Το ξεκίνησα σιγά σιγά- έπαιξα ένα 2ωρο και έχω φάει τα μούτρα μου επανειλημμένως. Δεν ξέρω γενικά τι παίζει μιας και ακόμη και το tutorial εξηγεί τα πάρα πολύ βασικά... Αν και έπαιζα αρκετά προσεκτικά- κάθε μάχη θέλει ιδιαίτερη προσοχή, κάπου κουράστηκα και έχανα βλακωδώς με αποτέλεσμα να χάσω souls
Δεν έχω αντιληφθεί στην 1-1 τι ακριβώς πρέπει να κάνω... Χαρακτηριστικά έπεσα σε ένα εχθρό που με έκανε λάχανο- κι ας είδα την προειδοποίηση πως δεν είναι για χαμηλό lvl... Xώρια που προσπαθώντας να αποφύγω ένα τεράστιο δράκο( what the...) έπέλεξα εναν άλλο δρόμο που φυλάσσονταν από 2 συγγενείς του
( έγινα καλοψημένο burger) Το θέμα είναι πως υπάρχει έντονο το αίσθημα της κοινότητας έστω κι αν είναι μια single player εμπειρία. Μνμ που έχουν αφήσει οι παίκτες, bloodstains που δείχνουν θάνατο άλλων παικτών. Βέβαια όπως θα παρατηρήσετε όσοι το παίξετε πολλά είναι παραπλανητικά ή και εντελώς ανόητα( Please rate my msg, pleeeeease έλεος) και μπορούν να κοστίσουν την προσπάθεια. Το learning curve είναι πραγματικά απότομο. Δεν ξέρω τι να πω, όσο μου άρεσε την πρώτη ώρα αλλο τόσο μπερδεμένος αισθάνομαι με την προοπτική των θανάτων και της απώλειας που ένα λάθος μπορεί να αποφέρει- btw δεν υπάρχει επιλογή για pause με αποτέλεσμα να μπερδεύομαι περισσότερο όταν για κάποιο λόγο μου μιλούσαν, τηλ κτλ εν μέσω μάχης( χαζό αλλα οφείλω να το πω) Το πιο ενοχλητικό και αμφιλεγόμενο είναι πως αν χάσεις ξεκινάς το stage από την αρχή και χάνεις και τα souls. Έχεις τη δυνατότητα να παίξεις σαν phantom- με μισή lifebar- μέχρι να φτάσεις την bloodstain σου και να αποκτήσεις τα χαμένα souls και το σώμα.
Tα souls- που αφήνουν πίσω οι νεκροί εχθροί- είναι το currency του παιχνιδιού. Τόσο για αγορά όπλων, όσο και για την αναβάθμιση του χαρακτήρα.( αν και το δεύτερο είναι δυνατόν από ένα σημείο νωρίς στο story)
Ελπίζω το μπέρδεμα των πρώτων ωρών- που αναφέρουν αρκετοί παίκτες- να φύγει σιγά σιγά... Ορίστε και μια φωτό λίγο πριν χάσω από τους δράκους( με πήρε ο κατήφορος μετά από αυτό)

Tα souls- που αφήνουν πίσω οι νεκροί εχθροί- είναι το currency του παιχνιδιού. Τόσο για αγορά όπλων, όσο και για την αναβάθμιση του χαρακτήρα.( αν και το δεύτερο είναι δυνατόν από ένα σημείο νωρίς στο story)
Ελπίζω το μπέρδεμα των πρώτων ωρών- που αναφέρουν αρκετοί παίκτες- να φύγει σιγά σιγά... Ορίστε και μια φωτό λίγο πριν χάσω από τους δράκους( με πήρε ο κατήφορος μετά από αυτό)

Comment