Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demon's Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Respect στο report του Altair από το πεδίο της μάχης, απολαυστικά posts!
    sigpic

Comment

• Μετά από μιάμιση ώρα προσπάθειας,ένα σπασμένο όπλο,κάμποσα μπινελίκια,παραλίγο ένα χειριστήριο πεταμένο από το μπαλκόνι και ένα διάλλειμμα για ταινία,έκανα μόνο μια προσπάθεια και έσφαξα επιτέλους τη Selob (Armor Spider).Ο επίσημος οδηγός έλεγε για βέλη από μακριά.Βέλη my ass.Βάζω Thief's Ring,τρέχω δεξιά εκεί που είναι το ένα της πόδι και καλύπτομαι.Αλλάζω σε fragrant ring για να μπορώ να κάνω heal,παίρνω το σπαθί και στα 2 χέρια και αρχίζω να πηγαίνω από κάτω,να τη σφάζω όσο προλαβαίνω και μετά πίσω στην κρυψώνα μου για heal.
      Πάμε για 3-1,4-1,5-1 τώρα.
      Carpe diem

Comment

• Altair αγόρι μου γίνεσαι hardcore! Καλά το πας, keen us informed.

Comment

• Originally posted by Evans View Post
          Altair, αγόρι μου, γίνεσαι hardcore! Καλά το πας, keep us informed.
          fixed your orthography.

Αντωνάκο, από casual ανέβηκες επίπεδο και μας γίνεσαι σωστό hardcor-άκι! Συνέχισε, τρελέ. Έτσι καταλαβαίνεις τι τραβάμε εμείς οι hardcore τυπάδες!
          sigpic

Comment

• Τώρα θα στην πει ο Αντωνάκος και δε θα έχει και άδικο .

Altair περιμένω εντυπώσεις από Maneater. Καβάτζα dual shock έχεις; Να θυμάσαι, υπάρχει και γραφείο για να ξεσπάς. Το χειρότερο είναι όταν κουβαλάς μερικές (10-12) δεκάδες χιλιάδες souls και πέσεις σε γκρεμό επειδή σου όρμησε ένα τέρας και τρόμαξες. Θα το ζήσεις .

Comment

• O Adjudicator μόλις έπεσε.Και μάλιστα πολύ άνετα.Πιο πολύ damage μου κάναν απλοί εχθροί παρά αυτός.Για την ακρίβεια ούτε ένα δεν μου έκανε.
              Πάμε Tower of Latria τώρα.Ως τώρα το ωραιότερο dungeon.Πολύ σκοτεινό και ατμοσφαιρικό.
              Γουστάρω.
              BTW Soul Level 47.
              Carpe diem

Comment

• Bravo ρε mate, σοβαρά, δε στο είχα . Καλή συνέχεια, maneater is near. Πάρε δεύτερο dual shock.

Comment

• Μη νομίζεις.Ούτε εγώ μου το'χα.Μετά το 1-1 και όσο έπαιζα το 1-2 σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να το αφήσω.Αλλά εντάξει πλέον θεωρώ πως είναι απλά θέμα χρόνου να το τελειώσω.Θα δείξει.
                  Thanks πάντως.
                  Carpe diem

Comment

• To 3-2 θα καθορίσει πολλά.

Comment

• Το Tower of Latria (3-1) είναι χαλαρά το καλύτερο dungeon που έχω παίξει ως τώρα.Σκοτεινό,μουντό,ατμοσφαιρικό με τον κίνδυνο να παραμονεύει σε κάθε γωνιά.Κάτι οι Octopus men που αν σε πιάσουν εκεί που δεν το περιμένεις,εκτός απροόπτου,είσαι νεκρός,κάτι το ότι είναι αρκετά σκοτεινό σαν μέρος και δεν φαίνεται που έχει κενό το πάτωμα,κάτι το άγαλμα με τα βέλη (τι κρίμα που δεν μπορώ να το ξανανοίξω απλά για να το χαζεύω),μετατρέπουν ένα σχετικά βατό dungeon σε μια θανάσιμη παγίδα.Ούτε ξέρω πόσες φορές ψόφησα επειδή ήμουν απρόσεκτος.Δυστυχώς η Fool's Idol με έφαγε.Βασικά ούτε καν αυτή.Οι κλώνοι της.Άσχετο,αλλά ελπίζω τα black phantoms να μην ξαναεμφανίζονται.
                      Carpe diem

Comment

• Εφόσον σκότωσες τα Black Phantoms εκεί, δεν νομίζω να ξαναεμφανιστούν στο αργότερο μέλλον. Οι τοξότες black phantoms είναι καραεύκολοι να τους αντιμετωπίσεις, αρκεί να κάνεις πλάγιες κινήσεις για να αποφύγεις τα βέλη και να τον χτυπάς είτε με τα βέλη σου είτε με μαγικά(κυρίως fireball).

Επίσης η Fool's Idol είναι καραεύκολη. Εγώ με την μία, όταν την είδα πρώτη φορά, την νίκησα. Όπως σου είπα πιο πάνω, θέλει fireballs για να την νικήσεις. Για να την νικήσεις, πρέπει να παραμένεις στα σκιερά μέρη(στις άκρες, όπου βρίσκονται πίσω από τις κολώνες) για να αποφύγεις τα μισά μαγικά της. Εγώ έτσι την νίκησα. Η μάγισσα αυτή είναι περισσότερο κλώνοι και fireball και κεραυνούς από το πάτωμα.

Τελικώς, τα αγάλματα με τα βέλη λέγονται stone gargoyles. Περίμενε να φτάσεις στον Man-Eater. Εκεί θα πετάξεις σίγουρα το χειριστήριο σου από τα νεύρα.
                        sigpic

Comment

• Fool's Idol bites the dust.Εύκολη.Μπορεί να έχασα 2 φορές από βλακεία,αλλά γενικά ήταν piece of cake.Έλα και πλησιάζει η ώρα του ownage (Maneater).
                          Πάω για Leechmonger.
                          Carpe diem

Comment

• Άλλαξε το hopeful στο psn id σου.

Comment

• Originally posted by Evans View Post
                              Άλλαξε το hopeful στο psn id σου.
                              Done.
                              Carpe diem

Comment

• Πάει και ο Leechmonger.Με τη μία έπεσε.Εύκολος σχετικά.Εύκολος για τα δεδομένα του Demon's Souls τλχ.
                                Πήγα κοντά,και τον άρχισα στις γρήγορες.
                                Πάμε για Flamelurker.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X