλυση των textures στις πίστες επίσης χαμηλή, κοιτάξτε το εισαγωγικό κομμάτι όπου φαίνεται το θόλωμα σε διαφημιστικές πινακίδες και άλλες λεπτομέρειες. Χρησιμοποιώ 22" οθόνη με native 1680x1050 και στο dashboard έχω ρυθμίσει την ανάλυση σε 1360x768 για καλό scaling χωρίς borders. VGA cable used.
* Αν και επέστρεψαν οι παλιές καλές πίστες, οι περισσότερες από τις καινούριες είναι μικρές και χωρίς ενδιαφέρον. Θα ταίριαζαν καλύτερα σε καρτ.
* Το κεντρικό carrer mode κάποια στιγμή αναγκαστικά θα γίνει βαρετό.
* Πολλά καινούρια αυτοκίνητα, αλλά και κάποια που δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον, όπως τζιπάκια.
* Τα videos που σου δίνεται η δυνατότητα να ανεβάσεις είναι μικρά σε διάρκεια (<20 sec) και κάνουν σημαντικό χρόνο για να κωδικοποιηθούν σε υψηλή ανάλυση.
Ψείρισμα
* Αφαίρεσαν την δυνατότητα να βάφεις τις δαγκάνες των φρένων.
* Οι επιδόσεις μερικών αυτοκινήτων είναι καλύτερες της πραγματικότητας. Π.χ. Leon Cupra 07Insert Coin
Comment
-
Ωραίος ο Jedah, hardcore ανάλυση όπως πάντα!
Μία ένσταση μόνο, η 1680 x 1050 είναι 16:10 ανάλυση, ενώ η 1366 x 768, 16:9. Δοκίμασε αν είναι διαθέσιμη την 1280 x 800 ή 1440 x 900 που είναι 16:10.
Και τώρα για το πραγματικό σόου: Παιδιά το REWIND feature πώς σας φάνηκε; Το χρησιμοποιείτε καθόλου;;; Είδες το BRAID, είναι τόσο επαναστατικό που επηρρέασε ακόμα και τα ραλλάκια!!!!! Που' σαι Evaaaaaans!!! Για πάρτη σου το post!!!!The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Ναι το Rewind το χρησιμοποίησα στις σπαστικές καινούριες πίστες όπου η Α.Ι. τις καταντάει destruction derby. Αν είχε υλοποιηθεί σαν τον Braid όμως, σε κάθε rewind θα έσκαγες πάνω στην σκιά, οπότε ακόμα και το Forza υλοποιεί τον μηχανισμό καλύτερα από το Braid. Pwned!
κι άλλα θετικά:
* Η ανάρτηση δίνει καλύτερο feedback στην οδήγηση.
* Τα elevation maps στις πίστες είναι καλύτερα και παίζουν πιο πολύ ρόλο. Elevation maps είναι η αναπαράσταση τραχύτητας οδοστρώματος, όπως επίσης και οι λακούβες, σαμαράκια κ.λ.π. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το βόρειο τμήμα του Ring και η πλακόστρωτη Amalfi.
Κι άλλα αρνητικά:
* Δεν υπάρχει τρόπος να φωτογραφίσεις τα αυτοκινητά σου από το μενού. UPDATE: ΑΚΥΡΟ. Δεν το επιτρέπει από το Paintshop όπως στο 2, αλλά υπάρχει επιλογή όταν είναι στο garage.
* Το αυτοκίνητο "βεντουζάρει" αφύσικα στον δρόμο, σαν τα Gran Turismo.Insert Coin
Comment
-
Originally posted by Ryu_gr View PostΩραίος ο Jedah, hardcore ανάλυση όπως πάντα!
Μία ένσταση μόνο, η 1680 x 1050 είναι 16:10 ανάλυση, ενώ η 1366 x 768, 16:9. Δοκίμασε αν είναι διαθέσιμη την 1280 x 800 ή 1440 x 900 που είναι 16:10.
Βρήκα bug: Σε κάποιο/α αυτοκινήτο/α το ταχύμετρο στο ταμπλό δείχνει λάθος ένδειξη. Κλασσικό παράδειγμα είναι ένα από τα αγαπημένα μου, το NSX-R του '92. Μέχρι τα 100 χλμ/ω δείχνει σωστά και μετά χάνει τον μπούσουλα.Insert Coin
Comment
-
Εμενα το παραπονο μου ειναι οτι δεν εχει ρυθμιση για brightness μεσα στο ιδιο το game κατι το οποιο ειναι αρκετα χρησιμο για τη δικια μου TV που πασχει λιγο.
Comment
-
Originally posted by DjSolid View PostAutobrake: off
Anti-Lock: off
Stability: off
Traction: off
shifts: auto (δε βολευει με τιποτα το controller για manual)
suggested line: brake only (για να μαθω καλυτερα τα brake points καθε πιστας)
damage: simulation
oppenents: hard
Tire, fuel κλπ: simulation
ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ??????????ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΥΥΥΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΝΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑOriginally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Στο http://forzamotorsport.net μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από τις εικόνες και τα video κάθε χρήστη. Έχω ανεβάσει για τεστ 2 εικόνες και ένα μικρό video χαμηλής ανάλυσης. Από ότι φαίνεται είναι υπο ανάπτυξη ακόμα...Insert Coin
Comment
-
Νταξει Somari οχι και νουμπας, respect εχει ολα τα βοηθηματα στο off και κανει top χρονους παγκοσμιως (για την ωρα βεβαια, με το καιρο θα γινουν απλησιαστες οι πρωτες θεσεις). Βεβαια και γω δε καταλαβαινω γιατι ειναι αβολο, Χ κατεβαζει, Β ανεβαζει, ισως θα ταν πιο λογικο A / Y αλλα w/e συνηθιζεται.
Comment
-
Το προβλημα μου δεν ειναι τοσο το layout του controller, αλλα το γεγονος οτι στο μυαλο μου εχω συγκεκριμενες τεχνικες στην οδηγηση οι οποιες περιλαμβανουν παραλληλο φρεναρισμα και κατεβασμα ταχυτητας. Αυτο στην αγωνιστικη οδηγηση ονομαζεται shift braking και ειναι ο πλεον αποτελεσματικος τροπος να φρεναρει κανεις στον μινιμουμ χρονο.
Οταν λοιπον το μυαλο μου στην αληθινη ζωη εχει συνηθισει στους αγωνες και στα track days να εφαρμοζει κατι τετοιο και στο παιχνιδι δε γινεται, εχω προβλημα. Ετσι προτιμώ να εχει αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων και να ειμαι συγκεντρωμενος στην γραμμη μου, στο σημειο φρεναρισματος, στο ποσοστο φρεναρισματος (παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο πλεον στο παιχνιδι χωρις ABS) και στην διαδικασια της καθε στροφης (φρεναρισμα, σταθερο γκαζι μεχρι το apex και μετα προοδευτικο γκαζι, ειδικα σε πολυ δυνατα πισωκινητα αυτοκινητα).
Believe me, it makes sense!:tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:
Comment
-
Εγώ πάντως με auto δεν μπορώ να παίξω. Το παιχνίδι κάνει αλλαγή νωρίς προς τα πάνω και αργά προς τα κάτω, με αποτέλεσμα ακόμα και το φρενάρισμα με κατεβάσματα, όπως λές, να μην γίνεται σωστά. Γενικά δεν καταλαβαίνω πώς μπορείς και παίζεις αυτό το παιχνίδι με αυτόματες ταχύτητες...
Το τι μπορείς να βρείς στο shop δεν περιγράφεται:
Insert Coin
Comment
-
Παντως πραγματι μετραει πολυ το σταδιακο φρεναρισμα ακομη και με ABS νοιωθω τα λαστιχα να λιωνουν πανω στην ασφαλτο με full φρενο.Επισης παλευω να μαθω το μετρημενο γκαζι, οταν το πετυχαινω πχ σε κυκλικες στροφες που εχουν αρκετη διαρκεια νοιωθω πολυ μεγαλη ευχαριστηση. Γενικα εχει πολυ ωραιο feeling (μεχρι τωρα τουλαχιστον) η οδηγηση σε αυτο το game. Εχω πολλα να μαθω ακομη, ελπιζω να γινει και κανενα lobby συντομα.
Comment
Comment